Friends with benefits 2.6

()

Herinner je je Laura nog? De vorige keer vertelde ik hoe ik haar ontmoette op een beurs, hoe we al snel goede maatjes werden en hoe daar plots een stomende avond van kwam. En blijkbaar hadden we daar beide heel erg van genoten, want de volgende dag – het was een zondag – spraken we in de namiddag al opnieuw af om een koffie te drinken.

Toen ik met mijn auto op weg was naar haar, maakte echter niet alleen een groot verlangen zich van mij meester. Wat als haar ouders, of haar oudere zus die ook nog thuis woonde, toch iets hadden gemerkt van onze heimelijke nachtelijke stoeipartij in de leeskamer? Dan zou ik dat vast wel merken aan de manier waarop ze zich gedroegen, vreesde ik. Eigenlijk vond ik de gedachte dat iemand ons mogelijk toch had gehoord – of misschien wel ongemerkt had gadegeslagen – heel erg opwindend. Ik besloot me er verder geen zorgen over te maken en gewoon ‘cool’ en ontspannen als altijd aan te bellen.

Aanbellen bleek echter niet nodig, want Laura zwaaide de deur al open toen ik nog maar net uit de auto was gestapt en aanstalten maakte om de trappen naar het huis op te lopen.

“Hey, dag Patrick!” Riep ze enthousiast. “Kom je nog even een glaasje water drinken,” vroeg ze me met een knipoog en een verleidelijke blik toen ik haar braafjes op de wang kuste.

“Oei, is dat niet gevaarlijk,” fluisterde ik in haar oor. “Je weet wat daar gisterenavond van gekomen is!” Ik rook haar zalige, lichte parfum die perfect paste bij deze zonnige dag en voelde de elektriciteit door onze aderen stromen toen we daar zo dicht bij elkaar stonden.

“Jaja, en ik wil nog meer van dat,” zei ze, en ze zoende me daarbij vol op de mond. Haar lippen weer proeven maakte me bijna dronken. Wat smaakte ze heerlijk! Ik twijfelde niet en duwde mijn tong tussen haar warme lippen. Ze reageerde ogenblikkelijk. Er volgde een intense tongzoen. Ze drukte haar lichaam tegen mij aan en voelde hoe mijn pik in mijn broek de hoogte in schoot. Ik voelde haar volle boezem tegen mijn borst drukken. Haar tepels werden hard. Wat zag ze er weer super uit! Het sexy zwarte topje droeg ze in combinatie met halfhoge hakken en een donkerblauwe jeans die perfect rond haar billen zat, terwijl haar lange bruine haren heerlijk geurden.

“Zijn jullie meteen weg, of willen jullie hier alvast iets drinken? Ik ben toch net koffie aan het zetten,” klonk het uit de keuken. Het was Laura ‘s twee jaar oudere zus, Sarah. Ik had Sarah al eens even gezien toen ik Laura op een avond was komen halen. Ze droeg haar lange blonde haren toen in een mooie lange vlecht, en dat stond haar heel schattig. Ja, schattig was het goede woord om Sarah te omschrijven, ook al omdat ze ten opzichte van haar jongere zus een halve kop kleiner was en ook ietsje fijner gebouwd. Ze had kleinere borsten en ook haar heupen en poep waren wat minder vol, maar enkel een zeurpiet die daarover valt.

“Nou, komt er nog een antwoord of zijn jullie te diep in elkaar verstrengeld,” vroeg Sarah plots wat nadrukkelijker, terwijl Laura en ik nog even naar adem stonden te happen in de gang en in elkaars blik probeerden te lezen of we nu al dan niet meteen zouden vertrekken.

“Kies jij maar hoor,” hoorde ik mezelf tegen Laura zeggen.

“Goed idee, zus,” zei Laura. “Zet maar twee extra kopjes, als je wil. En een flinke portie koekjes, want Patrick heeft grote honger.” Terwijl ze dat zei, kneep ze een paar keer in de bobbel in mijn broek, waardoor mijn jongeheer nog stijver werd. Laura nam me bij de hand en leidde me mee naar de keuken.

“Dag Patrick,” begroette Sarah me.

“Hey Sarah,” antwoordde ik. Sarah liep blootsvoets door de keuken, gehuld in een grijze jogging die de contouren van haar lichaam deels verborg. De rits van het joggingvestje was geopend tot juist onder haar boezem. Ze droeg een wit T-shirt, en ik vermoedde dat haar borsten vrij spel hadden, want een bh was niet te zien.

“Ja, ik loop er helemaal relax bij vandaag, het is zondag voor iets hè,” zei ze. “Zeg eens, hadden jullie een fijne avond gisteren?”

“Een fantastische avond,” reageerde Laura meteen. “Is het niet, Patrick?”

“Inderdaad, het was super,” bevestigde ik Laura ‘s antwoord.

“Ja, ik heb het gehoord,” ging Sarah verder, terwijl ze koekjes op een bordje schikte voor bij de koffie. “Ik was best jaloers op jullie gisterenavond. Mijn vriend en ik hebben de laatste tijd wat problemen, en daardoor kon ik de slaap niet vatten. Toen ik beneden in de keuken een glaasje water kwam halen, hoorde ik jullie in de leeskamer gniffelen. Ik twijfelde om bij jullie te komen zitten, maar besloot jullie dan toch maar niet te storen.” Ik keek even verschrikt naar Laura, maar haar blik stelde me meteen gerust. “Draai maar niet rond de pot, zus,” zei ze. “Zeg gewoon dat je lekker naar ons hebt staan kijken terwijl wij van elkaar genoten.” Sarah liep rood aan. “Wij hebben een heel goede band met elkaar,” ging Laura verder, waarbij ze zich tot mij richtte. “We vertellen elkaar alles. Haar slaapkamer is naast de badkamer, en ze heeft gehoord hoe ik mij vanochtend in de douche geil klaar gevingerd heb. Omdat wij tweetjes gisterenavond zo stil moesten zijn, was ik deze morgen blijkbaar extra luid,” lachte ze. Ook Sarah lachte nu, ze was haar korte moment van schaamte alweer verloren.

“Ja, je was echt wel luid vanochtend. Oh, oh, oh, oh, oh…,” deed Sarah haar plagend na. Verdorie, dit werd echt geil, mijn pik wilde gewoon uit mijn jeans floepen en beide meiden tonen hoe heet ik van dit gesprek werd.

“Tja, toen de resten van Patricks zaad op mijn bovenlijf weer helemaal kleverig werden onder invloed van het warme water, werd ik daar zo geil van dat ik me wel moest klaar vingeren. Dat vertelde ik je daarstraks toch al,” sprak Laura haar zus toe. “En jij hebt na het aanhoren van mijn lekker verhaal toch ook heerlijk gemasturbeerd daarstraks? Je vond het zo geil toen ik je vertelde wat er vannacht tussen Patrick en mij gebeurd is in de leeskamer dat je je poes direct erna met jouw grote vibrator hebt verwend. Ik hoorde het ding zoemen tot in de gang en je kwam hijgend klaar.”

“Maar, eh, heb je ons gisterenavond echt gezien,” vroeg ik toch enigszins uit mijn lood geslagen aan Sarah.

“Nee, niet gezien, maar ik heb wel een tijd bij de deur geluistervinkt, moet ik eerlijk toegeven. Ik hoorde mijn zusje zachtjes kreunen toen ze klaarkwam, en ik hoorde jou kort erna ook hijgen en daarna plots niks meer, waaruit ik afleidde dat jij toen ook klaargekomen was. En ja, toen was ik toch wel jaloers op jullie. En ook wel heel geil geworden, want mijn vingers waren kletsnat van mijn kutje toen ik weer naar boven ging. Toen ik in mijn bed verder vingerde, had mijn klit nog maar een minuut nodig om mij in een heftig orgasme onder te dompelen. En dan werd ik deze ochtend wakker van Laura ‘s gekreun onder de douche. Kan je je voorstellen wat een geile uren het hier waren,” vertelde ze nu honderduit.

“Dus,” vatte Laura samen, “je bent eigenlijk verantwoordelijk voor twee heerlijke hoogtepunten bij elk van de twee super knappe jongedames hier in de keuken!”

Ik verslikte me bijna in mijn koffie. “Ik weet even niet wat zeggen,” stamelde ik. “Behalve dan dat ik vannacht met volle teugen heb genoten van jou, Laura, en dat ik nu ook van dit gesprek aan het genieten ben. En eh, staan jullie ouders nu ergens te luistervinken of kunnen we vrijuit praten,” grapte ik.

“Haha, nee hoor Patrick, maak je maar geen zorgen,” stelde Laura me direct gerust, terwijl ze met haar lippen mijn bovenlip greep. “Onze ouders genieten van het weer en zijn een lange wandeling aan het maken. Die zijn nog wel een uur of twee weg. Trouwens, hoe zit het met die ochtenderectie? Ben je die intussen al kwijt?”

“Zo te zien niet,” antwoordde Sarah in mijn plaats. “Ja, sorry hoor zusje, maar van die bobbel kan ik mijn ogen niet afhouden hè,” wees ze naar mijn gezwollen kruis.

“Jaja, jij kunt zijn bobbel van die kant misschien beter zien, maar ik heb hem toch al lekker in mijn handen gehad,” repliceerde Laura.

“En tussen je tieten ook,” vulde Sarah aan. Daar stond ik dan, proberend toch enige ‘cool’ te bewaren tussen twee zusjes die duidelijk alle lekkere geheimpjes met elkaar deelden.

“Denk maar niet dat ik Patrick met je deel hoor,” plaagde Laura haar zus. “Kijken en fantaseren mag, aankomen niet. Het is van mij!”

“Oh, mag ik dan kijken als je Patrick straks van zijn erectie afhelpt? Als hij daar al sinds de ochtend mee rondloopt, dan moet er toch wel eens iets aan gedaan worden hè,” daagde Sarah Laura uit.

“Schat, heb je jezelf lekker afgetrokken deze ochtend toen je zei dat je geil werd van mijn sms ‘je? Zeg het maar hoor, je hebt al wel begrepen dat Sarah het anders toch wel te weten komt,” zei ze me met super lieve ogen. “Je vindt het toch niet erg dat we zo vrijuit over seks praten hè?”

“Helemaal niet erg,” antwoordde ik met een half koekje tussen mijn kiezen. “Ik vind het heerlijk, Laura. En bevrijdend. We zijn allemaal seksuele wezens, dus kunnen we er ook beter gewoon over praten. Om op je vraag te antwoorden… Ja, ik heb vanochtend met mijn pik gespeeld, die werd gek toen hij aan jou dacht, maar ik wilde wachten met klaarkomen tot jij erbij was.”

Laura was hoorbaar gecharmeerd. “Oh, Patrick! Dat is zo lief!” Ze zoende me op de mond, en streek met haar linkerhand hard over mijn bobbel. “Dan zal ik je maar snel even helpen om van die loeiharde erectie af te geraken.”

Terwijl ze me tongde, legde ze één hand op mijn schouder en zocht haar andere hand de knoppen van mijn jeans. Eenmaal geopend zakte mijn broek als vanzelf tot op mijn knieën. Daar stond ik dan in mijn boxershort, met een tent van jewelste voor de ogen van twee knappe zussen die blijkbaar de gewoonte hadden om elkaar met hun hete verhaaltjes op te geilen.

“Oh schat, wat is hij al stijf,” fluisterde Laura, terwijl ze mijn pik voelde in mijn boxershort. “Oh mmm, er komt al een druppel voorvocht uit,” ging ze verder. Ik voelde haar tepels stijf worden doorheen haar topje. Sarah was nu muisstil en sloeg het schouwspel vanop een hoge kruk gade. Ik zag haar tepels zwellen doorheen haar T-shirt, en ze legde haar hand op haar dij, klaar om in de joggingbroek te glijden. Laura ging door de knieën en trok mijn boxershort over mijn stijve paal naar beneden. Die stond al ferm recht en het voorvocht druppelde inderdaad al uit het topje als was het een lekkend kraantje.

Sarah trok haar jogging uit en ging met haar blote poes en kont terug op de barkruk zitten leunend tegen een kast en met de benen wijd open. Ze droeg blijkbaar geen slipje en begon meteen haar kutlipjes te strelen, terwijl ze gefascineerd naar het schouwspel voor haar bleef kijken.

Net op dat moment voelde ik Laura ’s warme mond over mijn eikel schuiven.

“Oh Laura,” kreunde ik. Ze verwende mijn topje, cirkelde eromheen met haar tong en smeerde mijn voorgeil uit over mijn staaf. Ze hield mijn pik recht omhoog en begon mijn ballen te likken die al lekker strak stonden.

“Oh,” hoorde ik aan de overzijde, waar Sarah intussen twee vingers in haar poes had geschoven. Ik hoorde haar geile sappen soppen toen ze haar vingers sneller in en uit haar hete poes bewoog.

Laura opende met haar rechterhand de rits van haar jeans en begon haar poesje nu ook te strelen doorheen haar slipje, terwijl ze gehurkt voor mij zat. Met haar linkerhand trok ze mijn staaf lekker af. Haar mond ging onophoudelijk heen en weer over de eikel. Toen ze even naar adem hapte, zag ik wit vocht overal op haar tong en de binnenkant van haar lippen. Mijn God, ik lekte enorm veel voorgeil.

“Patrick, zo glibberig, mm…!” Ze nam mijn kloppende pik terug in de mond en schoof hem een paar keer zo diep als ze kon naar binnen. Ik begon sterretjes te zien van puur genot.

“Wil je in mijn mond spuiten? Doe maar, je smaakt heerlijk. Ik slik alles wel door.”

“Oh, oh, oh…,” weerklonk bij haar zus, die nu zo fel tekeerging dat de barkruk bij elke stoot van haar vingers tegen de kast aantikte.

“Spuit je sperma op mijn tong,” hijgde Laura.

Met beide handen melkte ze mijn staaf nu lekker hard. Ze maakte daarbij heerlijke draaibewegingen telkens ze over mijn topje schoof en tikte haar half uitgestoken tong regelmatig tegen het toompje aan om mij over de drempel van het orgasme te krijgen. “Oh, ik tril helemaal, Laura! Ben je zeker dat ik zomaar in je mond mag klaarkomen? Je tong maakt me zot,” kreunde ik. Ze knikte, en voerde het aftrektempo nog op. Toen gleed mijn topje nog een paar keer volledig langs haar lippen. Mijn ballen trokken samen en pompten mijn kokende zaad naar buiten.

“Oh, oh, oh,” kreunde ik heftig. Haar hete lippen lieten mijn eikel net op tijd los. Mijn warme melk schoot in enkele felle golven uit mijn pik in haar nu totaal opengesperde mondje waaruit ze geil haar tong naar voor stak. Ik kwakte bijna alles mooi op haar geile tong, één enkele zaadstreep trok ik over haar neus tot op haar voorhoofd. Terwijl ik nog diep nahijgde, liet ze mijn sperma een paar keer door haar hele mond rollen, waarna ze alles in één keer doorslikte en haar mond weer open sperde om te laten zien dat ze echt alles ingeslikt had.

“Oh schat, zo lekker ben ik nog maar zelden gepijpt en gemolken tegelijk. En, weet je, dit is de eerste keer dat ik in iemands mondje ben klaargekomen,” zuchtte ik.

“Ik vind het heerlijk om je zo te zien genieten,” zei Laura zacht, terwijl ze mijn suf gepijpte staaf met lange halen proper lekte. Ik streelde haar golvende haren, terwijl ze daar nog steeds zo voor me gehurkt stond, en wreef het sperma dat ik op haar snoetje had geschoten op mijn vinger.

“Kom hier met je vinger,” zei Laura, en ze zoog mijn vinger schoon, zodat ze werkelijk al mijn zaad naar binnen had gespeeld.

“En er is hier nog iemand die het heerlijk vindt om je zo te zien genieten,” ging ze verder, wijzend naar haar zus, die intussen met wijd geopende benen op de keukentafel was komen liggen. Nattigheid van de poes van Sarah sijpelde op de prachtige houten eettafel. Terwijl ze zich met één hand heftig aan het vingeren was, draaide ze met de andere hand aan haar harde tepels. Toen Laura en ik beide onze aandacht naar haar verschoven, kreunde ze luid.

“Oh!” Ze vond het botergeil dat we haar bekeken terwijl ze daar vrijuit masturbeerde. Haar vingers neukten haar kutje alsmaar harder, en we hoorden haar handpalm met elke stoot tegen haar poes kletsen. Het was een enorm geil gezicht.

“Ze gaat klaarkomen,” zei Laura me. En inderdaad, Sarah duwde haar bekken een paar keer hard naar voor in de richting van haar neukende vingers. Haar klit was zo gezwollen dat elke aanraking voldoende was om haar te laten exploderen.

“Oh! Oh! Oh…,” kreunde Sarah zo luid dat ik het niet kon laten om even rondom mij te kijken om te zien of er toch niet iemand op het geile geluid was afgekomen. Sarah kwam fel klaar. Er spoot zelfs een beetje vocht uit haar poes op de tafel.

“Mijn God,” slaakte ze uit. “Wat zijn jullie een geil stel! Sorry, ik kon het niet laten.” Laura gaf haar een lieve zoen op de wang en zei: “Ik ben blij dat je met ons mee hebt genoten, zus!”

Daar waren we dan met ons drieën. Sarah lag zo goed als helemaal naakt op de keukentafel. Enkel het T-shirt, dat zich had opgehoopt boven haar toch wel mooie borsten, had ze nog een beetje aan. Ik stond daar aan een hoek van de tafel met mijn boxershort en broek tot op de knieën en een half stijve pik, maar verder wel nog met al mijn kleren aan. En mijn schat Laura, die zat intussen neer op een kruk en moest enkel de rits van haar jeans sluiten om er weer uit te zien zoals bij het begin van deze geile namiddag.

“Ik moet me even douchen om bij te komen,” verontschuldigde Sarah zich, en ze verliet heupwiegend de keuken met haar joggingbroek en –vest in de hand. “Tot de volgende keer,” knipoogde ze.

“Oei, ik ga toch maar even een ander slipje aantrekken,” zei Laura me. Mijn hand schoot meteen naar haar poes en, jawel, haar slipje was doorweekt.

“Zet je maar even op de keukentafel, dan trek ik het wel uit,” hoorde ik mezelf tot mijn eigen verbazing zeggen. Laura luisterde gedwee. Ik deed haar hakjes langzaam uit en streelde zacht over haar voeten. Ik boog wat naar haar toe en tongde haar lang, terwijl mijn handen achter haar verdwenen in een poging de jeans over haar sexy heupen en billen naar beneden te schuiven. Ze hielp me een beetje door haar zitvlak eerst aan de ene en dan aan de andere zijde op te tillen, zodat ik de jeans vlot uit kon trekken. Daar zat ze dan, met een stel eindeloze benen, sexy heupen en een kletsnatte slip. Mijn natte lippen en warme mond gleden over haar benen naar boven. Ik hoorde opwinding in haar adem. Haar benen waren glad, kiekenvlees verraadde dat ze genoot van mijn aanraking. Mijn handen kwamen aan bij haar poes en trokken snel het slipje uit. Ik zette mijn warme mond op haar stijve tepels en zoog eraan doorheen haar topje.

“Oh, Patrick,” kreunde ze. Ze opende haar benen verder en nodigde mij zo uit om met mijn vingers in haar lekkende hete grot aan de slag te gaan. Ik schoof meteen twee vingers in haar poesje. Eerst langzaam, dan dieper en aan een versnellend tempo. Met mijn duim ging ik op zoek naar haar lustknop. Wat was ze nat! Het geluid van haar natte grot maakte mij ook weer geil. Mijn pik stond opnieuw stijf van verlangen. Ze leunde op haar ellebogen op de tafel, maar kon met haar rechterhand bij mijn staaf en begon hem weer te bepotelen.

“Neuk mij,” fluisterde ze in mijn oor. Dat maakte mij zo geil als boter. Ik trok haar wat meer naar de rand van de keukentafel en nam plaats tussen haar wijd geopende benen. Ik streelde de binnenkant van haar heerlijke dijen. Ze keek me zo vol verlangen aan dat ik het volgende ogenblik mijn staaf tegen haar poes drukte. Ze kreunde luid. Ik nam mijn neukpaal in de hand en gleed plagend op en neer langs haar gloeiende schaamlippen die blonken van het vocht. Bij haar klitje plaagde ik haar nog wat intenser. Ze kronkelde van genot. Ik schoof het topje van mijn eikel bij haar naar binnen en trok me weer terug. Ik deed dit een paar keer om haar helemaal gek te maken, maar gleed daarbij wel elke keer ietsje dieper naar binnen.

“Oh, fuck! Ik houd het niet meer,” hijgde ze. Haar lichaam begon te trillen, ze ademde diep. Ze was natuurlijk al totaal opgegeild door wat zich het voorbije half uur in de keuken had afgespeeld en had niet veel meer nodig om zelf heerlijk klaar te komen. Ik neukte haar poes nog een paar keer en hield dan op met bewegen met mijn pik diep in haar. Ze keek me eerst vragend aan, maar toen mijn vinger rondjes begon te draaien rond haar gezwollen klit, duwde ze zelf haar bekken naar voor en naar achter zodat mijn pik haar toch neukte hoewel ik niet bewoog.

“Oh! Oh! Oh! Zo geil…,” hijgde ze. Ik begon nu ook zelf terug met mijn heupen te bewegen zodat mijn loeiharde pik nu feller en ook dieper in haar stootte. Ze bewoog alsmaar heviger en riep: “Oh, ik ga gewoon klaarkomen met een pik in mij, dat is nog nooit… Oh!”

Ik voelde hoe haar kut zich samentrok rond mijn neukstaaf. Een paar op elkaar volgende spasmen deden haar hele lijf schokken. Mijn pik leek leeggezogen te worden door haar grot. Wat was dat heerlijk!

“Oh! Oh! Oh!” kreunde Laura nog een paar keer. Ze kreunde zo geil, en mijn paal was zo geprikkeld door haar strakke kutje dat ik die namiddag hevig hijgend een tweede keer klaarkwam.

“Oh ja, kom diep in mij,” kreunde ze, waarop mijn sperma diep in haar kut spoot. Bij elk schot stootte ik diep in haar, wat haar heerlijk gekreun ontlokte. “Oh!”

Ik bleef nog een tijdje in haar, tot we samen ontspanden. Het voelde heerlijk. We zoenden lang en innig. Toen ik mijn pik uit haar soppende kutje terugtrok, zette ze zich wat rechter op de tafel. We keken samen toe hoe mijn witte vocht uit haar grotje op de tafel liep.

“Wow, wat een namiddag,” zei ik.

“Ja hè, we kunnen er wat van,” lachte ze. “Wat denk je? Blijven we gewoon lekker hier een filmpje kijken vanavond? Of wil je toch nog ergens heen om iets te eten of te drinken?”

“Ik wil gewoon bij jou zijn, Laura! En van jou genieten. Ik vind het prima als we gewoon lekker hier blijven vanavond,” zei ik zachtjes.

“Super,” zei ze. “Dan kunnen we snel even douchen nu, misschien? Sarah zal wel klaar zijn intussen. En dan kunnen we straks gezellig in de sofa onderuit zakken. Of mm…,” keek ze me alweer ondeugend aan.

“Zullen je ouders het niet erg vinden als ze mij hier straks aantreffen als ze thuis komen,” vroeg ik nog.

“Helemaal niet! Die hebben al lang door dat je niet zomaar een vriend van mij bent. Misschien moeten we toch maar even dat geil hier op de keukentafel opkuisen, want anders zullen ze zich misschien toch wel wat vragen beginnen te stellen,” knipoogde ze. “Weet je, zelfs als je straks blijft slapen, zullen ze daar zeker geen problemen mee hebben. Het vriendje van Sarah blijft hier ook geregeld overnachten. En die zijn heus niet braaf hoor! Nu je Sarah kent, zal dat je wel niet verbazen.”

We maakten de keukentafel schoon met wat tissue en wat water. Het geil van de poes van Sarah was al een beetje in het hout getrokken, en ook de plek waar mijn warme sperma uit de grot van Laura was gelopen, kregen we niet perfect schoon.

“Geeft niks, we hebben toch gewoon wat frisdrank of zo gemorst. Of slagroom,” gekscheerde Laura.

“Kom nu maar, gekkerd!” Ik stopte mijn piemel terug in mijn short en trok mijn jeans weer op. Op haar topje na wandelde Laura poedelnaakt voor me uit richting badkamer op de eerste verdieping met haar jeans, slipje en hakken in de hand. Plots trok ze haar hakken weer aan en ging draaiend met haar sexy kont voor mijn neus de trap op. Ik kon haar natte poes ruiken. Mijn God, wat was ze toch een ongelooflijk stuk!

Sarah liep inderdaad net de badkamer uit toen wij bovenaan de trap kwamen. Haar huid glom, haar lange natte haren plakten tegen haar hoofd en schouders. De roze blos op haar wangen verklikte dat ze een spannend uurtje met ons achter de rug had. Met enkel een badhanddoek om haar lichaam stapte ze naar haar kamer die juist naast de badkamer lag.

“Zo te zien gaan jullie ook nergens meer heen vandaag,” lachte ze ons toe, wijzend naar Laura ‘s naakte onderlijf. “Gaan jullie lekker neuken in de douche? Of, oh nee, jullie hebben juist geneukt in de keuken! Ik zie het geil nog tussen je benen, Laura! Jullie zijn zo heet,” ging ze opgewonden verder.

“Ja zusje,” antwoordde Laura plagerig. “Ik ben net heerlijk op de keukentafel door Patrick genomen. En ik ben voor het eerst klaargekomen met een pik in mij! Het was zalig.” Laura draaide zich om en draaide haar tong meteen bij mij naar binnen.

Ik kon het bijna niet geloven, maar hoewel ik die namiddag al twee keer gespoten had, voelde ik de lust opnieuw door mijn lijf gieren. Mijn pik, die sinds vanochtend eigenlijk nooit slap was geweest, ging opnieuw door het lint bij het proeven van Laura ‘s hartstocht.

“Kom, geile kerel,” zei Laura. “We gaan elkaar lekker wassen.” We lieten Sarah met grote ogen vol ongeloof op de gang staan en liepen de badkamer binnen.

“Dit is de badkamer van Sarah en mij,” legde Laura uit, terwijl ze haar hakjes uit schopte en haar topje over het hoofd trok. Haar prachtige borsten, net ietsje meer dan een handvol, wiebelden daarbij heerlijk heen en weer. “Mijn ouders hebben een eigen badkamer hierboven op de tweede verdieping juist naast hun slaapkamer. Zo hoeven ze niet eindeloos te wachten als één van hun dochters weer uren in de badkamer vertoeft,” grapte ze. Ik had nog maar net mijn schoenen en kousen uit gedaan toen Laura al voor me kwam staan.

“Ik kleed je verder wel uit,” fluisterde ze, en ze zoende me een paar keer lekker nat op de mond. Ze trok het polohemdje over mijn hoofd en keek me met geile ogen aan toen ze met beide handen naar mijn jeans greep.

“Oh, je bent alweer stijf,” zei ze verrukt. “Heerlijk! Krijg je niet genoeg van mij dan?”

“Ik kan moeilijk ontkennen hè, nu ik hier weer zo sta,” grapte ik, terwijl ze mijn stijve pik met lieve kusjes belaadde.

Het werd een heel lief, romantisch en intiem uurtje in de oriëntaals aangeklede badkamer. De vloer was bekleed met grote, donkerbruine tegels, terwijl kleine, lichtbruin getinte steentjes de wanden sierden. In het midden maakte een strook in het licht schitterende Marokkaanse mozaïektegeltjes het geheel af. Een groot raam gaf uitzicht over de weelderige tuin en het glooiende landschap achter het huis. Op rekjes en kastjes zag ik kaarsen groot en klein, schelpen in verschillende vormen en een reeks potjes en flesjes met zalfjes en oliën allerhande. Er was niet alleen een groot bubbelbad – “dat bubbelbad moeten we zeker eens uitproberen samen,” zei Laura enthousiast – maar ook een grote inloopdouche met een ingewerkte zitbank, twee sproeikoppen met verschillende standen en een rij spuitmonden in elk van de twee stenen wanden waarmee je je hele lijf kon bewerken.

“Verdorie Laura, wat een prachtige badkamer! En die grote douche met al die waterstralen! Ik zie al helemaal voor me hoe je jezelf hier lekker verwent,” zei ik opgewonden.

“Ja, zie je het al voor je?” reageerde ze. “En voortaan hoef je het jezelf niet meer in te beelden, maar kan je gewoon toekijken door de glazen wanden. Of gewoon lekker meedoen, dat is nog beter,” geilde ze me verder op.

“Goh, lieve meid! Wat ben je een sexy ding,” fluisterde ik haar toe.

Terwijl we elkaar heerlijk langzaam wasten in de douche, genoten we van de waterstralen die over onze lichamen stroomden. Onze handen en lippen waren overal en lieten de ander geen seconde los. Er werd gewreven, gekneed, en heerlijk lang gezoend tot we beide snakten naar een slok lucht. Er werd ingezeept, afgespoeld en gemasseerd. Haar lichaam was zo zacht en geurde heerlijk naar de douchegel. Ik wilde elke ronding van haar goddelijke lichaam voelen en proeven. Mijn pik stond de hele tijd stijf tussen ons in, ze zorgde er wel voor dat hij voortdurend geprikkeld werd. Toen ik haar poesje waste, en tegelijk mijn lippen om haar tepels knelde, begon ze lekker te kreunen.

“Oh lekker,” hijgde ze. Mijn vingers gleden langs haar kutlipjes en verwenden haar lustknopje intens. Haar lichaam begon te trillen. Het warme water, het voortdurende aanraken, de lange zoenen en de intieme sfeer brachten ons naar de zevende hemel. Ik voelde haar lijf elke seconde intenser schokken op de stenen zitbank in de douche. Het tempo van haar ademhaling ging snel de hoogte in, toen ik haar klitje onophoudelijk bewerkte met mijn vingers en tegelijk gulzig aan haar harde tepels bleef zuigen.

“Oh schat, ik kom klaar…” kreunde ze luid. “Oh! Oh! Oh! Oh!” Een intens orgasme golfde door Laura ‘s lijf. Haar ganse lichaam kronkelde van genot. Ik liet haar even bijkomen in mijn armen, terwijl ik lief haar neus, lippen, borsten en buik zoende.

“Ik ben zo blij dat je gisterenavond een glaasje water bent komen drinken,” lachte ze. “Kijk eens wat een geile tijd we intussen beleefd hebben. We blijven maar komen en komen en komen…!” Ik onderbrak haar met een lange tongzoen.

“Ja, mijn lieve Laura,” zei ik, terwijl het warme water nog steeds over ons liep. “We hebben een ongelooflijke tijd samen. Had jij dit durven dromen toen we elkaar een paar weken terug voor het eerst ontmoetten?”

“Dromen wel,” antwoordde ze gevat. “Maar het is zo heerlijk dat we dit nu ook echt beleven. Weet je trouwens waarover ik wel eens fantaseerde toen we nog niet intiem waren? Dat je je knalharde pik tussen de kaken van mijn lekkere kont klaar rijdt en je sperma over mijn billen en rug spuit…”

“Oh Laura,” kreunde ik. “Hoe geil is dat!” Mijn pik lekte voorgeil, en groeide kloppend in haar handen. Ze had ‘haar’ staaf inderdaad weer vastgepakt, en rukte hem in een paar seconden naar maximale grootte en stijfheid. “Oh, wat lek je toch altijd zo zalig veel vocht voor je gaat klaarkomen,” zuchtte ze.

“Ik moet inderdaad nog eens spuiten,” hijgde ik. “Je maakt me zo gek dat mijn zaadfabriek alweer een lading heeft die dringend de deur uit moet.” Ze stopte met rukken aan mijn pik, maar liet hem niet los. Ze stond op, kuste me en ging voorovergebogen met haar lekkere kontje naar mij toe staan.

“Maak dan meteen mijn fantasie waar,” sprak ze, terwijl ze bloedgeil achterom keek. Ze duwde haar poep tegen mijn bonkende paal die meteen een streepje voorvocht op haar achterliet.

“Rij je lekker klaar tussen mijn bilspleet,” fluisterde ze terwijl ze met haar poep schudde en trilde om mij helemaal over de rooie te doen gaan.

“Oh Laura, je kontje en billen zijn zo mmm…” kreunde ik. Haar strakke, gladde huid, haar lekkere borsten met stijve tepels die ik daar naar beneden zag hangen, de wulpse beweging van haar billen… Het werd me allemaal te machtig. Ik plaatste mijn handen op haar ronde heupen en trok haar met elke glijbeurt in haar bilspleet naar me toe.

“Oh, zo geil! Ik voel het met al jouw voorvocht al helemaal glibberig worden rond mijn poepgaatje. Oh…,” kreunde Laura. “Heerlijk om je steenharde paal over mijn kont te voelen glijden. Oh…,” Laura genoot zo van het gevoel van mijn kloppende pik tussen haar billen dat ik alsmaar sneller heen en weer bewoog. Mijn paal werd met elke stoot gevoeliger en stond op uitbarsten.

“Oh! Oh! Oh! Oh…,” kreunde ik, en ik voelde mijn tot euforie gereden pik opnieuw een witte, warme lading zaad uitstorten.

“Oh ja, spuit je maar leeg over mijn kontje,” moedigde Laura me aan. “Zo lekker! Mmm!” Ze bleef voorovergebogen staan, maar wreef met één hand snel het warme sperma open dat op haar rug en poep was beland, alvorens het door het stromende water van de douche kon meegevoerd worden.

“Oh, wow, nog altijd zoveel zaad, ook al ben je al drie keer klaargekomen vandaag. Je hebt een goed fabriekje daar,” lachte ze me toe.

We wasten onze voldane lijven opnieuw van kop tot teen, knuffelend, zoenend en liefkozend. We droogden elkaar teder af, ruimden de badkamer op en gingen hand in hand naar beneden. Sarah zat in de woonkamer naar de televisie te kijken.

“Aan jullie snoeten te zien, en aan de tijd die jullie in de badkamer hebben gezeten, moet het wel heel lekker zijn geweest,” knipoogde ze naar ons. Ze ging verder: “Mama en papa zullen zo meteen thuis zijn, lieten ze weten. Zullen we alvast de tafel dekken? Je weet hoe fijn ze dat vinden. Ik heb hen ook gezegd dat we vanavond wellicht een extra tafelgast hebben,” lachte ze.

“Oh nee zus, je hebt toch niet…” vroeg Laura, maar Sarah onderbrak haar meteen. “Natuurlijk niet, zusje. Ik heb gezegd dat jij en Patrick er de hele namiddag heftig de vonken vanaf gevreeën hebben en dat jullie dus wel uitgehongerd zullen zijn,” plaagde ze ons verder.

“Kom,” zei Laura tegen me. “Laten we de tafel dekken, want met die zotte zus van mij zijn we nog niet klaar. We zullen toch nooit weten wat ze wel of niet heeft gezegd.”

“Ja, en Patrick, het is de bedoeling dat je met Laura de tafel dekt hè, en dus niet dat je Laura dekt op de tafel,” gierde Sarah het uit, zo goed vond ze haar eigen grap. En Laura vond het geplaag van haar zus gelukkig ook best leuk, want ze gooide haar een kussen van één van de sofa ‘s naar het hoofd en stak daarbij speels haar tong naar haar uit.

Het werd een fantastische avond met geweldige mensen. Ik voelde me helemaal welkom in dit gezin, dat me met open armen ontving. Laura ‘s ouders en zus aanvaardden me meteen als de beste vriend van ‘hun’ Laura. En waren Laura en ik nu een stel of niet? We vroegen het ons voorlopig niet af, maar genoten van elk moment. Zeker was dat onze vriendschap op minder dan een dag tijd een totaal andere dimensie had bereikt. Laura en ik keken die avond, toen we afscheid namen, reikhalzend uit naar onze volgende momenten samen. Ben jij ook benieuwd naar hoe het verder liep?

Patrick

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Patrick. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *