Friends with benefits 3.6

()

Dinsdagavond, het is net voor middernacht. Ik probeer al een uur de slaap te vatten, maar de onrust is te groot. Of beter: het gemis. Ja, ik mis Laura. Twee dagen al moeten we het stellen zonder lijfelijke ontmoeting, want sinds onze fantastische zondagnamiddag en –avond, twee dagen geleden, is de dagelijkse werkroutine weer meester geworden van ons leven. Elkaar na de dagtaak rap-rap nog even ontmoeten is deze week nog niet gelukt. We wonen toch op een half uurtje rijden van elkaar – de 23-jarige godin Laura bij haar ouders in een prachtig herenhuis, en ik, de 33-jarige vrijgezel, in een appartement in het centrum van de stad…

Natuurlijk hebben we elkaar de voorbije uren al een paar keer gehoord en ge-sms’t, zo heel erg lang willen we niet zonder nieuws van elkaar blijven. Goh, wat mis ik haar aanraking, en haar zachte huid, en haar geile taal, en haar warme lippen, en haar natte… Oh, hier lig ik dan met een stijve in bed, te denken aan die fantastische meid! Hm, ik doe de knopjes van mijn boxershort maar beter open, dan heb ik wat meer speelruimte. Zo. Ja. Mijn hand moet in mijn short. Ik sluit mijn ogen en zie Laura’ s rondingen voor me, ik denk aan haar tong rond mijn kloppende eikel eergisteren, aan haar sexy billen waartussen mijn pik zich lekker klaar mocht rijden, aan mijn lippen om haar harde tepels en mijn vingers die haar klitje doen ontploffen, aan…

Het scherm van mijn smartphone verlicht plots de kamer. Oh, een bericht. Ik grijp de telefoon die op het nachtkastje naast mijn tweepersoonsbed ligt.

‘Ben je nog wakker? Ik kan niet slapen.’ Ik smelt: Laura kan blijkbaar net als ik de slaap niet vatten. ‘Hey, sexy! Ik lig hier ook te woelen,’ antwoord ik. ‘Zullen we elkaar in slaap kletsen? Ik bel je nog wel even, als je wil.’ Laura antwoordt meteen: ‘Leuk! Ja, bel me maar snel!’ Ik leg mijn beide hoofdkussens op elkaar, een beetje rechter tegen het hoofdeind, zodat mijn bovenlichaam iets meer rechtop in bed komt te liggen en ik comfortabeler kan bellen.

“Hoi schat,” antwoordt ze ogenblikkelijk, als ik nog maar net de Bel-toets heb ingedrukt. “Nou, jij bent wel een snelle, ik heb niet eens een beltoon gehoord,” plaag ik haar.

“Jaja, je weet dat ik rap ben hè. Toch als ik jou in mijn klauwen wil, hèhè.” We kletsen een paar minuten over koetjes en kalfjes en over de gebeurtenissen van de dag, waarna ze plots zegt.

“Wij weten beide wat de beste manier is om in slaap te vallen, toch?”

“Jazeker,” antwoord ik. “Niets efficiënter dan even met jezelf spelen en lekker klaarkomen. 5 minuten later lig je gegarandeerd in dromenland.”

“Dat vind ik nou zo tof aan jou, dat je de dingen benoemt zoals ze zijn en niet doet alsof je nooit masturbeert,” zegt Laura.

“We doen het toch allemaal! De meeste mensen die ik ken, doen alleen houterig over dit soort onderwerp en krijgen alleen een rooie kop…”

“Zal ik je wat vertellen? Toen je berichtje daarnet binnenliep, was ik eigenlijk net aan het fantaseren geslagen,” fluister ik haar toe om het nog wat spannender te maken.

“Wow, echt? En was je over mij aan het dromen, of had je de hulp van je laptop ingeroepen en was je een heet pornoclipje aan het bekijken? Ik vond het zo geil toen je me over het laatst vertelde hoe je aan je trekken komt als je niemand in de buurt hebt,” reageert ze hoorbaar opgewonden. “Laura, ik was wel degelijk over jou aan het fantaseren. Sinds wij voor het eerst seks hadden een dag of vier geleden heb ik geen clipje meer gezien,” ga ik trots verder.

“Oh, wow! Vier dagen! Dat is vast een record,” plaagt ze me.

“Jaja, het is precies de week van de records, want ik ben op één dag nog nooit zo vaak klaargekomen als met jou het voorbije weekend,” doe ik er nog een schepje bovenop.

“En, eh, lig je dan naakt in je grote bed daar? Ben je hard nu? Kom, vertel me alles, dat windt me op,” fluistert ze me toe. Terwijl ze spreekt, voel ik mijn pik groeien in mijn short. Ik vertel haar dat ik met boxer en T-shirt in bed lig, maar dat ik met mijn hand in mijn short aan het spelen was toen ze me sms ‘te.

“Oh Patrick, zo geil! Ik krijg het er warm van, hm. En dat je aan afgelopen zondag aan het denken was terwijl je jezelf heet maakte, dat vind ik nóg geiler. Heerlijk! Ik lig hier ook lekker warm onder de dekens met een shortje en een hemdje aan, en ik word met de minuut heter nu ik jouw stem en verhaal hoor, hm.”

“Oh Laura, als je zo tegen me praat, word ik nóg harder,” geil ik haar verder op. “Ik trek mijn boxer nu wat naar beneden, want mijn piemel wil er helemaal uit. En ik schuif mijn T-shirt wat naar boven, zodat ik mijn tepels kan voelen. Oh, die zijn al hard…”

Laura kreunt. “Oh, ik zie mijn tepels ook al hard door mijn witte hemdje priemen, Patrick. Ik knijp stevig in mijn tieten nu, oh! Ik moet mijn kutje strelen, eerst doorheen mijn broekje, lekker!” Even later legt Laura de telefoon naast zich neer en hoor ik hoe ze haar broekje helemaal uittrekt.

“Hier ben ik weer, schat. Met stijve tepels, mijn benen half open, en mijn vingers die mijn kutlipjes strelen, op en neer. Wat is mijn poes al warm, ik voel de hitte, oh! Doe jij je short ook uit voor mij? Alsjeblieft?”

Ik luister gedwee, en vertel haar hoe groot mijn pik nu is. Ik beschrijf hoe mijn paal nu bijna helemaal hard is voor haar, hoe hij nog steeds groeit richting mijn navel, hoe ik met mijn vrije hand mijn ballen aanraak, hoe ik mezelf traag aftrek terwijl ze me aan de telefoon op geilt met haar warme, zwoele stem en stoute praat.

“Oh Patrick, ik wil je horen klaarkomen, trek je maar lekker hard af voor me. Oh, mijn poesje wordt al vochtig, en mijn knopje is zo gevoelig. Als ik eraan denk hoe jij en ik hier nu lekker aan het masturberen zijn met en voor elkaar, hm! Dit is zo geil, Patrick! Oh, mijn kut wordt nu echt sappig. Ik, oh, glijd er nu een vinger in. Oh! Ik open mijn benen helemaal nu en stoot met mijn bekken naar voor. Oh! Twee vingers kunnen naar binnen, mijn kutje lekt volop sappen, oh!”

Haar stoute praat hitst me zo op dat ik feller begin te rukken.

“Oh Laura, mijn eikel is nu helemaal gezwollen, hm! En mijn topje zo gevoelig, er komt al volop voorgeil uit. Mijn vrije hand plakt helemaal van het sap, en er druppelt ook al vocht op mijn buik rond mijn navel. Mijn ballen zijn al lekker strak, schat. Ik heb sinds zondag niet meer gespoten, er zit een grote lading aan te komen,” geil ik haar nu op mijn beurt op. Ik hoor haar hijgen en zachtjes kreunen aan de andere kant van de telefoon.

“Oh ja, ruk maar lekker, schat. En spuit je maar helemaal onder daar. Als ik bij je was, zou ik, zoals je daar nu ligt, op jou komen zitten met mijn snoet naar je toe, en je lekker klaar rijden met mijn zuigende kut. Zet je pik recht en doe alsof je hem in mij schuift als ik nu op je zou komen zitten! Zie hoe mijn tieten en harde tepels op en neer dansen terwijl ik op je paal tekeer ga. Oh!”

“Oh schat, dit is zo geil. Ik wil lekker veel voor je spuiten,” hijg ik Laura toe. “Oh! Oh! Oh!” Ik verander voortdurend het aftrektempo, om mijn staaf gek te krijgen en naar het orgasme toe te werken.

“Oh, ik ga ook al klaarkomen,” kreunt Laura lekker door de telefoon. “Mijn klit is helemaal gezwollen en kletsnat nu, oh! Ja, ik bewerk mijn knopje nu hard, oh! Ik kom, ik kom, ik kom… nu… Oh!” Laura komt zo geil klaar dat ik mijn ballen quasi op hetzelfde moment voel springen.

“Oh, Laura! Oh! Ik kom ook… Oh! Oh!” Warm zaad schiet ver uit mijn kloppende en murw gerukte paal. 5 à 6 keer ruk ik nog aan mijn pik en stoot ik mijn bekken fel naar voor, waarbij telkens een dikke witte melk uit mijn eenogige vriend ejaculeert.

“Oh Laura, ik moest echt wel klaarkomen vanavond,” beschrijf ik haar het resultaat. “Mijn sperma is tot in mijn nek geschoten, er is ook een deel op mijn T-shirt geland, en er ligt ook een riante kwak op mijn buik en rond mijn navel.”

“Oh zalig,” reageert ze met fluisterstem. “Ik wou dat ik je warme zaad daar kon zien, schat. Mijn onderlaken is kletsnat van mijn poesje, het was heerlijk. En ik voel me lekker ontspannen nu, hm. En jij?”

“Ook totaal relaxed, mijn Laura! Zo zie je maar, zelfs vanop een afstand kunnen we elkaar bevredigen, is dat niet super?”

“Ja, heerlijk is dat,” beaamt ze. “Ik denk zoveel aan de heerlijke seks die we in het weekend hadden, dat ik er al twee dagen geil bij loop. Dit onverwachte moment van ontlading met ons tweetjes kwam als geroepen. Zo lekker even via de telefoon geilen en samen masturberen, het is toch een perfecte uitlaatklep voor als we enkele dagen niet fysiek bij elkaar kunnen zijn, niet? En, eh, zeg eens, ligt je sperma daar nog lekker op je heet bovenlijf? Ja? Oh, super! Kan je dan een fotootje maken met je telefoon? Alsjeblieft? Als ik dan deze nacht opnieuw wakker word, heb ik een hete foto van jou om mezelf weer lekker op te geilen, hm!”

Ik neem een paar foto‘s van het zaad dat ik op mijn bovenlijf heb gespoten. Niet gemakkelijk: ik mag niet veel bewegen, want anders loopt een deel van het sperma op het onderlaken en is het verloren voor de foto’s. Ik selecteer twee beelden en zend ze naar Laura.

“Oh, wow! Wat een fikse lading heb je daar afgevuurd? Hm, ik wou dat ik die uit je pik in mijn mond of kut had gekregen, lekker!” Laura is tevreden met de foto’s en wordt er zowaar weer heet van.

“Oh, ik wil me nog een keer klaar vingeren! Heb je nog tijd?”

“Voor jou altijd,” antwoord ik.

“Ik neem er mijn speeltje bij, je weet wel; dat kleine staafje dat ik je al eens liet zien,” gaat ze verder. “Ik neem het wel eens mee naar het werk, of op reis of zo. Het ziet er niet uit als een vibrator, en daarom is het ook zo lekker discreet en durf ik het wel eens in mijn handtas mee te nemen. Normaal gebruik ik het enkel als ik niemand heb, maar vind je het erg als ik het toch af en toe gebruik, ook al hebben wij nu de heerlijkste seks samen? Ik denk dat het is omdat de seks met jou zo lekker is dat ik juist nog geiler ben, maar ja, we kunnen niet altijd samen zijn, dus dan kan dit ding tussendoor wel eens soelaas bieden hè. En jij mag ook lekker naar een pornoclipje kijken hoor als je naar mij verlangt en ik niet in de buurt ben, zolang je het mij dan maar vertelt, want daar word ik zo heerlijk geil van…”

Laura ‘s woordenstroom geraakt in een versnelling. Daarnet, net na haar orgasme, was ze helemaal relaxed, maar nu wordt ze weer met de minuut feller. Heerlijk vind ik dat! “Schatje, natuurlijk mag jij je speeltje gebruiken als ik er niet ben. Ik wil dat je geniet van jezelf, van mij, van ons tweetjes. Daar draait het om. Als je geil bent, en we kunnen niet samen zijn, dan fantaseer je toch lekker over ons, of je beeldt je iets stouts of heets in. En als je een fantasie met mij wil delen, of in de praktijk wil brengen, dan vertel je me dat maar. Ik ben heel ruimdenkend, dat weet je, en je mag alles met me delen: je wensen, je verlangens, je fantasieën, maar ook je angsten, je twijfels… Praat erover, en alles komt goed. Ik beloof het je. Wat ons uniek maakt, is dat wij juist zo open en ongeremd over alles kunnen praten, ook over die dingen die bij velen onder de mat worden geschoven…” Ik hoor bij Laura een licht gezoem op de achtergrond.

“Ik houd het trillende staafje vol tegen mijn knopje, schat. Oh, heerlijk! Mijn poesje is nog zo doornat van daarnet, af en toe schuif ik de vibrator tussen mijn lipjes. Oh…,” begint Laura hijgend aan haar tweede ronde.

“Als ik, oh, het zo fel op mijn klitje druk, oh, en me tegelijk vinger, kom ik snel klaar, oh! Ik leg de telefoon even bij mijn kutje nu ik zo bezig ben, dan hoor je het zoemende geluid van het speeltje en het natte geluid van mijn poes, oh!”

“Oké Laura, maar zet de speaker op luid dan, dan kan je mij nog horen,” zeg ik haar nog snel. “Wat ben je toch een lekkere meid, ik word gewoon weer stijf voor je. Ik kijk intussen naar die foto die ik van jou nam toen we samenwerkten op de beurs, weet je nog? Je zat toen op je krukje aan de infobalie met je korte rokje en die eindeloze lange benen van jou in zwarte panty ‘s. Je kijkt er zo ontzettend zwoel naar de camera met die volle lippen van je, dat prachtige lange haar en die lieve glimlach. Eigenlijk was er toen al iets moois aan het broeien tussen ons, niet?”

 “Oh, schatje! Maakt die foto je hard nu? Oh…,” hijgt Laura door de speaker. Aan haar ademhaling hoor ik hoe haar opwinding weer aan het stijgen is. Het geluid van het speeltje verraadt dat ze het alsmaar sneller rond haar klitje en in haar geile kutje beweegt.

“Ja, Laura! Die foto heeft me al zo vaak stijf gemaakt. Jij bent zo sexy dat ik maar heel even aan jou moet denken om mijn jongeheer hier wakker te krijgen,” vertel ik.

“Ik ga nog eens komen, Patrick, oh! Als ik dit speeltje gebruik, weet ik perfect hoe ik me, oh, snel kan doen, oh, klaarkomen… Ideaal voor, oh, oh, een vluggertje op het toilet op het, oh… werk…”

Laura is nu zo kort bij haar volgend orgasme dat ze haar zinnen met moeite rond krijgt. “Geniet maar lekker, Laura! Let maar even niet op mij, mijn lieve poes. Je daar zo horen maakt mijn pik weer zo hard als beton, en het topje smeekt om aangeraakt te worden.” Laura kreunt hard.

“Oh, ben je ook weer aan het spelen daar? Oh, trek je nog eens lekker af, oh, voor mij, schat. Ik, oh, wil je nog een keer horen klaarkomen, oh, oh, oh, oh…oh!”

Hijgend en kreunend laat ze zich nog een keer volledig gaan. Ik hoor hoe ze moeite doet om toch maar niet te veel lawaai te maken, want Laura is best luid als ze komt, en met een nieuwsgierige en hete zus die een beetje verder op de gang slaapt, kan ze maar beter zo stil mogelijk zijn.

“Oh, wat was dat lekker,” hijgt Laura na. “Nu ga ik dubbel lekker slapen, hèhè! Hoe zit het daar met jou? Komt de volgende lading warme melk eraan?”

Mijn rechterhand is hard aan het werk met mijn paal. Ik klem mijn hele hand stevig om mijn staaf en masseer met elke ruk de hele schacht op en neer. Mijn eikel die nog altijd glimt van het sperma van de eerste keer, voelt zo lekker. Telkens ik over het toompje ga, komt het orgasme dichterbij. Er lekt flink wat voorgeil, waarmee ik mijn paal verder insmeer. Het sijpelt ook royaal op mijn buik. Mijn pik is nu op zijn grootst en mijn ballen zijn helemaal naar binnen getrokken.

“Oh, Laura. Oh, oh, ik kom zo meteen nog een keer, oh…”

“Ja, kom lekker, Patrick. Ik vind het geil om zo door de telefoon te horen hoe je je lekker aftrekt voor mij. Het klinkt ook lekker sappig, je lekt zeker weer zalig veel voorvocht daar? Het sopt daar zo geil, ik hoor het tot hier, oh!”

Ik hijg fel. “Oh, oh, oh, Laura! Ik k-o-o-o-o-o-m…” Mijn ballen persen voor de tweede keer vanavond in een half uur een warme vracht sperma naar buiten.

“Oh, Patrick! Zo geil! Was het lekker? Ik wil zo graag bij je zijn nu,” zegt ze lief.

“Ja, het was heerlijk, Laura! Jezelf bevredigen is altijd leuk, maar zo met jou, mijn heerlijke godin, aan de andere kant van de telefoon is het nog veel fijner! Ik ben echt heel lekker klaargekomen, dankzij jou, lieve schat!” Laura is gecharmeerd.

“Oh Patrick, ik ben ook heerlijk klaargekomen, en ik ben zo blij dat je mij nog even gebeld hebt. Zo snel-snel even samen stoeien is toch veel lekkerder dan alleen, toch? En het is zo intiem, nu hebben we eigenlijk seks gehad met elkaar maar dan vanop afstand,” vertelt ze zacht.

“Zullen we dan maar van de rust die nu over onze lijven is gekomen profiteren om de slaap te vatten? Nu zullen we beide heerlijk slapen,” probeer ik.

“Haha, typisch mannelijk; lekker klaarkomen, en dan direct willen knorren. Geen naspel, haha. Nee, sorry, grapje. Je hebt gelijk hoor, schat. Ik plaag je maar wat. Ik heb wat naspel betreft niets te klagen bij jou,” plaagt ze me. “En we moeten er binnen een uur of zes al terug uit, dat wordt de wekker zetten, anders word ik wakker als het middag is, hèhè.”

“Ja, dat moet ik ook nog doen, de wekker zetten. Goed dat je het zegt. Wacht even, eerst mezelf wat proper vegen met een paar papieren zakdoekjes,” zeg ik. “Zo, dat is gebeurd. Zo meteen nog even naar het toilet, en de rest wassen we er morgenochtend in de douche wel af…”

Laura onderbreekt me. “Oh, jij geilerd, dat wordt dan lekker glibberig in de douche morgenochtend. Ik wou dat ik bij je was. Zeg eens, kunnen we elkaar morgenavond zien dan? Kom jij naar mij na je werk? Ik ben al redelijk vroeg thuis, zo rond een uur of 5, en dan kook ik een lekker gerechtje voor ons tweetjes. We zullen het huis de hele avond voor ons alleen hebben, want mama en papa gaan naar de opera in Brussel, en zus zei me vanavond dat ze morgen met haar vriend, Peter, naar de film zou gaan…”

“Lijkt me een heel goed idee, Laura! Ik kan wel wat vroeger stoppen en tegen half 7 of zo bij je zijn. Is dat oké? En ik breng een flesje wijn mee. Is rood oké?”

“Rood is prima, ik zal een lekkere steak voor ons bakken, met frietjes en een slaatje,” gaat ze enthousiast verder.

“En heb je donderdag al wat te doen?” Vraag ik haar. “Dan neem ik je graag mee uit naar dat klassiek concert waarover ik het al had. En nadien volgt een lekker dinertje.”

“Ik wil dolgraag met je mee, Patrick! Het is zo leuk om samen plannen te maken. Tot morgen, geile kerel! Slaap lekker! Kusjes voor jou!” Laura gooit een handvol zoete kusjes door de telefoon.

“Ja,” sluit ik af. “Slaap zacht, sexy meid! Tot morgen. Kus…” Ik leg de telefoon op het nachtkastje, verzamel alle met mijn sperma doordrenkte tissues en loop nog snel even naar het toilet. Br… het is best fris, zo in mijn nakie op de gang. Enkel mijn T-shirt heb ik aan, mijn nog altijd half stijve lul beweegt vrolijk en vrij tussen mijn naakte benen. Als er nu een inbreker in de gang zit, dan zwiep ik hem zo neer met mijn knuppel, lach ik bij mezelf. Lang blijft mijn pik niet meer stijf, zo in de kou. En maar goed ook, want ik moet plassen. Een minuutje later trek ik de warme donsdeken weer lekker over mijn lijf en doof ik het licht van mijn nachtlampje. Het wordt een korte maar diepe slaap.

De volgende ochtend, als ik half suf in de file zit op weg naar het werk, stuur ik snel een sms’je naar Laura.

‘Goed geslapen, lieverd? Ik heerlijk, dankzij jou! Ik denk al aan vanavond… Tot straks…’ Even later loopt Laura’ s antwoord binnen.

‘Goeiemorgen! Zalig geslapen, jazeker! En was je lijf nog lekker glibberig in de douche, haha? En kan je het geloven: zus Sarah vroeg me vanochtend bij het ontbijt of de telefoonseks met jou lekker was! Ze heeft me met jou horen bellen, die stiekemerd! Toevallig was ze naar het toilet gegaan en hoorde ze me geil praten met jou. En ze heeft me ook horen hijgen! Haar geile poes werd er zo vochtig van, zei ze, dat ze ook nog lekker met zichzelf gespeeld heeft. Oh, ik verlang zo naar je. Ik hoop dat het snel avond is, en ik je nog eens dichtbij en in mij kan voelen… Denk aan mij… Misschien kan ik wel niet wachten tot vanavond, en moet ik straks op het werk toch al even mijn speeltje boven halen voor een vluggertje op het toilet met jou in mijn gedachten… Geile kus… Tot straks… Jouw Laura…’

Nog voor ik de laatste letters van Laura ‘s berichtje heb gelezen, wordt mijn pik in mijn broek wakker. Een paar ogenblikken later zit ik met een geweldige stijve in mijn wagen in de file.

‘O je, die stijve zal niet snel verdwijnen,’ denk ik bij mezelf. ‘Het wordt een lange dag…’

Patrick

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Patrick. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *