Friends with benefits 1.6

()

Is vriendschap altijd platonisch? Kan vriendschap seks aan? Of is vriendschap gedoemd te verdwijnen als er lichamelijkheid aan te pas komt? Het zijn vragen waarover ik als jonge dertiger al eens tobde. Meer dan eens zag ik een mooie vriendschap ontstaan met een toffe juffrouw, maar wat als ik met haar ook seks zou hebben? Was het dan afgelopen met de vriendschap? Werd het dan kiezen tussen óf een echte relatie óf het einde van het ‘maatjes zijn’? Soms serveert het leven zelf het antwoord op zulke vragen. Zoals ook toen met Laura.

Enkele jaren geleden leerde ik de mooie Laura op een beurs kennen. 13 dagen lang werkten we samen. En, zoals je weet, als mensen een tijd intensief op hetzelfde project werken, en samen lange dagen maken, dan kan er al wel eens een speciale band ontstaan. Vooral dan als twee gelijkgestemde zielen elkaar ontmoeten en beide bovendien ‘single’ blijken te zijn.

Aan de vooravond van de beurs, op een avondlijke briefing, kwam ik bij toeval naast haar te zitten. Het team bleek niet echt groot, hooguit 10 à 15 personen, maar mijn God: wat was die juffrouw naast mij mooi! Laura was een knappe brunette, ongeveer 1 meter 70 groot, met lange lokken, twee kijkers vol levenslust, een speelse blik, volle lippen en een lijf om ‘U’ tegen te zeggen. Ik was toen 33, zij een jaar of 10 jonger dan ik.

Al meteen die avond was er een klik, en we spraken dan ook meteen af dat we elkaar de volgende ochtend zouden opwachten bij de ingang van de beurs om dan samen naar binnen te gaan. Het was fantastisch werken met haar. Tussen de drukke momenten door vonden we altijd wel even tijd om wat te kletsen of samen te lunchen. ’s Avonds trokken we vaak met een groepje collega’s naar een gezellig restaurant om nog snel wat te happen als afsluiter van alweer een lange dag op de beurs.

Ook in de weken na de beurs bleven we contact houden en zagen we elkaar geregeld. Ik weet niet of één van ons beide uit was op een echte relatie. Eigenlijk waren we er niet echt mee bezig, denk ik. We waren gewoon graag in elkaars buurt. Als ik haar weer thuis afzette na een afspraakje, kwam ik wel eens in de verleiding om haar een keer vast te pakken en innig te zoenen, maar meestal borg ik het idee ook weer snel op. We hadden het fijn zo, en ik wilde de vriendschap niet in het gedrang brengen door deze meid, die toch veel jonger was dan ik, te overvallen met mijn intense fysieke verlangen naar haar.

Op een avond, toen we al een half uur in mijn auto voor haar ouderlijk huis aan het kletsen waren, vroeg ze plots.

“Zeg eens, wil je niet snel nog een glaasje water drinken voor je verder naar huis rijdt? We staan hier nu al een hele tijd voor de deur, en ik had je dus net zo goed binnen wat te drinken kunnen aanbieden. Het is al bijna half twaalf, mijn ouders liggen vast en zeker al te slapen, en ze zullen toch niet merken dat er beneden weer licht brandt. Trouwens, ze weten dat ik met jou weg ben vanavond, dus maken ze zich niet ongerust, want je hebt bij hen een heel goede indruk gemaakt toen je me vorige week kwam ophalen en je met hen een praatje moest slaan omdat ik me nog aan het klaarmaken was.”

“Oh prima,” antwoordde ik. “Als het niet stoort, wil ik best nog even een glaasje water drinken, want die steak-friet van vanavond heeft me dorstig gemaakt. Ze zijn in de keuken van de brasserie wat te gul geweest met het zout, denk ik.”

Een paar tellen later liep ik achter haar aan, de trappen naar het mooie herenhuis op, en ik kon mijn ogen niet afhouden van haar fraaie lange benen voor mij. Ze droeg een strakke zwarte rok, fijne nylonkousen en hoge hakken die haar sierlijke kuiten en sexy poep mooi in de verf zetten. Onder haar korte winterjas verborg ze een klassiek wit hemdje dat mooi afstak tegen haar donkerbruine lokken die los over haar schouders golfden. Een fuchsia sjaal bracht wat extra kleur in het geheel en hield haar hals lekker warm. Haar bruine ogen en teint maakten het plaatje compleet. Veel make-up gebruikte deze natuurlijke schoonheid niet. Een beetje lippenstift en wat oogschaduw misschien, meer niet.

Schoorvoetend betraden we het huis als twee dieven in de nacht. Op de tippen van mijn tenen schuifelde ik achter haar aan van de entree naar de keuken. Zelf had ze haar hoge hakjes al meteen bij de deur uit gedaan om zo weinig mogelijk lawaai te maken. Het was best spannend, zo met ons tweetjes fluisteren en gniffelen in de keuken dicht tegen elkaar aan.

“Kom,” zei ze nadat ze twee glazen met water gevuld had. “We kunnen best even in de leeskamer gaan zitten, daar horen ze ons zeker niet.” Ik knikte en volgde haar gedwee. Ze doofde het licht van de keuken en leidde me door de woonplaats naar een andere kamer die als kleine bibliotheek was ingericht. Er stonden twee gezellige oude fauteuils in cognackleurig leder waarin je, zo verzekerde ze me, urenlang kon wegzakken bij één van de honderden boeken uit de wandkasten.

Ik liet me, met mijn glas water in de hand, stilletjes neerploffen in één van de zetels. Zij nam plaats op de armleuning van de fauteuil tegenover mij, waardoor ze wat hoger kwam te zitten en ik plots diep onder haar rok kon kijken en net niet haar slipje kon zien. Ze deed helemaal geen moeite om mij het zicht te belemmeren, wel integendeel. Ik genoot, en zij wist dat ik genoot. Terwijl we stilletjes verder praatten over weet-ik-veel-wat, gleed haar hand alsmaar vaker door haar lange haren, terwijl ze met haar tong steeds weer sensueel haar lippen bevochtigde na het nemen van een slokje water. Toen ze zich tijdens een lachbui helemaal naar voor plooide, om zo weinig mogelijk lawaai te maken tijdens het gniffelen, zag ik haar volle decolleté, die ik al de hele avond had mogen aanschouwen, schuddebuiken van plezier.

Mijn God, wat was deze engel toch mooi! En wat hadden we het goed samen! Ik werd er helemaal warm van, en voelde meteen beweging in mijn kruis. Mijn jongeheer, die zich de hele avond relatief koest had gehouden, had er nu mooi genoeg van en kwam in opstand. Ik voelde hoe hij zich in mijn broek een weg baande op zoek naar ruimte om te groeien. Ik strekte mijn benen voor mij uit en koos een andere zithouding. Laura kwam op hetzelfde moment ook wat meer mijn richting uit, waardoor we nu heel knusjes bij elkaar zaten. Ik zag de glooiing van haar borsten nu zo dicht bij mij, en het leek wel alsof ik alle donzige haartjes op haar perziken huid kon tellen.

“Wat vind je eigenlijk van mijn décolleté,” vroeg ze op fluistertoon toen ze merkte dat mijn ogen hongerig maar toch wat verlegen naar haar fraaie tweeling bleven kijken. “Past alles mooi? Komt mijn boezem mooi tot zijn recht? Is er niet te veel inkijk?”

“Oh nee hoor,” antwoordde ik een beetje verrast. “Het zit allemaal perfect, lijkt me. De inkijk is sexy, maar niet té. Je borsten komen mooi tot hun recht.” Yes! Nu ze me deze vraag stelde, kon ik onbeschaamd haar boezem verder bewonderen.

“Vind je mijn borsten mooi dan?” Vroeg ze, terwijl ze met beide handen zacht over haar bovenlichaam streek.

“Absoluut, Laura. Je hebt prachtige volle borsten, de droom van elke man. Ze lijken zo soepel en zacht,” antwoordde ik.

“Haha, je hebt ze dan al goed bestudeerd precies,” grapte ze.

“Natuurlijk, ik ben ook maar een man. Of ik het nu wil of niet, naast een mooi stel borsten kan ik niet kijken. Even kortsluiting in het hoofd, weet je wel,” zei ik.

“Jaja,” lachte ze, terwijl ze haar handen als kopjes onder haar borsten plaatste en ze zo op en neer deed wiegen in haar bh. Ik staarde er gefascineerd naar. Mijn brein kon nog alleen maar focussen op dit schouwspel. Ze begon haar borsten nadrukkelijker te strelen en te kneden en genoot net zoveel van dit moment als ik.

“Ja, ik houd van mijn borsten,” ging ze verder. “Ik speel er graag mee, ze zijn zo gevoelig. Als ik een man was, dan zou ik de hele tijd met mijn borsten spelen,” grapte ze. Ze zag dat ik even naar adem hapte, wat een extra glimlach op haar lippen deed toveren. In mijn broek was intussen een ferme bobbel ontstaan. Mijn pik was al behoorlijk stijf en klopte ongeduldig op de binnenzijde van mijn boxershort in de hoop dat iemand hem de vrijheid zou gunnen.

“Ze lijken puur natuur, maar zijn ze ook echt?” Vroeg ik Laura om de korte stilte te doorbreken.

“Nee, ze zijn niet helemaal echt,” antwoordde ze eerlijk. “Maar ze voelen helemaal niet kunstmatig hoor,” ging ze verder, terwijl ze de knoppen van haar witte hemd opende en ze plots in haar witte, kanten bh voor mij zat. Ik voelde mijn hart een versnelling hoger schakelen, nu ik de perfecte glooiing van haar borsten bijna helemaal kon zien.

“Wow, hoe mooi,” zei ik. “Ze zien er in elk geval niet artificieel uit. En de huid lijkt strak en soepel.”

“Ik weet natuurlijk dat ik een vergroting heb laten uitvoeren, maar ik vind zelf dat je het zo goed als niet voelt,” ging ze verder. “Mijn tieten bewegen heel soepel en normaal, je voelt nergens kunstmatigheid. Zelfs op de plek waar de implantaten zitten, is niks artificieel te voelen. Mijn borsten waren al behoorlijk vol, wellicht zijn de implantaten proportioneel zo klein dat ze wel een volumestijging teweegbrachten – en dat was uiteraard de bedoeling – maar tegelijk toch heel discreet blijven.”

Het verbaasde me dat ik nog in staat was naar haar technische uitleg te luisteren, hoewel ik moeite begon te krijgen om mijn stijgende opwinding onder controle te houden. Het was ontzettend sexy hoe ze voortdurend haar borsten kneedde en streelde.

“Mijn borsten houden ervan aangeraakt te worden. Kijk maar, mijn tepels worden stijf,” zei ze, terwijl ze met haar vingers cirkeltjes maakte rond haar tepels en ik de konijntjes duidelijk tegen de draad zag komen.

“Zo sexy,” zei ik, terwijl ze zag hoe ik me opnieuw anders op mijn stoel neerzette om de spanning in mijn broek weg te nemen.

“Ben jij een borstenman? Ik dacht dat jij eerder een benen- en billenkerel was,” vroeg ze.

“Goh, het klopt dat ik een mooie poep en een knap stel benen meestal eerder zie dan een fraai duo borsten. Of borsten groot of klein zijn, doet er voor mij niet zo toe, als het proportioneel met de rest van het lichaam maar klopt. Maar een handvol borsten is altijd mooi meegenomen,” grapte ik.

“Jaja, dat zal wel. Dus jouw droomvrouw is er één met een ronde poep, lange benen en een D-cup,” vatte ze mijn verhaal samen. “Wil je niet eens voelen aan mijn borsten? Ik ben echt benieuwd naar je mening. Zou jij denken dat ze vergroot zijn als je het niet wist?”

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen,” grapte ik, waarop ze begon te lachen.

“Tja, we zijn allebei single, dus kwaad kan het niet. Zijn je handen niet te koud? Dan kan ik de bh meteen helemaal uitspelen.” Nog voor ik kon antwoorden, gleed de bh van haar bovenlichaam en zag ik voor mij twee wolken van borsten met rechtopstaande tepels die ze nog snel even zelf beroerde.

Ik liet me stilletjes uit de zetel glijden – nu mochten we zeker niet te veel lawaai maken, want als er op dit ogenblik iemand binnenwandelde, zouden we in onze deugnieterij betrapt worden – en kwam op mijn knieën voor haar terecht. Ik plaatste mijn handen zachtjes onder haar boezem, en zag hoe ze mij heel aandachtig met ingehouden adem gadesloeg. Alvorens haar borsten helemaal te betasten, duwde ik ze even wat op en neer, net zoals zij daarnet deed. Ik zag hoe ze haar ogen sloot en haar tepels helemaal stijf werden. Ik kneedde de onderkant en voelde inderdaad niets artificieels. Mijn handen schoven naar de buitenzijde en begonnen gretig te kneden en te masseren. Al snel waren mijn handen overal. Ze genoot hoorbaar van de borstmassage. Telkens ik haar grote stijve tepels aanraakte, ging er een siddering door haar lijf. De haartjes op haar huid stonden rechtop.

Toen ik opstond om haar van achter de fauteuil verder te gaan masseren, opende ze haar ogen en zag ze de bobbel in mijn broek.

“Ik ben zo blij dat het je ook niet onberoerd laat,” zei ze zacht, terwijl ze met haar hand langs de bobbel streek. “Weet je, ik ben al lang nieuwsgierig naar je speelgoed.” Ze kneep wat harder in de bobbel en lachte toen ze voelde dat het pakketje nog groter werd. “Volgens mij heb je daar een mooi exemplaar. Hoe groot kan die eigenlijk worden? Hij past zeker mooi tussen mijn borsten, denk je niet?” Oh, wat een ondeugende praat! “Goh,” stamelde ik, “ik droom wel eens van een ritje tussen een droomboezem als die van jou.”

Dat was voldoende voor haar om mijn broeksriem los te maken. Ze ging wat meer op de punt van de armleuning van haar zetel zitten. Mijn staaf stond stijf van verlangen. Ze opende zonder aarzelen de knop en de rits en keek me daarbij geil aan. Ik voelde haar handen op mijn heupen, waarna ze mijn broek en boxer in één ruk naar beneden schoof. Mijn al serieus stijve pik floepte haar happend naar adem tegemoet. Haar handen grepen er meteen naar.

“Mmm, zo groot,” zei ze. “Wedden dat ik hem nog groter krijg?” Haar handen verdwenen onder mijn hemd en wandelden over mijn bovenlichaam, recht naar mijn tepels. Net toen ze die aanraakte, voelde ik haar warme mond rond mijn eikel.

“Oh,” zuchtte ik.

“Je bent al zo lekker heet,” fluisterde ze. Haar tong en lippen speelden met mijn pik, terwijl ze met haar handen afwisselend mijn ballen masseerde en op en neer ging over mijn schacht.

“Laura, wat is dit zalig,” kreunde ik zachtjes.

“Geniet ervan, Patrick. Weet je wat ik nu zo lekker zou vinden? Dat je mijn borsten eens goed neukt en je zaad over hen uit stort. Zou je dat willen?”

Ik voelde mijn pik, die intussen blonk van de nattigheid van haar mond en mijn voorvocht, kloppen van genot.

“En of ik dat zou willen,” zei ik zacht, terwijl ik haar voorhoofd zoende. “Je hebt me zo heet gemaakt dat ik alleszins een lading kwijt moet,” bekende ik.

“Oké, kom maar,” zei ze. En terwijl zij alvast op het zachte tapijt ging liggen, ontdeed ik me snel van al mijn kleren, behalve mijn openstaand hemd.

“Wow, dat is zo sexy,” zei ze. “Helemaal naakt, met enkel een opengerukt hemd!”

Ik ging bovenop haar zitten, mijn knieën langsheen haar bovenlijf. Ik boog me voorover om te steunen op de rand van één van de zetels, toen mijn stijve pik ter hoogte van haar mondje kwam.

“Mm…, ik zal je nog wat pijpen, dan glijdt het zo meteen nog beter tussen mijn borsten.” Mijn lul verdween half in haar mond. Haar lippen omklemden mijn eikel en ik voelde hoe haar tong mij compleet gek maakte. Ze likte aan mijn topje dat het een lieve lust was.

“Ik word zo geil van jou,” zei ze, terwijl ze me gebaarde om haar nylonkousen en slipje uit te helpen doen. Haar benen trilden al een beetje, en haar slipje verraadde dat ze ook al een tijdje met geile gedachten zat, want het voelde heerlijk nat.

Daar lag ze voor mij, met alleen haar strakke zwarte rok nog om haar heupen. Toen ik terug over haar kwam zitten, wreef ze het geile voorvocht dat uit mijn kloppende paal drupte, over haar borsten. Ze speelde met mijn ballen die alsmaar strakker werden en begon me stevig af te trekken, terwijl ik de hele tijd haar zacht wiebelende tieten en tepels masseerde. Ik genoot. Zij zuchtte en kreunde. Van opwinding of omdat ze mij snel tot het hoogtepunt wilde brengen. Het deed er ook niet toe. Het was bloedgeil. En spannend, want we moesten er voortdurend aan denken zo stil mogelijk te zijn.

“Oh ja, dat is lekker,” zei ze toen ik met mijn rechterhand achter mijn rug naar haar poesje op zoek ging. Ze was al heel nat, heerlijk! Ze kreunde zachtjes toen ik haar hete, vochtige lipjes streelde en uit elkaar duwde.

“Ik wil eigenlijk je zalige, geile pik in mij voelen, maar als we stevig gaan neuken, ga ik me niet kunnen inhouden en schreeuw ik gegarandeerd het hele huis wakker,” giechelde ze. “Oh Patrick, neuk mijn borsten dan, kom! Ik wil in elk geval je zaad zien. Ik wil je paal ophitsen tot je het niet meer kan houden en je je warme sperma zalig over mijn tieten spuit,” geilde ze verder.

“En wat als ik je poesje zachtjes neuk?” Probeerde ik nog.

“Ik wil mijn paal in jouw natte grotje schuiven en je heerlijk traag neuken, Laura.”

“Oh schatje, ik wil het ook zo graag, en we gaan dat zeker snel doen,” antwoordde ze. “Laten we elkaar lekker verkennen de komende tijd, ik wil niets liever. Ik fantaseer al langer over seks met jou, maar ik durfde nooit zo ver gaan. Maar dit is toch heerlijk, niet?”

Ik zoende haar vol op de mond. Onze lippen smachtten naar een hete, lange, zwoele, bevestigende kus. De puntjes van onze tongen vonden elkaar innig. Ik ging weer rechtop zitten, klaar om mijn geil lekkende en kloppende staaf tussen haar prachtborsten klaar te rijden. Er was al flink wat sap op haar boezem gesijpeld, het zou een gladde rit worden. “Ja schat, neuk mijn borsten. Ik droom al lang van jouw grote pik tussen mijn twee meiden!” Oh, mijn pik gleed als doorheen boter tussen haar boezem, die ze stevig tegen elkaar aan drukte. Met elke stoot werd ik harder en groter en werd mijn topje geil geprikkeld. Ze ademde sneller en luider. Ze ging mee in de stijging van mijn opwinding. Zo geil!

“Heb je een fikse lading voor mij? Toon me hoe lekker je mijn tieten vindt! Ik wil je warme zaad over mijn hals en borsten. Elke druppel! Oh schatje, kom nu maar!” Nog een paar keer stoten, dacht ik bij mezelf, en dan is al mijn zaad voor jou.

“Oh! Ik kom klaar, schat! Oh!” Een seconde later spoot mijn heerlijke witte vracht over haar borsten, tepels en hals. Tot vier keer toe.

“Oh schatje, zoveel zaad! Voor mij! Zo geil!” Ze vond het heerlijk en wreef alle zaad over haar bovenlijf.

Liefkozend streek ik naast haar neer. Enkele minuten later, terwijl mijn mond haar gevoelige tepels likkend en zuigend verwende, vingerden we samen haar kletsnatte poes naar het orgasme. Ze nam mijn vingers in de hand en leidde ze naar haar gezwollen, smachtende klit. Ze hijgde heerlijk in mijn oor. Het duurde niet lang vooraleer golven van genot doorheen haar onderbuik haar schokkend en met ingehouden adem deden klaarkomen. Daarbij beet ze me zacht in de schouder om toch maar niet al te veel gekreun te laten horen.

“Wat een hete poes ben jij, lieve Laura! Heerlijk!”

“Ja, lekker hè,” knipoogde ze toen ze weer bij haar positieven was. “En eh, jij moet niet veel zeggen hoor, want wie heeft zich daarnet nog maar lekker leeg gespoten en ligt hier alweer met een stijve van jewelste tegen mij aan te drukken?” Vroeg ze plagend. “Ja, jij! Deugniet! Als mijn ouders je hier nu zo zouden zien, zouden ze misschien wel niet meer zo lovend over jou zijn,” plaagde ze me verder. Ik zoende haar intens, onze tongen en lippen kregen niet genoeg van elkaar.

“Wil je nog een keer klaarkomen? Je pik is weer zo stijf en nat. Heb je nog zaad voor me?” Vroeg ze. Ik knikte. We lagen elk op onze zij, met onze snoeten naar elkaar toe. Ze tongde me minutenlang, terwijl ze met één hand mijn reuzepik melkte. Haar hand kolkte in draaiende bewegingen op en neer over mijn neukstaaf en ze wist bij elke beweging perfect mijn topje te bespelen. Mijn rechterhand liefkoosde haar heupen, terwijl haar linkerhand alsmaar feller begon te rukken aan mijn pik.

“Heerlijk om je lustpaal zo te voelen kloppen in mijn hand, schat. En wat adem je geil,” zei ze. “Oh, ga je komen? Spuit nog een keer op mijn tieten!”

Toen kwam ik voor de tweede keer die avond. Haar prachtige buik en borsten glommen van al het zaad dat ik er overheen had gesproeid.

“Geile Patrick! Wie had dat gedacht?” Plaagde ze me.

We bleven nog een kwartiertje nagenieten van elkaar, waarna ze me in mijn kleren hielp en me nog een glaasje water gaf.

“Hier, drink gauw op, want je hebt het voorbije uur flink wat vocht verloren,” knipoogde ze. “Zie ik je snel weer?” vroeg ze toen ze de voordeur opende om me buiten te laten.

“Je hoort heel snel van me, mooie Laura. Deze avond zal ik niet vergeten,” fluisterde ik haar toe. We zoenden elkaar nog eens, waarna ik richting auto stapte en nog een keer naar haar zwaaide.

De volgende ochtend, toen ik nog maar net mijn ogen geopend had, lichtte mijn telefoon al op. Een sms’je van Laura. “Dank voor de fantastische avond gisteren, Patrick! Ben je goed thuis gekomen? Ik heb juist een douche genomen en dat heeft me weer helemaal opgewonden gemaakt! Wat was het geil toen het warme water over mijn borsten en buik liep en zich vermengde met de resten van jouw sperma! Het was zo heerlijk kleverig dat ik mezelf niet kon bedwingen en me helemaal klaar heb gevingerd onder de douche, mmm! Misschien maakt dit jouw geile piemel ook weer heet?” Schreef ze met een knipoog. “Laat snel wat van je horen!”

Een uurtje later schreef ik haar: “Goeiemorgen, sexy Laura! Ja, het was fantastisch gisteren! En je doucheverhaal maakt me inderdaad weer lekker gek, jaja! Die ochtenderectie wil maar niet weg nu, daar moet ik wat aan doen. Kom ik je straks halen voor een lekkere koffie?”

“Prima,’ antwoordde ze vrijwel meteen. “Ik zie je straks, mm…!”

Of de heerlijke seks uiteindelijk onze prille vriendschap heeft gekraakt? Dat vertel ik je misschien later in een volgend verhaal…

Patrick

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Patrick. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *