Friends with benefits 4.6

()

Oef, de werkdag zit er eindelijk op. Wat ben ik blij dat ik in mijn auto kan stappen! Binnen een half uur, of misschien ietsje langer als het verkeer tegenvalt, ben ik bij Laura. Wacht even, voor ik vertrek nog snel even een sms’je sturen: “Ik ben binnen een half uurtje bij jou! Tot zo, lieve meid!” Het is een dag of vijf geleden sinds Laura en ik ‘intieme’ vrienden werden tijdens een supergeil weekend, en ook gisterenavond beleefden we, zij het dan over de telefoon, hete avonturen. Ik verlang zo naar haar, en ik ben heel benieuwd wat er vanavond allemaal gaat gebeuren. Zou ze even lekker koken als vrijen? Dan zal de steak-friet straks overheerlijk smaken, bedenk ik me. En welk dessert zou ze mij serveren? Een lekkere chocomousse, die ik van haar heerlijke lijf mag likken? Een toefje slagroom op haar harde tepels? Of misschien wel een exotische, sappige, warme, verboden vrucht? Ik word bloedgeil van mijn eigen gedachten. En zullen we Laura’s ouderlijke huis echt voor ons alleen hebben, of zullen we af te rekenen krijgen met onverwachte pottenkijkers zoals die deugniet van een Sarah, Laura ‘s twee jaar oudere zus?

Plots draai ik de straat in waar Laura woont. Hey, het verkeer viel goed mee, want ik ben er sneller dan verwacht. Wat woont ze trouwens prachtig in deze landelijke, groene buurt. Ik loop de trappen van het herenhuis op en bel aan, een fles rode wijn in de hand. Ik hoor hakjes richting de voordeur stomen. Mijn hart klopt in mijn keel. Dat verandert snel als Laura me bij het openen van de deur meteen in de armen vliegt en haar lijf tegen mij aandrukt.

“Hoi! Eindelijk ben je terug bij me,” zegt ze op fluistertoon, terwijl onze lippen dronken worden van elkaar en natte kusjes aan elkaar breien.

“Ik heb de hele dag, elke seconde, aan jou gedacht. En wat zie je er weer mooi uit,” zeg ik haar, terwijl mijn rechterhand door haar lange bruine lokken gaat.

“En toch ben je de fles wijn niet vergeten? Heel knap van je,” plaagt ze me, terwijl ze me binnenlaat en de voordeur achter mij sluit. “Je kent de weg, hè. Hang je jas maar in de vestiaire, als je wil. Ik loop al terug naar de keuken, want ik denk dat ik de kraan heb laten openstaan toen ik naar de voordeur rende,” lacht ze.

Terwijl ze achterom kijkt en weg stuift richting keuken, bewonder ik ongegeneerd haar prachtige derrière. Haar poepje en heupen bewegen zo sexy in het elegante, zwarte rokje met rode bloem van Desigual dat mijn hoofd aan het tollen slaat alsof ik al een paar aperitiefjes achterover heb geslagen, ook al heb ik nog geen druppel aangeraakt.

Ik hang mijn jas in de vestiaire, bekijk mezelf nog snel even in de spiegel en stap richting keuken.

“Maak jij de fles open, schat? Dan kan de wijn al wat op temperatuur komen,” zegt ze wanneer ik de keuken binnenwandel.

“Doe ik meteen. Waar vind ik een kurkentrekker, lieverd? Oh hier, ik zie het al,” antwoord ik. Verdorie, zie mijn Laura daar nu eens staan bij het aanrecht, terwijl ze de tomaten wast die straks het slaatje zullen vergezellen. Wat ben ik toch een gelukzak! Ze is een echte godin. En wel mijn godin! Haar lieve snoet, haar reeënogen, haar golvende haren, haar volle lippen, haar gespierde benen, haar ronde kontje en magnifieke boezem; elke vierkante millimeter van haar prachtlijf geeft me weer rillingen. En dan de manier waarop ze beweegt en praat. Geen klank zo mooi als het timbre van haar stem. Ben ik verliefd aan het worden op Laura? ‘Aan het worden? Komaan, je bent tot over je oren verliefd,’ denk ik bij mezelf. Terwijl ik de kurkentrekker doorheen het hout van de kurk wring, blijf ik haar gefascineerd gadeslaan zoals ze daar met haar rug naar mij staat terwijl ze zacht neuriënd de tomaten onder handen neemt. Elegantie is Laura blijkbaar ook aangeboren. Zelfs koken doet ze als een sierlijke gazelle op hoge hakjes, alsof het niks is. Dat deze jonge meid – 10 jaar jonger dan mezelf – in mijn leven is binnengewandeld, ervaar ik als een echt godsgeschenk.

“En duurde jouw dag ook zo lang vandaag?” Vraag ik haar wanneer ik de kurk met een plop uit de fles trek.

“Ja, de dag duurt lang als je vol verwachting uitkijkt naar de avond hè,” knipoogt ze lief naar me, terwijl ze even achterom kijkt. “En, haha, jij hebt wellicht ook niet veel nuttigs uitgehaald vandaag met al die berichtjes die ik je maar bleef sturen,” gaat ze verder. Het volgende moment sta ik achter haar. Ik sla mijn armen om haar middel, ruik aan haar lange, donkere haren en zoen haar teder in de hals.

“Ik heb je zo gemist, Laura. De hele dag al kijk ik uit naar dit moment: jou in mijn armen voelen,” zeg ik.

“Wat ben jij een ongelooflijke charmeur,” antwoordt ze lachend. Ik zoen haar opnieuw in de hals en fluister lieve woordjes in haar oor. Ik zie hoe ze haar ogen sluit en voel hoe ze zich ontspant. Ze laat de sla los die ze net wilde wassen onder de kraan. Ze draait zich om in mijn armen en zegt zacht: “Ik heb je ook zo hard gemist.” Onze warme lippen vinden elkaar. Ze duwt meteen haar tong bij mij naar binnen en we zoenen tot we beide naar adem snakken.

“Mm…, het eten kan wel even wachten,” fluistert ze me verleidelijk toe.

“Wat ben je mooi,” is het enige wat ik kan uitbrengen. Haar rechterhand gaat zoekend naar omlaag. Ze wrijft en knijpt zacht in mijn kruis, en merkt tot haar vreugde dat mijn honger zich in eerste instantie daar beneden bevindt. Net als ik haar nog een keer wil zoenen, draait ze mij om, zodat ik tegen het aanrecht kom te staan en zij mij ‘gevangen’ houdt. Ik voel haar warme adem op mijn lippen, waarna ze plagerig een paar korte, natte kusjes uitdeelt en in mijn bovenlip bijt.

“Er zijn toch geen zotte zussen in de buurt of zo?” Vraag ik haar lachend.

“Oh nee, ik denk het niet! Zotte zus is met haar vriend naar de film,” antwoordt Laura opgewekt. “Al weet je dat met Sarah nooit, natuurlijk. Ze weet dat je vanavond hier bent, dus misschien heeft ze zich wel ergens in een kast verschanst om ons nog een keer gade te slaan, haha!” Tja, het was inderdaad de moeite toen Sarah vorige zondag toekeek hoe Laura mijn stijve paal hier in deze keuken klaar likte en lekker in haar mondje deed spuiten. Het maakte Sarah zo geil dat ze zich op de keukentafel begon te vingeren en zichzelf tot een orgasme bracht. Dat was het begin van een stomende zondag! “Sarah! Als je ergens in een kast zit, kom er dan maar uit, hoor! We hebben je spelletje door,” roep ik luid in de keuken, opdat Sarah het zeker zou horen als ze ergens verstopt zat.

“Haha! Patrick, jij gekkerd,” buldert Laura het uit van het lachen. “Maak je maar geen zorgen, ik heb Sarah een uur geleden zien vertrekken. Ze wil naar de film van acht uur, maar vooraf moet ze nog een hapje eten. Al zal ze zich wel naar huis haasten om mij uit te horen over onze geile avond hier, haha!”

“Hoezo?” Reageer ik verbaasd. “Ze moet jou niet uithoren over onze opwindende avonturen, ze moet zelf geile dingen doen met haar vent, toch?”

“Tja, dat is nu net het probleem,” antwoordt Laura. “Haar vriend, Peter, is best een aardige kerel – ze zijn al een jaar of twee samen – maar het gaat de laatste tijd een beetje stroef tussen die twee. Sarah is een heel fysiek ingesteld persoon, net als ik, terwijl Peter eerder een koel en zakelijk type is. En ik heb de indruk dat hij haar niet meer die lichamelijke warmte en passie geeft die mijn zusje zo nodig heeft. Ik vind het jammer voor haar, want ze ziet hem erg graag. Alleen weet ik dat het met Peter niet blijft duren als hij niet snel wakker schiet. Hun seksleven is routine geworden, zegt Sarah. Ze neuken nog wel, maar het is verworden tot een standaard nummertje. Ken je dat? Zo snel-snel het bekende standje, even hop-hop erin, en dan – ah – ballen leeg en wegwezen. En het ergste is dat Sarah al dingen heeft geprobeerd om het weer spannend te maken tussen de lakens, maar Peter reageert er gewoon niet op. Hij doet zo van; komaan meid, stel je niet aan, wij zijn een gesetteld koppel, laten we het maar allemaal vlug afhandelen, dan kunnen we verder met de belangrijke dingen des levens. Maar seks is belangrijk! Toch?”

Wat houd ik toch van Laura, als ze zo vol vuur vertelt over die dingen die er voor haar toe doen! Ze mag dan wel een Vlaamse juffrouw zijn, ze is even vurig als een echte Latina. “Seks is heel belangrijk, schat! Voor mij is het de barometer van een relatie. Zolang er passie is, is er liefde, daarvan ben ik overtuigd,” reageer ik prompt.

“Ja, jij bent net als Sarah en ik heel lichamelijk ingesteld, dat had ik al van bij het begin gemerkt. Je genoot toen op de beurs al van elke toevallige aanraking hè, ik vond dat heerlijk,” antwoordt Laura terwijl ze haar boezem stevig tegen mij aandrukt en mij daarbij uitdagend aankijkt.

“Hoe zit het trouwens met jouw barometer hier?” Plots gaat ze door de knieën, waardoor ik een adembenemend zicht krijg op haar zinderend décolleté. Haar volle borsten worden door haar bh mooi tegen elkaar en iets naar boven gedrukt. Ik zie de glooiing van haar borsten en word duizelig als ik het lillend vlees zachtjes zie schokken als ze op haar hurken terechtkomt.

“Oh schat, ik weet niet op welk weer mijn barometer staat, maar ik voel de druk wel toenemen. Het wordt de komende uren vast mooi weer,” grap ik. Ze moet hartelijk lachen met mijn ‘weerpraatje’. Ze merkt dat de barometer inderdaad stijgt en begint alsmaar gretiger in haar speelgoed te knijpen.

“Haha, mooi zo, het zonnetje komt inderdaad op hier,” lacht ze naar me.

Het zicht op haar décolleté doet mijn piemel intussen geweldig naar adem snakken. Gelukkig opent ze net op dat moment de rits van mijn broek en de knopjes van mijn boxer en wurmt ze er behendig mijn snel stijf wordende pik doorheen.

“Iemand heeft mij enorm hard gemist,” zegt ze, terwijl ze geil naar boven kijkt en haar tong in gereedheid brengt om aan mijn pik te gaan likken. Een seconde later voel ik haar warme lippen en natte mond omheen mijn eikel glijden. Haar tong cirkelt rond mijn eikel en toompje. Ik voel hoe mijn paal elke seconde stijver wordt in haar natte, slurpende mond. Ik kijk naar beneden en zie hoe ze met haar vrije hand mijn riem los maakt en vervolgens mijn broek en boxer helemaal naar beneden trekt tot op mijn kuiten.

“Oh schat, wat smaak je heerlijk!” Zegt ze, als ze even naar adem hapt. Ze ziet dat ik sta te rillen van genot en schuift haar heerlijke warme lippen opnieuw over mijn kloppende paal om hem nu diep in haar mondje te laten glijden en er verlekkerd op te zuigen. Ze laat een hand onder mijn hemd verdwijnen, op zoek naar mijn tepels. Oh, wat is ze toch heerlijk! Mijn lolly bereikt zijn maximale omvang en staat strak gespannen rechtop, de eikel lekker glimmend van het vocht van haar mondje.

“Oh schat, mijn paal wordt helemaal gek van jou,” hijg ik.

“Oh, heerlijk hoe groot je pik hier voor mij staat! En zo stijf,” hijgt ook Laura, terwijl ze traag aan mijn paal trekt over de hele lengte van de staaf en mijn samengetrokken ballen betast. Er komt voorvocht uit mijn topje dat ze met een vinger lekker over mijn eikel verspreidt en zo vermengt met het vocht van haar mondje.

“Kom eens hier,” fluister ik, terwijl ik haar naar boven hijs en haar vervolgens hartstochtelijk zoen. Ik voel haar stijve tepels door haar hemdje heen priemen. Ik begin haar volle borsten te kneden, terwijl onze tongen elkaar blijven verwennen. Als mijn handen naar haar heupen afzakken, beweegt ze met haar bekken. Ik voel haar verlangen oplopen. Ze leidt mijn rechterhand naar haar billen. Ik schuif haar rokje omhoog. Ze rilt en ik voel dat ze niks liever wil dan mijn vingers in en rond haar poesje. Mijn hand glijdt langs haar buik, over haar hemdje en opgerolde rokje, naar beneden. Oh, haar kutje is al vochtig! Ik schuif haar kanten slipje niet naar beneden, maar laat er één hand in glijden, op zoek naar haar heetste plekje. Ik voel hoe ze haar benen een beetje meer spreidt en laat mijn middenvinger in haar slip langs haar kutlipjes glijden, op en neer. Haar schaamlippen zijn al nat en o zo warm.

“Oh,” zucht ze sensueel, als ik mijn duim op haar lekkere korte landingsstripje bovenop haar heuvel laat rusten en met mijn wijsvinger haar knopje zoek. “Oh schat, je plaagt me zo,” hijgt ze.

Ik besluit haar op het aanrecht te zetten. Haar hoge hakjes blijven aan, want dat is heerlijk sexy, en haar slipje schuif ik opzij zodat ik haar kletsnatte kutje kan gaan verwennen. Ze opent haar benen nu helemaal, trekt me naar haar toe en kijkt me diep in de ogen.

“Ik wil je diep in mij,” fluistert ze. Ik zoen haar en tegelijkertijd begint mijn rechterhand rond haar klitje te draaien. Als een eerste vinger in haar natte grotje verdwijnt, kreunt ze geil.

“Oh schat, nog, nog, nog…” Ik voer het tempo op, en voel het klitje groeien bij elke aanraking. “Oh, ik wil je in mij. Nu!” Ze zet zich een beetje rechter op het aanrecht en graait naar mijn voorgeil lekkende piemel. “Ik ga je helemaal gek maken,” knipoogt ze. Ik moet lachen en zeg haar dat ik al lang helemaal stapelzot ben van haar. Ze speelt met mijn pik zodat die in een oogwenk weer zo groot en hard staat als een paar minuten geleden.

“Kom, neuk me nu met die lekkere staaf van je, ik kan niet meer wachten,” hijgt ze. Ik schuif een derde vinger in haar poesje en bespeel haar groeiend klitje met mijn duim. “Oh schat, oh…!” Laura geniet. Heerlijk.

“Oh schat, laat mij je sexy kontje eens zien,” suggereer ik haar. Ze weet wat ik bedoel. Ze springt van het aanrecht en gaat op haar knieën op een keukenstoel zitten, met haar rug naar mij en haar kontje achteruit. Wat een schouwspel! Met mijn handen op haar heupen en billen lik ik haar prachtige kont. Het natte slipje schuif ik nog wat meer opzij. De knopjes van haar hemd open ik één voor één terwijl ik achter haar sta. Ik haak de bh los en geef haar boezem de vrijheid. Haar tepels zijn stijf. Ik zoen haar rug, en alle haartjes op haar zachte huid komen rechtop te staan.

“Oh!” Ik grijp gretig naar haar borsten en hoor haar kreunen als ik haar fiere tepels aanraak. Mijn kloppende lul schuift intussen als vanzelf tussen de wangen van haar billen op en neer.

“Oh Patrick, je lekkende pik op mijn poep, dat voelt zo heet,” kreunt ze. “We moeten het toch ook eens in de poep proberen, schat!”

“Zeker, mijn Laura, je kontgaatje ziet er zo lekker uit,” hijg ik opgehitst in haar oor. “Ik heb nog nooit iemand in de kont genaaid, maar ik wil het wel eens proberen met jou, oh!” Laura rilt.

“Oh ja, ik ben nog nooit in mijn anus geneukt, daar ben ik nog helemaal maagd, maar ik droom er wel van. En met jou wil ik het zeker proberen, want ik weet dat je het teder en lief zal doen.” Terwijl mijn pik heerlijk tussen haar billen glijdt, net zoals vorige zondag in de douche, dwaalt mijn rechterhand weer af naar haar kutje.

“Mijn God, wat is je poesje lekker nat, het vocht sijpelt op de binnenkant van je dijen en op de stoel,” zeg ik, terwijl ik de vingers van mijn rechterhand als bewijsmateriaal naar haar mondje breng.

“Oh, ik proef mijn eigen kut nu, zo geil! Patrick, neuk me nu,” schreeuwt ze het bijna uit. “Mijn kutje wacht op jou!”

Nu kan ik ook niet meer wachten om in haar te zijn. Ik duw mijn neukstaaf een beetje naar onderen in de richting van haar kut. Ze duwt haar poep een beetje naar achteren en het volgende moment glijd ik meteen helemaal in haar warme en kletsnatte grot naar binnen. Haar soppende poes slokt mijn lul in één keer volledig op.

“Oh Laura, je vagina heeft mijn piemel ingeslikt! Je poes zuigt zich zalig vast rond mijn pik,” kreun ik.

“Neuk me, Patrick! Fuck. Oh, spuit mij vol!” Ik begin naar voor en naar achter te bewegen en schuif alsmaar sneller in en uit haar poes. Ik zie hoe haar kutlipjes bij elke stoot wijken voor mijn stampende paal die haar poes binnendringt.

“Oh Patrick, zo op zijn hondjes! Oh! Wat een geil gezicht! Oh!” Nu pas heb ik door dat Laura ons aan het bekijken is in de reflectie van de ruit.

“Oh schat, ja, wat een geil gezicht,” zeg ik, en ik voer het neuktempo op als ook Laura feller met haar kont begint heen en weer te bewegen.

“Oh Patrick, ja, ja, ja, oh, oh, oh…,” kreunt Laura nu fel bij elke penetratie. Er is niemand thuis, dus hoeft ze zich niet in te houden en kan ze lekker luid kreunen. Mijn intussen strak gespannen ballen kletsen bij elke stoot tegen haar klitje. Wat een geil geluid, al die lichaamssappen! Ik voel dat ik het tempo moet verlagen als ik niet snel wil gaan spuiten. “Nee, Patrick, nee! Niet vertragen! Komaan! Kom lekker klaar, en spuit mijn smekende poes vol! Of wil je in mijn gezicht komen?”

“Oh Laura, je bent mijn godin!” kreun ik. Ze duwt haar kontje steeds feller naar achter als ik diep in haar stoot en merk aan haar gehijg dat het hoogtepunt ook bij haar niet heel veraf meer is. Als ik mezelf wat inhoud, zouden we samen de climax kunnen bereiken.

“Oh Patrick, je wordt zo groot in mij. Heerlijk.” “Ik ben er bijna, lieverd, oh!” “Kom maar waar je wilt,” zegt ze. Ik haal mijn kletsnatte pik uit haar zompige grot. Groot, stijf, kloppend, trillend. Laura draait zich in een flits om en gaat op de stoel zitten, met haar benen wijd open. Ze grijpt met beide handen naar haar speelgoed dat nu elk moment kan uitbarsten.

“Zo geil als jij hier voor me staat,” fluistert ze. “Met nog alle kledingstukken aan, zij het dan maar half, en een piemel die de hele dag zo naar mij heeft verlangd dat die nu heerlijk gaat spuiten!” Ze weet dat haar geile praat me helemaal door het lint zal laten gaan. En als ik zie hoe sexy ze hier nu voor mij zit! Heerlijk gewoon, met haar hoge hakken aan, haar minirokje ter hoogte van haar navel, haar doorweekte en opzij geschoven slipje, haar totaal geopende hemdje en haar heerlijke kutje waaruit zoveel sap stroomt dat de stoel al kletsnat is. Terwijl mijn hand naar haar lekkere borsten grijpt, voel ik haar warme mond over mijn stokstijve pik schuiven.

“Wat is hij heerlijk hard en zo nat! Houd je niet in, schat. Je mag je warme lading lekker in mijn mondje spuiten.” Oh, haar geile praat is zo lekker. En haar tong ook! Heerlijk hoe ze mijn topje likt!

“Schatje, wat ben je een heerlijke meid! Oh! Oh!” Ze trekt mijn pik af en legt haar tong tegen mijn topje. Ik voel mijn benen trillen en mijn ademhaling stokken. Mijn ballen trekken samen en persen een eerste lading warme melk doorheen mijn kloppende pik naar buiten. Haar mondje verwelkomt het heerlijk warme zaad dat op de half uitgestoken tong blijft liggen. Een tweede, derde, vierde en vijfde lading volgen. De tweede land half op haar neus en bovenlip, de derde golf op haar wang en deels in haar mondje. De laatste twee golven zuigt ze uit mijn pik recht in haar keelgat, waarna ze mijn zaad doorslikt.

“Oh Laura, zo lekker,” hijg ik na.

“Ja hè, als voorgerechtje kan dit wel tellen,” grapt ze. Ik ben nog altijd aan het zweven terwijl ze liefdevol mijn pik proper likt. Het zaad dat op haar sexy snoet, lippen en neus blijft hangen, is zo een lekker gezicht dat ik al opnieuw geil word.

“Dit had ik nu echt nodig, na drie dagen op droog zaad,” knipoogt ze. “Ik ben al sinds het weekend botergeil en onze telefoonseks van gisterenavond deed er nog een schepje bovenop. Zie hoe nat mijn kut voor jou is,” gaat ze verder, terwijl ze het vocht op haar poes, dijen en stoel bestudeert.

“Als dessert mag je straks nog een keer,” plaagt ze me.

“Hoezo? Na het eten pas? Ik wilde je nu lekker doen klaarkomen,” probeer ik nog.

“Heb je geen honger dan? Laten we ons snel even opfrissen in de badkamer, oké? Wel niet douchen hè, want dan komt er van eten niet veel in huis het eerste uur,” antwoordt ze, waarop ze mijn piemel vastneemt en me zo richting badkamer meeneemt. Ik kan het niet laten en tik op weg naar de trap zachtjes tegen haar sexy poep…

Voor één keer houden we onze manieren in de badkamer. Of toch een beetje. Ik kan het niet laten om haar zachte en o zo sexy poep geregeld aan te raken en zij deelt voortdurend kleine kusjes uit op mijn wang, terwijl we ons elk aan een wastafel verfrissen met wat warm water, een ouderwets blokje zeep en een washandje.

“Hey Patrick, je moet het wel goed doen hè,” zegt Laura plots, terwijl ze me in de spiegel gadeslaat als ik mijn piemel was. “Kom hier, laat mij maar even. Je moet hem helemaal groot maken om hem goed te kunnen wassen hè!” Ze zet zich op haar knieën naast mij, en trekt me een kwartslag haar kant op. Ze kijkt zwoel naar boven en raakt met beide handen lief mijn half stijve pik aan. Ze knijpt zachtjes in mijn ballen, en trekt met de andere hand mijn voorhuid weer helemaal naar achter.

“Ja, zo wil ik hem hebben,” lacht ze geil als ze merkt dat mijn paal onder haar aanraking in een paar tellen weer groeit en rechtop schiet.

“Ah, nu mag jij hem wassen ook,” plaag ik haar.

“Met alle plezier,” zegt ze. Ze staat op en draait me weer een kwartslag naar de wastafel toe. Ze sopt het washandje in het warme water, en wringt het uit boven mijn helemaal rechtop staande lul die lekker overspoeld wordt met een warme gloed.

“Wat is jouw stijve paal toch een heerlijk gezicht,” zucht ze. Ze streelt hem een paar keer met haar vingertoppen en eindigt met enkele cirkels rond mijn topje.

“En is jouw poesje al proper,” vraag ik haar op mijn beurt.

“Ja hoor,” zegt ze. “Wil mijnheer eens even controleren?” Ik stop mijn paal in mijn boxer, trek mijn broek op en sluit de riem. Met haar benen lichtjes gespreid staat ze te wachten op mijn inspectie.

“Oh Laura, wat ruikt je poes verrukkelijk fris,” fluister ik zachtjes terwijl ik, zittend op mijn knieën, met de ene hand doorheen de korte haartjes van haar landingsstrip ga en met de andere hand haar schaamlipjes streel en kort haar knopje plaag. Ze sluit haar ogen, en ik zie een glimpje vochtigheid tussen haar lipjes verschijnen.

“Deze jongedame heeft nog veel honger,” zeg ik haar lief. Ze knikt, trekt me naar boven, bijt in mijn onderlip en zegt: “Heel veel honger! Kom, we gaan dat stukje vlees bakken, en frietjes…”

“Weet je wat,” suggereer ik haar. “Trek jij maar iets gemakkelijk aan. Ik zal beneden de sla wassen en de tomaten snijden. Oké?” Ze knikt instemmend, trekt haar slipje op, en haar rok omlaag, en huppelt naar haar slaapkamer. Als ze beneden komt, ben ik de tomaatjes al in schijfjes aan het snijden. Ze heeft een zwarte jogging met witte koordjes aangetrokken en ziet er verdomd sexy uit. Haar lange, bruine haren golven over haar schouders en ze bewijst dat hakjes wel degelijk kunnen onder een jogging. Hoewel haar fantastisch figuur deels verborgen blijft onder de losjes zittende kledij, worden haar poep en benen door de halfhoge hakjes toch geaccentueerd. Ik weet wat voor lekkers er onder de stof schuil gaat en ben haar in gedachten alweer aan het uitkleden.

De avond is nog niet voorbij…

Patrick

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Patrick. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *