Friends with benefits 5.6

()

Het is al een spannende avond geweest, bedenk ik me. Wat zal de rest van de avond nog brengen? Toen ik anderhalf uur geleden na de werkdag bij Laura arriveerde, bleek het wederzijdse verlangen zo sterk dat we er in de keuken al onmiddellijk in vlogen. We hadden elkaar drie dagen fysiek moeten missen, het weerzien was intens. Van zoenen en knuffelen kwam snel meer. Laura liet sla en tomaten vallen, en we gaven ons tegen het aanrecht en op een keukenstoel helemaal over aan onze lusten, waarbij ik heerlijk klaarkwam en een riante lading zaad in Laura ‘s mondje dropte. Nu lopen Laura en ik hier allebei in de keuken te zweven met een gelukzalig gevoel in hoofd en lijf. Van al dat gestoei krijgt een mens natuurlijk honger. Daarom maken we nu toch werk van die lekkere steak-friet die we als avondmaal gepland hadden.

Als een volleerd duo – ook al ben ik absoluut geen held in de keuken – werken we samen en een kwartiertje later zitten we aan de mooi gedekte, houten keukentafel. Het hele huis ruikt naar malse steak, krokant gebakken frietjes en vinaigrette die royaal over het slaatje is gegoten. Tja, veel werk is er natuurlijk niet aan diepvriesfrietjes en slasaus uit een flesje. Het loopt al tegen acht uur, dat we intussen honger hebben als twee beren hoeft niet te verbazen. Ook de rode wijn loopt vlotjes naar binnen, maar meer dan twee glaasjes drink ik niet, want ik moet straks normaal gezien nog naar huis rijden. We hebben het over het klassieke concert waar ik haar morgen mee naartoe neem, over het aankomende weekend en wat we eventueel zouden kunnen doen. De hele tijd proberen we elkaar aan te raken: vier handen reiken boven de tafel naar elkaar, onder de tafel raken onze benen alsmaar meer vervlecht. Laura heeft haar hakjes onder de tafel uitgeschopt en strijkt voortdurend met haar zachte voeten over mijn onderbenen. Ik doe snel mijn schoenen en kousen uit, zodat ik haar ook zelf kan ‘bepotelen’ met mijn onderste ledematen.

Al snel wordt het moeilijk om geconcentreerd bij het onderwerp te blijven. Een rode blos komt op Laura ‘s wangen, en oh, zijn dat haar tepels die ik daar doorheen het jogging topje zie drukken?

“Oh Laura, heb je dan niets aan onder je jogging,” vraag ik.

“Oei, hoe zie… Oh nee, mijn konijntjes drukken tegen de draad! Dat heb je natuurlijk weer gezien hè!”

“Ja, natuurlijk! En jij wou dat ik het zag,” plaag ik haar.

“Ja, ik wil dat jij mijn opwinding ziet. Ik voel me zo geil met jou! Ik draag hieronder helemaal niets, zodat je me snel kan nemen,” zegt ze, terwijl haar rechtervoet onder de tafel helemaal tot mijn kruis probeert te reiken.

“Oh, maar als jij nu enkel een joggingbroek zou dragen, dan zou er een stevige tent te zien zijn hoor! Ik voel daar iets behoorlijk groots,” zegt ze uitdagend. “En, oh, ik denk dat het nog groeit!”

Ik grijp haar voet onder de tafel, schuif mijn stoel achteruit en begin, zittend op mijn knieën, haar tenen te zoenen. Omdat ik bijna onder de tafel zit en mijn hoofd dreig te stoten, kruip ik naar haar toe, draai haar stoel een kwartslag naar mij en begin haar beide voeten te strelen, te kneden en te zoenen. Terwijl ik me daar zo over haar zachte voeten en kuiten ontferm, gaat ze met haar handen door mijn haar. Ik lik haar tenen, bijt er zachtjes in en sabbel er aan. Als ik op kijk, zie ik hoe haar linkerhand onder de jogging verdwijnt en haar harde tepels en borsten masseert. Ze kreunt zachtjes. Mijn hand glijdt over de joggingbroek naar boven. Ter hoogte van haar spleet zie ik een vochtplek in de zwarte stof.

“Ja, trek mijn broek maar uit, mijn poes is kletsnat, straks is alles doorweekt,” zegt ze zacht.

“Oh schatje toch,” fluister ik. “Ik zal je kutje eens geven waar het al de hele avond naar snakt.” Ik laat de broek over haar benen naar beneden glijden. Het bovenstuk schuif ik tot boven haar borsten. Ik zuig intens aan haar stijve, smekende tepels.

“Oh, ja, hm,” hijgt ze bij elke lik van mijn tong.

Op mijn knieën gezeten voor haar heb ik een prachtig zicht op haar zinderende, smachtende lijf en de bedwelmende welvingen van haar dijen, heupen en magnifieke boezem. Ze zakt een beetje onderuit en opent spontaan haar benen. Haar poes is zo nat! Als ik met mijn vingers op en neer langs haar schaamlippen ga, loopt het geil zo op haar dijen en de stoel. Ik open haar lipjes en glijd er een vinger in. Haar genotsknopje komt direct piepen. ‘Hier ben ik,’ lijkt het te willen schreeuwen. ‘Mij moet je hebben.’ Ik voel aan Laura ‘s ademhaling en gekreun dat ik haar niet lang moet plagen.

“Oh schat, ja, toe, alsjeblieft…,” fluistert ze me hijgend toe. Een dik half uur geleden, net voor het eten, hebben we zalig geneukt. Toen ik klaarkwam, was ze dicht bij het orgasme, maar dan wilde ze eerst snel eten om haar hongerige maag te stillen. “Hier poesje, nu is het jouw beurt,” zeg ik, waarna mijn tong direct op het glimmende klitje duikt.

Twee vingers glijden meteen diep in haar kut. Wat is het daar heet! Het soppende geluid van mijn heen en weer bewegende vingers maakt Laura snel gek.

“Oh, oh, ja, ja, nog, nog, oh, oh…” Laura beweegt zelf een beetje met haar bekken, zodat ik precies de druk uitoefen die ze op haar stomende kut wil voelen. Ik zuig en lik afwisselend aan haar knopje. Haar onderlijf trilt, ik zie zweetbaantjes van haar borsten naar beneden sijpelen. Ze ademt luid en snel. “Oh, ik kom, ik kom, ik k-o-o-o-o-o-m, o-o-o-o-o-o-o-h…” Haar kut spant zich samen rond mijn vingers, ik voel haar knopje ontploffen op mijn tong, ik zie spieren samentrekken in haar buik. Ze komt heerlijk klaar. Een halve minuut lang laat ze alle genotsgolven door haar lijf gieren. Ik bedek haar gloeiende kut met een hand, en leg de andere liefkozend op haar buik. Het hoogtepunt dooft langzaam uit en Laura opent de ogen. Ik plaats mijn lippen op haar bevredigde poes. Er gaat nog een siddering door haar lijf. Ik voel het. Ze wil meer. Ik zie het ook aan de manier waarop ze me aankijkt.

Ik trek mijn broek in één ruk naar beneden. Mijn pik springt, na het heerlijke schouwspel van Laura ‘s orgasme, recht omhoog uit mijn boxer. Ik ben knalhard. De voorhuid is vanzelf naar achter gegleden, mijn eikel glimt roze in het licht van de keuken. Ik voel een druppel voorgeil door mijn leiding naar boven klimmen. Inderdaad, daar verschijnt een dikke druppel voorvocht uit het gaatje. Als ik op mijn kont ga zitten om de broek helemaal uit te doen, laat Laura zich van de stoel voor mij op de grond zakken. Ze ontdoet me snel van de broek door aan de pijpen te rukken. Ik zit nog vol bewondering naar haar schoonheid te kijken, achterover leunend op mijn ellebogen, als ze met beide handen naar mijn lekkende paal grijpt en er meteen haar mondje over schuift. Haar tong smeert mijn vocht uit over mijn hele eikel. Wat zuigt en slurpt ze gulzig aan mijn staaf! Ze kneedt mijn balzak en voelt mijn knuppel groeien in haar mond.

“Oh schat, je mondje is zo lekker rond mijn lul,” kreun ik.

“Kom, schuif je poesje over mijn paal en berijd me, oh!” Ze vindt het blijkbaar een goed idee, en komt met haar knieën langs mijn bekken zitten. Ik houd mijn kloppende pik rechtop onder haar kutje.

“Laat je maar zakken, Laura! Zo. Ja! Oh…” Mijn pik splijt haar nog altijd kletsnatte kut uit elkaar. Ik voel hoe de lipjes wijken voor mijn hardheid.

“Oh,” kreunt ze luid. “Oh! Oh! Wat een, oh, geil standje…” Ik laat haar voorlopig het ritme bepalen en beweeg zelf nog niet te fel. Een paar keer laat ze zich langzaam en telkens ietsje dieper over mijn pik naar beneden zakken. Ze zit met haar lieve snoet naar mij. Mijn duimen plagen haar stijve tepels. Mijn handen verwennen haar malse borsten en volgen het ritme van de op- en neergaande bewegingen op haar ronde heupen. Laura is nog zo nat van het orgasme van daarnet dat mijn pik al snel tot het diepst van haar kut doorstoot. Dan komt het beest in haar los. Ze plaatst haar beide handen als steun op mijn borstkas en begint luid kreunend alsmaar feller met haar bekken en poep op en neer te bewegen.

“Oh, je staaf neukt me zo lekker,” hijgt ze. “Ik wil me wild klaar rijden op je, oh, knalharde staaf!”

Als een volleerde cowgirl berijdt ze me. Ik beweeg zelf niet te fel omdat ik haar het ritme wil laten bepalen. Als een gek pompt ze haar kut alsmaar sneller op mijn neukstaaf op en neer. Haar borsten dansen geil in mijn handen. Ik voel hoe onze sappen over mijn balzak en tussen mijn benen sijpelen op de warme houten vloer.

“Oh schat, oh, oh, oh, mijn knopje…,” hijgt ze, en ze voert het tempo waarmee ze me neukt verder op. Mijn duim vindt haar gezwollen klit. “Oh, oh, oh,” kreunt ze alsmaar luider, als ik haar genotsknopje hard bespeel. Plots vertraagt ze het tempo. Ze zweeft juist voor het hoogtepunt, want ik voel met mijn pik hoe korte spasmen door haar vagina jagen. “Oh, oh, wat is dit lekker,” hijgt ze geil, en ze laat zich met haar bovenlichaam op mijn borst zakken. Haar harde tepels priemen op mijn lijf, ik voel haar ademhaling en haar hartslag. We plakken beide van het zweet.

Ze is wat moe van het felle ritme dat ze koos, maar ik wil haar over de drempel van het orgasme tillen. Terwijl ze haar lijf op dat van mij drukt, en ik haar adem in mijn nek voel en haar zachte haren op mijn schouders, begin ik met mijn bekken te bewegen. Ik voer het tempo snel op.

“Oh Patrick, oh, oh, heerlijk…,” kreunt mijn lekkere meid! Mijn knalharde knuppel dringt alsmaar sneller haar soppende kutje binnen.

“Oh!” Mijn handen, die haar lekkere billen omknellen, duwen haar poep naar beneden bij elke stoot van mijn paal. Ze kreunt heel luid nu, zo lekker vindt ze het! In dit standje kan ik mijn eigen orgasme goed controleren, dus ik kan zo nog wel even doorgaan. Lang heeft Laura echter niet meer nodig. “Oh, ja, neuk me, oh, neuk me, oh, neuk me! Ik, ik, ik, oh, ik k-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-m…” Ik penetreer haar kutje nog een paar keer heel diep en voel hoe ze met mijn pik diep in haar vrouwelijkheid klaarkomt. Haar poes trekt samen rond mijn paal en lijkt hem leeg te willen zuigen. “Oh! Oh! Oh,” hijgt ze na, terwijl ik het zweet van haar lijf over dat van mij voel lopen. “Oh God, ik wil dit gevoel niet meer loslaten,” zegt ze lief, terwijl ze me zoent op de mond. We proeven zout van het zweet.

Mijn pik zit nog steeds in haar kutje en heeft nog niets aan hardheid ingeboet.

“Oh Patrick, je pik voelt nog zo hard. Ben je dan niet…,” Ik schud van nee.

“Ik kan het op mijn rug lekker lang volhouden, lieverd. Als ik je nu zo meteen neuk op de keukentafel, zal ik wel snel spuiten. Mijn paal staat nu al zo goed als op springen,” fluister ik. Ze gaat traag rechtop zitten, schuift haar klaargekomen poesje van mijn neukhamer en staat op.

“Kom dan maar,” zegt ze geil, terwijl ze me van de grond trekt en vervolgens op de rand van de keukentafel gaat zitten. Mijn pik is zo stijf dat hij bijna recht naar het plafond wijst. Terwijl ik haar een lange hete tong draai, rukt zij aan mijn knalharde staaf. Ze kijkt me met zaad vragende ogen aan en opent haar benen. Ik leg haar linkerbeen op mijn rechterschouder.

“Oh, zo geil,” kreunt ze zacht. “Ja, schuif die lekkere pik in mijn smachtende kut! Neuk me en spuit je zaad op mijn poes en bovenlijf, oh!”

Ik kijk haar recht in de ogen als ik direct diep in haar gloeiend hete kut doordring. Haar grot is nog zo nat dat ik meteen tot het diepste van haar poes stoot.

“Oh, wow, je bent zo ongelooflijk hard en groot nu. Oh Ja! Nog! Kom maar lekker, schat!” Haar warme kutje voelt zo lekker en haar geile taal hitst me zo op dat ik het geen minuut meer uithoud. Ze beweegt mee met haar bekken en kreunt zo lekker. Even denk ik dat ik haar nu ook nog eens kan doen klaarkomen, maar ik zit al aan het punt waarop geen terugkeer mogelijk is.

“Oh, Laura! Oh! Oh! Oh! Ik…,” kreun ik fel.

“Oh ja, oh, kom lekker…,” hijgt ze, als ze voelt dat mijn pik nog verhardt juist voor mijn orgasme. Ik trek me juist op tijd terug. Een dikke lading sperma schiet uit mijn neukstaaf op haar kutje. Met de volgende drie stralen besproei ik haar buik en navel, en er schiet zelfs een dikke druppel juist tussen haar o zo lekkere tieten.

“Oh Laura, je bent zo jammie,” hijg ik na. “Dit orgasme was zo lekker, hm!” Ze zoent me een paar keer, smeert mijn warme zaad open met haar vingers en lekt ze dan af.

“Hm, je zaad is zo lekker,” geilt ze me weer op. “Dit is precies het dessert dat ik voor ons tweetjes in gedachten had. Een orgasme dat ons lijf doet trillen en onze tenen doet krullen, haha! Ik krijg niet genoeg van seks met jou, Patrick. We hebben vorig weekend een doos geopend vol lust en seks. Zo lekker…”

Terwijl ik haar en mezelf met enkele papieren servetten van het diner schoon veeg, begint mijn godin vurig te praten. Voor de tweede keer deze avond helpen we elkaar in onze kleren. Bij Laura is dat zo gefikst. Hoewel ik al twee keer heb gespoten, wordt mijn pik al opnieuw stijf als ik haar heerlijke lijf in de jogging zie stappen. Ik kleed me toch maar volledig aan, kousen en schoenen inclusief, omdat ik er van uit ga dat we de rest van de avond wellicht gewoon knuffelend in de sofa zullen doorbrengen. Het is al na negen uur en we moeten ook rekening houden met Laura ‘s ouders, en ook haar zus, die later op de avond thuis zullen komen. Als Sarah ons hevig pompend en kreunend zou aantreffen, is dat geen probleem – zij heeft ons al gehoord en gezien – maar wat zouden Laura ‘s ouders zeggen als ze ons neukend in de keuken betrappen?

“Oh, mijn ouders zijn heel ruimdenkend. Ze weten echt wel dat jij en ik niet zomaar vrienden zijn. En, eh, ik moet je iets bekennen. Mama zei me deze ochtend dat de gloed op mijn snoet en de blik in mijn ogen verraden dat de seks met jou wel heel lekker moet zijn, haha! Zou ze mij deze nacht gehoord hebben toen we elkaar aan de telefoon heet maakten? Of heeft zus Sarah iets verklapt? Ik weet het niet, en ik maak me er ook geen zorgen om. Mama is heel erg blij voor jou en mij…”

Terwijl we zo verder praten, ruimen we de tafel af. We plaatsen de vuile borden en het gebruikte bestek in de afwasmachine en wassen de bakpan meteen af. Met een natte doek neem ik de sporen weg die onze lichaamssappen hebben achtergelaten op de vloer en het keukenmeubilair.

“Wil je een koffie, Patrick? Of liever water om het vochtverlies te compenseren,” vraagt ze plagend. “Geen nood, zelfs bij water krijg je koekjes van mij, mijn heet koekjesmonster,” gaat ze verder. Ik kies water, een hele fles. Van al het rampetampen ben ik inderdaad heel dorstig geworden. Even later ploffen we samen neer in de grote sofa in de salon. Laura kruipt lekker dicht tegen me aan en legt haar hoofd op mijn schouder. Mijn linkerhand omhelst haar bovenlichaam en streelt haar buik, heupen en poep. Laura legt haar handen te rusten op mijn buik en sluit af en toe de ogen alsof ze elk moment in slaap gaat dommelen.

Plots gaat het licht in de inkom aan en horen we de voordeur sluiten. Hakjes lopen door de gang naar de keuken.

“Hey, daar zijn jullie,” zegt Sarah als ze ons vanuit de keuken in de salon opmerkt.

“Hoi zus,” reageert Laura, terwijl ze rechtop gaat zitten. “Hoe was je avond? Zeg eens, je bent wel heel vroeg terug. Ben je wel naar de film geweest? Het is nog geen half tien…,” vraagt ze.

“Pfff, we zijn niet naar de film geweest. Toen we voor de film snel een spaghetti gingen eten bij de Italiaan op het plein, heb ik woorden gehad met Peter en ik had er geen zin meer in. Ik heb na het eten nog even alleen door de stad gewandeld, maar ben dan maar naar huis gekomen,” vertelt Sarah bedroefd.

“Oh meid toch,” reageert Laura zichtbaar aangeslagen. “En waar ging de ruzie over?” “Oh, weer over hetzelfde hè,” gaat Sarah verder, terwijl ze naast haar zus op de sofa komt zitten. Laura geeft haar een troostende kus. Die twee zijn echt wel heel close met elkaar, bedenk ik me. Dat zie je meteen.

“Je kent me hè, zusje. Ik was een beetje flirterig met hem en wilde hem speels uitdagen met korte aanrakingen, voetje-voetje onder de tafel en zo, maar hij deed weer zo ijskoud en zei me dat ik moest ophouden met me te gedragen als een tiener. Kan je je voorstellen? Ik laat zien dat ik om hem geef en dat ik hem wil, en hij zegt me dat ik moet ophouden en dat ik me eindelijk eens als een volwassene moet gedragen! Toen was de sfeer voor mij verpest. Wat wil hij dan? Dat ik met hem de beurscijfers en de krant bespreek, misschien? Ah ja, want intimiteit is voor mijnheer niet belangrijk! Ik had er geen zin meer in en hij werd kort daarna lastig omdat ik er met een droevig gezicht bij zat. Tja, wat wil je…,” doet Sarah haar verhaal.

“Hoe kun je als man nu een vrouw als jou afwijzen,” schudt Laura onbegrijpend haar hoofd. “Zeg nu zelf, Patrick. Ziet mijn lieve zusje er niet fantastisch en super sexy uit?”

Sarah ziet er inderdaad heel lekker uit vanavond. Zo heb ik haar nog niet eerder gezien. Ze heeft haar lange, blonde en deels krullende haren half opgestoken, draagt een ultrakort, strak, zwart rokje met glimmende onderste rand en een wit hemdje met een ferme inkijk. Ze heeft wat lichte make-up op, een beetje donkere oogschaduw en roze lippenstift. Ze draagt machtige, zwarte stiletto ‘s met wel erg hoge hakken zo fijn als een lucifer. Haar chique rokje is zo kort dat ik, zoals ze daar nu naast Laura op de sofa zit met de knieën een beetje opgetrokken, het kanten boveneind van haar panty’s en de jarretelgordel kan zien!

“Sarah, je ziet er echt “wow” uit vanavond,” beantwoord ik uiteindelijk Laura ‘s vraag. “Dat je een mooie meid bent, dat heb ik al mogen zien, maar vanavond ben je echt super sexy. Je bent een blondine waar elke man zijn hoofd voor omdraait, toch? Ik in elk geval wel.”

Laura knikt instemmend: “Zie je wel, het ligt niet aan jou, zusje! Het ligt aan die ijsprins van jou, die vergeet dat jij niet één of andere zakelijke relatie bent, maar wel zijn meisje,” zegt Laura in een poging haar zus op te monteren.

“Wat is dat toch met al die mannen de laatste tijd,” zucht Sarah. “Mijn vorige lief was totaal onvolwassen en meer bekommerd om zijn PlayStation en zijn maten dan om mij. En Peter doet alsof we al 70 jaar getrouwd zijn! Ik wil gewoon een leuke vent die me wat aandacht schenkt, die me zegt hoe mooi en lief ik ben, die me af en toe verrast, die niet elke avond, ‘vanavond niet, schat’ zegt. Ik wil een kerel die toont hoe wild hij van mij wordt, die me onverwacht en ongegeneerd in de keuken neemt als hij thuis komt…”

Laura knipoogt naar mij en zegt: “Ja, eh, dat is heel lekker hè?” Ik moet lachen met Laura ‘s lekkere snoet. Ze is een deugniet, want op het moment dat ze het zegt, steekt ze haar tong half uit naar mij.

“Oh, wil je nu zeggen dat Patrick jou bij zijn aankomst meteen lekker heeft geneukt…,” vraagt Sarah met opengesperde ogen.

“Jazeker,” zegt Laura. “Of denk je dat Patrick en ik hier al een uurtje of drie gewoon gezellig liggen te soezen?” Laura steekt van wal en beschrijft haar zus welke sekstaferelen zich de voorbije uren hebben afgespeeld in de keuken.

“Ik ben heel blij voor je,” reageert Sarah. “Jij hebt je portie neukplezier toch gehad. Ik verlang zo naar een pik in mij, maar ik zal het weer moeten stellen met mijn vingers vannacht, bof…”

Sarah maakt aanstalten om op te staan, maar Laura houdt haar tegen. “Oh zus, wacht even, er is hier toch een lekkere pik bij ons! Ik ben zo goed als zeker dat Patrick nog wel een rondje aan kan. Wat denk je, schat?”

Ik geloof mijn eigen oren niet. Begrijp ik dit nu goed? Vraagt Laura of ik ook nog even haar zus wil neuken?

“Eh, wel, ja, eh, maar…,” stamel ik totaal overvallen door haar vraag. Vorige zondag masturbeerde Sarah zich in de keuken klaar in het bijzijn van Laura en mij, omdat ze zo geil was geworden van de pijpbeurt die Laura me gaf, maar haar echt neuken is toch nog iets anders. Niet dat ik er geen zin in heb. Sarah ziet er prachtig uit. Ze is wat kleiner en ook fijner dan mijn Laura, maar de proporties zijn gewoon perfect. Ze heeft minder ronde billen, minder volle borsten en een fijnere taille, maar het blonde poppetje doet me wel wat.

“Toe, dan kun je bewijzen dat je haar echt sexy vindt,” probeert Laura me te overtuigen. “Sarah, doe eens een striptease voor Patrick. Ja, zoals wij dat voor elkaar deden om te oefenen. Je hebt er de perfecte kledij voor aan met je stiletto ‘s, jarretel en ultrakorte rokje. Ja, zo!”

Sarah staat een meter of twee voor ons op het dikke kamertapijt. Eerst twijfelt ze nog een beetje, maar ik voel dat de lust door haar lijf giert en een paar ogenblikken later verdwijnt alle schroom.

“Geniet ervan,” zegt Laura tegen me. “Maak je geen zorgen, het is geen valstrik. Je weet dat Sarah en ik heel close zijn, en het idee dat jij, mijn kerel, een andere vrouw neukt – met mijn instemming en in mijn bijzijn – vind ik heel erg geil. Je blijft mijn ventje, en ik wil nu heus zelf niet ter compensatie een keer met een andere man neuken. Beloof me dat je nooit een andere vrouw zal neuken zonder mijn toestemming. Ik zal ook nooit een andere kerel neuken zonder jouw akkoord. Ja, we zijn een libertijnse familie hè,” zoekt ze bevestiging bij haar zus, die intussen al sensueel met de striptease begonnen is.

Sarah lacht. Ze lijkt er bovenop te komen, nu ze zich fysiek kan gaan uitleven. Ze staat voor me, met de benen lichtjes gespreid. Haar handen dwalen over haar welvingen terwijl ze uitdagend met haar heupen wiegt en een paar keer ronddraait zodat ik haar van alle kanten kan bewonderen. Wat heeft ze machtige kuiten met die stiletto’s! En haar kontje zit heerlijk strak in het rokje verpakt. Oh, ze buigt voorover en gunt me een blik op haar twee meiden. Ze kneedt ze zacht, en gaat met haar tong sensueel over haar lippen. Als ze haar tepels aanraakt, worden ze direct stijf. Ze draait zich heupwiegend met haar poepje naar mij en buigt helemaal voorover tot ze met haar handen haar voeten aanraakt. Oh, wat een geil zicht heb ik nu op een stel ranke benen en een o zo sexy jarretelgordel die vanonder het extreem korte rokje komt piepen. En ook op een lekker kontje, ik kan bijna het begin van de bilspleet zien. De string spant strak op haar kutlipjes en klit. Ze schudt met haar billen en maakt tegelijk haar lange blonde haren helemaal los.

“Oh,” zucht ik, als ze knopje na knopje losmaakt en haar hemdje en rokje traag uittrekt om me maximaal te plagen. Daar staat ze nu, op stiletto’s en met enkel nog de lingerie aan. Mijn piemel komt plaats te kort, het begint erg te spannen in mijn broek. Laura merkt het: “Ze is echt wel sexy hè, ik word er ook opnieuw geil van. Je wilt je stijve pik uit je broek halen hè, maar laat dat maar aan Sarah over. Oh…”

Laura ‘s opwinding stijgt. Haar tepels priemen door de jogging top. Met één hand bespeelt ze haar tepels, terwijl de andere hand in de broek verdwijnt. Ze zakt wat onderuit in de sofa, opent haar benen wat meer en begint stilletjes kreunend haar poesje te strelen. Sarah stapt op me toe, schopt de stiletto ‘s van haar voeten en zet haar rechtervoet naast mij op de sofa. Ze staat nu pal voor mijn neus. Ik zie rechtop staande haartjes op haar bleke huid, en stijve tepels op mooie, ronde B-cup borstjes. Ik kan haar poes ruiken, wat word ik hier geil van! Ik wil mijn lippen op haar tietjes drukken, maar ik houd vol.

Traag maakt ze de jarretel los en schuift de zwarte panty tergend traag over haar rechterbeen naar beneden. Dan is haar andere been aan de beurt. Voor ze haar linkervoet op de grond zet, tast ze ermee in mijn gezwollen kruis. Ze voelt dat het goed is.

“Nog even geduld,” plaagt ze me. Ik voel haar adem in mijn gezicht als ze de knopjes van mijn hemd los maakt. Ze versnelt het tempo, erg lang kan ze ook niet meer wachten om zich op mijn paal te storten. Oh, ik zie vocht glinsteren langs haar kutspleetje! Die meid staat zo heet! Laura ‘s kutje is intussen ook weer nat. Ik hoor het heerlijke, soppende geluid van vingers die een kletsnatte vagina verwennen! Heerlijk geil! Sarah lijkt zelf haar geduld te verliezen, want haar bh en string gooit ze snel op de grond om zich vervolgens op mijn kruis te storten. Ze trekt mijn broek en boxer in één keer naar beneden, tot op mijn enkels. Ze kruipt als een slang langs mijn benen naar boven en kijkt me daarbij super geil aan. Nu mijn paal de vrijheid heeft, groeit hij gestaag verder. “Oh, dat is pas leuk speelgoed,” kreunt ze.

Ze kneedt eerst even mijn ballen, en gaat dan met beide handen langs de schacht. Als ze met haar vingers naar het toompje gaat, richt mijn staaf zich verder kloppend op.

“Oh, er komt al voorgeil uit,” zegt ze, en ze smeert het lekker open over mijn eikel. “Oh, ja, ja, lik die paal, zus! Maak Patricks paal gek,” hijgt Laura, die het vingertempo hoorbaar opvoert. Ze verandert even van positie in de sofa, om nog beter bij haar klitje te kunnen.

“Oh! Oh,” kreunen Laura en ik gelijktijdig als Sarah haar warme mondje direct over mijn knalharde neukstaaf schuift. Laura vindt het een heel geil gezicht en is al heel ver in haar opwinding.

“Oh! Oh, ja…” Sarah pijpt me zo lekker! Haar mondje zuigt aan mijn pik, terwijl haar tong voortdurend mijn toompje prikkelt. Gelukkig heb ik al twee keer gespoten vandaag, anders schoot ik nu al meteen haar mondje vol, bedenk ik me.

“Mag ik echt, Laura?” Sarah vraagt voor de zekerheid nog een keer of ze me echt mag neuken. Veel zeggen kan Laura niet meer, haar onderlijf is al aan het trillen. Die schat komt zo meteen al klaar! Sarah draait zich om en staat nu geil met haar kont naar mij te heupwiegen. Kutsappen stromen langs de binnenkant van haar dijen naar beneden. Met haar rechterhand neemt ze mijn knalharde en van voorgeil glimmende staaf vast. Ze houdt hem rechtop en laat zich er langzaam overheen zakken.

“Oh, wat ben je nat,” zucht ik.

“Ja, lekker hè,” hijgt ze.

“En wat spant je kutje lekker,” zeg ik, terwijl ik haar voorzichtig verder over mijn knuppel laat zakken.

“Oh, ja, lekker! Een zalige grote pik, oh, in mijn kut, oh!” Even later dringt mijn staaf door tot het diepste van haar poes. “Oh ja, neuk me, Patrick!” Terwijl ze op en neer wipt op mijn paal, streel ik haar billen en laat mijn vinger plagend door haar bilspleet glijden. Als ik haar kontgaatje masseer, begint ze feller te wippen. Ik verplaats mijn beide handen naar haar borsten die op en neer wiebelen onder het geneuk. Haar tepels zijn heel gevoelig, want elke aanraking ontlokt haar een zucht. Plots leunt ze voorover, zodat ik nog beter zie hoe mijn neukhamer met elke stoot haar kutje binnendringt.

Ik voel mijn opwinding groeien, en begin nu zelf ook mijn bekken te bewegen om de penetratie te variëren.

“Oh, oh, ja, ja, oh…!” Laura en Sarah laten zichzelf helemaal gaan en kreunen nu zo luid dat ik mij ook laat meeslepen en een crescendo gekreun laat horen dat beide zusjes totaal door het dak laat gaan. Laura komt als eerste klaar.

“Oh, oh, oh!” Ik voel haar orgasme nazinderen door de hele sofa heen. Als ze helemaal ontspannen is, komt ze rechtop zitten. Ze draait me een lange tong die mijn tenen doet krullen, terwijl Sarah mij nog altijd aan het berijden is. Zweet loopt van de rug van Sarah naar beneden. Haar billen kletsen lekker tegen mijn benen bij elke stoot.

“Kom Sarah, zet je even op zijn hondjes in de sofa,” suggereer ik.

Ze springt van mijn paal en gebaart me om op te staan, maar Laura profiteert van de gelegenheid om mijn pompende lid nog even te proeven vooraleer die weer in de dampende poes van Sarah gaat verdwijnen. Ik sta op, waarna Sarah op haar knieën op het zitvlak van de sofa gaat zitten en haar poep naar mij duwt. Haar handen steunen op de rugleuning en Laura gaat onder het bovenlijf van haar zus liggen om haar borsten en tepels te likken. Oh, wat is dit geil! En wat ben ik blij dat ik dit zo lang volhoud, bedenk ik me nog een keer. Gezien de eerdere zaadlozingen van vanavond duurt het nu flink langer vooraleer ik het niet meer houd. Ik druk mijn knalharde paal tegen de poep van Sarah en plaag er haar poepgaatje een beetje mee.

“Oh, jij plaaggeest, oh, neuk mijn kutje klaar, alsjeblieft! Oh, ik ben er bijna,” hijgt ze nu echt heel heftig. Haar ademhaling heeft opnieuw een versnelling hoger gekozen.

Als ik mijn staaf over haar lipjes beweeg en tegen haar gezwollen knopje druk,” schreeuwt ze het bijna uit. Ze duwt dan maar zelf haar bekken naar achter waardoor ik in één stoot in haar kletsnatte kut glijd. In haar poes gaat zo meteen een heerlijk ballonnetje ontploffen: “Oh, oh, oh, o-o-o-o-o-o-o-o-h j-a-a-a-a-a-a-a!”

Ik laat mijn paal bij de laatste stoten bewust even halt houden bij haar klit. Ze komt schokkend klaar met mijn pik diep in haar kut. Haar kut lijkt mij leeg te willen wringen. Ik blijf nog even zachtjes verder bewegen in haar en streel haar rug, terwijl zij het genot laat doordringen tot in alle uithoeken van haar sexy lijf. Laura is weer rechtop komen zitten en zoent me liefkozend op de mond.

“Dankjewel, Patrick. Je bent een schat.”

Ik trek me terug uit het bevredigde kutje van Sarah, die zich omdraait en haar zusje een geile tong draait.

“Jij ook merci dat ik jouw kerel even mocht lenen,” fluistert ze haar toe.

“En wat gaan we nu met die stijve leuter voor onze neus aanvangen? Gaan we die belonen voor het geleverde werk?” Laura speelt het spelletje plagend mee.

“Ik weet het niet, hoor. Hm, laat me even nadenken… Oh, ik weet iets wat hem snel over de rooie zal doen gaan!” Laura grijpt naar mijn kloppende en lekkende paal die nu zo verlangt naar het volgende orgasme. Ze trekt me naar haar toe en begint mijn paal langzaam af te trekken, terwijl ze met haar lippen en tong langs één zijde van de schacht op en neer beweegt. Sarah heeft de bedoeling al snel door. Ik word nu door vier zachte handen en twee monden bewerkt. Eén hand knijpt voortdurend in mijn op springen staande balzak, terwijl vier lippen en twee tongen langs mijn gezwollen neukstaaf glibberen, zuigen en lekken. Ze kijken me daarbij beide zo geil aan, en slurpen zo gretig aan mijn pik, dat ik mijn zaad voel opborrelen. Ze blijven alsmaar langer met hun tongen rond mijn toompje cirkelen.

“Oh dames, ik ga, oh…” Met minder kracht als eerder op de avond, maar minstens even lekker schiet warme melk door mijn pik naar buiten.

“Kom maar lekker, schat! Spuit onze lippen en snoetjes maar vol met je warme zaad, oh, ja…,” hijgen ze in koor. Als het zaad uit mijn pik vloeit, proberen ze er elk zoveel mogelijk met hun mondje op te vangen. Zo geil! En pas nu besef ik dat dit mijn eerste triootje ooit is. Deze avond vergeet ik nooit meer.

Een half uurtje later zitten we met ons drieën in de sofa braafjes naar tv te kijken. Laura en Sarah hebben hun pyjama al aan getrokken, ik heb mijn kleren weer aan. Laura heeft haar hoofd in mijn schoot gelegd, en ik streel voortdurend haar lange haren en prachtige lijf. Sarah leunt tegen mijn rechterzijde, en geeft me af en toe een zwoele zoen op de wang, alsof ze me wil laten weten dat ze er ook nog altijd is. Het voelt eigenlijk gek en onwezenlijk dat ik de voorbije uren met elk van deze twee sexy zusjes heb gevrijd, maar ik voel me zielsgelukkig. Even vrees ik dat alles maar een droom was, maar dan komen de ouders van Laura en Sarah thuis en realiseer ik me dat alles wel degelijk echt was.

“Dag jongelui, hebben jullie een fijne avond gehad?” Vraagt de mama als ze binnen komt gewandeld.

“Hoi mams,” roepen beide zusjes in koor. “Jazeker, wij hebben een heel toffe avond gehad. En jullie?”

“Wij ook,” antwoordt de papa. “Het was een erg mooi concert. En, Sarah, hoe was de film?”

“Oh, dat is een lang verhaal, paps,” antwoordt Sarah. “Ik heb geen film gezien, maar dat leg ik later wel eens uit. Het wordt tijd dat ik in mijn bedje duik. Ik voel dat ik deze nacht zalig ga slapen,” zegt ze, terwijl ze me een zacht kusje geeft op de wang en uit de sofa springt.

“Ja, misschien moeten wij ook maar eens gaan slapen?” vraagt Laura me. “Je blijft toch slapen hè? Alsjeblieft!” Ze kijkt me met zulke lieve ogen aan dat ik onmogelijk nee kan zeggen.

“Natuurlijk, schat. Ik blijf de hele nacht bij je,” antwoord ik haar.

“Wat zijn jullie toch een mooi stel,” fluistert de mama. “Wij gaan ook meteen slapen hoor. Dan zien we jullie morgen. Slaap lekker. En, eh, vrij lekker…” knipoogt ze ons toe, als ze aanstalten maakt om naar boven te gaan.

“Zullen we zeker doen,” fluistert Laura, terwijl ze haar lippen op die van mij zet. “Kom, hete kerel. Wij gaan boven nog wat stoeien…”

Patrick

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Patrick. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *