Gezellig buurten

()

Ons huis is gelegen in een gezellige buurt. Iedereen praat tegen iedereen, tof om er te wonen. Nu is het nog beter wonen. Onze tuinen zijn gescheiden door een halfhoge haag. Met wat moeite kan je erover heen kijken, vanuit het raam van de bovenste verdieping, krijg je een volledig zicht over buurman ’s tuin. Bij zonnige dagen liggen wij al eens naakt te zonnen, ook onze buurvrouw en buurman. We hebben elkaar al naakt gezien dus. Hij een sympathieke midden-veertiger met een buikje, zij net veertig geworden, tot mollig figuur maar een achterwerk om u tegen te zeggen.

Het werd avond en ik had die dag naakt liggen genieten van de zon. Net toen ik naar binnen wou gaan, riep mijn buurvrouw Sofie. Ze stond op een stoel en keek over de haag de tuin in. Ik stond daar in mijn adamspak en keek haar onbeschaamd aan, te luisteren wat ze zeggen wou. Ze vroeg of ik zin had om wat te komen drinken. Ze wist dat mijn vrouw op stap zou gaan met de vriendinnen, zo zou ik niet alleen te hoeven zijn vanavond. Eigenlijk had ik geen speciale plannen, dus… waarom niet. Ze grapte nog dat ik best zo mocht komen.

Ik ging naar binnen me aankleden en vertelde mijn vrouw over de plannen. Even later vertrokken we beide. Een gezellige babbel en een warm voorjaarsavondje. De wijn kwam sneller dan verwacht en we werden wat licht in het hoofd. De gesprekken veranderden van onderwerp en wat dacht je? Inderdaad… ook het onderwerp seks kwam ter sprake. Sofie zei plots; “Ik dacht dat je in je mooiste kostuum zou komen? Niet mis hoor”; zei ze half dronken. “Hé, ik wist niet dat je me van tijd stond te begluren. Ik zal maar oppassen”; antwoordde ik.

“Ik niet alleen, Rik ook en zelfs meer dan ik,” verklaarde Sofie. Rik kreeg een kleurtje, glimlachte en verdween. Sofie ging verder met haar openbaringen, gedreven door de drank. De anders ietwat bedeesde buurvrouw, sprak nu zonder een blad voor de mond te nemen. Ze openbaarde zelfs dat Rik zich al enkele malen had afgetrokken terwijl hij door het raam naar mij stond te kijken. “Naar mij?”

Gelukkig was Rik niet aanwezig of hij moest bloedrood geworden zijn. Ik was verbaasd, maar om heel eerlijk te zijn, liet deze gedachte me niet volkomen koud. Dat ik zelfs een man opwind… Het enige wat ik kon uit stotteren was, “jammer dat jij het niet bent, daar zouden we wat kunnen aan doen.” “Misschien kan dat ook wel,” zei ze. “Rob fantaseert soms tijdens ons seksspel over je. Dat je mij neukt terwijl hij erop staat te kijken, terwijl zou hij zich aftrekken en klaarkomen over je billen.”

Wel wat behoorlijk geschrokken en tevens verbaasd van mezelf, zei ik. “Oh, als het dat maar is. En jij gaat daarmee akkoord?” “Ja hoor, ik heb je al flink bestudeerd en een maatje groter als dat van Rik zou ik best eens in me willen voelen”. Ze was intussen vlak naast me komen zitten in de zetel. Wat een situatie, bedacht ik me. Onbeschaamd legde ze haar been over de mijne. Haar rokje was zo hoog gekropen dat ik bijna haar slipje kon zien. Het resultaat bleef niet uit en kreeg een bobbel in mijn broek. Toen ze dit zag, betastte ze het geniepig. Rik kwam net terug en ze trok snel haar been weer terug.  De aankomende vakantie werd het nieuwe gespreksonderwerp.

Ik raakte in de war. Enerzijds door haar openbaring en het al even snel teruggrabbelen toen Rik binnen kwam en anderzijds over het zicht dat me werd aangeboden van haar ontblootte dijbeen tot net aan haar slipje. Het liet me niet meer los. Soms antwoordde ik wat afwezig. Ik wist niet wat er van te denken. Sofie stond plots recht en begon zwoel te dansen. Rik moedigde haar aan. Met de handeling van een ervaren striptease, danste ze en trok stilaan haar blouse uit. Onder handgeklap van Rik, viel even later ook haar rokje op de vloer. Ze draaide zich weer naar ons toe en daar stond ze voor ons in haar bh en slipje. Met een zwier ontdeed ze zich van haar bh. Een stel dikke borsten floepten eruit terwijl ze verder bleef dansen.

Ze danste eerst voor Rik, gaf hem een zoen en kwam daarna naar mij toe. Ook ik kreeg een zoen op de mond, waarna ze mijn handen nam en ze op haar billen legde. Uitdagend trok ik met mijn duim haar slipje stilaan naar beneden. Ze liet dit gedwee ondergaan. Toen ze met haar poesje vlak voor mijn gezicht stond, trok ze haar slipje volledig uit. Ze nodigde mij uit ter dans. Daar stond ik voor de ogen van haar man te dansen met mijn naakte buurvrouw.  Haar naakte huid voelde goed aan. Met de ene hand op haar kont, trok ik haar dichterbij en daarbij voelde ze mijn stijve paal.

“Hé, wat voel ik daar?” Ze trok zich wat achteruit en maakte mijn broeksriem en knopen los. Mijn broek viel op de grond en ik stapte eruit. Zonder schroom stak ze haar hand in mijn onderbroek en betastte mijn stijve. Ze bukte zich en deed mijn slip uit. Daar stond ik in volle glorie voor haar. Toen ze omhoog keek, had ze meteen zicht op de volle lengte. Ze nam hem in haar mond en begon een op en neergaande beweging te maken. Haar lippen en tong draaide rond mijn eikel. Haar hand masseerde mijn ballen. Het was zalig, alleen… het was toch wat vreemd zo voor de ogen van haar man.

Het pijpen deed me al snel de werkelijkheid vergeten en ik geleidde haar naar de tafel. Ze zette zich op de tafel en opende haar benen waardoor ik een prachtig zicht kreeg op haar poesje. Je kon zo het vocht in haar lichtjes openstaande kut zien glinsteren, ze stond dus nat en heet. Ik zakte weg en begon haar te beffen. Haar gehijg vulde de kamer. Wisselend met een lik over haar klit en met mijn tong zo diep mogelijk in haar spleet, werd ze nog heter en begon met haar onderlijf het ritme aan te geven. Ze zou gaan klaarkomen, ik voelde het. Plots veranderde het gehijg in een gil en proefde ik verschil in haar sappen. Ze kwam klaar en hoe. Ze zakte neer op het tapijt en trok me boven op haar.

“Neuk me, neuk me hard,” zei ze. Ze nam mij paal in haar hand, geleidde hem tot vlak voor haar hemelpoort en met de andere hand duwde ze op mijn achterwerk. Ik ging probleemloos in haar warme zachte en natte kut. Ik begon haar eerst zachtjes te neuken.

“harder, harder,” riep ze. Mijn ballen kletsten tegen haar billen. Het duurde niet lang of ze gaf weer een gil. Ze kwam een tweede keer klaar, maakte zich los en ging op handen en knieën zitten. Ze wreef haar sappen over haar ganse achterwerk. Man toch, wat een achterwerk. Weerom nam ze mijn jongeheer ter hand en bracht hem tot voor het gaatje. Met een lichte duw ging ik erin. Het voelde anders aan en ik merkte dat ik in haar kontgaatje zat. Ik neukte en beukte verder. Ze wou hard genomen worden en dat deed ik. Ik had niet eens in de gaten dat Rik zich intussen ook al ontkleed had en zich stond af te rukken, tot ik plots zijn handen op mijn rug voelde. Ik was te druk in de weer met Sofie om me daar “zorgen” over te maken.

Hij betaste mijn ballen en ik voelde dat hij met zijn hoofd onder mij ging liggen. Terwijl ik Sofie neukte, likte hij aan mijn ballen en kontgaatje. Een vreemd gevoel, maar toch aangenaam. Zijn tong draaide rondjes in mijn kontgaatje. Af en toe hield ik even op met neuken om hem beter te laten begaan. Sofie bemerkte dit, trok zich terug en begon me te pijpen. Daar zat ik dan op mijn knieën met langs de ene kant Sofie die aan mijn stijve paal likte en aan de andere kant Rik die mijn kontgaatje aan het bewerken was met tong en vinger. Ik liet me dit welgevallen. Sofie ging op haar rug onder mij liggen waardoor ik op handen en knieën zat terwijl ze me afzoog. Rik achter me.

Plots voelde ik zijn paal duwen tegen mijn kontgaatje. Ik wist wat er te gebeuren stond en het stootte me niet af. Ik trachtte mijn kontgaatje zoveel mogelijk te ontspannen en Rik drong er binnen. Het deed buiten alle verwachtingen in, geen pijn. Rik was niet al te groot geschapen. Hij neukte me en terwijl pijpte Sofie me. Mijn hoogtepunt was gekomen en ik schoot me leeg in haar mond. Ze probeerde dit allemaal in te slikken. Niet lang daarna hoorde ik Rik kreunen. Ik voelde zijn sperma in mijn kont spuiten. Terwijl Sofie me schoon likte, liet ik Rik ’s lul slap worden in mijn kont. Ik moet toegeven dat ik het fijn vond. Toen hij zich terug trok, liep zijn sperma eruit. Mijn ontmaagding. Het likken en zuigen aan mijn lul, bleef niet uit. Hij stond weer klaar voor een volgende beurt.

Rik stond met zijn slappe piemel voor mijn gezicht. Ik durfde het aan om hem in mijn mond te nemen, ik proefde sperma en zoog er net zo aan als Sofie. Zij zag dit en kwam me versterken. Met z’n tweetje zogen we hem terug recht. Onze tongen draaiden daarbij in elkaars mond. Opgehitst legde ik haar op haar rug en neukte haar terug in haar kut. Na enige tijd pompen, spoot ik een volgende lading in haar kut, gevolgd door de gekende gil van haar. Ze was ook weer klaargekomen.

Om te bekomen lagen we nog in elkaar gestrengeld en voelde goed hoe warm haar kutje eigenlijk wel was. Rik kwam nogmaals achter bij me in en neukte me nogmaals in mijn kont. Hij stompte en beukte zo hard dat ik stilletje bewoog in Sofie haar spleet. Het wrijven en het idee deden haar weer klaarkomen, ook Rik kwam nogmaals klaar in mijn kont. Allemaal uitgeteld bleven we zo met z’n drieën in elkaar liggen. Het was Sofie die het eerst bij kwam opstond.

“Voor herhaling vatbaar,” zei ze terwijl ze me een dikke zoen op de mond gaf. We stonden allemaal recht en kleedde ons aan. Net op tijd, plots ging de bel en mijn vrouw belde aan. We hebben haar niets verteld, maar mogelijk las ze iets op onze gezichten.

Ik kan haar toch niet vertellen dat ik me laten nemen heb door een man?

Peter De Groote

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *