Lena en Lana

()

Als het mooi weer wordt, zoals gelukkig elk voorjaar, vind ik het een lust om door de stad te lopen. De eerste warme zonnestralen zorgen er voor dat de mensen lekker luchtige, zomerse kleding aantrekken. Ik let dan natuurlijk in het bijzonder op al het vrouwelijk schoon wat er zo rondloopt. Ik hou ervan naar de dunne kleding te kijken, en vooral de doorschijnende soort. Het lijkt er de laatste jaren op dat de kleding steeds een beetje dunner wordt.

Met een beetje geluk kijk je dan eenvoudig onder het zomerrokje, tegen het slipje aan. In een heel enkel geval heb ik wel eens meegemaakt dat er een meisje zat dat helemaal niets onder haar rokje had: ik keek zo tegen haar spleetje! Ik heb wel een kwartier aan de grond genageld gestaan. Ik moet bijna hebben staan kwijlen, zo geil vond ik het! Dit meisje had een rokje aan tot ver boven haar knieën. Ze zat op een lage trede, een beetje met haar benen wijd, te praten met haar vriendinnetje… Sinds dat moment doe ik er alles aan om zo veel mogelijk te zien. Een verslavende bezigheid kan ik je zeggen!

Die middag liep ik weer door de stad, op zoek naar lekkere dingen. Het was lekker warm, een graad of 25, en het was druk in de stad. Ik had twee meisjes in de peiling, en volgde ze zo onopvallend mogelijk. De ene was klein en blond, met een strakke stevige kont en voor haar lengte wel erg dikke tieten. Mooi compact gebouwd, met stevige benen. Ze droeg een topje waar haar tieten bijna uitpuilden! Daaronder had ze een witte korte broek, met daaronder zo te zien niet meer zo veel. Haar billen bewogen met elke stap lekker heen en weer. De ander was niet veel groter, maar had donker haar. Ze was iets slanker, en had in ieder geval veel kleinere tietjes. Onder haar mouwloze T-shirtje had ze zo te zien geen beha. Haar tepels waren goed zichtbaar!

Ze droeg een luchtige wijde rok tot net onder de knie. Deze scheen zodanig door dat haar benen helemaal te volgen waren als ze ‘tegen het licht’ in liep. Ze droeg een gewoon slipje dat zich lekker aftekende onder de dunne stof. Ik schatte de meisjes op een jaar of 18, 19. Ze gingen winkel in, winkel uit en ik probeerde te volgen. Soms ging ik maar even een andere winkel binnen om niet te opvallend te doen. Uiteindelijk gingen ze bij H&M naar binnen. Bij ons in de stad is dat een heel grote, waar heren- en dameskleding op dezelfde verdieping zit, en ook de kleedkamers bij elkaar. Ik volgde ze naar boven en snuffelde zelf ook tussen de kleren.

Ik zorgde er voor dat ik op hetzelfde moment in een pashokje ging, pal naast hun hokje. Ze zaten samen in één, en hadden een hele zooi kleren meegenomen om te passen. Ik hoorde ze naast me giechelen en zachtjes praten. Soms was het even helemaal stil, en ik vroeg me af wat ze deden. De hokjes zijn van elkaar gescheiden door een tussenwand die net niet helemaal doorloopt tot aan de grond. Het gordijn ligt wel op de grond, dus van voren is niet te zien wat er binnen gebeurt. Ik ging op mijn hurken zitten en gluurde voorzichtig onder het dunne wandje door. Ik zag twee paar blote voeten dicht bij elkaar staan en hun eigen kleren lagen in een hoek. Ik probeerde zo ver mogelijk naar boven te kijken, maar verder dan halverwege de blote benen kwam ik niet. Ik had wel een oplossing. Mijn telefoon met fototoestel. Heel voorzichtig hield ik hem onder de afscheiding en knipte snel een paar foto’s. Vlug stond ik op om het resultaat te bekijken en was erg verrast. Het was me gelukt de meisjes grotendeels op de foto te krijgen, en wat ik al dacht was waar.

Ze stonden zo goed als naakt tegen elkaar aan te rijden en te zoenen! Ik kreeg er acuut een stijve pik van! Snel probeerde ik nog een paar foto’s te maken, maar moest erg oppassen niet gesnapt te worden. Op deze foto’s was te zien dat de donkere met haar hand tussen de benen van de blonde zat! Ik had een lesbisch stelletje gevolgd en betrapt bij het vrijen! Ik luisterde aandachtig verder en hoorde nu soppende geluidjes. Ze stonden elkaar te vingeren en ik kon hun ademhaling horen. Ik hoorde ze ingehouden zuchten en kreunen. Het soppen werd een beetje luider, en ik kon horen dat de vingertjes vlugger in en uit de jonge kutjes gingen. Plotseling stopte het, en begonnen ze weer te praten en te giechelen. Kennelijk durfden ze niet zo ver te gaan dat één van beide klaar zou komen. Dit zou wel eens een onbedoeld kreetje teweeg kunnen brengen die ook buiten, waar de nodige mensen stonden te wachten, te horen zou zijn.

Ik hoorde dat ze zich weer aankleedden en ik zorgde er voor dat ik zelf ook snel weer het pashokje was om ze weer te kunnen volgen. Ze hingen de ‘gepaste’ kleren weer terug en liepen samen naar buiten. Ze gingen rechtstreeks naar de ingang van de grote parkeergarage onder het grote plein. Ik volgde op gepaste afstand en nam de roltrap naar beneden. Het is een erg grote garage, met een goede verlichting. Samen liepen de meisjes naar een wat rustiger hoek, achter een paar palen. Het was een deel van de garage waar gereserveerde plaatsen waren, uitsluitend voor goed betalende abonnees. Ik hoopte dat ze gingen doen wat ik verwachtte. Kennelijk waren ze geil van het spelen met elkaar in het pashokje, dat ze niet langer konden wachten, en het niet wilden uitstellen tot ze thuis waren. Ze stonden dicht bij elkaar en begonnen met elkaar te zoenen.

Al kussend zag ik hun handen graaien in elkaars kruis. De donkere met het rokje spreidde haar benen een beetje, zodat de ander met haar hand tussen haar benen kon. Met haar ogen dicht stond ze te genieten van de vingers van haar vriendinnetje in haar jonge kutje. Met haar heupen maakte ze draaiende bewegingen om maar vooral alles goed te voelen. Ze knoopte de broek van de blonde los en ging nu met haar hand naar binnen. De broek zat een beetje strak, dus ze moest hem laten zakken. Zonder verder om zich heen te kijken trok het blondje de broek uit, daarbij meteen maar haar string meenemend. Met alleen haar toch wel kleine topje aan stond ze nu voor haar vriendin. Deze greep haar vol in haar kruis en begon haar met twee vingers tegelijk te vingeren, terwijl ze haar een heftige tongzoen gaf.

Zoenend en vingerend stonden ze daar, terwijl ik op ongeveer 10 meter afstand, verstopt achter een auto, stond te kijken. Ik had er een wel heel dikke pik van gekregen, en moest hem even naar buiten laten om te ontspannen. Ik stond zo, licht gebogen om niet boven de auto uit te steken, aan mijn pik te trekken. Ik moet daarbij iets te veel geluid hebben gemaakt, want plotseling keken beide grieten mijn kant op… Zonder al te veel moeite te doen om zaken te bedekken kwamen ze naar me toe lopen! Wat voelde ik me betrapt! Met mijn broek op mijn knieën en mijn pik in mijn hand…

Kon het nog meer beschamend? Maar…giechelend kwamen ze op me af en gaven me niet eens de kans mijn broek dicht te doen. “Ho, ho, wacht even! Nog niet opruimen,” zei de blonde. “Wij willen ook wel even spelen,”, zei de ander. Terwijl ze dat zeiden kwamen ze om me heen staan. De donkere sloeg haar armen om me heen en zoende me op de wang. “Niet schrikken joh! Dacht je nu echt dat we je niet doorhadden? Je volgt ons de hele middag al, en toen we in het pashokje een telefoontje onder de afscheiding door zagen komen wisten we het zeker.” De blonde ging verder. “En hebben we dit plannetje bedacht; jou meelokken en opgeilen, en dan met z’n allen… Of wil je dat soms niet?”

Stomverbaasd stond ik daar, met een kleur op mijn wangen omdat ik betrapt was, en met mijn broek nog steeds los. Mijn pik was van schrik een stuk kleiner dan daarnet. “Mm… eh, ja, natuurlijk wel, maar, heu…” stotterde ik “Kom, kom, net was je ook een flinke vent, dus nu ook hoor!” Riep het blondje uit. “Ik ben Linda, en dat is Lana,” ging ze verder. “En we gaan nu samen leuke dingen doen. Hoe heet jij?” “Eu, Peter, maar…” “Niks maar! Niet bang zijn, gewoon doen. Wat wil een vent nu nog meer; twee meiden die wel willen meedoen aan zijn spelletjes!” Daar hadden ze natuurlijk een punt. Dit was toch waar ik altijd van droomde, en de echte reden waarom ik meisjes begluurde? Ik had ook geen keus.

Linda pakte mijn pik met haar hand en begon hem te kneden. Ze kreeg onmiddellijk reactie en hij begon al weer te groeien. Ze ging op haar hurken zitten en nam mijn pik in haar mond. Op een geweldige manier begon ze te zuigen en te likken. In korte tijd stond hij weer stijf rechtop. Met haar hand om mijn ballen en mijn eikel diep in haar mond genoot Linda met haar ogen dicht. Haar andere hand zakte naar beneden, om haar kutje te bewerken. Omdat ze wijdbeens op haar hurken zat, waren haar lipjes wijd gespreid. Met haar vingers streek ze door haar spleetje, en liet daarna twee vingers in haar gaatje verdwijnen. Dit was blijkbaar erg lekker voor haar, want al zuigend begon ze te kreunen en dieper te zuchten. Lana stond dit spel te bekijken, en had haar rok omhoog gedaan. Ze had geen broekje meer aan, zodat ik tegen haar kale kutje aan keek. Ze leunde tegen de auto aan, en was met twee handen haar spleetje aan het bewerken.

Met de vingers van haar ene hand gleed ze over haar klitje, en met haar andere was ze zichzelf stevig aan het vingeren. Ze was zo nat dat dit lekkere geile geluidjes maakte. Op de betonnen vloer waren al wat druppels zichtbaar van het lekken van haar kutje, en langs haar dijbenen waren een paar spoortjes zichtbaar van naar beneden lopende druppels geil vocht.

“Oh, ik ben zo geil, je moet me nu even neuken hoor,” zei Lana zuchtend. Ze draaide zich om en ging voorover over de motorkap van de auto liggen, met haar kontje uitdagend naar me toe en haar benen een beetje gespreid op de grond. Haar natte spleetje keek tussen haar lekkere billen door.

Ik haalde mijn pik uit de heerlijk zuigende mond van Linda en ging achter Lana staan. Ik had mijn schoenen uitgeschopt en trok snel mijn broek uit. Het risico dat een van de eigenaren van een auto naar dit deel van de parkeergarage zou komen was groot, maar ik was zo geil dat me dat even niets kon schelen. Twee jonge grieten die er om vragen om genomen te worden, dat laat je niet schieten! Nu we zo ver waren gekomen, wilden we het kennelijk ook afmaken. Ik plaatste mijn pik tegen het natte kutje van Lana en drukte in één keer diep door. Tot mijn ballen zat ik er in, en het ontlokte een hoog kreetje bij het geile donkere ding. Voor alle zekerheid ging Linda een paar meter verder op de uitkijk staan, om op tijd te kunnen waarschuwen mocht er iemand aankomen. Leunend tegen een pilaar kon ze mooi toekijken hoe haar vriendinnetje door mij genomen werd. Terwijl ze toekeek speelde ze met haar klitje en ging met twee vingers heel langzaam in en uit haar natte kutje. Haar beurt kwam ook nog wel, zal ze gedacht hebben.

Ik was inmiddels in een redelijk hoog tempo in en uit aan het pompen bij Lana. Ze moest haar kreunen en kreten een beetje smoren, want het galmde nogal in de parkeergarage. Ze beet in haar onderarm om het gekreun te dempen. Mijn pik maakte soppende geluiden, en elke keer dat ik diep naar binnen stootte, kletsten mijn ballen tegen haar kontje. Met de vingertoppen van twee vingers wreef ze over haar klitje, terwijl ik in een onverminderd hoog tempo stond te neuken. Ze was warm, erg nat, maar toch lekker strak. Mijn pik gleed soepel in en uit en ik voelde de binnenkant van haar kutje heerlijk warm om mijn pik heen sluiten.

“Oh, ja, ga lekker zo door, lekker hard! dan ga ik zo klaarkomen,” zei ze terwijl het niet probeerde uit te schreeuwen. Ze ging met haar vingers nog sneller over haar klitje en ik voelde haar nog strakker worden. Met een gesmoorde kreet en een diepe grom begon haar orgasme. Ik voelde haar kutje krampen.

“Toe, vlug, trek hem er uit, nu!”  Ik deed dat in een reflex, want liever was ik blijven zitten. Op hetzelfde moment begreep ik waarom; met een paar dikke stralen spoot het kutvocht uit haar spleetje en kletterde op het beton. Zonder het te beseffen had ik één van de zeldzame meisjes getroffen die spuitend kunnen klaarkomen! Ik had daar veel over gelezen, en erg veel pornofilms gezien met meisjes die hetzelfde kunnen. In het echt had ik het nog nooit meegemaakt. Ik vond het een super geil gezicht!

Met moeite kon ik mijn eigen orgasme tegenhouden, maar het was zo lekker om te zien dat ik bijna spontaan zelf begon te spuiten. Lana stond nog heftig na te schokken van dit orgasme, en het geil liep langs haar benen naar beneden. “Heb je dat nog nooit gezien?” Vroeg Linda, die weer naar ons toe was gekomen. “Alleen maar van gedroomd en op films gezien,” antwoordde ik. “Op internet is er veel over te vinden en te downloaden, er zijn zelfs hele websites over,” ging ik verder. “Wij kunnen het allebei,” zei Linda. “En eigenlijk kan iedereen het leren, als je maar weet hoe en welk plekje je moet hebben. Wil je het zien?” Natuurlijk wilde ik dat!

Linda ging achterover op de motorkap liggen met haar benen gespreid. Ze had haar topje inmiddels uitgedaan, en haar grote tieten hingen een beetje naar opzij. De tepels waren mooi hard en het was een geil gezicht zoals ze daar lag. “Moet je me eerst even stevig neuken, anders lukt het niet zo snel,” zei ze. Dat hoefde ze niet nog een keer te zeggen. Ik pakte haar beide benen achter haar knieën en hield ze wijd. Zonder mijn handen te kunnen gebruiken prikte ik mijn eikel tegen haar spleetje aan. Ook zij was warm en erg nat van haar eigen vingerspel.

Ik duwde langzaam door en gleed naar binnen. Ik probeerde er zo lang mogelijk over te doen om helemaal door te dringen. Haar kutje omsloot mijn pik. Ze was niet zo strak als haar vriendinnetje, maar het voelde natuurlijk super. Ze had mooie dikke schaamlippen, die nu door mijn pik uit elkaar gedrukt werden. Toen ik helemaal binnen was, ging ik weer net zo langzaam terug. Heel langzaam voerde ik het tempo op, daarbij steeds haar benen vasthoudend. Haar tieten begonnen langzaam mee te deinen in het ritme. Hierdoor begon ik sneller in en uit te gaan. Al haar ronde vormen begonnen mee te bewegen. Met haar vingers gleed Linda over haar knopje, en met haar andere hand duwde ze twee vingers er bij naar binnen. Met mijn pik in en uit glijdend en zichzelf vingerend werkte ze zichzelf naar een orgasme. Haar vingers gingen steeds sneller in en uit, en haar klitje werd stevig bewerkt door haar andere hand. Ik voelde haar vingers steeds langs mijn eikel schuiven, wat het gevoel voor mijn nog lekkerder maakte. Haar kutje werd nu toch strakker, en het orgasme was in aantocht. Ik stootte nog even een paar keer diep door, tot ze zei; “ja, nu!”

Ik trok terug en met een hoge kreet kwam ze klaar. Het vocht spoot tussen haar volle lippen vandaan en kwam in een boog op de grond terecht. Ze bleef zich hard over haar klitje wrijven en drukte haar hand op haar buik, net boven haar schaambeen. Drie grote stralen, en daarna een paar kleinere, steeds in kracht afnemend, kwamen uit haar gaatje.

Net na de laatste straal drukte ik mijn dikke pik weer bij haar naar binnen en duwde diep door. Met grote halen begon ik haar weer te neuken. Linda moest nu in de zijkant van haar hand bijten om niet alles aan elkaar te gillen van genot, en van overgevoeligheid. Door het hevige orgasme was ze nu zo gevoelig dat mijn pik haar bijna pijn moest doen. Door haar nog na krampende poes en door het geile spuiten van beide meisjes duurde het voor mij nu ook niet lang. Na nog een paar lange halen voelde ik het zaad komen. Ik duwde diep door en met mijn eikel zo diep mogelijk spoot ik haar vol. De scheuten waren zo krachtig dat ze gevoeld moet hebben hoe ik tegen haar baarmoedermond spoot. Ik drukte mijn gezicht daarbij tussen haar dikke tieten. Even werd het zwart voor mijn ogen, zo lekker kwam ik in haar klaar.

Onder mijn eigen armen door kon ik achter me kijken en achter ons stond Lana zich ondertussen klaar te vingeren tegen de pilaar aan. Met een ingehouden kreet kwam haar tweede orgasme en ook deze keer droop het vocht uit haar spleetje. Met schokkende heupen stond ze met haar ogen dicht, haar benen wijd en iets door haar knieën klaar te komen. Langzaam werden de bewegingen rustiger, en uiteindelijk haalde ze haar vingers, die helemaal onder het geil zaten, uit haar kutje.

Veel tijd om bij te komen hadden we niet. Ondanks alle nattigheid en een kutje vol sperma, moesten de kleren weer aan. We waren al te lang bezig geweest en er kon zomaar iemand aankomen. Linda en Lana waren sneller aangekleed dan ik. Terwijl ik nog bezig was met mijn broek, die een paar flinke spetters van de meisjes had meegekregen, aan te trekken kreeg ik van allebei een dikke kus op de wang. “Het was heel lekker hoor, moeten we misschien nog eens doen…” zei Lana.

Zonder verder nog iets te zeggen liepen ze gearmd bij me vandaan, mij met een voldaan gevoel achterlatend. Ik hoorde hun gegiechel steeds verder weg.

Waarom heb ik geen telefoonnummers gevraagd?

Peter de Groote

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *