Heerlijk ontwaken

()

Wat voelde ik daar? Was dat haar hand op mijn kruis? Wellicht droomde ik het, suste ik mezelf, half ontwakend uit mijn slaap. Het was nog donker in de kamer, maar het streepje licht dat langsheen het rolgordijn naar binnen sijpelde, verraadde dat het al ochtend was.

Enkele uren eerder waren we, elkaar knuffelend, in slaap gevallen in mijn grote bed, simpelweg genietend van elkaars aanwezigheid en te moe om nog enig fysiek vuurwerk tot stand te brengen. We waren een goede maand samen en ze bleek een echte schat. Een mooie schat bovendien, met een werkelijk zijdezachte huid en een bovengemiddelde seksuele appetijt.

Hoewel ze de veertig al naderde, schatte iedereen de Thaise Fa jonger dan dertig. Dat ze jeugdiger ogen dan ze in werkelijkheid zijn, is wel vaker het geval bij Aziatische dames. Tja, ik was blijkbaar voor de tweede keer in mijn leven gevallen voor de charmes van een exotische schoonheid uit het Verre Oosten. Ik kan het ook niet helpen dat oosterse vrouwen zo verleidelijk zijn, toch?

Hoewel ze al twee kinderen had gebaard, was Fa’s ongeveer 1 meter 65 lange lijf perfect strak; een vlakke buik, een soepele en glanzende huid met diepe bruine teint, volle vrouwelijke rondingen zonder een overtollig grammetje vet… Toen ik haar drie maanden geleden voor het eerst zag, tijdens een etentje in een brasserie met vrienden, vielen me nochtans in eerste instantie haar lieve snoet en rustgevende glimlach op. En ook haar lange zwarte lokken en schattige bruine kijkers, die verraadden wat voor een lieverd ze is.

Oh, nu voelde ik het weer. En nu wist ik zeker dat ik niet droomde. Ik voelde haar hand wel degelijk op zoek naar mijn kruis. Ze raakte mijn bovenbeen en streek naar boven tot ze beet had. Ze wreef met haar hand enkele keren over mijn boxershort daar waar haar speelgoed zich vermoedelijk bevond. Ik deed alsof ik sliep en probeerde niet meteen een erectie te krijgen. Mislukt. Langzaam voelde ik het bloed naar mijn middel pompen. Mijn lid werd wakker.

Toen ze dit merkte, verdween haar hand, hoewel ze nog op haar zij naast mij lag met haar ogen dicht, intuïtief in mijn boxershort. Ze schoof de short wat naar beneden en haalde er mijn groeiende pik deels uit, zodat ze wat meer vrij spel had. “Hm…,” zuchtte ze, hoorbaar blij dat haar aanraking het gewenste effect sorteerde. Alsof ik haar wilde laten weten dat ik het zalig vond, zuchtte ook ik opgewonden, wat haar deed besluiten meteen het topje van mijn eikel met haar vingers te bespelen. Hoe ze het deed, weet ik niet, maar ze slaagde erin op en neer te gaan langs de schacht en tegelijk permanent het gevoeligste puntje van mijn eikel te bewerken.

Het duurde niet lang of ik begon dieper te ademen van genot.

“Oh schatje,” kreunde ik zachtjes.

“Goedemorgen. Oh… Hm…,” reageerde ze, en ze begon me nog sneller af te trekken. Ik begon mijn bekken te bewegen en – veel sneller dan verwacht – kwam het eerste voorvocht naar buiten gedruppeld. Dit vond ze heerlijk. Ik was al gauw zo nat dat ze mijn hele eikel en schacht inwreef met mijn vocht. Haar handen gleden gladjes over mijn intussen steenharde lul. Ze was zot van mijn lid. Ik draaide me wat meer naar haar toe en mijn warme hand tastte naar haar lichaam.

Toen ik haar bovenbenen streelde, voelde ik een rilling en zucht door haar lichaam gaan. Ze had haar short nog aan, en haar nachthemdje ook, al was het naar boven gekropen en voelde ik haar naakte, warme buik. Een tweede rilling ging door haar lijf toen mijn rechterhand langzaam onder haar nachthemdje dook op weg naar haar prachtige, volle borsten. Fa had werkelijk twee volle exemplaren, precies een hand vol. Ik masseerde ze altijd graag, zo soepel en zacht als ze waren, met grote tepels die heel gevoelig reageerden. Ze had haar borsten jaren geleden laten vergroten, maar als ze het me niet had gezegd, had ik het niet geweten. Ze voelden aan de basis wat artificiëler aan dan natuurlijke borsten, maar dat stoorde mij helemaal niet. Vooral niet omdat haar boezem een verrukkelijk zicht was.

Haar tepels werden meteen stijf toen ik ze aanraakte. Dat ontlokte haar een diepe kreun. Doordat ze zich even op haar opwinding concentreerde, hield ze kort op met mijn pik te spelen. Maar goed ook, want als ze nog even zo doorging, zou ik meteen al gaan klaarkomen.

Ze draaide zich op haar andere zijde, haar rug naar mij. Ik maakte van die beweging gebruik om haar nachthemdje helemaal naar boven te schuiven, zodat ik volop haar grote boezem kon kneden. Toen ik haar schouders en nek begon te zoenen, rilde ze over haar ganse lijf. Haar rechterhand ging naar beneden en verloste haar poesje van de short die ze in een oogwenk langs haar benen uitspeelde. Ze droeg nu enkel nog een nachthemdje dat ik haar snel hielp uittrekken.

“Doe je short uit,” zuchtte ze, terwijl ze mijn kloppende pik zocht onder de lakens.

Ik ontdeed me van mijn boxer en ging opnieuw dicht tegen haar aan liggen. Ze graaide vastberaden naar mijn pik, duwde hem wat naar beneden en leidde hem langsheen haar prachtige billen naar haar kutje. Ze opende haar benen wat meer en, net toen ik met mijn rechterhand haar kutje had bereikt, duwde ze zelf haar poes tegen mijn stijve pik aan. Die gleed als doorheen boter bij haar naar binnen. Oh God, wat was haar poes heerlijk warm en nat. We kreunden beide van genot. Ik kon mijn penis meteen helemaal bij haar naar binnen schuiven, zo klaar was ze voor de daad. Mijn ballen stootten tot helemaal tegen haar kutje. Bij elke stoot kreunde ze luider en bewoog ze haar bekken heftiger.

Ik ging een paar centimeter lager liggen, zodat ik nog beter kon stoten en het ritme wat meer kon afwisselen.

“Oh… schat, kom maar diep in mij,” kreunde ze. Meer hoefde ze niet te zeggen. Ik gleed in en uit haar poes, en voelde hoe ik elke seconde kon klaarkomen. Met mijn rechterhand kneep ik in haar borsten en loeiharde tepels.

“Oh…,” kreunden we in koor. Ik wilde nog enkele keren diep stoten alvorens mijn zaad uit te storten in haar kut. 4, 3, 2… Oh… Ze voelde hoe mijn pik net voor de explosie zo hard werd als beton. Ze kreunde zo sensueel dat mijn sperma het volgende moment recht in haar poes vuurde. Ik stootte nog een paar keer en loste daarbij telkens een nieuwe lading zaad binnenin haar.

“Oh God,” kreunde ze. Ik bleef nog even in haar nagenieten. Toen ik mijn nog altijd behoorlijk harde pik terugtrok, vloeide warm zaad uit haar grotje. Ze draaide zich op haar rug en ik vleide me tegen haar rechterzijde aan. Vocht sijpelde nog altijd uit haar poesje en mijn pik. Ik likte haar tepel, terwijl mijn hand naar haar kutje afdwaalde. Haar benen wachtten open op mij. Ik gleed onmiddellijk twee vingers bij haar naar binnen. Ze begon opnieuw sensueel te kreunen. Haar poesje voelde zo heet en nat als de moesson. Het was nog verzadigd met mijn sperma.

Al snel voerden mijn vingers het tempo op. Kletsnat en zompig was het daarbinnen, maar wat een genot om in en uit haar liefdesgrot te schuiven. Toen ik met drie vingers geen enkel plekje aan de binnenzijde van haar vagina onaangeroerd liet, kwam haar orgasme dichterbij. Haar klitje, dat had ik nu nodig. Mijn vingers gingen nog steeds diep bij haar naar binnen, maar ik bespeelde nu ook nadrukkelijk haar bolletje. Dat maakte haar helemaal gek. Haar clitoris werd steeds groter en harder. Ik besloot me er helemaal op te concentreren.

“Hm…,” zuchtte ze luid. “Ja,” kreunde ze. “Ja!”

Mijn God, haar hele lijf begon te sidderen. Ze bewoog schouders, bekken en rug, zodat elke beweging van mijn hand haar gezwollen klit optimaal raakte.

“Oh schat,” kreunde ze, nu bijna zo luid dat de buren het wel moesten horen. Haar geolied klitje bleef maar groeien. Heel haar grot was kletsnat van mijn en haar sappen. Ik voerde de druk op haar clitoris verder op en versnelde het tempo.

“Oh…, oh…, oh…” Het orgasme was nu heel dichtbij. Haar lichaam schokte heftig. Ze kwam klaar. Haar hele prachtlijf schokte en stokte. Het orgasme was zo intens dat ze enkele seconden lang met haar hoofd schudde en even weg van de wereld leek.

Ik bedekte haar klaargekomen poes met mijn hand en liet haar helemaal ontspannen en bijkomen. Ik zoende haar neus en mond, en langzaam opende ze haar ogen. Ze keek me nog half verdwaasd aan en zoende mijn kin.

“Dat was heftig,” zei ze lichtjes verlegen.

“Jij bent een ongelooflijke sexy donder,” plaagde ik haar. “Zo mag je mij elke ochtend wakker maken.”

En dat deed ze de volgende ochtenden ook. Bij ons geen zure gezichten aan de ontbijttafel. Alleen voldane lichamen en liefdevolle blikken.

Patrick

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Patrick. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *