Online lust

()

“Hallo! Ik ben zo blij je nog een keer te zien! Waar heb je al die tijd gezeten? Ik heb je zo gemist na onze laatste chat,” schreef ze. Ja, die laatste chat was inderdaad supertof. Uren praatten we over de meest uiteenlopende onderwerpen – familie, vrienden, vrijetijd, smaken, kleuren, werk – en we lachten en flirtten ook heel wat af.

Weekendbijdrage

Al van bij de allereerste online ontmoeting met de 27-jarige Colombiaanse Maria was het dik raak. Niet alleen haar charme, ook haar prachtige lijf en onweerstaanbare glimlach hadden zich meteen in mijn geheugen gegrift. Eerlijk is eerlijk, eigenlijk kende ik sinds die allereerste ontmoeting alleen nog haar. Andere chat-uitnodigingen van anders ook wel superknappe meiden konden mijn aandacht voorlopig niet bij Maria weglokken. Ik was al een tijdje, met wisselende intensiteit, ‘member’ van deze best dure maar naar het schijnt ook wel betrouwbare internationale ‘dating site’. Eén van de vertrouwenwekkende ‘features’ van de dating site was de mogelijkheid om je chat-partner ook ‘live’ te zien via ‘webcam’. Dan was je er op zijn minst zeker van dat je wel degelijk met de bevallige juffrouw van het betreffende profiel aan het flirten was.

Ja, waar had ik al die tijd weer gezeten, vroeg ik me af. “Werk, veel werk,” antwoordde ik haar terug.

“Oh echt,” reageerde ze haast ogenblikkelijk. “Heb jij me ook gemist?”

“Tuurlijk,” antwoordde ik. “Heel erg zelfs,” knipoogde ik naar haar.

“Ja ja,” antwoordde ze ongelovig. “En heb je van mij gedroomd?”

“Eh, wil je een eerlijk antwoord,” grapte ik.

“Ja,” was haar kordate reactie, die werd gevolgd door een hele lading virtuele kushandjes, engeltjes, wolkjes en hartjes. “Jij bent de enige man hier die mij momenteel rillingen bezorgt,” schreef ze. “Jouw woorden, de manier waarop je je uitdrukt: zo mooi. En je bent grappig. En gezegend met een heet lijf,” ging ze non-stop verder.

“Oh, lieve Maria,” schreef ik terug. “Stop, je doet me blozen! Zo bijzonder ben ik nou ook weer niet. Maar om terug te komen op jouw vragen; ja, ik heb je gemist. En ja, ik heb van jou gedroomd. Had je ook maar niet zo de kapoen moeten uithangen met je dubbelzinnige vragen,” knipoogde ik.

“Hèhè,” reageerde ze speels en enthousiast, precies zoals ik haar had leren kennen. “Heel goed dat je van mij hebt gedroomd,” antwoordde ze. “En was het lekker?” De parel uit Zuid-Amerika had er duidelijk zin in vandaag.

“Oh, wat ben je stout! En al zo vroeg op de dag,” reageerde ik, terwijl ik op het beeld van de webcam voortdurend haar reactie op mijn antwoorden peilde.

Aan enthousiasme geen gebrek bij Maria. Zoals het een echte Latina past, reageerde ze altijd heel expressief, vol vuur en geestdrift.

“En heb je dan lekker gedroomd van mij? Komaan, niet verlegen zijn. Alsjeblieft, vertel het mij maar,” herinnerde ze me aan haar vraag van daarnet die ik had willen ontwijken. “Eh, heel lekker,” schreef ik. “Je bent dan ook prachtig, Maria!”

“Wow,” antwoordde ze heel opgewekt. “Echt waar? En, eh, heb je met jezelf gespeeld? Toe nou, eerlijk antwoorden,” smeekte ze.

Ik was na onze laatste chat inderdaad behoorlijk opgewonden in bed gekropen, maar van ‘spelen’ kwam niet veel in huis wegens te moe. In de douche, de ochtend daarna, volstond echter één keer denken aan haar prachtlijf, en onze stoute chat van de avond ervoor, om mijn opwinding te voelen opkomen. In luttele seconden kwam er beweging in mijn jongeheer. Hij werd snel groter, terwijl het warme water over mijn lichaam stroomde en mijn tepels bij elke aanraking stijver werden.

“Wow,” zei ze verrukt, toen ik haar begon te vertellen over die ochtend in de douche. “Fantastisch! Vertel me meer! Hoe groot is die eigenlijk,” vroeg ze ongegeneerd.

“Groot genoeg,” knipoogde ik terug. “Als je er ooit mee kan spelen, zal je niet ontgoocheld zijn,” voegde ik eraan toe.

“Hm, ik wou dat ik er nu mee kon spelen. Is hij nu ook hard,” vroeg ze me, terwijl ze met haar prachtogen recht in de camera keek en zich wat meer voorover bukte om mij een blik in haar boezem te gunnen. Niet dat het nodig was, want haar profiel toonde enkele bloedstollende foto ’s die al haar rondingen perfect in de verf zetten. Haar prachtige kontje en ronde heupen, haar strakke buik en lange benen, haar mooie borsten en lange donkere haren, haar mooie huid… Liegen kon ik niet bij deze engel.

“Eh ja, hij is al een beetje hard voor jou,” antwoordde ik eerlijk.

“Wow, echt? Schatje, ik ben zo blij! Waar ben je nu? Ben je thuis? Alleen?” In tien seconden vuurde ze evenveel vragen op mij af.

“Eh ja, ik ben alleen thuis,” reageerde ik een beetje uit mijn lood geslagen. Maria schakelde duidelijk een versnelling hoger. Op het einde van onze vorige chat werd het ook allemaal wat stouter en speelser, maar nu was ze duidelijk uit op een heet uurtje. “Weet je, ik ben ook opgewonden. Ik zei het je toch al; je bezorgt me echt rillingen,” schreef ze. Waarop ze me kort haar borsten en stijve tepels liet zien.

“Oh Maria,” antwoordde ik, “wat ben je toch sexy!”

“Haha,” lachte ze, “nu word je wellicht nog harder!”

“Jazeker,” lachte ik terug. “Zo meteen moet ik de knop van mijn broek openen om daar beneden nog wat lucht te krijgen!”

“Wow,” boog ze zich naar de camera, alsof ze erin wou kruipen om alles wat zich onder mijn bureau afspeelde beter te kunnen zien. “Ga je hem aan mij laten zien? Wacht even,” zei ze. “Ik houd de kledingwinkel van mijn mama open vandaag, maar ik denk dat ik beter even de deuren sluit. Er is nu toch niemand.”

Nog voor ik iets kon zeggen, verdween ze uit beeld. Ik zag hoe de achtergrond een beetje donkerder werd toen ze de gordijnen voor de ramen en de ingang schoof. “Ik ben terug, Patrick! Nu kan ik me helemaal laten gaan! Wat maak je me heet,” zei ze. “Mijn tepels zijn al hard; kijk maar!” Toen ze haar borsten ontblootte en deze begon te masseren, schoot mijn pik helemaal de hoogte in. “Hm, schatje, ik denk zelfs dat ik al nat ben,” ging ze ongegeneerd door. “Zie je wel, mijn slipje is nat.” Ze richtte de camera naar beneden en schoof haar doorweekte slipje opzij. Vocht glinsterde rond haar poesje. “Oh baby,” zuchtte ze toen ik mijn shirt uitdeed en ze mijn bovenlichaam te zien kreeg. “Mmm, ik wou dat ik je nu kon voelen,” zei ze. “Mijn kutje is zo nat.”

Een seconde later stond ze op en zag ik op de webcam hoe ze haar zwarte minishort langzaam over haar heerlijke billen liet zakken, terwijl ze uitdagend traag met haar kont draaide. Haar mooie ronde poep en perfecte bilspleet deden mijn staaf kloppen van verlangen. Ze droeg een witte string die ze plagend en heupwiegend naar beneden schoof. Haar topje, dat boven haar boezem samengedrukt zat, trok ze snel over haar hoofd.

“Oh God,” schreef ik haar. “Wat ben je een sexy poes, Maria! Ik denk dat ik ook al nat word.” Enkel haar halfhoge hakken had ze nog aan, voor de rest zat ze poedelnaakt op haar stoel voor de webcam. Ze zakte een beetje onderuit en plaatste haar beide voeten op de rand van het zitvlak, daarbij de benen lichtjes openend zodat ze me ongegeneerd een inkijk bezorgde in haar meest intieme plek.

“Je maakt me helemaal gek,” schreef ik, toen ze met de vingers van haar rechterhand cirkelvormige bewegingen begon te maken rond haar klitje. Met haar andere hand kneedde ze afwisselend in haar romige borsten waarvan de tepels zo hard waren dat ik er vurig naar verlangde ze met mijn tong, lippen en mond te bespelen. Ze schudde met haar lange haren en keek daarbij verleidelijk recht in de camera. Op haar stoel zag ik al een plekje glinsteren van het vocht dat uit haar poes droop.

“Toon me hoe heet je bent, alsjeblieft! Ik wil bewijs zien,” lachte ze. Ik bleef op mijn bureaustoel zitten, maar twijfelde geen seconde. Hoewel ik mezelf nog nooit bloot had gegeven voor een camera, schoof ik mijn jeans en short in één beweging zonder schroom naar beneden, zodat ze mijn pik in één keer helemaal te zien kreeg.

Daar lag hij, stijf en kloppend van verlangen naar haar. Hij reikte tot mijn navel en er kwam inderdaad al flink wat voorvocht uit gedruppeld.

“Mijn God, wat is die groot,” slaakte ze uit, terwijl ze met grote ogen lichtjes uit het lood geslagen naar de webcam keek. “Je hebt vorige keer niet gelogen,” zei ze. “Dat wordt ooit mijn speelgoed,” knipoogde ze. “Ik kan niet wachten tot je mij in de douche op zijn hondjes neemt, mmm!”

“Oh Maria, ik neem je zo vaak je maar wil, elke dag en elke nacht,” reageerde ik. “Mmm, ik beeld me in hoe ik achter je sta, je borsten kneed, met je lange haren speel en mijn pik langzaam in je poesje schuif.”

“Ja, vertel me meer,” zei ze, terwijl ze twee vingers in haar geile grotje schoof en kreunde van genot. Ze toonde me haar vingers die kletsnat waren van het sap van haar trillende poes.

“Oh schat, ik wil zo graag klaarkomen,” zei ze met een rode blos van opwinding op haar prachtige wangen en borst! “Richt de camera wat meer op je stijve pik, alsjeblieft. En trek je af terwijl ik mezelf vinger! Mmm, dit voelt zo lekker stout,” schreef ze. “Ik wil je helemaal! Als ik bij je was, zou ik mijn lippen over je pik schuiven en je lekker likken tot je zot word. Ja, trek harder, schat! Ik wil je hele eikel en lul zien glimmen van het vocht! Oh, je ballen worden al lekker strak, zie ik! Heerlijk!” Maria genoot zichtbaar van de geile taal die ze zelf uitkraamde om ons naar het hoogtepunt te voeren. Ze vingerde zich alsmaar dieper, heftiger en sneller. Haar kutsap vloeide rijkelijk op de stoel, en ook haar buik en de binnenkant van haar dijen blonken van het vocht. Vanuit haar hals liepen kleine straaltjes zweet over de perziken huid van haar zacht wiebelende borsten.

“Speel met je heerlijke klit, Maria! Maak het helemaal wild! Ik wou dat ik nu op mijn knieën voor jou kon zitten om met mijn tong jouw poesje te proeven en tegelijk met mijn handen je borsten en tepels te masseren. Mmm. Ja, vinger je zo zalig, tot je hele lijf trilt en je dat heerlijke ballonnetje diep in jou voelt ontploffen en je wordt ondergedompeld in een moment van pure extase!”

Maria kreeg het lastig. Drie vingers gingen intussen bij haar naar binnen, en ik zag dat ze dieper en sneller begon te ademen. Haar heerlijke lijf, verlangend naar een intens orgasme, trilde alsmaar harder. Ik zag dat haar ogen zich vastpinden op mijn loeiharde neukstaaf die door mijn linkerhand voortdurend werd gemolken. Geil voorvocht lekte zichtbaar vanuit mijn pik op mijn onderbuik en bovenbenen.

“Oh Patrick, ik beeld me in dat je nu in mij bent met die stijve paal daar. Wat een geil gezicht hoe jij je daar voor mij zo heerlijk aftrekt, schat! Het doet me zo naar jou diep in mij verlangen,” schreef ze met haar vrije hand.

“Mmm, Maria, ik wil eerst zacht en plagend in jou schuiven en dan dieper en heviger stoten tot ik je helemaal gek maak,” typte ik met mijn vrije hand, terwijl ik het aftrektempo opvoerde en haar daarbij diep aankeek. De uitdrukking op mijn gezicht en mijn ademhaling verraadden hoe dicht ik al bij het orgasme was.

“Oh schatje, ik kom zo dadelijk klaar,” schreef ze. “Kijk goed naar me!”

“Zeker,” antwoordde ik haar. “Wel blijven rukken voor mij hoor,” beval ze nog. “Wat zou het mooi zijn als we samen klaarkomen!”

En het was zover: op het beeld zag ik hoe ze de eindsprint inzette. Ze stootte een paar keer hevig met haar bekken naar voor, zodat haar vingers haar klit snel over de drempel tilden. Haar hele moordlijf kronkelde op de stoel. Ze kwam klaar. Ik zag schokgolven doorheen haar heupen en onderbuik gaan. Na de eerste golven sloot ze haar benen zodat haar vingers in haar gelukzalige grotje opgesloten leken. Even sloot ze de ogen, als wou ze het machtige gevoel zo lang mogelijk volhouden. Toen haar lichaam ontspannen was, keek ze traag en ietwat verlegen in de camera. “Oh God, dat was zalig,” typte ze. “En nu jij!”

“Goh, Maria! Wat is het heerlijk om je zo te zien klaarkomen,” schreef ik. “Je bent een ongelooflijke prachtmeid!” Ze zat intussen op het puntje van haar stoel gefascineerd naar mij te kijken.

“Schat, ik wilde dit de vorige keer al zo graag met je doen, maar toen is het er niet van gekomen,” zei ze. “Deze keer wilde ik je niet laten ontsnappen. Ik heb je graag en dit is mijn manier om je dat te tonen. Als we niet elk aan een andere kant van de wereld woonden, dan zat ik nu op jouw schoot en klonk ik mij met mijn kletsnatte poes vast op jouw harde staaf, zodat je mij diep kon neuken tot je je helemaal leegspuit in mijn kut. Ik wil voelen hoe je pik nog harder wordt voor je klaarkomt en hoe je kreunend je spermaslierten in mij spuit,” geilde ze me verder op. “Of nee, trek je juist op tijd terug uit mijn poes en spuit je warme melk over mijn kontje! Of mijn borsten! Of mijn gezicht! Patrick, ik wil je overal, maar nu wil ik sperma zien! Jouw sperma, uit die ferme geile pik van jou. Geef het mij, ik wil zien hoe je witte kleverige vocht uit het topje van je eikel spuit en heerlijk op je lijf landt…”

“Mmm! Wat praat je zo ontzettend geil, Maria! Ik houd het niet lang meer vol. Kijk, mijn ballen zijn helemaal strak tegen mijn lijf gespannen,” typte ik nog snel. Maria keek recht in de camera en begon bij het zien van mijn opwinding opnieuw haar kutlipjes te bespelen. Dat vond ik zo geil! Toen ze met haar tong sensueel rond haar natte lippen ging en vervolgens haar tong uit haar zwoel geopende mond stak alsof ze daar mijn zaad wilde ontvangen, werd het mij te veel.

“Maria, ik k-o-o-o-o-o-m,” kon ik nog net op tijd typen. Een paar seconden later, na mijn topje ultiem te hebben verwend, spoot mijn zaad krachtig over mijn bovenlichaam. Maria was door het dolle heen. “Oh Patrick, mmm! Ik ben zo gelukkig!”

En dat was ik die avond ook. Intens gelukkig zelfs. Ik had al wel eens eerder over een hete webcam chat gefantaseerd, maar ik vond het heel bijzonder dat ik dit met haar voor het eerst had kunnen beleven. De toon was in elk geval gezet. We spraken de weken na deze zwoele avond geregeld af voor een webcam chat en leerden elkaar daarbij intiem en intens kennen. Of de mama van Maria blij was met de omzet die haar dochter in de kledingwinkel realiseerde tijdens die paar weken? Dat betwijfel ik. Het bordje bij de ingang stond wellicht iets te vaak op “Closed”…

Patrick

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Patrick. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *