Kom maar

()

Zoals al eerder gemeld hebben mijn vrouw Meta en ik, op haar initiatief via een BDSM spelletje nu een vaste huisvriend, Danny geheten. Hij is jong, en een sportschool type, vol testosteron dus. Ook is hij net als ikzelf biseksueel aangelegd. Buiten dit feit hebben mijn vrouw en ik allebei een nogal kinky inslag, en krijg ik na cuckolding spelletjes veelal een extreem orgasme. Dit alles opgeteld levert ons een enorme variatie aan seksbeleving op. Soms gaat Meta op een zaterdagavond af en toe op kroegentocht, en komt dan thuis om mij haar avonturen te vertellen. Het bewijs mag ik dan met mijn vingers uit haar gleuf halen.

Maar onlangs heeft ze, naar een idee van Danny, iets nieuws uitgevonden. Ik kreeg weer een stevig glas whisky en werd mee genomen naar onze slaapkamer. Voor het bed stond een oude ijzeren tuinstoel, zo een met een grof gevlochten zitting. Het ding staat al jaren ter decoratie in de tuin en is stijf verroest. Meta liet me er op plaats nemen maar zo, dat mijn pik en ballen door een van de gaten in de zitting staken. Ze trok mijn benen wijd en maakte mijn enkels vast met klittenband  aan de achterste poten van de stoel, mijn handen op mijn rug, achter de rugleuning. Ik zat zo heel ongemakkelijk, op het puntje van de stoel, mijn tenen net op de grond aan de achterpoten en mijn hele zaakje wat afgekneld onder de zitting. Het was het effect van een cockring! Ik werd alleen gelaten en hoorde na een tijdje dat ze mensen binnen liet. Ik hoorde gelach in de woonkamer. Toen kwam er iemand de trap op. Het was Danny. Hij ging op zijn hurken naast mij zitten en zei.

“Beneden zitten wat lui van mijn sportschool, die allemaal met Meta mogen.” Ik klaagde over mijn pik en ballen, klem onder de zitting.

“Als het te erg word geef je me een seintje, dan maak ik je zelf los,” zei hij. Hij zoende me op mijn mond en ging weer naar beneden. Ik hoorde de douche lopen en daar kwamen, naast Danny, nog drie jonge jongens spiernaakt en met fris gewassen haar binnen. Ze kwamen om mij heen staan en begonnen me een beetje te treiteren. Ze hielden hun penis vlakbij mijn gezicht en vertelden dat ze mijn vrouwtje in al haar gaten gingen neuken. Toen kwam mijn vrouw binnen, gevolgd door een jonge meid, ik schatte haar rond de dertig. In ieder geval ouder dan de jongens. Meta had een wit kanten setje aan, met push-up beha die haar tepels vrij lieten, en een miniem tangaatje. Het meisje was een volslagen lekker ding, zonnebank bruin en zo te zien ook een bodybuilder. Ze was spiernaakt en had een jongenskontje, maar een paar lekker C-cup tieten, die niet hingen, maar recht vooruit stonden

Onze slaapkamer, die toch niet klein is, was nu bijna vol met naakte lijven. Meta kwam naar me toe en zoende me op mijn mond. Toen trok ze een van de knapen aan zijn pik naar zich toe en begon hem precies ter hoogte van mijn gezicht stijf te pijpen. Het meisje knielde naast me en bukte zich om mijn zaakje te bestuderen, ze nam het in haar hand en trok aan mijn half stijve lul. Omdat ik zo op de rand zat, staken mijn billen naar achteren uit en waren extreem gespreid. Ze maakte een vinger nat en beroerde mijn anus.

“Lekker, ouwe,” zei ze? Toen draaide ze zich om en nam een van de andere jongens, een rossig type met een baard in haar mond. Aan beide kanten, op nog geen twintig cm. van mijn gezicht werd er iemand hard gemaakt, terwijl Danny en de laatste jongen zichzelf op het bed aan het aftrekken waren. Toen de twee jongens naast mijn stoel hard waren (ik noteerde dat ze blijkbaar uitgezocht waren op de afmetingen van hun pik, ze waren, net als Danny ruim over de twintig cm. en allemaal kaal geschoren) stonden Meta en het vrouwtje op. Het vrouwtje zei.

“Ik vind dat hij even mag voorproeven.” Ze dwong mijn mond open en duwde de vent die ze had stijf gemaakt met zijn pik in mijn mond. “Zuigen” fluisterde Meta, “dat vind je toch lekker?” Ik voelde dat ik rood werd, waar zoveel mensen bij waren een man moeten afzuigen. Ik deed mijn ogen dicht en begon hem te pijpen. Hij trok terug en ik kreeg de andere pik op mijn tong. Zo moest ik iedere pik even afzuigen, ook die van Danny, die ik kende.

Er werden twee jongens op het bed gedirigeerd en Meta en het vrouwtje (ze bleek Vera te heten) kropen 69 over hen heen, hun kont naar mij toe. De twee overgebleven knapen positioneerden zich voor hen om gepijpt te worden, terwijl de kerels tussen hun gespreide dijen hun kut, klit en kontgaatje begonnen te likken. Ik had vol uitzicht op de voorbereidingen, al gauw werden er eerst een en toen twee vingers bij allebei in hun anus gedrukt. Het viel me nu pas op, anders dan mijn vrouw, die zoals velen een bruin poepgaatje heeft, dat Vera haar anus had laten bleken. Ze was daar roze en geschoren, terwijl mijn eigen vrouw weliswaar een geschoren kutje heeft, maar wel nog donker haar rond haar kontgaatje. Hoe dan ook, ze werden inderdaad voorbereid om in ieder van hun openingen geneukt te worden. Na een tijdje werd er van plek gewisseld, en konden de nieuwe jongens hun tong al ruim in de openstaande aarsjes duwen. Ik was ondertussen natuurlijk keihard geworden, mijn pik lag strak tegen de onderkant van de stoel en mijn eikel stak net aan de voorkant onder de rand uit. Ik lekte in een onafgebroken stroom voorvocht op het rubber matje dat onder stoel lag om ons hoogpolig tapijt te beschermen.

De vrouwen kwamen van de jongens af en namen hun plaats in, de kerels wijdbeens over hen heen, hun pik boven hun gezicht. Toen zei Danny zacht iets tegen de jongens, en kreeg ik in de gaten wat ze gingen doen. De vrouwtjes schoven naar achteren, zodat hun hoofd net over de bedrand stak, en de kerels lieten hun gespreide billen op de mond van de vrouwen zakken: ze gingen hen rimmen. Af en toe liet Meta haar hoofd zakken en keek mij in de ogen.

“Jaloers?” Zei ze, toen ze de stroom voorgeil uit mijn pisgleuf zag druipen. De jongens werden van hun ballen, over hun perineum naar hun anus gelikt, terwijl ze met een hand werden afgetrokken. Ook wurmden de meiden een vinger in hun aars, wat als effect had dat de jongens uitriepen te stoppen, omdat ze anders klaar kwamen. Er werd van plek gewisseld en de anderen werden onder tong en handen genomen. De vrouwen werden ondertussen gebeft tussen hun dijen. Het lukte mij niet meer mezelf in te houden en begon zonder aankondiging handsfree te ejaculeren. Het was de eerste keer en ik spoot zo hard dat mijn zaad op het tapijt voor de rubbermat op het tapijt terecht kwam.

Vera zag mij klaar komen en kwam overeind.

“Wie heeft jou toestemming gegeven om klaar te komen?” Ze stapte naar mijn stoel en zette een voet op mijn knie, drukte haar kut naar voren op mijn mond en liet zich zo even uitlikken. Haar gleufje, met kleine schaamlipjes rook naar het speeksel van de jongens. Het enige waar ik bij kon was haar klit, waar ik op zoog.

“Wauw! Dat doe je lekker. Als beloning mag je me smeren.” Ze draaide zich om, trok haar billen uiteen en drukte haar nu open staande anus op mijn mond. Ik stak mijn tong bij haar naar binnen en likte zo de binnenkant van haar darm. Ik voelde mijn pik weer zwellen, en had geen last meer van mijn vreemde houding.

“Zo”, zei mijn vrouw, “genoeg gespeeld, ik wil harde pikken in me hebben en wel meerdere.” Ze kroop op Danny en leidde hem in haar van het kutvocht glimmende gleuf. Een van de jongens naam plaats achter haar, hurkte en drukte zijn stam langzaam in haar kont. Vera knielde naast haar en kreeg direct een pik in zich geduwd. Ze begon Meta ’s klitje te wrijven. Deze bereed Danny, zoals ik dat al meer gezien had. De jongen in haar aars hoefde niets te doen, iedere keer als ze terugtrok van Danny ’s pik (haar schaamlippen stulpten dan naar buiten, een geil gezicht), spietste ze zichzelf op de pik in haar kont. Binnen 5 minuten kwam ze, zoals altijd, schreeuwend en vloekend klaar. Waarschijnlijk door haar samentrekkende kringspier kreeg de jongen in haar kont ook zijn orgasme.

“Oh ja,” vloekte ze toen ze het voelde, ze leunde voorover, haar hoofd naast Danny en drukte haar gat tegen zijn stam. “Spuit me vol, schoft. Spuit mijn aars vol met je gore zaad.”

“Waauw,” zei Vera, “dat was blijkbaar lekker. Ik wil ook een sandwich, schuif eens op.” De jongen trok terug en met een blubberend geluid liep zijn sperma uit haar gat, over de zak van Danny. Meta kwam van Danny af, de rest van het zaad droop over zijn pik, die hard tegen zijn buik aan stond. Hij reikte tot ruim boven zijn navel! Vera nam haar plaats in, en, gesmeerd door het sperma gleed hij in zijn volle lengte in haar. De jongen die haar al die tijd langzaam geneukt had nam zijn positie in en drukte zijn eikel in haar poepgaatje.

“Auw, langzaam,” zei ze; blijkbaar had ze minder ervaring dan Meta met kontneuken. Maar al gauw zat ook hij met zijn (later gemeten) 23 cm. in haar poepert. Ook zij begon Danny te berijden, maar moest wat wennen, ze vertrok af en toe haar gezicht. De overgebleven, blonde god kroop over Danny’ s gezicht en drukte zijn dikke stam met blauwe aders in haar mond, zodat nu al haar gaten gevuld waren. Langzaam kregen ze het tempo te pakken, net als Meta stulpte haar mond om de aangeboden pik, terwijl ze Danny bereed en pijpte de man voor haar in hetzelfde tempo. Ze kwam twee keer kort achter elkaar klaar, en stikte bijna in het zaad dat in haar keel werd gespoten. Ze liet het eruit druipen op Danny ‘s gezicht, die geen spier vertrok, hij wist hoe zaad smaakt. Ook de rossige jongen met de baard in haar gat kwam klaar, hij trok gelijk terug. Vera kwam overeind en liet gehurkt zijn sperma over Danny ’s pik en buik lopen.

“Jij houdt het lang uit,” zei Vera.

“Daarom mag hij hier ook komen,” zei Meta, “hij kan uren doorgaan, zonder te komen, en ook daarna blijft hij nog hard genoeg voor een tweede keer. Maar nu krijgt hij zijn beloning!” Ze had de hele tijd op haar zij liggen kijken hoe Vera geneukt werd, maar rolde nu van het bed en kwam naar me toe. Ze maakte het klittenband los. Ik kwam moeizaam overeind en masseerde mijn enkels, polsen en mijn zak. De enige die nog lag was Danny, de rest zat op de rand van het bed, uit te druipen op onze lakens. Meta nam me mee en liet me op mijn knieën naast Danny op het bed zitten. Maak hem klaar, gebood ze.

“Wacht even,” zei Vera, je mannetje is toch een cuckold? Geen creampy eten, toch creampy eten” en ze dwong mijn hoofd voorover, wreef mijn gezicht over de buik en pik van Danny, die onder het zaad van twee mannen zat. Ik moest hem schoon likken en kokhalsde wel een beetje. Toen pakte ze zijn stam, trok hem overeind en drukte mijn mond er op. Ik moest hem, waar iedereen bij was, klaar zuigen. Danny had medelijden en zei zacht, “Toe maar”.

Ik bande de rest uit mijn geest en deed net of ik hem zoals vaker, klaar pijpte. Ik voelde de hand van Meta aan mijn eigen pik, ze begon me snel af te trekken. Het duurde nu niet lang, met de smaak van twee kutjes in mijn mond explodeerde hij, en ik liet het op zijn buik druipen en kwam zelf klaar in de hand van mijn vrouw. Ik kwam overeind, “kijk” zei ze, “zie je wel dat ik om je geef,” en ze likte mijn sperma van haar hand.

“Och wat lief” zei Vera, “ze houdt van haar geiletertje. Nou, ik ook hoor,” ze bukte en zoog de rest uit mijn lul, kwam overeind en zoende toen Meta op haar mond, zodat ze mijn zaad deelden. “Dat is nou snowballing,” zei ze.

We waren allemaal verzadigd van de seks. De meiden douchten samen, en ook de jongens gingen onder de douche. Danny bleef wat achter, en de rest vertrok. Hij liep nog steeds naakt en kwam naar me toe. Hij zoende me en zei.

“Zullen we nu eens samen met jouw Meta onder de douche sandwichen?” Ik vond dat een prima idee, ik had nog wel een beetje zaad over. Danny riep mijn vrouw, die beneden in haar badjas rondliep. Ze kwam met een kop thee in haar hand de trap op. “Wij willen dat je ons schoonmaakt onder de douche.” Wij bezitten gelukkig een ruime inloop douche. Danny en ik stapten er onder en mijn vrouw zeepte ons in. Danny drukte zijn billen tegen mijn pik en wreef mij er mee weer stijf. Langzaam zakte hij steeds een beetje door zijn knieën en wreef zijn anus langs mijn weer hard wordende stam. Meta draaide de douche dicht en nam Danny in haar hand, terwijl ze hem uitgebreid tongde. Onze van de zeep gladde lijven gleden langs elkaar. Ik rekte Danny ‘s anus wat op. Meta had ondertussen een been om hem heen geslagen, en hij gleed in haar kut. Ik masseerde zijn billen en hij fluisterde. “Kom maar.”

Ik drukte mijn pik in zijn kont en langzaam vonden wij ons ritme. Hij neukte Meta, terwijl ik hem tussen zijn zachte billen stootte. Ik kwam snel klaar en trok terug, maar hij hield zichzelf in. Ik knielde naast het neukende stel, duwde een vinger in mijn vrouw ‘s kont en masseerde Danny ‘s ballen. Nu kwamen ze al gauw, bijna tegelijk. Hij trok haar billen tegen zich aan, zodat hij diep in haar spoot. Ik voelde aan het samentrekken van haar anus dat ook zij klaar kwam, haar mond op de zijne.

We stonden alle drie met knikkende knieën van de inspanning en Meta draaide de douche weer open om de zeep en het resultaat van onze laatste ejaculatie weg te spoelen. We zijn met z’n drieën in bed gekropen en hebben tot diep in de volgende ochtend in elkaars armen liggen slapen. Wat is het toch fijn als je biseksueel en niet jaloers van aard bent, maar elkaar alleen maar genot wenst!

PjotrA.

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail met PjotrA. Dank u.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *