Mijn eerste trio

()

Dit maakte ik mee lang voor dat ik getrouwd was en nog studeerde. Ik heb het ook aan mijn vrouw verteld, die er super geil van werd. Ik woonde in een studentenflat in Diemen en ging bijna elke zaterdagavond naar het café beneden. In die tijd liep iedere jongen met een erectie rond tussen de studentes daar, je kon de testosteron zowat ruiken. Er werd in de torens dan ook heel wat gerotzooid. Ik had twee jonge meiden ontmoet, Lieske en José en samen op mijn kosten nogal wat tequila met bier gedronken. De meisjes werden giechelig en fluisterden af en toe met elkaar. Ik trok de stoute schoenen aan en zei zacht tegen ze, dat ik hun lange benen bewonderde. Ze bedankten met een kleine buiging en ik voegde toe dat ik graag, daar waar die benen samen kwamen mijn tong eens in wilde steken. Ze keken elkaar aan, en Lieske zei.” ga door…”

“Ik zou ook mijn tong in jullie kontgaatje stoppen,” wist ik uit te brengen.

“Ja, en?” Zei een nu rood aangelopen Lieske.

“Wel, ook nog een hard heet stuk van mijzelf,” fluisterde ik.

“Waar,” vroeg José, en ik zei “bij mij”.

“Dan gaan we nu,” zei ze, “ik heb wel zin in een lekkere pik” en ze kneep in mijn kruis. “Mm…” Zei ze, “voel eens” En ook Lieske voelde aan mijn stijve. Ze hadden er zin in. Grinnikend en fluisterend volgden ze me naar mijn appartementje op de 4e verdieping. Ze liepen gelijk naar het bed en gingen zitten.

“Kom maar hier, we willen hem nu zien ook,” zei Lieske. Toen ik voor ze stond maakten ze snel mijn broek los en trokken alles omlaag. Mijn steigerende penis schoot eruit en ze bestudeerden hem van dichtbij.

“Yummie,” zei José en likte er aan. Lieske nam de andere kant en samen likten ze omlaag naar mijn ballen. Lieske likte aan mijn eikelriempje en meteen kwam er al een druppel helder voorvocht uit mijn pis-gleuf. Ze wreef het over mijn eikel uit en likte haar duim af. José stond op, trok haar jurkje over haar hoofd en haakte haar bh los. Ze had zware borsten, met kleine donkere tepels. Ook stapte ze uit haar bloemetjes-slipje. Ze had tamelijk veel schaamhaar. Lieske volgde haar en deed haar broek en truitje uit. Ze had heel kleine borstjes en geen bh. Wel droeg ze een zwart tanga, wat in die tijd nieuw was en eigenlijk alleen bij de sekswinkel werd verkocht. Ze deed het omlaag en ik zag dat ze geschoren was, met een dun streepje op haar onderbuik. We keken allebei naar de kut van José en Lieske zei.

“Dat kan zo echt niet, meid. We gaan je scheren”. Ik haalde eerst met de tondeuse van mijn scheerapparaat de meeste krullen weg. Toen werd ze achterover op mijn bed gelegd met een handdoek onder haar billen. Ik zeepte haar kut in en Lieske schoor haar helemaal kaal. Toen drukte ze haar benen naar achteren en haalde ook het zwarte haar rond haar anus weg.

We droogden haar af en Lieske drukte haar benen nog verder naar achteren.

“Zo,” zei ze, “laat maar eens zien wat je kan”. Ik knielde achter het bed en begon uitgebreid haar donkere kontgaatje te likken. Daarna omhoog, tussen haar schaamlippen en naar haar klit, die ik naar binnen zoog. Haar klit was groot, met als haar buitenste schaamlippen. Ze drukte van geilheid naar anus naar buiten, zodat ik nu de roze binnenkant zag. Er liep wat wit slijm uit haar openstaande kut naar haar anus, en Lieske die ernaast hurkte maakte haar vinger ermee nat en drukte hem erin. Ik ging verder met José te beffen, waarbij ik af en toe mijn tong in haar gleuf stak en aan haar pis opening likte. Lieske neukte ondertussen met één, en al gauw met twee vingers in haar kont. Ze voelde met een hand aan mijn harde lid en zei.

“Zo, nu wil ik zien hoe je daar in schuift”. Ik knielde op het bed en Lieske richtte mijn eikel, die ik langzaam bij José in haar poepert drukte. Ze vertrok even naar gezicht, maar al snel zei ze, “toe maar, helemaal”. Ik gleed, gesmeerd door het omlaag druipende kutvocht, nu makkelijk in haar kont en begon haar met lange halen te neuken. Ze begon over haar kut te wrijven en stopte een vinger in haar opening. Het voelde zalig, zo’n lekker strak meisjeskontje om mijn pik. Ze kwam hijgend en vloekend klaar en ik trok mijn stam met een floppend geluid uit haar anus. Ze rolde opzij en begon te huilen.

“Ach, wat is er,” zei Lieske. “Deed net pijn?”

“Nee,” snikte José, “het is vies, maar ik vond het lekker”.

“Niks is vies,” zei Lieske, “kijk maar”. Ze bukte zich over mijn pik en nam hem in haar mond. “Zo,” zei ze, “direct uit jouw kontje schat, en ik proef je, niks vies”.

Ze ging nu zelf op haar rug liggen en gebood, “nou ik, geile hengst”.

Ik schoof op en begon nu haar magere jongenskontje te likken. Ik schoof via haar perineum omhoog naar haar bijna helemaal gesloten kut. Haar schaamlipjes waren nauwelijks zichtbaar. Ze had een mooi roze kontgaatje en ook zij drukte haar kringspier naar buiten. José was op een arm naast haar komen liggen en grinnikte bij het zien. Met haar anus pakte ze het puntje van mijn tong beet. José bukte zich en likte eerst aan haar klitje en toen omhoog, via haar navel naar haar kleine puntige tepels. Ze begon uitgebreid aan haar kleine tietjes te zuigen en liet een vinger in haar kut verdwijnen. Zelf begon ik nu haar anus voor te bereiden op mijn pik. Na vijf minuten had ik twee vingers in haar kont, die nu open bleef staan. Ik stak mijn tong diep in haar gat en ze zuchtte diep.

“Oh mijn god, wat lekker. Neuk me daar, stop die pik in me en neuk me”. Ik knielde tussen haar gespreide dijen en drukte mijn pik langzaam in haar poepert. Toen ik er in zat begon ik ook haar met lange halen te neuken, terwijl haar vriendin snel haar kut vingerde.

“Ik ga zo klaar komen” zei ik.

“Toe maar” zei José, “spuit haar vol. Spuit je room in haar gat”. Lieske kwam hijgend klaar en rolde haar hoofd van de ene naar de andere kant. Ik voelde haar kringspier krampen en trok net op tijd terug om mijn lading sperma over de hand van José te spuiten, die nog steeds met twee vingers in haar kutje zat. Lieske opende haar ogen weer en keek omlaag.

“Wat een hoop,” zei ze. José trok haar vingers uit haar, keek haar aan en likte toen mijn zaad van haar hand.

“Kijk,” zei ze tegen Lieske “niet vies! Alles aan seks is lekker” en ze bood haar hand aan haar vriendin, die de rest van mijn sperma en haar eigen kutslijm van haar hand likte. Ik liet me naast haar vallen. Ze zoende me op mijn mond, ik proefde nog wat van mijn eigen zaad. José bukte zich over mijn pik en nam hem vol in haar mond, ze zoog al ons lichaamsvocht van mijn nog steeds half hard geslacht. Ze keek op en zei.

“Hij kan nog wel een keer, en kom op mij.” Het vergde wat moeite, maar ik zat toch al snel in haar haar. Ze begon mij te berijden en ik voelde mezelf weer hard worden. Al gauw nam ik het initiatief over en begon in haar te stoten. Lieske kroop achter haar en ik voelde haar hand aan mijn ballen en noteerde dat ze José van achteren vingerde. José kwam weer klaar en rolde van mij af.

“Ben jij ook gevoelig van achteren,” vroeg Lieske en toen ik bevestigde drukte ze mijn knieën naar achteren zodat mijn billen zich spreidden.

“Lekker kontje” zei ze, en liet wat spuug op mijn anus druipen. Ze drukte langzaam haar middelvinger in mijn kont. Ik gaf haar aanwijzingen om mijn prostaat te vinden. Ze begon me in mijn gat te vinger-neuken en likte aan mijn eikelriempje. Zonder enige waarschuwing kwam mijn tweede zaadlozing op gang en ik spoot alles op mijn buik.

“Zo,” zei ze, “dus mannen vinden dat ook lekker. Daarom neuken gays elkaar in hun kont!” Ze boog zich over mijn buik en veegde mijn sperma op met haar hand, smeerde het over haar borstjes.

“Eiwit,” zei ze, “goed voor mijn huid”.

We hebben nog samen gedoucht en zijn met zijn drieën op mijn bed in slaap gevallen.

Het is lang geleden, maar ik heb het nooit vergeten, en bij het opschrijven kwamen alle geile details ook weer boven.

PjotrA.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail met PjotrA. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *