Niet gezocht

()

Mijn vrouw heeft twee keer per maand een avondje met vriendinnen. Ze wisselen daar verhalen uit over hun werk en weet ik wat. Op een avond kwam ze terug, zo rond half elf en vertelde van een van de meiden, die een wel heel openhartig verhaal verteld had over dat ze vreemd was gegaan.

Haar man was al een week op reis en ze voelde zich geil. Nu werd er in de straat een nieuwe rioolbuis gelegd en toen rond een uur of vier de werklui vertrokken, bleef de dragline machinist in zijn machine zitten. Ze wonen aan het eind van de straat en ze had zicht op de cabine. Ze pakte de verrekijker om de machinist te bekijken en zag dat hij, onderuitgezakt zichzelf zat te bevredigen. Het was een jonge, gespierde jongen en ze dacht dat hij nog geen twintig was. Zelf loopt ze tegen de veertig. Ze kreeg een nat broekje van die zich aftrekkende jongen en trok de stoute schoenen aan. Ze ging naar buiten, klom op de rupsband van de dragline, en tikte tegen het glas. De jongen schrok zich een ongeluk en zijn pik stond gelijk op half zeven. Ze zei.

“Zal ik je daar bij helpen?” De jongen kon zijn oren niet geloven en volgde haar naar hun slaapkamer. Ze kleedde zich voor hem uit en vroeg hem hetzelfde te doen. Ze vertelde uitgebreid aan de ademloos toeluisterende vriendinnen over zijn lijf, gespierd met heerlijke billen en een besneden pik van meer dan achttien centimeter, die ook nog eens erg dik was. Ze pijpte hem, zittend op bed en voelde aan zijn billen. Ze likte op en neer langs zijn stam en voelde naar zijn anus. Ze liet hem zien hoe ze haar middelvinger bij zichzelf nat maakte en die toen langzaam in zijn anus drukte. Ze hoefde niet meer te pijpen, de aderen op zijn pik zwollen op en zijn lul begon een eigen leven te leiden en op en neer te wippen. Ze vertelde over het voorvocht dat uit zijn pis-gleufje begon te druipen en de meiden riepen als in koor.

“Ga door, we worden allemaal nat van je verhaal”

Ze vertelde verder, dat hij haar ruw op het bed gooide en op haar buik draaide, haar benen spreidde en er tussen kroop om langzaam van haar anus tot haar klitje begon te likken. Hij liet zich niet afleiden en na tien minuten kreeg ze haar eerste orgasme. Ze voelde haar eigen geil uit haar gleuf op het laken druipen. Hij drukte een kussen onder haar buik en net op het ogenblik dat hij zijn eikel in haar vagina drukte (hij had ondertussen wel een condoom aangedaan) keek ze in de spiegel van de kleedkamer kast en zag haar man in de deuropening staan.

Hij had zijn pik uit zijn gulp en stond zich, geleund tegen het kozijn langzaam af te trekken. Ze besloot niets te doen en liet de jongen zijn gang gaan. Ze wist niet zeker of haar man in de gaten had dat ze hem gezien had. De jongen drukte zijn pik in haar en begon haar langzaam te neuken. Hij deed het erg goed en ze vergat bijna de aanwezigheid van haar man, toen ze voor de tweede keer klaar kwam. Toen ze haar ogen weer opende zag ze dat haar man zich nu ook uitgekleed had en naar het bed liep.

“Schrik maar niet” zei hij tegen de jongen, die terug wilde trekken. Hij ging op de rand van het bed zitten en wat toen gebeurde wilde geen van de meiden geloven.

“Hij legde zijn hand op de billen van de jongen” en duwde hem zo weer terug in haar kutje.

“Ga door”, zei hij, neuk mijn vrouw! Dat zei hij! “Neuk mijn vrouw!”

En wat volgde was nog vreemder! Hij hurkte achter de jongen om van dichtbij te zien hoe hij in de nu wit schuimende grot van zijn vrouw stootte, terwijl hij zichzelf daarbij aftrok. De jongen kwam kreunend klaar en haar man kwam op zijn knieën overeind om zijn zaad over de billen van de jongen te spuiten.

Na dit verhaal van mijn vrouw, waar ik de hele tijd met een steigerende erectie naar geluisterd had, greep ik haar ruw vast en duwde haar op de keukentafel, om haar daar ter plekke te nemen. Zonder protest van haar kant kwam ik binnen twee minuten hijgend klaar. Ze was zelf ook opgewonden, want toen ik terugtrok gleed ze op haar knieën voor me en zoog mijn nog na-kloppende pik schoon van ons vermengde geil. We gingen zitten, en ze vroeg.

“Als je zo geil wordt van zo’n verhaal, zie je dan hetzelfde met mij gebeuren? Ik bedoel, zie je mij neuken met een ander, terwijl jij toekijkt hoe hij in mij stoot”. Ik dacht even na en zei toen.

“Als het een aantrekkelijke jonge vent zou zijn, misschien”.

“Dus als ik met iemand uit het café zou aankomen die jouw goedkeuring kan wegdragen, zou ik me door hem met jouw toestemming kunnen laten nemen?”

“Als ik kan kijken en misschien helpen, dan is het antwoord Ja.”

“Het zou wel wat avontuur in ons seksleven brengen,” zei ze, alsof ze tegen zichzelf sprak. Ze keek me weer aan en zei.

“Ik heb nooit echt te klagen gehad, maar toen ze vertelde over de billen van die jonge jongen, en zijn pik die achttien centimeter was en zeker meer dan vijf centimeter dik, toen moest ik toch denken aan die van jouw, die korter is, en ieder geval een stuk dunner”.

“Misschien is het geen goed idee om zo maar iemand uit de kroeg op te pikken, maar eens op internet te kijken en dan te vragen of hij een foto van zijn pik wil sturen,” merkte ik op. Ze stond op en trok me mee naar ons computer kamertje. Ze ging achter de PC zitten en zette hem aan. Ik ben nog steeds geil, en net niet klaar gekomen in de keuken.

“Ga zitten, buiten beeld en houdt je mond.” Algauw had ze een contact advertentiesite gevonden, waar vrouwen gratis konden inschrijven. Ze trok haar blouse en beha uit en maakte met de webcam een foto van zichzelf, die ze bij haar profiel plaatste – getrouwde vrouw zoekt avontuur met zwaar geschapen jongeman, geen fin.bed. –

Binnen 5 minuten was er niet een, maar drie reacties. Mijn vrouw heeft met haar veertig jaar nog steeds bijzonder stevige b-cup tieten…

Ze vroeg aan diegene met, op de foto in slappe toestand al een flinke knuppel, of hij online wilde. Hij antwoordde met ja. Ze trok haar slipje uit en commandeerde mij onder het bureau, lik, me, zei ze, terwijl ik met hem praat, en ze spreidde haar dijen voor me. IK hoorde hem online komen. Hij had een diepe stem. Mijn vrouw zei hem te beginnen te masturberen, zodat ze zijn pik kon beoordelen. Ze vertelde hem dat ze nu door mij gelikt werd en begon hem toe te beschrijven. Wat een beer van een vent het was, hoe gespierd en hoe zijn roze eikel uit zijn pik van twintig centimeter tevoorschijn kwam. Ze liet hem omdraaien en bukken en beschreef zijn ballen en zijn kontgaatje aan me, terwijl ik net hele alfabet op haar kut spelde. Ze begon hem te vertellen wat ze met hem wilde doen, terwijl ik me zat af te trekken. Ze vertelde hem hoe ze hem aan zijn anus zou likken, terwijl ze hem aftrok. Hoe ze hem zou pijpen en hem dan zou berijden. Ik voelde haar kut begon samen te trekken, terwijl ze zei.

“Kom op, spuit, spuit je zaad op tafel, trek je af op mijn tieten. Ik wil je zaad in mijn mond, geile beer”. Ik hoorde hem steunen, ten teken dat hij klaar kwam, tegelijk met mijn vrouw, die haar schaamlippen wild tegen mijn mond duwde en haar hand achter mijn hoofd hield, mijn mond op haar krampende kut. Ik kwam nu zelf voor de tweede keer klaar en spoot mijn sperma op het vloerkleed onder het bureau.

Ze liet mijn hoofd los en ging nu, alsof er niets gebeurd was, op normale toon verder tegen de vent. Ik hoorde haar vragen waar hij woonde, en verdomd, een afspraak maken bij ons thuis voor de volgende zaterdag. Ze sloot de computer af en schoof de stoel naar achteren. Ze zag mijn zaad tussen mijn knieën op het kleed en zei.

” Dat ruim je toch zelf wel even op hè?”

Ik kwam stomverbaasd overeind, was dit de vrouw waar ik al twintig jaar mee getrouwd was? “Meende je dat nou, wat je zei tegen hem, dat je hem aan zijn anus wilde likken?” “Jazeker”, antwoordde ze, “en ik wil dat jij daarbij zit te kijken. En misschien mag je ons helpen, of jezelf aftrekken. En misschien wil ik wel eens zien hoe jij een andere vent pijpt. Dit gaat spannend worden! Misschien zoek ik eens iemand die jou in je kont wil neuken, terwijl ik toekijk!”

Ik ben met stomheid geslagen in de logeerkamer gaan slapen.

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *