Myriam 1.2

()

Ik ontmoette Myriam zo’n half jaar geleden. Ik zocht iemand om een kamer te betrekken in mijn ruime huis. Toen ze zich voor het eerst kwam aanmelden, had ik meteen het idee dat hier iets meer stond te gebeuren. In ieder geval vlotte ons intake -gesprekje goed en we maakten meteen een afspraak voor een volgende keer. Maar om een lang verhaal kort te maken: Myriam nam uiteindelijk de kamer niet, maar ze bleef wel op een of andere manier ‘geïnteresseerd’. We bleven elkaar zien om de zaak verder te bespreken, met een hapje erbij deze keer en we dachten na over onze alternatieven.

Deze etentjes bij me thuis waren heel gezellig en tot laat in de nacht bleven we verder praten over onze levens en toekomst. En dan plots was het zover: Ik vroeg haar of ze verliefd was op mij… en ja, ze bevestigde. Een hele verassing want wat niet onbelangrijk was: Myriam is 55, ik ben 30! Dat een rijpe vrouw voor zo’n jeugdig iemand kiest heeft meestal slechts één oorzaak: honger naar seks, véél seks.

Maar ondanks het leeftijdsverschil was ik toch ook stapelverliefd!

Myriam is een slanke vrouw met rood gekruld haar en een hemels mooi gezicht…meisjesachtig en echt zonder enig rimpeltje. Ze heeft mooie borsten, een platte buik en een soepel bekken, meestal in Spandex-broek gestoken. Seks-moe was ze heel zeker niet want dat had ik al afgeleid uit onze gesprekken. Erg lang duurde het dan niet vooraleer we in bed belanden en elkaar begonnen te verkennen.

Ik nam zelf veel initiatief, terwijl zij eerder vaak vroeg om van standje te wisselen. De orale seks was voor haar even belangrijk als neuken zelf, een tweede natuur voor haar. Meestal nodigde ik ze ’s avonds uit en we aten dan een hapje. Op de zetel gingen we vervolgens wat knuffelen en elkaar betasten en daarna togen we naar mijn slaapkamer voor het echte werk.

Zoals gezegd bleef Myriam niet bij me wonen, dus na onze uitspattingen ging ze, als ze niet bleef overnachten, gewoon weer naar haar eigen appartementje in de buurt.

Overdag stuurden we dan geile berichtjes naar elkaar zoals ‘je was lekker gisteren schat, je knuppel was lekker groot en voelde hemels’ of ‘Ik wil je beffen straks, wil ik je kutje scheren?’ … enz.

We konden elkaar flink ophitsen op die manier… een ding was er echter nog niet aan de orde gekomen: anale penetratie. We hadden het er wel al eens over gehad, maar het was ik vooral die weerwerk bood. Ik hou wel van netheid en mijn idee was dat het toch een vrij gore bedoening zou zijn. Maar Myriam liet niet af. Ze zei dat het de ‘ultieme’ bevrediging bood, ze had wel wat ervaring, maar ze wilde meer.

Ik liet me overtuigen… die avond gingen we het dan doen hadden we afgesproken, maar, zei ik, ik wilde de andere standjes ook niet verwaarlozen en het zoveel mogelijk trachten te omhullen met romantiek, veel glijmiddel en natuurlijk strikte hygiëne. Een condoom gingen we sowieso niet gebruiken, dat was al een tijdje geschrapt van ons lijstje.

Ik keek enorm uit naar de avond. Rond zeven uur kwam ze aan. Ze droeg een lichtgele Spandex en een dun truitje. Zoals gewoonlijk was ze opgemaakt wat ik altijd al wat hoerig gevonden had bij haar, maar kom, werken deed het in ieder geval. Na de maaltijd en een paar glaasjes wijn, gingen we in de zetel liggen vrijen, alsof dat er geen morgen meer kwam. Mijn lul begon sterk te zwellen, wat ze wel voelde… we dachten beiden dat het dus tijd werd om naar boven te trekken om ons liefdesspel te laten beginnen.

Ik ging, na me uitgekleed te hebben, in bed onder het donsdeken liggen. Myriam was nog even in de badkamer. Ze kwam binnen en had een lichtblauw nachtkleedje aan… sexy! Het randje was echt hoog en ik zag dat ze geen slipje aanhad. Mijn paal begon zich serieus te roeren en snel leidde ik ze naast mij in bed. Ik begon meteen haar slanke benen te strelen. Over de stof heen, bevoelde ik haar borsten en ik kuste haar, in de nek. Ik wilde haar eerst oraal bevredigen en vroeg haar of ze daar zin in had. Als antwoord opende ze welwillend haar benen. Ik begon zachtjes haar kutlipjes te strelen en gaf er kleine beetjes in.

Ik wilde haar uitgebreid verwennen en ging op zoek naar haar klitje. Ik beroerde het zachtjes en begon ertegen te blazen. Ik likte het heel teder en voelde het hard worden. Ze mocht m’n tong nu wat intenser berijden en ik stak ze naar binnen, diep haar gaatje in. Ik proefde haar sappen. Ze klemde haar benen rond mijn hoofd en kwam kermend klaar. Ik had haar kale pruimpje zeker een kwartier geliefkoosd en dankbaar liet ze mij haar nagloeiende spleet vingeren en bekijken.

Ik was aan de beurt nu, zei ze. Ik ging op m’n rug liggen. M’n paal stond mooi stijf en ze had erge zin om me te beroeren. Ze nam hem zacht in haar mond en begon te slurpen en zuigen dat het een lieve lust was. Haar negligeetje hing goed open, zodat ik haar geile lijf uitgebreid kon bewonderen. Haar deinende borsten waren zalig om te zien. Ik hield het niet erg lang onder haar vragende blik, maar ik wilde me sparen… we gingen nu wat serieuzer werk aanvatten.

Ze kwam terug naast me liggen en door haar dunne japon kon ik haar ranke lichaam voelen. M’n staaf had het erg kwaad en haar poezelige handje bracht daar paradoxaal genoeg geen verandering in. Ik wilde haar zo erg neuken die avond… dat had ik nog niet veel eerder meegemaakt. Ze begon me heel langzaam af te trekken. Ik had het er moeilijk mee. Bijna als afleiding, zochten mijn handen haar borsten op en ze begonnen ze te kneden. Een hand ging richting haar halfzachte billen die ook een massagebeurt kregen. Hm…, het schrijnende gevoel in m’n pik werd gelukkig wat milder. Ondertussen ging ik op een van haar tepeltjes sabbelen en met haar achterste ging ze zachtjes wiegen alsof om me te lokken. Ik begon te spelen met haar meedeinende borsten en pakte ze lekker met m’n handen.

Het nachtponnetje ging uit en ik trok mezelf even af ondertussen. M’n eikel begon rood te zien, maar ze gaf me echter weinig tijd meer… Terwijl ze haar rug kromde, spreidde ze haar vagina zodat ik het roze vlees goed kon zien: een wachtend, vochtig spleetje waar mijn harde lul in thuishoorde!

Ik bracht mijn eikel tot vlak bij haar lipjes en duwde hem traag naar binnen. Ik wachtte nog even vooraleer ik m’n volle lengte opstuwde, want ze deed zich een beetje pijn aan me. Maar enkele kusjes en likjes later, liet ze mij volledig toe.

Ze nam mijn tubus met absoluut geen tegenzin in haar op.

Ik ging mijn tempo versnellen en ze deed haar dijen wijder open. Ik voelde dat ze kletsnat werd en ik paste mijn ritme aan haar aan. We besloten dat het tijd werd om van standje te wisselen. Ik ging op m’n rug liggen. M’n fiere pik stond rechtop en klaar om in haar door te dringen. Ze kwam bovenop mij zitten, leidde mijn lul in haar grotje en ging op en neer zitten wippen. Omdat ze lekker nat was, gleed m’n penis zalig naar binnen en buiten. Ik voelde me super-geil en ik had gewild dat het zo voor eeuwig zou kunnen doorgaan. Maar we wisselden terug en deze keer ging ik langs achter bij haar binnen. Ik zag haar billen over m’n neuk-buis glijden en lang ging het niet meer duren vooraleer ik m’n lading zou lossen.

Ik wilde over haar gezichtje komen en ik vroeg het haar. Ze stemde in en positioneerde zich. Ze zou m’n zaad in vol ornaat over zich krijgen! Ik stond half recht en zij ging met haar hoofdje voor me zitten en begon me te pijpen. Het aanzicht van m’n mooiste pop die m’n paal zat af te zuigen, werd me echt te veel en ik liet me helemaal gaan. Ik voelde m’n hete lava vanuit m’n barstensvolle ballen door m’n penis stromen. Met een krachtige straal, spoot ik over haar wangen, haar ogen, haar open mond in en met een laatste stuip, spattend over haar tong.

Hm… heerlijk was dat, maar dat is niet wat we voor ogen hadden, of wel soms? Hoewel we nu beiden al waren klaargekomen, want we hielden het gewoonweg niet meer, kwam ons einddoel nu niettemin op ons af. Zij wilde iets bewijzen en ik wilde haar overtuigen! Ik zag de maan door de bomen schijnen en ik voelde de ‘weerwolf’ in me opkomen. Ze stond er dus op me haar andere neukgaatje ook te laten leren kennen en het was nu eindelijk zover. Ze was haar gaan opfrissen maar toog nu weer met veel gretigheid aan het werk: ze begon me diep en hartstochtelijk opnieuw heerlijk te pijpen. M’n paal groeide zienderogen daardoor…

Weet je, een mannenpenis is niet gewoon rond in doorsnede. Er zit centraal onderaan een harde lob, een zwellichaam. Ook aan de zijkant zitten die en als je huid errond spant, krijgt je penis een erg gespierde aanblik. Ze nam hem terug uit haar mondje en bekeek het resultaat van haar zuig-werk: een keiharde klipper met een spannende paarse eikel en een openstaand spuitgaatje waar een druppel voorvocht uitkwam. Ze begon hem helemaal overlangs te likken zodat hij glinsterde in het maanlicht: lekker glad en klaar voor de daad.

Eerst ging hij nog haar kutje in. Dat gaatje kende ik nu goed ondertussen en gemakkelijk verdween m’n paal tussen haar zachte weefsels. We neukten even stevig door waardoor haar sappen ook goed begonnen stromen en naar buiten sijpelden. Dat kwam goed van pas. Het liep tussen haar billen waardoor haar poepgaatje werd bevochtigd. Ik kwam ondertussen met m’n wijsvinger tot aan haar kontje en begon het sterretje te masseren waarna ik hem naar binnen duwde. Ik maakte haar grotje goed nat en Myriam begon nu harder te kreunen. Ze genoot zonder weerga en vroeg me eindelijk om haar langs daar te neuken; “pak me in m’n lekkere kont, geilerd,” zei ze.

O, welk standje zouden we kiezen? Ofwel zou ze op knieën en handen voor me zijn komen zitten en haar heerlijke billen voor me hebben gespreid. Ofwel ging ze op haar rug, haar bekken gekanteld en benen gespreid. We gingen dat laatste doen… en nadat ik haar nog een diepe tongkus had gegeven, ging ze klaarliggen. Ik werd bijna bedwelmd door het idee alleen al, maar nu ging het er van komen! Ik draaide me op haar, mijn penis nog lekker hard door de neukbeurt.

Ik pakte het wel voorzichtig aan. Een dikke roede is nog wel iets anders dan een wijsvinger! Ik duwde mijn eikel tegen haar kringspier en goot er glijmiddel over. Ik wachtte even en zorgde er nog is voor dat alles vochtig was. Ik deed verder en zag m’n neuker langzaam maar zeker haar anus binnengaan. Hm…, wat spande dat heerlijk zeg! Haar bruinkleurige gaatje zat nu strak rond m’n harde steel; ik duwde hem verder naar binnen, dieper en dieper, tot m’n ballen haar billen raakten. We genoten beiden intens en begonnen te kronkelen en bewegen… hoe we het lekker vonden. Ik begon ze als een ‘pro’ te (kont)neuken; in het begin met kleine op en neerbewegingen, daarna met forsere halen. Ik begon haar opengestelde kutje te beroeren. Ik streelde haar glinsterende lippen en haar klitje. Ondertussen bleven onze lijven in en uit elkaar gaan. Ik nam wat meer glijmiddel… nu gingen we echt als een geoliede machine. Mijn stoten werden feller en haar poepgaatje nam ze gewillig. Wat een hemelse rit!

Door dat ik diep in haar binnenste zat en met haar knopje speelde, kwam Myriam kreunend klaar. Ook ik hield het niet veel langer. Door dat haar bilspieren zich om mijn lul spanden, werd hij gekneed als een warme hand. Ik trok me snel terug en spoot m’n geile zaad over haar buik en borsten. Ook haar gezicht en haren kregen een deel.

Goh, heerlijk was dat.

Het was tijd om wat na te praten en de maan door de bomen te zien zakken. En in de badkamer bleek er niets aan de hand!

Muab’dib

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *