Niets om handen

()

Omdat mijn vrouw op zakenreis was en ik 14 dagen s avonds niets om handen had besloot ik eens naar een nachtclub te gaan waarvan bekend was dat er veel singles kwamen dansen. Wij hebben een open relatie, wat inhoud dat we elkaar vrij laten met het kiezen van een sekspartner, als we maar vaak genoeg ook samen neuken en elkaar dan precies vertellen wat we los van elkaar hebben uitgehaald. Dit laatste windt zowel mijn vrouw als mijzelf uitermate op, zodat, wanneer we weer eens samen de liefde bedrijven, het een letterlijk spetterende avond is. Mijn vrouw is door al haar verschillende bedpartners uitermate pervers van inslag geworden. Ze wil mij alleen nog wel eens plagen met de afmetingen van mijn piemel, die stijf 18cm. meet, dus een soort van standaard. Zelf kiest ze dus ook bijna altijd zwaar geschapen kerels met minimaal 20 cm. tussen de benen, wat veel neerkomt op donker gekleurde jonge jongens.

Het was stampend vol in de club en een aantal lekkere meiden waren er ook. Helaas alleen voor mij, waren die allen voorzien van een vriend. Ik had twee biertjes genuttigd en besloot om de tram naar de P&R weer terug te nemen. Ik rekende af aan de bar en bleef nog even hangen om de menigte te bekijken. Plotseling doken er twee meiden naaste mij op. Niet moeders mooiste, maar ook niet erg lelijk, bedacht ik.

“Hallo,” zei de een. Ik nam haar op. Ze was tenger en klein, niet meer dan 1m60 en een beetje jongensachtig, met kort donkerblond haar. Haar vriendin was wat groter, ook tamelijk tenger, maar met grote borsten en rood haar tot op haar heupen.

“Mag ik je iets in je oor fluisteren?” Vroeg ze. Ik bukte omdat ze zo klein was, ik ben zelf 1m82.

“Zou je met ons mee willen komen” fluisterde ze. Ik keek haar aan, zouden het hoertjes wezen?

“Wat kost dat,” vroeg ik.

“Niks,” zei ze, “gewoon, omdat we je allebei leuk vinden”.

“Is het hier in de stad?” Vroeg ik.

“Tien minuten hier vandaan,” antwoordde ze.

“OK,” zei ik, en ze deed iets vreemds, ze omarmde me en zoende me op mijn wang. Haar vriendin kwam er nu ook bij en deed hetzelfde. We vertrokken gezamenlijk en ik kreeg van beide een arm, zodat ik in het midden liep.

Wat gaan we doen? Vroeg ik.

“Wat denk je,” zei de roodharige, die Jill heette en een vaag Engels accent had. “We gaan met je neuken”.

De kleine die Janna heette, zei; “we zijn allebei vreselijk geil vanavond. En we zijn tamelijk lesbisch, maar nu willen we gewoon een echte hete stijve pik hebben en geen kouwe dildo”. Ik stond versteld, twee lesbische vrouwen die er om vroegen geneukt te worden, het kon niet gekker worden. Tegen de tijd dat we bij hun kelderappartement waren wist ik dat ze allebei vriendjes hadden gehad, maar bij een experiment van met z’n vieren in een kamer seksen de damesliefde ontdekt hadden.

“Eigenlijk de schuld van die vriendjes” vertelde Jill, die hadden aangedrongen om het eens met elkaar te doen, terwijl zij toekeken (en zichzelf aftrokken, zei Janna) Ze waren allebei klaar gekomen en ontdekten zo dat ze het ook met vrouwen konden doen.

“Ja,” zei Janna, “en die twee vriendjes stonden er toen op om over ons heen te spuiten, was wel geil eigenlijk”.

We daalden drie treden af naar een tamelijk groot appartement, modern ingericht. Ze zaten allebei in de IT en verdienden zo te zien aardig. Ze namen me mee aan de hand naar een achterliggende slaapkamer, waar ze mij meteen begonnen uit te kleden. Een raar gevoel, ik stond spiernaakt tussen twee geheel geklede meiden, die ook nog eens aanmerkelijk jonger waren. Dat duurde niet lang, en ook zij stonden allebei naakt naast me. Zoals ik al zei, waren ze niet direct schoonheden, maar hun lichaam maakte een hoop goed. Janna had een jongensfiguurtje, smal kontje en heel kleine borstjes en was extreem wit. Ze had kleine bruine tepels die voortdurend stijf overeind stonden. En; haar klit was gepiercet en van haar schaamhaar was alleen een klein streepje over. Jill had een echt vrouwenfiguur, met grote borsten, maar ook, zeer naar mijn smaak een klein kontje. Apart was dat haar billen erg naar achteren staken, zodat ze een heel diep bilspleet had. Ook zei had een piercing door haar clitoris, die zo te zien erg groot was en als een klein piemeltje tussen haar schaamlippen uit stak. Ze was niet helemaal kaal, maar wel verzorgd en toen ik mijn hand om haar kutje sloot voelde ik dat ze haar schaamlippen netjes hadt vrij gemaakt.

Jill ging op haar knieën om mij stijf te maken, terwijl Janna me omhelsde en begon te tongzoenen. Haar tongetje voerde een duivels dans in mijn mond uit en ik voelde hoe haar hand mijn billen beetpakte, en een vingertje tegen mijn anus drukte. Ze liet los en likte in mijn linkeroor, en ik voelde haar natte vingertje zich in mijn kontgaatje drukken. Die meid was echt pervers! Jill trok mij nu af en zoog aan mijn ballen, zodat ik nu op volle oorlogssterkte was. Ze kwam overeind en bekeek haar werk.

“Wat een lekkere pik heb jij”, zei ze. Ook zij omhelsde me, nam mijn stam in haar hand en tongde me even. Ze ging met haar rug naar me toe voor me staan, nam met haar linkerhand mijn erectie en duwde die tussen haar billen. Mijn stam verdween diep tussen haar uitstekende billen. Ze zakte wat door haar knieën en begon me zo, met haar billen af te trekken. Ik deed mee, en duwde afwisselend mijn eikel tegen haar anus en tussen haar schaamlippen.

Janna ging op het bed liggen, trok haar knieën op en zei; “kom mij eens lekker beffen”. Ik zakte op mijn knieën tussen haar dijen en likte heel zacht aan haar klitje. Ze rilde en zei; “ga door”. Jill ging nu over haar gezicht heen zitten, met haar gezicht naar mij toe, zodat ze kon zien hoe haar slapie door mij werd gebeft. Janna begon haar vriendin nu ook te beffen. Ik begon met mijn tong een rondedans over haar schaamlippen en duwde hem af en toe in haar opening. Jill boog voorover zodat Janna haar anus begon te likken. Ze drukte mijn hoofd omlaag, en zei; “kijk eens of je je tong daar in krijgt”. Ik likte het roze roosje, verrek ze was gebleekt! Janna drukte haar kringspier naar buiten en omvatte mijn tong, zodat ik nu in haar poepgatje zat!

“Knap van haar hè,” hoorde ik Jill zeggen. Ze wist wat er gebeurde, ze had blijkbaar zelf meegemaakt dat de anus van haar vriendin zich om haar tong sloot. “Wij zijn nogal anaal ingesteld, kijk maar” zei ze. Ze greep naar het nachtkastje en liet een geavanceerde vibrator zien, met, naast een peniskop een aanhangsel voor in de anus en een voor hun klitjes.

“Je mag dus allebei onze gaatje zo vullen, maar eerst ga je ons allebei met je tong verwennen”. Ik ging weer verder met Janna te rimmen, ik kon na haar wat van achteren gevingerd te hebben mijn tong in haar gapende openstaande kontgaatje steken. Tegelijk masseerde ik met mijn duim haar klitje. Ze begon met haar onderlijfje te bewegen. Ik hoorde natte geluiden tussen de dijen van Jill vandaan komen.

“Genoeg,” zei die, “nu ben ik aan de beurt. Ga liggen”, zei ze, en ik strekte mij uit op de plek waar Janna net lag. Jill kwam 69 over mij heen, en ik begon haar te beffen, terwijl ik ook bij haar een vinger in haar anus drukte om haar wat op te rekken. Ook bij haar was de anus opgebleekt, het waren echte kont fanaten. Janna was tussen mijn dijen geknield en samen likte en zogen ze aan mijn paal.

“Laat zijn poepgaatje” eens zien, hoorde ik Janna zeggen, en mijn enkels werden beetgepakt en mijn benen naar achteren gebogen.

“Kijk hij heeft haar rond zijn gaatje. Dat haal ik zo weg”. Ik zoog op de enorme klit met het staafje erdoor, wat met die piercing een rare gewaarwording was. Janna stond op en ik voelde dat ze wat glijmiddel rond mijn anus smeerde en er toen een scheermesje langs haalde. Toen knielde ze weer en ik voelde weer haar vinger zoeken, maar nu verdween hij geheel in mijn darm. Ze zocht mijn prostaat en vingerde die langzaam. “Stop,” riep ik al gauw, “ik begin zo te spuiten”. Ze trok meteen haar vinger terug en zei, “dat willen we niet hè, anders ben je zo weer slap en je moet nog voor ons allebei hard blijven. Kun je dat?” Ik wilde iets zeggen, maar Jill drukte haar volle kut op mijn mond en zei; “ik geloof het wel, hij geeft geen antwoord”. Ik stikte haast, mijn neus zat in haar nu openstaande kontkaatje gevangen en mijn mond werd door haar schaamlippen dichtgedrukt. Ik duwde haar van me af en zei, “niet doen, ik stik zo”.

“Wij zijn nu allebei wat opgewarmd, dus nu mag je de damesliefde van dichtbij bekijken. En als je het aankunt zonder gelijk klaar te komen, mag je de bovenste neuken”. Ze ging liggen en Janna kroop over haar heen. Hun beider tongen begonnen een wilde slobberende dans in en rond elkaars poesje en hun kont-gaatjes, die nu uitnodigend roze open stonden. Jill had daartoe haar knieën opgetrokken. Ik lag er naast en trok mezelf langzaam af om stijf te blijven. Ik begon al aardig voorvocht te produceren, zodat mijn besneden eikel helemaal glom. Ik voelde Janna ‘s hand over de mijne, ze volgde mijn trekbewegingen.

“Toe,” zei ze, vul me eens lekker op?” Ik ging achter haar, duwde mijn gladde eikel tussen haar kleine schaamlipjes en duwde toen in een keer door, zonder enig probleem, ze was zo nat als de p. Jills ogen zaten vlak onder mijn zak en bekeken van dichtbij hoe ik haar slapie penetreerde. Met langzame slagen begon ik haar te neuken, al gauw dropen er witte draden slijm uit haar kutje op het gezicht van Jill.

“Zeg, schuif eens naar boven, ik word nat hier,” hoorde ik haar zeggen. Ik voelde op dat ogenblik iets geks gebeuren, alsof een klein mondje zacht op mijn eikel beet! Ik begreep het, Janna was zo tenger gebouwd dat mijn eikel haar baarmoeder opening bereikte en daar een stukje in verdween. Ze knabbelde, zonder het te beseffen in haar kutje aan mijn pik! Een meisje met bijzondere erotische gaven! Ik trok terug en een golf van Janna ‘s kutsap kwam mee. Ik richtte opnieuw en drukte nu heel langzaam in het gapende rode oog tussen haar jongensachtige billen.

Ze stopte met het afzuigen van haar vriendin en hijgde. “Mijn God, dit heb ik nog nooit zo gevoeld, voorzichtig, maar ga door”. Na wat oefenen zei ze; “toe maar, nu kan het”. “Ja,” hoorde ik Jill grommen, “neuk haar diep, neuk haar in haar kont, hengst van me. Maar waag het niet om te spuiten, lekker ding!” Ik begon Janna plat gezegd in haar kont te raggen, waarbij ze bij ieder stoot kreunde, steeds sneller, tot ze een lang hees geluid voortbracht; “ik… ko… om!” en ik voelde haar anus rond mijn pik samentrekken. Ik moest snel terugtrekken om niet klaar te komen.

Ik ging even liggen om mijn steigerend geslacht tot rust te laten komen. Jill trok me aan mijn pik die nat van Janna ‘s slijm kloppend op mijn buik lag en zei.

“Nu wil ik”. Ze besteeg me en liet zich op mijn stam zakken. Toen begon ze me te berijden, sneller en sneller. Janna kroop op haar knieën naast ons en stak een vinger in Jill ’s kont; iedere keer als ze neer kwam drukt ze zichzelf nu ook van achteren op Janna’s vinger. Al gauw begon ook zei te kreunen, gooide haar hoofd achterover en kwam grommend klaar. Toen ze overeind kwam droop haar kutgeil uit haar spleet over mijn pik en op mijn buik. Het was wit, net zo wit als mijn eigen zaad.

Ik ging overeind zitten en duwde haar van me af. Dames, mag ik nou eindelijk ook eens een keer klaar komen, ik houdt het niet erg lang meer vol zo.

Janna keek Jill aan en zei; “wat zullen we doen, willen we hem zien spuiten?” Die knikte en duwde me achterover. Trek je knieën maar weer op. Ik deed als gevraagd en haar hoofd verdween tussen mijn billen; ze begon met te rimmen, terwijl Janna mij aftrok. Toen ik nat was drukte Jill haar vinger in mijn anus en zocht mijn prostaat, die ze begon te masseren. Ik kreunde en kromde mijn rug, ik keek omlaag. Janna hield mijn stam nu recht omhoog, zonder te trekken, en ik begon te pompen. Ik voelde nu mijn eigen anus samentrekken rond Jills vinger. Ik telde, een, twee, drie vier, vijf, zes maal spoot ik over mijn buik en mijn sperma droop langs Janna’s hand omlaag. Een laatste keer golfde nu naar buiten uit mijn pisgleufje over mijn eikel. Jill trok haar vinger terug en zei.

“Ze zeggen dat het goed voor je borsten is”. Ze veegde mijn sperma met haar hand van mijn buik en wreef er Jana’s mini tietjes mee in. Die pakte haar hand en rook er aan. “Hij ruikt naar paddenstoelen,” zei ze.

Ze hadden een ruime inloopdouche laten aanleggen, waar we alle drie in konden. We wasten elkaar en ik kon het niet nalaten ze allebei diep in hun kutjes en kontgaatjes te vingeren met zeep. Hun gepiercete kittelaartjes flopten heen en weer onder mijn ingezeepte vingers. Op hun beurt begonnen ze mij weer aan mijn 18cm. te trekken, die al snel weer omhoog kwam.

“Kijk, hij wil nog eens,” zei Janna.

“Ja,” zei ik, “en nu wil ik Jill wel eens in haar kont neuken”. Ik knielde en trok Jills diep ingesneden billen vaneen en duwde mijn tong tegen haar anus, die nu weer gesloten was. Ik nam mijn zeepvinger en duwde hem langzaam in haar poepertje om de kringspier weer wat op te rekken, wat nu makkelijker ging. Ik ging achter haar staan en Janna deed de kraan dicht. Ze hurkte voor haar vriendin en begon haar kittelaar te likken. Ik richtte mijn eikel en drukte hem in Jills anus. Heel langzaam schoof ik door tot mijn volle lengte in haar kont zat. Ik trok weer langzaam terug.

“Shit”, zei Jill, “ga door, dit is lekker”. Ik pakte haar bij haar billen. Ze moest iets voorover buigen om mij helemaal te ontvangen, zo diep was haar bilspleet. Uiteindelijk drukte mijn schaamhaar tegen haar kontgaatje; ik zat helemaal in haar darm. Ik begon haar te neuken, sneller en sneller tot ze klaarkwam en grommend gore taal riep. Ik trok terug en stak mijn pik tussen haar schaamlippen door naar voren, tot voor de mond van Janna.

“Zuig me af, slet,” zei ik. Ik voelde haar tong zich om mijn eikel sluiten en ik liet me gaan. Voor de tweede keer kwam ik klaar en pompte mijn zaad in haar mond. Ze zoog mijn sperma tot de laatste druppels uit mijn pik.

We hebben nog samen wat gedronken en namen afscheid. “Ik denk niet dat we elkaar nog eens zullen zien,” zei ik bij de deur, met een vraagteken in mijn stem. Ik kreeg van allebei een zoen op mijn mond en, terwijl Jill zacht in mijn kruis kneep zei ze; “je weet maar nooit”.

Deze ervaring met mijn vrouw te delen beloofde weer een natte avond voor mij…

PjotrA.

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail met PjotrA. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *