Ruige seks 1.2

()

Op een ochtend besloot ik een vroeg bezoek aan mijn vriend Willem te brengen voor een kop koffie. Ik parkeerde de auto op zijn binnenplaats en liep naar de voor deur. Die was op slot, maar de tweede deur naar de eetkamer was open. Ik stapte naar binnen, maar ontdekte niemand, noch in de woonkamer, noch in de keuken. Ik hoorde wat vaag geluid van de bovenverdieping en liep zacht de trap op. Naast de deur naar de zolder was een raam, het was de vroegere buitenmuur. Ik keek naar binnen en kreeg een acute erectie!

Annet, Willems vrouw lag voorover op een matras op de grond.

Ze was gekleed in zwarte netkousen, opgehouden door een jarretel gordel. Haar zware c-cup tieten werden omhoog en rechtuit gehouden door een push up bh. Haar tepels waren donkerrood en enorm opgezwollen en stonde zeker twee centimeter rechtuit. Willem stond spiernaakt achter haar met een enorme erectie, die ik op zeker 22cm. schatte. Hij was ook dik, zeker zoals mijn pols en de aderen stond dik en kloppend op zijn stam. Ik zag dat hij een cockring droeg. Annets blote kont stak omhoog en ik zag dat ze een buttplug in haar anus had. Haar billen waren rood gestriemd, want Willem nam haar onderhanden met een kort zweepje. Hij gaf afwisselend korte tikken op haar billen en tegen haar schaamlippen.

Haar kut stond wijd open en lekte een constante stroom kutvocht op de matras, waarover handdoeken gespreid lagen. Annet een sub? Ik had dat nooit van haar verwacht, alhoewel ze hadt een erg zachtaardig karakter. Bij Willem liep het zweet tappelings van zijn gespierde torso. Bij hem liep het voorvocht met een stroompje uit zijn pisgleuf langs zijn stam naar zijn geschoren ballen. Hij haalde het zweepje langzaam tussen haar schaamlippen door en ik hoorde hem zeggen.

“Wat wilde je ook al weer?”

“Alsjeblieft, ik wil je zaad, ik wil je geil, laat me je sperma proeven”. Hij draaide de zweep om en drukte het handvat in haar openstaande gleuf.

“En hoe wil je geneukt worden”?

“In mijn kontgaatje, neuk me in mijn anus met die lekkere pik van je kermde ze.” Blijkbaar hield ze wel van ruige seks!

Ik trok de stoute schoenen aan, ontdeed me snel van al mijn kleding en deed de deur open. Ze keken beide met een ruk om, maar het feit dat ik daar ook spiernaakt en met een stijve pik stond liet geen ruimte voor iets anders dan maar één conclusie.

“Ah,” zei Willem, “nog een pik voor je. Stond je daar al lang, Peter?”

“Genoeg om opgegeild te raken, wat een lekker kont heb jij, Annet”.

“Dank je”, mompelde ze zacht.

“En, als ik het even mag zeggen, Willem, jouw pik mag er ook zijn. Vind je het erg als ik hem even voel, Annet?” En ik pakte Willem vol bij zijn enorme stam, hem tegelijk een beetje aftrekkend.

“Shit, zei hij, “ben jij bi?”

“Ik weet het niet,” antwoordde ik. Wat denk jij? Maar wat vind Annet, ik hoorde haar net om zaad vragen, nou dat van mij kan ze ook proeven hoor”.

“Een triootje,” zei Willem, “wat vind je, Annet”.

“Ik vind alles best, als ik maar pik krijg”. Ze draaide zich op haar rug en keek me in de ogen. “Kom hier,” zei ze zacht. Ik knielde naast haar hoofd en bood haar mijn pik. Ze nam hem liefdevol in haar mond en begon me langzaam te pijpen. Willem legde zijn zweepje op de grond en knielde naast mij. Hij boog zich over haar borsten en begon haar tepels te likken. Ze kreunde met volle mond. Hij stak zijn hand tussen haar dijen en begon haar te vingeren, terwijl zijn duim haar klitje bewerkte, dat nu zeker een centimeter groot als een rood pareltje boven haar vulva stond. Toen haakte hij de voorsluiting van haar beha los en klom op haar. Ze begreep wat hij wilde en liet mijn pik los. Ze drukte haar borsten tegen elkaar en terwijl haar man zijn enorm geslacht ertussen drukte. Gesmeerd door het zweet en zijn voorvocht gleed hij makkelijk op en neer en begon haar tussen haar tieten te neuken. Ze opende haar mond, en zijn lul was zo lang dat hij bij iedere stoot een stukje tussen haar lippen gleed. Ik trok mezelf ondertussen af met mijn eikel boven haar gezicht. Ze stopte even en zei: “als je maar niet in mijn ogen spuit, schatje”. Toen ging ze weer verder met Willem op deze speciale manier te pijpen.

“Ik wil je neuken,” zei ik, “trek je knieën op”. Ik ging schuin achter haar liggen en trok de plug uit haar anus, die nu rood uitnodigend bleef open staan. Ik drukte moeiteloos mijn eikel in haar opgerekte kontgaatje en begon haar langzaam te neuken. Ik hoorde haar met volle mond kreunen, steeds harder en harder, tot ze het uitgilde en vloekend klaar kwam. Ik voelde haar anus samentrekken en moest gauw terugtrekken om niet in haar kont klaar te komen. Willem, ondertussen zwaar opgegeild doordat hij van vlakbij zijn vrouw zag klaarkomen op de pik van een andere man, en nog wel in haar anus, kwam nu van haar af. Ze liet haar tieten vallen, die nu opzij van haar borst hingen. Ik kroop naar boven, nam ze een voor een beet en sabbelde even aan haar harde tepels.

“Laat haar zichzelf proeven,” gromde Willem. Ik begreep hem en hield mijn stam, die net in haar poepgaatje had gezeten voor haar mond. Met twee vingers drukte ik hem omlaag. Ze begon hem van onder naar boven af te likken.

“Oh, jongens, wat ben ik nog steeds geil,” zei ze.

“Nu we toch met z’n tweeën zijn,” antwoordde Willem, terwijl hij haar in de ogen keek. “Jij kunt vast wel ons allebei tegelijk hebben hè.” Een sandwich dus!

“Ik heb het nog nooit gedaan,” zei ze, “maar laten we het proberen. Jij mag in mijn kutje en Peter van achteren”.

Willem ging op zijn rug liggen en Annet kroop op hem, met een hand leidde ze hem naar haar neukgrot, die wijd open stond. Haar kut was gewend aan de enorme omvang van haar man. Ze liet zich zakken en drukte toen haar kont naar achteren. Haar anus stond nog steeds open en ik drukte mijn pik in haar kont en ging boven op haar rood gestriemde billen zitten.

“Houden jullie je maar stil,” zei ze en begon nu langzaam op haar man ’s pik te rijden. Door die beweging begon ze mij met haar kontgaatje af te trekken.

“Oh Jezus,” gromde ze, “ik voel me helemaal vol nu. God wat lekker.”

“Dit moet niet te lang duren,” zei Willem, “of ik kom.”

“Ik ook,” zei ik. Ze versnelde haar tempo iets en vingerde haar klitje tot ze het opeens uitgilde.

“Vuile smeerlappen, spuit me vol, neuk me, neem me.” Haar kontspieren trokken voor de tweede keer samen, daardoor kon ik me niet meer inhouden en spoot in 4 stralen mijn zaad in haar darm. Blijkbaar ging haar kut ook in een spasme, want luttel seconden later hoorde ik Willem grommen ten teken dat ook hij nu klaar kwam. Hij stootte omhoog om haar vol met zijn sperma te spuiten, maar daardoor gleed ik uit haar kont. Mijn pik lekte nog na met draden zaad uit mijn eikel, die op Willems ballen dropen. Annet boog voorover en begon te huilen. Ze kuste haar man op zijn mond en ik hoorde haar fluisteren.

“Dank je wel, dat je me wilde delen, het was fantastisch.”

Ze kwam overeind, met als gevolg dat ons beider zaad uit haar kut en kontgaatje op Willems pik, buik en ballen stroomde. Ze kroop omhoog en zei. “Nu wil ik dat je me schoonmaakt,” en drukte haar schaamlippen tegen zijn mond. En verrek, hij deed het nog ook. En hij likte zijn eigen zaad van haar kut.

Laat hij het mijne dan ook doen,” zei ik grinnikend. Ze kantelde haar bekken en leunde achterover zodat ze haar nog steeds openstaande anus voor zijn mond hield. Ook daar likte hij mijn eigen laatste restjes sperma uit! Ze liet zich van hem af rollen en ging naast hem liggen. Ze pakte zijn nu van het zaad glibberige stam en trok hem liefdevol af.

“Kom jij eens hier,” zei ze. “Als hij vernederd wordt, dan jij ook” en ze hield zijn nu half slappen penis omhoog. Ik ging op mijn knieën naast hem liggen, en nam zijn piemel in mijn mond. Het smaakte wat bitter, maar niet echt vies. Wel een geil gezicht, hoorde ik haar zeggen, een andere kerel die mijn man pijpt. Ze kwam overeind en bukte zich ook over hem heen. We hielden zijn nu zich weer oprichtend geslacht tussen ons beider lippen. We roken naar vers zweet en zaad, wat erg opwindend was. Ik voelde haar hand tussen mijn dijen zoeken en mijn slappe pik beetpakken.

“Ik wil nog wel eens klaar komen” fluisterde ze, “kom op, maak jezelf stijf”. Ik nam het van haar over en trok mezelf af. Het duurde langer dan bij Willem, die al weer op volle oorlogssterkte op zijn natte buik lag te kloppen, maar na vijf minuten masturberen, waarbij Annet toekeek en me vieze woorden toefluisterde, was ook ik weer bereid.

“Goed zo,” concludeerde ze. “Leg jij dat pikkie maar eens tegen die van Willem aan.” Die draaide zich op zijn zij, en ik ging naast hem liggen. We drukte onze pikken tegen elkaar, en zijn vrouw nam ze eerst een voor een in haar mond, en later allebei tegelijk. Het was een vreemd gevoel, met mijn pik tegen de stam van een andere man aan liggen. Annet kwam weer overeind en ging op haar knieën.

“Zeg het maar, wie gaat er eerst” zei ze.

“Ga jij maar” zei Willem, “ik wil wel eens van dichtbij zien hoe ze door een andere vent geneukt wordt”.

Ik knielde achter haar en duwde mezelf in haar. Ik voelde niet veel, zover was zij door haar man opgerekt. Willem vingerde ondertussen haar klit en stopte ook een vinger in haar anus, die nu weer wat geslonken was. Ook Annet beleefde niet veel plezier aan mijn pik, die aanmerkelijk kleiner was dan die van haar man. Ze zei dat ook maar stelde voor om ‘een gaatje hoger te gaan’. Ze was blijkbaar prima in staat om anaal klaar te komen. Ik wisselde en drukte mijn 16 cm. weer in haar kont. Willem vingerde nu haar kutje en na een tijdje, waarbij ik steeds sneller begon te stoten, kwam ze nu, alleen maar steunend klaar. Ik was nog lang niet zover na mijn vorige ejaculatie en trok terug. Willem nam mijn plek in en ramde zijn 22 cm. hard in haar gleuf, die nu wel helemaal opgevuld werd. Ik kroop naar haar hoofd en ze nam me meteen in haar mond. Door haar man’ s stoten neukte ik haar in haar mond. Willem gromde weer.

“Godverdomme” en kwam klaar. Annet nam nu mijn stam ter hand en begon me waanzinnig goed te pijpen. Ze nam hem even uit haar mond en zei.

“Kom maar, spuit maar in mijn mond”. Ik had niet veel meer nodig en kwam voor de tweede keer klaar. Ze gebaarde Willem en toonde hem mijn sperma, dat op haar tong lag. Toen slikte ze het door.

“Geil, wat,” vroeg ze hem. Hij knikte.

“Ik geloof dat we jou maar tot huisvriend moeten maken,” zei hij.

“Nou,” antwoordde Annet, “dit smaakt naar meer, maar misschien wil ik ook wel eens met iemand anders als hem”. Ze keken allebei naar mijn wat onder bemeten pik en ik voelde dat ik rood aanliep.

“Dat kan ik begrijpen,” bracht ik uit, “dat je wel twee zware pikken wil. Maar, misschien mag ik dan kijken en een beetje helpen?”

Ze keken elkaar aan en knikten. “Je hebt ons een stuk meer lol in seks gegeven. We gaan via internet op zoek naar zwaar geschapen kerels, en laten je wat weten als we weer een spelletje gaan spelen”. Ik kreeg een dikke zoen van Annet en, zonder me om mijn nog plakkende pik te bekommeren, kleedde ik me aan en vertrok.

Dit zou dus vervolgd worden

PjotrA

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail met PjotrA. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *