Toekomstmuziek

()

Enkele weken is het eindelijk zover. Ik kijk er al lang naar uit, maar pas dan ga ik mijn plannetje uitvoeren. Elke keer als ik er al aan denk slaat mijn hoofd op hol. Dan word ik geil en verschijnt er een bult in mijn onderbroek. Als ik er al één aan heb. Want dan denk ik aan haar, mijn grote liefde. Haar glinsterende oogjes en haar sensuele lippen. Aan haar lange blonde haren en haar sexy borstjes en tepeltjes. Aan haar sexy kontje en haar overheerlijke kutje.

Het is intussen al een paar weken geleden dat we elkaar gezien hebben en sinds die dag is mijn verlangen om haar terug te zien elke dag toegenomen. De laatste weken is het dus enkel bij fantaseren gebleven en ik kan je verzekeren dat mijn douche al heeft afgezien. Maar daar komt binnen enkele weken eindelijk verandering in. Ze speelt elk weekend competitie volleybal. En ik heb haar beloofd dat ik wel eens zou komen zien. En dat is wat ik binnen enkele weken ga doen. Maar mijn plannetje is uiteraard veel meer dan alleen maar komen zien.

Als de wedstrijd al een halfuurtje bezig is zal ik de sporthal binnenwandelen. Ongetwijfeld met de nodige spanning die door mijn lijf giert. Ik zal in de deuropening van de zaal blijven staan. Er zullen veel knappe vrouwen rondlopen op het volleybalveld, maar mijn ogen zullen maar op één iemand gericht zijn. Ik blijf in de deuropening staan tot op de moment dat we oogcontact maken. Tot op de moment dat ik er zeker van ben dat ze mij gezien heeft. En dan verdwijn ik in de gang.

Nu weet ze wat haar te doen staat. Ze zal na de wedstrijd niet meteen gaan douchen, maar ze zal iets moeten verzinnen waardoor ze als allerlaatste gaat douchen. Als de andere vrouwen al omgekleed zijn. En ze weet dat als ze als enige in de kleedkamer is overgebleven, ze mij een berichtje moet sturen. De tijd zal langzaam wegtikken. Waarschijnlijk zal ik toch nog minstens een uur moeten wachten vooraleer ik een berichtje krijg. Ik zet me neer in de ontvangstruimte met een spannend boek. En dan zal de moment komen. “biep-biep”. Ik kijk op het scherm van mijn telefoon en lees: “Ik wacht op je lieverd. Xxx”.

Mijn hart slaat over. Ik begeef me richting de kleedkamer. Ik kom langzaam binnen en hoor het water stromen, want ze zal onder de douche staan. Ik speel op veilig en draai de deur achter mij op slot. De douche zelf kan ik niet zien want er staat een muurtje tussen de douche en de omkleedruimte. Ik kleed me langzaam uit. Als ik volledig naakt ben zet ik mij op de bank en ik wacht geduldig af. Ik voel de spanning in heel mijn lijf, want ik verlang zo hard naar jou. Plots stopt de douche. Ik zal nog even moeten wachten, want ik weet dat ze zichzelf nu aan het afdrogen is. En ik weet ook dat ze even hard naar mij verlangt als ik naar haar, anders had ze me geen berichtje gestuurd. Met haar handdoek rond haar lichaam gewikkeld zal ze dan sensueel uit de douche stappen. Ze kijkt me ondeugend en vol verlangen van kop tot teen aan. Ook ik, vanop mijn bankje zo’n vijf meter verder, heb een gelijkaardige ondeugende blik op mijn gezicht staan. Onze blikken kruisen elkaar en de ruimte hangt vol erotische spanning. We zeggen helemaal niets. Sensueel draait ze anderhalve toer rond haar eigen as en dan laat ze langzaam de handdoek van haar lichaam glijden.

Ze duwt haar sexy kont een beetje naar achteren om mij helemaal gek van verlangen te maken. Dan zal ze zich omdraaien en zachtjes met haar borsten spelen. Ze maakt me daar mega geil mee en mijn pik komt stilaan rechtop te staan. Bij het zien van mijn groeiende pik zal ze plots door haar knieën op de grond zakken en als een echte tijgerin op mij af kruipen. Ze geeft me kusjes en likjes op mijn knieën en ik open mijn benen waardoor ze al kussend kan verder kruipen tot aan mijn pik. Zonder aarzelen zuigt ze mijn pik meteen naar binnen. Ik kan niet anders dan meteen goedkeurend kreunen. Ze zuigt mijn pik enkele malen zo ver mogelijk naar binnen in haar lekkere, warme mondje. Daarna brengt ze ook een hand aan mijn pik en begint mij zachtjes af te trekken. Tegelijkertijd zal ze met haar tong mijn eikel zalig verwennen. Afwisselend draait ze met haar tong cirkeltjes rond mijn eikel en zuigt ze er stevig aan.

Ikzelf verlies meer en meer de controle over mijn lichaam. Haar pijpbeurt bezorgt me een ongelofelijk genot over heel mijn lichaam. Mijn handen strelen haar blonde haren. Ik leg ze geregeld terug achter haar hoofdje zodat ik een super geil zicht heb ook. Haar hand stopt nu even met mij af te trekken en ze zuigt mijn stijve opnieuw zo ver mogelijk in haar mondje. Terwijl ze mij zo begint te pijpen glijdt haar hand over mijn lies richting mijn ballen. Ze neemt mijn ballen in haar zachte, warme handen en begint ze te masseren. Terwijl haar hand mijn ballen blijft masseren, concentreert haar tong zich weer op mijn eikel. Mijn gekreun wordt luider en luider. Het opbouwende genot in mijn lichaam zorgt ervoor dat ik amper kan blijven stilzitten. Ze doet heel mijn lichaam beven van genot en als ik voel dat een overheerlijk orgasme niet meer veraf is zal ik kreunend roepen.

“Ik kom, ik kom”.

En dan zal ze zich op haar knieën rechtzetten en haar borsten trots aan mij tonen. Ik trek nog enkele malen aan mijn pik en ik spuit mijn warme zaad op die sexy borsten. Dan zal ze recht komen en op mijn schoot komen zitten. Onze lippen worden automatisch naar elkaar toegezogen en er zal een lange passionele tongzoen volgen. Daarna zal ze zich terug richting haar handdoek begeven. Ze spreidt de handdoek op de vloer en leunend op haar ellenbogen legt ze zich op haar rug neer. Met haar benen gesloten kijkt ze mij ondeugend aan. Heel langzaam opent ze dan haar benen, steeds een beetje verder en verder. Tot dat ik haar kutje zie verschijnen.

En ik zie al meteen dat haar kutje lekker nat is geworden. Dat verbaast me uiteraard totaal niet. Ik weet al veel langer dat ze botergeil wordt als ze mij een lekkere pijpbeurt geeft. Terwijl haar benen langzaam verder openen speelt ze al met één hand met haar borsten. Die hand glijdt dan langzaam naar omlaag en tegen wanneer ik haar kutje helemaal kan bekijken wrijft ze al zachtjes heen en weer over haar kutje. Dan speelt ze even met haar klitje en al snel duwt ze twee vingers naar binnen. Dan is het aan mij om op mijn beurt op mijn knieën te zakken. Dan zal ik het zijn die nu naar haar toe kruipt. Ook ik geef volop kusjes langs haar voeten, haar benen en haar dijen. En al snel geef ik kusjes vlak naast haar kutje. Zij heeft zich intussen volledig op haar rug neergelegd. En als ze voelt dat mijn lippen haar kusjes geven vlakbij haar kutje, brengt ze die twee vingers tot aan mijn lippen. Ik open mijn mond en zuig haar lekkere natte vingers in mijn mond. Mmm, dat smaakt naar meer, en het duurt niet lang vooraleer mijn tong zich tussen haar benen begeeft. Eerst lik ik heel zachtjes langs haar schaamlipjes heen en weer. Ze is echt kletsnat. Dan ga ik op zoek naar haar klitje. Als ik haar klitje zachtjes beroer met de tip van mijn tong hoor ik al onmiddellijk een luider kreuntje. Ik probeer haar gek te maken door met mijn tong cirkeltjes rond haar klitje te beschrijven. Ik voel haar handen in mijn haar en dat is voor mij het teken om het tempo op te drijven. Mijn tong gaat nu hevig tekeer en ik verwen haar duidelijk want ze begint steeds luider te kreunen.

“Nog, nog” hoor ik nu en ik breng nu ook twee vingers in haar kutje. Terwijl mijn vingers haar nu neuken blijf ik haar klitje aan een stevig tempo likken. Ze kreunt nu nog luider en kreunt “ik kom, ik kom”. En terwijl haar handen aan mijn haren trekken komt ook zij nu overheerlijk klaar. Langzaam komen we samen overeind en er volgt opnieuw een overheerlijke tongzoen. Samen begeven we ons naar de douche waar we nagenieten van elkaars verwennerijen. Wat er daarna onder de douche gaat gebeuren kan ik nog niet met zekerheid vertellen. Maar jullie zullen er zich wel iets bij kunnen voorstellen vermoed ik.

De toekomst klinkt als muziek in de oren.

Oriolus

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *