Sof(i)a

()

Ik schoof haar korte rokje omhoog, terwijl zij met haar beide handen steun zocht in mijn haar – of wat er van mijn haar over was. Ze had niet gelogen; haar slipje was al doornat. “Mijn God, wat ben je een verrukkelijke poes,” hoorde ik mezelf fluisteren. Het werd mij ook lastig om mijn opwinding te onderdrukken. Terwijl ik hurkte en mijn handen over haar perfecte billen naar boven gleden tot op haar heupen, voelde ik hoe krap het intussen ook bij mij beneden geworden was.

“Kom,” siste ze. “Kom eens even recht”. Alsof dat nog niet gebeurd was, grapte ik, en net op dat moment, toen ik amper weer overeind was, taste ze met gulzige hand recht in mijn gezwollen kruis. Ze lachte ondeugend, vol verlangen en verwachting, nu ze zeker wist dat ik onmogelijk gevoelloos kon blijven voor haar schoonheid. Ik was verloren.

Ze ontdeed zich in een oogwenk van haar naaldhakken, waardoor ze prompt enkele centimeter verloor, maar als bij toeval kwamen haar handen daarbij op ideale hoogte terecht om mijn riem in luttele tellen los te maken en als de tijgerin die ze was onverschrokken op haar doel af te gaan. Er was zelfs geen tijd meer om nog eens diep door te ademen. Ze graaide naar haar trofee en haalde die trots tevoorschijn. Ze keek me triomfantelijk aan. ‘Wow, kijk eens hier,’ leek ze te willen zeggen. Daar stond ik, aan de ene kant dolgelukkig dat deze jonge engel mij haar volle aandacht en passie schonk, aan de andere zijde best zenuwachtig over wat nog komen zou.

Veel tijd om na te denken was er niet. Hoefde ook niet, ik had al lang besloten mij helemaal door haar te laten ‘nemen’. Ik schikte mij gewillig in mijn lot. “Oh…”, zuchtte ze – en dat maakte mij alleen geiler. Niets is zo sexy als een vrouw die geniet. Of doet alsof, maakt niet uit. Ik voelde hoe mijn jongeheer in haar handen groeide, groeide, groeide – de hemel tegemoet. En ze was niet eens echt begonnen met hem te spelen. “Wat is hij mooi,” zei ze. “En groot. Een ranke penis, perfect recht, met mooi roze eikel,” ontleed ze mij verder. Intussen voelde ik haar vingertoppen langzaam over de schacht strijken, op en neer, alsof ze hem wilde kietelen. Plots grepen haar handen naar mijn billen, waarin ze zachtjes kneep en die ze vervolgens ontdeed van jeans en onderbroek. Ze ging nu helemaal door de knieën en trok mijn broek tot op de enkels.

Toen ze zich bukte, zag ik voor de zoveelste keer haar prachtige decolleté. Ik kon haast niet wachten haar ronde boezem voor het eerst helemaal naakt te zien. Haar jonge huid leek op die van een perzik, met haartjes als dons zo zacht. Ze lachte toen ze doorhad dat ik naar haar borsten gluurde.

“Wil je ze zien,” vroeg ze retorisch. “Vind je ze mooi? Kijk, hier zijn ze”. Haar bloesje was pas half open en haar beha eigenlijk nog aan, maar ze haalde er haar perfect ronde borsten uit voor ik er erg in had.

“Wil je ze masseren? Daar houden ze van,” zei ze. Mijn handen voelden haar perzikhuid, eerst haar slanke schouders, haar bovenarmen, dan haar borsten. Oh God, wat voelen ze heerlijk. Zacht en stevig tegelijk. En bekroond met tepels die haar bij elke beroering kippenvel bezorgden en een zucht van genot ontlokten. Fier en hard leken ze te smeken om meer. Mijn lippen streelden oppervlakkig haar rondingen, mijn tong speelde met haar tepels en maakte haar gek. Ik zag hoe haar linkerhand haar slipje binnenglipte en langzaam haar al natte klitje op geilde. Met haar andere hand drukte ze mijn lippen tegen haar lichaam, vragend om meer.

Het zat eraan te komen; de volgende seconde verloren we beide ons evenwicht om – gelukkig – in de sofa te landen. Alsof het afgesproken was, bevrijdden we ons beide van de nog resterende kledingstukken, maar zij trok haar naaldhakken opnieuw aan. Ze wist verdomd goed hoe onweerstaanbaar ik hoge hakken vind die prachtige kuiten, eindeloos lijkende benen en een perfect poepje accentueren.

Een seconde later lag ze half op haar rug en boog ik op mijn knieën half over haar heen. We tongzoenden langzaam, terwijl ze met haar linkerhand mijn harde penis masseerde. “Ik wil je zo graag zien spuiten,” zei ze toen we allebei dringend aan adem toe waren. “Die pik van je doet me zo verlangen naar je zaad”. Ze zag dat ik enigszins verrast was en stelde me gerust.

“Houd je niet in. We hebben de hele nacht en misschien wel een heel leven om te vrijen en onze lusten te vieren. Ik wil je heel diep en heel lang in mij voelen, ontelbare keren. Maar nu wil mijn kletsnatte kutje je geil zien klaarkomen”.

Net toen ze dat zei, voelde ik de eerste druppel voorvocht uit mijn kloppende lul tevoorschijn komen. Mijn God, wat praatte ze zo zeldzaam geil. Deze meid is er één om te koesteren.

“Oh kijk, je wordt ook nat,” zei ze opgetogen, terwijl we beide wat meer rechtop gingen zitten en ze me nu pas helemaal goed begon af te trekken.

“Heb je een fikse lading sperma voor me? Ik denk het wel, als ik je gespannen ballen zo zie,” fluisterde ze. Ik had me de voorbije minuten mentaal op een langere prestatie voorbereid, maar draaide de knop in mijn hoofd om en probeerde mezelf helemaal te laten gaan om haar te plezieren. Haar handen voelden heerlijk rond mijn alsmaar gevoeliger wordend topje. Met elke druppel voorvocht smeerde ze mijn eikel en schacht die beide glommen in haar op en neer gaande handen.

“Oh schatje, ik ruik je zaad al en dat maakt me wild,” zei ze geil. Op het leder van de sofa net onder haar kutje zag ik een streep vocht van haar vrouwelijke sappen. Ik begon nu dieper te ademen en ze ging helemaal mee in mijn opwinding.

“Kom maar, schatje,” zei ze, terwijl ze met haar prachtige kijkers diep in mijn ziel boorde. “Schiet je lading maar op mijn kutje. Of wil je liever mijn buik of borsten besproeien?”

“O ja,” kreunde ik. Ze boog voorover en nam mijn eikel in haar warme mond. Haar tong bespeelde mijn topje en ik zag hoe haar wellustige lippen zich om mijn stijve pik klemden. Haar handen namen het opnieuw over, nu aan een steviger tempo. Haar borsten wiebelden mee op het ritme. Ik zette me recht op mijn knieën. Zij ging met wijde benen voor me liggen waardoor ik haar geschoren kutje voor het eerst helemaal zag. Ze masseerde haar klitje en kreunde zachtjes toen ze twee vingers bij haar naar binnen bracht. Met haar andere hand rukte ze nog steeds aan mijn pik. Haar zo vrijuit met zichzelf zien spelen maakte alle remmen helemaal los. Ze gleed alsmaar sneller en harder over mijn topje.

“Oh schatje, wat ben je botergeil,” kon ik nog uitbrengen.

“Ja, ja, ja,” kreunde ze me recht in de ogen kijkend. Ze voelde hoe mijn pik in haar handen nog harder werd en hoe mijn ballen samentrokken. Dan spoot een eerste golf van mijn witte vocht over haar buikje en kutje. Het orgasme was intens. Er volgde een tweede schot dat, ook tot haar verbazing, tot over haar borsten in haar nek landde. En dan nog een derde en vierde golf.

“Wow,” zei ze. “Wat een prachtlading, zoveel heerlijk warm zaad over mijn lijf. Heerlijk.” En ze wreef haar hele bovenlichaam in met mijn sappen.

Ik boog me over haar heen, tongzoende haar hartstochtelijk en ging achter haar op de sofa liggen, één hand om haar middel. Dan draaide ze zich helemaal op haar zij en ze trok mijn andere hand onder haar door, zodat ik haar van achteren omhelsde en haar hart voelde bonzen van opwinding. Haar tepels waren nog steeds hard. Ik voelde mijn pik, die amper zijn zaad kwijt was, alweer groeien van genot. Mijn hand die om haar middel lag, gleed over haar fantastische heupen en bips. Ik voelde nattigheid. Haar kutje was zompig van opwinding. En ongelooflijk heet. Toen mijn vingers in de buurt van haar kutje kwamen, voelde ik haar adem stokken. Ze bood geen weerstand.

Ze opende haar benen, zodat ik in alle vrijheid met haar poesje kon spelen. Het was heerlijk. Ik maakte ronde bewegingen rond haar klitje en merkte hoe opgewonden ze daar van werd. Mijn vingers daalden af en toe wat meer af en verdwenen plots in haar geile grotje. Langzaam verkenden mijn vingers haar klitje en kutje, het tempo af en toe opvoerend om haar reactie te peilen. Ze ging alsmaar sneller ademen. Haar poep, rug en schouders kronkelden voor mij uit.

“Oh ja,” kreunde ze. “Oh ja.” Ze herhaalde dat nog een paar keren vooraleer haar bekken heviger begon te bewegen. Mijn vingers bespeelden haar klitje volop. Het was fier en trots wat rechtop gaan staan zodat ik het makkelijker kon beroeren.

“Wat een sexy poes ben jij toch,” fluisterde ik in haar oor. Op dat moment, toen ik de zoveelste keer haar klitje aanraakte, kwam ze diep klaar. Haar lichaam schokte, haar adem stokte en ze kreunde van genot. Minutenlang bleven we in elkaars armen in de sofa liggen.

“Zullen we zo meteen een hapje uit eten gaan? Dan kunnen we energie opdoen voor nog veel meer van dattum,” knipoogde ze vettig naar me.

Dit is een blijvertje, wist ik toen.

Patrick

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Patrick. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *