Mijn vrouw en een andere man

()

Mijn vrouw en ik hebben een relatie die nu 15 jaar duurt. Ons huwelijk is prima en dat geldt ook voor onze seks. Verleden maand gingen we nog eens sinds lang uit in een danscafé. De sfeer was er fijn en er werd naar hartenlust gedanst en nu en dan ook gezongen. Mijn vrouw Carla deed flink mee, ik bekeek alles eerder van op een afstand, maar ik genoot evenzeer van de avond. Er waren tot onze verrassing ook enkele jongere bezoekers en het viel me op dat één van hen regelmatig naar Carla keek en ook in haar buurt kwam dansen. Op een zeker moment vroeg hij haar ten dans en ze swingden er lustig op los. Een halfuurtje later vroeg hij haar weer en ze dansten een slow. Ze dansten mooi en innig en hun lichamen kwamen, zo leek het me toch, steeds dichter bij elkaar.

Weekendbijlage

Carla is 35 nu, maar mag nog steeds gezien worden. Ze droeg een witte losse linnen broek en een hemdje, waarvan 2 knoopjes bovenaan openstonden, zodat een klein beetje decolleté zichtbaar was. Ze had haar handen rond zijn hals gelegd, hij liet zijn handen rusten ter hoogte van haar middel. Maar naarmate de dans vorderde, daalden zijn handen af tot net boven haar kontje. Ik wist nu zeker dat ze een pak dichter bij mekaar dansten dan in het begin. Ik had daarbij een dubbel gevoel. Ik had nog nooit zo’n jongeman, ik schatte hem 17 jaar, zo innig met Carla zien dansen. Dat gaf me kriebels in de buik met een vermenging van jaloezie en opwinding. Na de dans kwam Carla naar me toe en glimlachte, toen ik zei dat ze succes had bij de jeugd.

Zo vorderde de avond, Carla amuseerde zich te pletter, haar energie verbaasde me, misschien had de drank er ook wel mee te maken. Ze deed zich tegoed aan stevige glaasjes cognac, maar bleef even energiek de dansvloer onveilig maken. Net toen ik eraan dacht maar eens op te stappen, werd er een slow gedraaid en zag ik dezelfde jongeman Carla uitnodigen. Ze stemde in. Weer dansten ze erg dicht bij mekaar. Zijn handen gingen regelmatig over haar rug naar boven en onder en op een bepaald moment zag ik hoe hij iets in haar oor fluisterde. Ik zag hoe ze in zijn ogen keek en ze fluisterde iets terug en ze dansten verder. Even legde hij zijn handen op haar kontje, een rilling ging door me heen. Na afloop kwam Carla naar de bar.

“Ik wil je iets vragen”, zei ze, “zou Jonas even mee naar ons thuis mogen om nog wat te drinken”, vroeg ze. “Geen probleem”, zei ik onmiddellijk, eigenlijk zonder er bij na te denken. Onderweg praatten we wat over en weer; Jonas bleek inderdaad 17 te zijn en hij zei dat hij regelmatig in dat danscafé kwam. Thuisgekomen dronken we wat, Carla greep weer naar cognac en ze was al behoorlijk in de wind. Kom, zet eens wat muziek op, zei ze na een tijdje; ik deed wat ze vroeg en Carla pakte Jonas bij de hand en ze dansten op swingmuziek uit de jaren 60. Ik had zelf ondertussen ook wat op en dacht een goed idee te hebben: ik zocht een cd van Joe Cocker en speelde ‘You can leave your hat on’. Jonas en Carla dansten tegenover mekaar en lachten.

De jongeman begon één voor één de knoopjes van zijn hemd los te maken, Carla moedigde hem aan met ritmisch handgeklap. Jonas trok zijn hemd uit en gooide het op de grond, Carla joelde en applaudisseerde. Jonas gebaarde naar haar dat het nu haar beurt was. Ze lachte luid en keek naar me, ik knipoogde. Ze leek te aarzelen, maar na enkele seconden gingen haar handen naar haar hemdje en ze maakte een knoopje los. Ondertussen speelde ik DJ en zocht opzwepende muziek.

Carla deed nog een knoopje los, langzaam werd haar lichtgele bh zichtbaar. Jonas keek toe en was duidelijk opgewonden. Toen het laatste knoopje los was, herhaalde ze de beweging die Jonas haar had voorgedaan en ze zwierde haar hemdje op de grond. Jonas keek zonder schroom naar haar borsten in haar bh; Carla heeft redelijk grote tepels en die dunne gele bh kon dat niet verbergen. Tijdens het dansen deinden haar C-borsten lekker mee en ik moet toegeven dat me dat ook opwond.

Jonas kwam dichter bij haar dansen en begon zijn broeksknoop los te maken en zijn rits. Carla keek toe en beet op haar lip. Zijn broek ging omlaag en uit, zijn blauwe boxer was erg behoorlijk gevuld. Carla joelde weer. En ja, Jonas moedigde Carla aan om zijn voorbeeld te volgen. Weer keek ze naar me, ik knikte lachend.

Ze gebaarde naar Jonas: doe jij het maar. Jonas knielde voor haar en deed de knoop van haar broek los, de rits volgde en de witte broek viel op haar enkels; hij hielp haar uit de broek te stappen. Zo stond ze in bh en geel slipje voor hem. Jonas bleef even geknield en voelde aan haar gebruinde benen, steeds hoger ging hij tot tussen haar dijen. Carla liet hem begaan, ze sloot haar ogen. Hoger ging hij met zijn handen, zijn vingers raakten haar slipje, haar gleufje stond afgetekend in het slipje, hij ging er met zijn vinger over, Carla keek nu toe met opengesperde ogen, ze was duidelijk heet. Hij stond op en ze begonnen te kussen. Zijn handen gingen onmiddellijk naar haar bh, hij kneedde haar borsten, ze kusten erg heftig. En ik? Ik keek toe en ja, ik kreeg er een serieuze harde van. Jonas ging met zijn armen achter Carla ’s rug, hij voelde aan haar kontje, ging vervolgens in haar slipje om haar blote kontje te masseren. Intussen bleven hun kussen heftig, ik zag hun tongen in elkaar verstrengelen.

Dan nam Jonas het initiatief om Carla om te draaien, ze stond nu met haar rug naar hem toe, ze keek me recht in de ogen. Hij schuurde tegen haar aan, met zijn volle boxer tegen haar kontje. Hij greep weer naar haar borsten, speelde er mee en Carla ’s gezichtsuitdrukking sprak boekdelen: deze jongeman bracht haar in extase. Hij ging met een vinger in haar bh en zocht en vond een tepel; ik zag zijn vinger heen en weer gaan in haar bh, haar mond was opengesperd van opwinding. Hij nam zijn handen weg van haar boezem en knipte de bh los; de bh -bandjes gleden van haar armen en daar stond Carla op 5 meter van me met haar naakte borsten en in haar ge(i)le slipje met achter haar een bronstige jongeman. Zijn aandacht ging weer naar haar borsten, hij nam ze vol in zijn handen en masseerde ze. Carla sloeg haar armen naar achter in zijn hals, zodat haar borsten spanden. Wat een lekker zicht was dat.

Ik kon me niet meer beheersen en ritste mijn gulp open. Ik ging met een hand in mijn boxer en begon me zacht af te trekken. Jonas draaide Carla om, nam even wat afstand en bekeek haar lichaam. Ondertussen was de cd gestopt en hoorde ik Jonas. “Wat heb je heerlijke, geile tieten, mevrouw”. Hij kwam weer dichter, boog voorover en likte aan een tepel, Carla ging met een hand door zijn haren en hijgde zacht. Jonas likte nu aan haar andere tepel en begon er dan aan te zuigen. Ik zag hoe Carla aan zijn haren trok van geilheid, dat deed hem enkel overtuigender zuigen aan haar harde knopje. Hij zat met één hand weer in haar slipje aan de achterkant en schoof het ietsjes naar beneden, haar kontgleufje werd zichtbaar. Dan staakte hij even zijn acties, keek Carla aan en streelde haar gezicht. Hij voelde aan haar lippen, zij likte aan een vinger en die ging naar binnen. Ze pijpte als het ware zijn vinger met korte bewegingen van haar hoofd. Dan trok hij zijn vinger uit haar natte mond. Hij beroerde haar linkertepel met zijn natte vinger en Carla slaakte een gilletje, haar tepel stond keihard en ze kronkelde even met haar lichaam.

“Mag je broekje uit, mevrouw?” vroeg de jongeling. Carla zei niets, maar knikte. Hij knielde en schoof haar slipje over haar dijen naar beneden; haar ronde, volle lipjes werden zichtbaar, er glinsterden wat vochtpareltjes in het zwakke licht van de woonkamer. Hij ging met een paar vingers door haar bosje schaamhaar boven haar kale lipjes en daalde toen af. Jonas beroerde zachtjes haar lipjes, ging even van onder naar boven door haar gleufje en duwde dan haar schaamlippen uit elkaar. Hij keek nu naar haar roze voorgeborchte, duwde de lippen bovenaan uit elkaar en zag haar klitje. Hij ging met zijn rechterhand naar haar venusheuvel, drukte die wat naar boven, zodat haar klitje zich aan hem aanbood. Hij beroerde het met zijn linkerhand en Carla gilde. “Lekker, mevrouw?” stelde Jonas een overbodige vraag. Carla knikte heftig.

“Ja, Jonas, ja!”. Hij boog nu naar haar paradijs en begon te likken; haar lipjes aan de buitenkant, haar lipjes aan de binnenkant en natuurlijk haar klitje. Carla ’s lichaam schokte en ze ademde zwaar. Hij bleef haar hartstochtelijk beffen, Carla begon met beide handen haar borsten te masseren. Ik deed mijn broek en boxer nu helemaal uit en mijn harde paal kwam vrij, ik masturbeerde nu vrijuit.

Carla zag dat en trok aan haar harde tepels en likte met haar natte tong aan haar lippen, terwijl ze me geil aankeek. Jonas stond op en begon haar opnieuw te tongzoenen, hij pakte Carla ’s linkerhand en bracht ze tot bij zijn boxer. Ze wreef over de gespannen stof van zijn onderbroek, ze bewoog haar vingers over de contouren van zijn stijve lid. Hun tongen waren weer zichtbaar en leverden een erotisch gevecht, het was geil om te zien. Ik hield me even in of ik zou al gaan spuiten.

Carla volgde met haar vingers even plagend de rand van zijn boxer alvorens in zijn slip te gaan op zoek naar zijn harde knots. Ze duwde de boxer een beetje naar beneden, zijn eikel kwam vrij, ik zag hoe Carla in zijn slip langzaam op en neer gaande bewegingen maakte. Jonas stopte met kussen en sloot zijn ogen; Carla knielde en deed zijn boxer naar beneden; ik zag hoe ze even grote ogen opzette toen zijn stijve pik tevoorschijn kwam. Hij was enorm, zowel lang als dik; ik heb er geen moeite mee toe te geven dat zijn paal ruimschoots groter was dan de mijne. Carla trok zijn voorhuid naar achter, zijn eikel stond gespannen, een druppeltje voorvocht lag op zijn gaatje. Ze begon hem langzaam af te trekken, Jonas hijgde.

“Ja, mevrouw, dit is lekker”. Ze masseerde even zijn strakke ballen en voerde dan het tempo op, ze snokte aan zijn grote lul, Jonas genoot zichtbaar. “Mag hij in uw mondje, mevrouw?” vroeg hij. Carla likte aan zijn enorme eikel en zoog er even op. “Zuig me lekker af, mevrouw, please”, smeekte de jongeman. Ze likte nog even aan zijn dikke lul en dan schoof ze hem in haar warme mond; ze liet hem ritmisch in en uit haar mond gaan tot ze hem dieper in haar mond liet schuiven, dan zoog ze hem met korte snokken af, Jonas pakte haar hoofd vast en begeleidde haar.

“Oh, mevrouw, wat lekker’, riep hij. Carla ging nog even door, dan liet ze zijn pik uit haar mond schuiven en ze zoog op zijn ballen. Ze stond op. “Ik wil je in me, Jonas, ik wil dat je me nu neemt”. Ze draaide zich om, boog voorover en leunde met haar handen op de rand van de sofa, me recht in mijn ogen aankijkend. “Mag het, schat?” Vroeg ze met geile blik. “Geniet maar, liefje, hij mag alles wat jij graag hebt.”

Jonas ging achter haar staan, hij voelde met zijn handen aan haar ronde kontje, kneep er even zacht in en dan zette hij zijn paarse eikel tegen haar grotje. Hij duwde zijn grote staaf zachtjes in haar kut, even maar en dan trok hij zich terug, onmiddellijk daarna stootte hij door en nam hij bezit van mijn vrouw. Ze opende haar mond, had een gelukzalige glimlach op haar lippen en gromde alvorens te beginnen hijgen. “God, Jonas”, riep ze, “je bent zo hard!!” Dat gaf hem blijkbaar een kick en hij stootte nu nog harder door, ondertussen het tempo iets verhogend. “Ja, jongen, neuk me, wat zalig.”

“Je spleet is zo nat, mevrouw”, trilde Jonas’ stem, “wat ben je toch een geile vrouw”. Carla ’s borsten deinden mee op zijn stoten, ik had haar nog nooit zo zien genieten. Jonas had Carla stevig vast bij haar heupen en ramde zijn grote neukstaaf in haar. Ze gilde het uit. Na enkele minuten riep ze dat hij moest ophouden. “Ga mee naar de slaapkamer,” zei ze. Hij volgde, ik deed hetzelfde. In de slaapkamer moest hij op het bed gaan liggen, ze kwam over hem hangen en liet zich dan op zijn lid zakken. Ze begon hem te berijden, het uitschreeuwend van de geilheid.

“Wat heb je toch lekkere tieten, mevrouw”, schokte Jonas. Hij pakte Carla ’s borsten vast terwijl ze op en neer gingen. Ik stond op twee meter en snokte snel aan mijn stijve. Carla wist van geen ophouden, maar Jonas voelde dat zijn zaad ging komen. ”Mag ik op je hete tieten spuiten, mevrouw?” Vroeg hij. Als antwoord hield Carla op met hem te berijden en ze legde zich op haar rug. Jonas pakte zijn kloppende stijve in de hand, ging met zijn eikel over haar tepels en begon zich af te trekken.

“Neuk mijn tieten, Jonas,” zei Carla. Hij schoof zijn harde tussen haar borsten, ze duwde ze een beetje naar mekaar en hij begon te pompen. Niet veel later kondigde hij zijn hoogtepunt aan. Carla nam haar handen weg van haar borsten en Jonas spoot zijn sperma over haar heen, de eerste straal tot tegen haar lippen. Haar borsten dropen van het zaad, Jonas had flink wat nat geil over haar heen gespoten. Hij zoog nog even aan haar harde tepels en ging dan uitgeput naast haar liggen. Ik kwam bij Carla staan en spoot op mijn beurt mijn ballen leeg op haar borsten.

We hebben nog samen met ons drieën gedoucht, Jonas mocht Carla afdrogen en haar bh en slipje weer aandoen. Toen verdween hij in de nacht. We zouden hem later nog eens ontmoeten, maar dat is voor een ander verhaal…

Polferius

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *