De stoel van Martha

()

N ken ik al meer dan 10 jaar. Destijds was ze de vriendin van een oud-collega. Toen hun relatie barsten begon te vertonen, begon er iets te broeien tussen haar en mij. Of beter: het broeien werd smeulen. N was een lange, enigszins atletische brunette. Ze had van nature een ietwat donkere huidskleur, lang haar en nog langere benen. Ze was niet meteen knap te noemen, hoewel haar ogen mij bijkans weerloos konden maken. Lang, heel lang hebben we ons beiden kunnen beheersen. Zij uit trouw en de wil tegen de klippen op nog iets te redden van haar relatie en ik kon dat slechts respecteren. Maar toch..

Toen de bom eindelijk barstte stond ze dezelfde dag nog op mijn stoep. We wilden beiden geen relatie in de conventionele zin. De weken en maanden na haar scheiding stonden in het teken van uitbundige seks, liefst zo vaak mogelijk. Allebei waren we, en zijn dat nog steeds gezegend met een boel creativiteit en fantasie, wat leidde tot een voor mij ongekende vrijheid wat betreft het neuken op idiote locaties en in ogenschijnlijk ongepaste situaties. Gaandeweg ontstond er een spel, waarin we om beurten een fantasie ten uitvoer brachten. Waarbij de ander meestal onmisbaar was in de uitvoering ervan. Een van onze brutaalste exercities vond plaats in N’s appartement.

Ter gelegenheid van het 5 jarig bestaan van N’s reclames bureau had zij een informele receptie voor klanten en zakenpartners gepland bij haar thuis. Het was de ideale setting om een langgekoesterde fantasie van mij ten uitvoer te brengen. Een fantasie die bij gebrek aan een ruimdenkende partner niet eerder mogelijk was geweest. Het kwam erop neer dat ik N oraal wilde gaan bevredigen zonder dat de gasten daar iets van zouden merken. Dat laatste was in in haar geval een voorwaarde. N was aanvankelijk terughoudend in haar reactie, niet vanwege de schaamteloosheid van het idee (dat was zoals ik verwachtte slechts een aanbeveling voor haar) maar vanwege de kans op ontdekking. Ze opperde dat ik eerst een en ander maar eens moest voorbereiden, pas dan zou ze besluiten of we het gingen doen.

Het appartement van N bood de ideale mogelijkheid voor ons avontuur. Dat zat hem in de indeling van het huis. Aan de formidabele huiskamer grensde een kamer die N voor opslag gebruikte. Er was ooit een deuropening tussen beide ruimtes geweest, maar die was sinds lang dichtgetimmerd en gestuukt. Alleen vanuit N’s slaapkamer had je nu nog toegang tot de opslag.

N had enkele Ikea opbergkisten van triplex. Deze leken mij met hun zijden van zo’n dertig bij dertig centimeter heel geschikt voor het plan. Ik had er maar één nodig.

Met wat meegebracht gereedschap ging ik meteen aan de slag. Met de decoupeerzaag maakte ik een keurig ovalen opening in de zijkant van de kist. De opening was zo’n 15 cm lang en 10cm op z’n breedst. De kist plaatste ik tegen een scheidingswand tussen de woonkamer en de naastgelegen opslagruimte. Dat deed ik zodanig, dat de ovalen opening zich aan de bovenzijde bevond. In het dunne multiplex van de scheidingswand zaagde ik een tweede gat, zo groot dat mijn hoofd er makkelijk doorheen paste. Vanaf de woonkamer zag een nietsvermoedende bezoeker nu slechts een houten kist met een ietwat merkwaardige opening aan de bovenzijde. Vervolgens ploegde ik mij een weg door de rommel in de opslagruimte (volgens N een ‘inloopkast’) en maakte de vloer voor de opening vrij. Toen ik daarmee klaar was, kon ik op mijn rug gelegen het hoofd door de opening steken, zo de kist in. Al doende kreeg ik een erectie van de voorpret. Met behulp van een paar kussentjes onder mijn hoofd stak mijn neus net door het gat aan de bovenkant. Voor de zekerheid schroefde ik de kist vanuit de opslagruimte vast aan de tussenwand en viola, de constructie was gereed voor gebruik.

N had mijn geploeter met stijgend enthousiasme gevolgd vanaf de bank en stond te popelen om de constructie aan een test te onderwerpen. Ze diepte ergens een campingmatje op dat ze voor de opening in de wand legde. Zodoende lag ik even later prinsheerlijk te midden van stoffige dozen, stofzuiger en zakkenvol oude kleding met mijn hoofd in de kist. Mijn neus stak net boven de zitting uit. Door de versgezaagde opening zag ik het plafond en het bovenste deel van de scheidingswand. Meteen daarna werd het donker toen N ging zitten. En meteen rook ik haar zoete parfum. Ik weerstond de verleiding en N’s teleurstelling om meteen gebruik te maken van de situatie. Een generale repetitie zou misschien een deel van de spanning tijdens de premiere wegnemen. Ik schoof weer uit de kist en liep terug naar de woonkamer. N zat nog op de kist en keek me wat lodderig aan. ‘You ‘ve got the job’, fluisterde ze met een samenzweerderig lachje, terwijl haar hand de harde bobbel in mijn broek monsterde.

Twee dagen later zat ik stand-by in mijn ietwat bedompte en met behulp van een zaklantaarntje verlichte inloopkast. Vanachter de scheidingswand luisterde ik de gesprekken geamuseerd af. Na een halfuur waren er zo te horen al zo’n 15 gasten. De stemming zat er ook bij hen al meteen in aan het geroezemoes te horen..

Voordat N zou gaan zitten, zou zij een codewoord zeggen ten teken dat het moment daar was. Opgewonden drentelde ik wat heen en weer in mijn wat muffe hok. Vanachter de wand klonken opgetogen gesprekken. De meesten kende ik niet. Ik herkende de alt van de verrukkelijke Martha, een freelancer die af en toe wat teksten voor N verzorgde in gesprek met een ietwat aanstellerig klinkend mannetje. N had mij een poosje terug verteld dat zij Martha eens een trio met mij voorgesteld, maar dat was er om onduidelijke redenen helaas nooit van gekomen. Een andere bekende stem kwam zo te horen vanuit de keuken. Dat was Harold, een vaste klant van N. Een eersteklas eikel, maar hij betaalde goed.

Er werd getoast, er klonk gelach. Ik toastte heimelijk mee en zette een fles bronwater aan de mond. Net toen ik wat ongeduldig begon te worden, hoorde ik N luid en duidelijk het codewoord zeggen. ‘Muziek!’ sprak zij en een paar tellen erna vulde – hoe toepasselijk- ‘Pull up to the Bumper’ van Grace Jones de huiskamer. Mijn hart sloeg een tel over van opwinding. Gespannen hield ik het straaltje licht in de gaten dat door de opening in de kist op het kussen eronder viel. Na een tiental seconden werd het donker. Ik strekte mij ruggelings uit op het matrasje en stak behoedzaam mijn hoofd door het gat. Het was vrijwel aardedonker. Het rook er naar versgezaagd multiplex. Ik spande mijn halsspieren en richtte mijn hoofd op. Eerder dan ik dacht toucheerde mijn neus de zachtheid van N’s schaamlippen, die door de opening geperst leken te worden.

Ik stroopte gehaast mijn sportbroek een tiental centimeters naar beneden en gaf mijn erectie de vrijheid. Ik weerstond de aandrang het meteen op een likken te zetten. In plaats daarvan liet ik mijn neus plagerig rondjes maken langs de wachtende lippen. Maar er klopte iets niet… ik ademde diep in door mijn neus en snoof het zilte aroma, gegarneerd met een toefje pittige pislucht op. Een verpletterende conclusie drong zich op: DIT WAS N. NIET..! Ik liet mij terugvallen op het kussen en staarde met wijd open ogen in het duister. Tegelijkertijd hoorde ik elders in de huiskamer N lachen. Ze was mij weer eens een stap voor. De rollen waren ineens omgedraaid. Ik was al die tijd in de comfortabele veronderstelling geweest dat zij het risico nam. Plots was ík degene die getest werd! En Martha, wie anders, nam natuurlijk de test af. Ik hoorde haar lachen en iets tegen N zeggen. Haar stem vibreerde in mijn kleine cel…. Ik floot zachtjes tussen mijn tanden van bewondering voor hun heerlijke onbeschaamdheid. Ik nam mij voor mijn huid duur te verkopen en haalde diep adem. Martha… ik had haar al zo vaak ontmoet. Ze was een kleine vrouw van eind dertig. Niet heel knap, wel erg charmant en sensueel. Een volle bos krullen, even volle lippen en mollig op precies de goede plaatsen. Een diep decolleté was haar handelsmerk. De laatste keer dat ik haar zag zaten we in de koele avondlucht wat te drinken op N’s balkon. De twee bulten in haar zomerjurk gaven een vrij precieze indruk van haar grote tepels.

Zacht grommend begon ik aan de letterlijk heetste liksessie die ik ooit had genoten. De temperatuur in mijn houten befbunker liep tot ondraaglijke hoogten op. Zweetdruppels rolden over mijn voorhoofd en slapen en bleven hangen aan de oorlellen en prikten in mijn ogen. Ik hoorde Martha soms praten en lachen terwijl mijn tong op en neer ging, net als mijn rechterhand. De meeste tijd leek ze echter gehuld in een geconcentreerd stilzwijgen. Al snel begon ze zachtjes heen en weer te schuiven over de opening, de kist kraakte, mijn eikel kletste op mijn buik. Nu weer hapte en slobberde ik haar royale lippen naar binnen alsof ik een overrijpe peer aan het eten was, dan weer liet ik mijn tong in haar kontgaatje verdwijnen. Haar warme geil mengde zich met mijn zweet. Haar klit was helaas lastig te bereiken. Ik kon mijn hoofd niet erg lang hoog houden omdat de halsspieren al snel verkrampten. Shit. Ik trok mij gehaast terug om een paar extra kussens van de stapel te grissen die ik op de andere in de kist propte. Koortsachtig bracht ik mijn kop weer in stelling. Verrukt stelde ik vast dat een betere positie niet denkbaar was. Mijn kop zat nu klem tussen haar inmiddels drijfnatte holtes en het stapeltje kussens. Haar sap vloeide overdadig over mijn gezicht, bleef plakken in mijn kuif. Af en toe wipte ze beheerst op en neer, een enkele keer omdat ze moest lachen, maar meestal uit opwinding. Mijn neusbeen kraakte dan bijkans harder dan de kist.

Ze moest wel een bewonderenswaardig acteertalent hebben om geen argwaan te wekken bij de gasten. Mijn bewustzijn verengde zich. De muziek, het geroezemoes, het gerinkel van glazen, het verdween naar de achtergrond.. Ik was in dit donkere universum van 0,027 kubieke meter opgesloten met het welriekendste, sappigste fruit dat ik mij kon wensen. Martha… Ik wilde haar neuken, hier en nu. Het besef van mijn nauwe cel en dus mijn onvermogen daartoe werd bijna ondraaglijk.

Op dat moment voelde ik een schokje door het matras gaan. Meteen wist ik het: N.

Shock & Awe deel twee. De overrompeling was compleet. Mijn op en neergaande pols werd beetgepakt, de arm weggesmeten. Ik voelde hoe twee knieën aan weerszijden van mijn onderlijf geplant werden. Ik voelde wat olieachtigs over mijn eikel vloeien, waarna N’s snelle hand mijn lid zonder omwegen naar binnen propte. Onwillekeurig stootte ik een kreet uit, die onmiddellijk gesmoord werd in Martha’s eindeloze diepzeegrot. N zette het op een neuken. Vijf keer, zes keer en ik dreigde al te exploderen. Met een ongekende zelfbeheersing hield ik het nog eens tien seconden vol, maar het einde was onafwendbaar. Ik hoorde mijzelf kreunen toen ik al schokkend leegspoot in N.

Zo snel als N gekomen was, zo snel was ze weer verdwenen. Haar afwezigheid was door de gasten niet eens opgemerkt, vertelde ze mij later. Ik nam afscheid van Martha met een zoen. Verdwaasd kwam ik terug op aarde. Of eigenlijk in een muffe inloopkast. Een sliert voorvocht bungelde aan mijn afgetobde eikel. Ik rook mijn zweet en griste met mijn laatste krachten een slaapzak van een stapel. Vanuit de huiskamer klonk een lome blues. Ik glimlachte en nam mij voor N ooit eens terug te pakken. Samen met Martha natuurlijk. Vrijwel meteen daarna viel ik in een diepe slaap.

Ron

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *