Anaal!

()

Beste lezers,

Hier een bijdrage van Rinia. Weet je, ik lees MyLust en ander erotische verhalen site al een aantal jaren en sta steeds weer versteld van al die vrouwen die schrijven hoe makkelijk zij zich in hun anus laten neuken. Bij hen mogen alle mannen via de achterdeur naar binnen en ze vertellen dan steeds weer hoe probleemloos soepel dat blijkbaar gaat.

Mijn man Desi is helemaal gek op anale seks en kan van mijn achterste maar niet afblijven. En al zeg ik het zelf; ik heb echt wel een mooi kontje. Lekkere ronde billen, niet te groot maar wel opvallend als ik vb. een strakke broek of een strak rokje draag. Ik ben een bruine meid en iedereen weet wel dat bruine meiden vaak de mooiste kontjes hebben. Tijdens het vrijen wordt mijn kontje vrijwel constant door Desi gekneed. Hij likt me uitvoerig tussen de billen, dat vind ik zalig en van zijn vingertopje kan ik ook nog wel genieten. Maar daarmee houdt het wel op. We hebben het vaak geprobeerd om zijn lul er in te krijgen. Ik vind het gewoon niets, helemaal niets! Ik moet er niet meer aan denken dat ik nog eens een lul van achter zou moeten ontvangen. Al gauw kwam mijn man met een gevleugelde uitspraak, als hij het heeft over iets wat nooit zal gebeuren.

“Dat is net zoiets als wachten tot ik jou in je kont mag pakken.”

Het is top tussen ons en we neuken de sterren van de hemel, we houden zielsveel van elkaar, maar mijn aarsgat blijft verboden gebied voor zijn piemel. Likken blijf ik daar zalig vinden, maar ik kan zijn lul er echt niet in hebben.

Het is soms ontstellend om vast te stellen hoe anaal-geil Desi is. En daar gaat dit stukje over.

Ik heb een vriendin, Leotine, die net als ik van Surinaamse afkomst is. Waar ik billen heb, heeft Leotine een kont. Een machtig achterwerk waarmee ze alle kanten op draait als ze loopt. Alleen al door die forse achterkant van haar heeft ze altijd volop aandacht van liefhebbers die er naar hunkeren om al dat moois eens naakt te zien. Ze heeft dan ook al aardig wat vrienden versleten in de jaren dat ik haar ken (ze woont namelijk in het zelfde flatgebouw als mijn man en ik). We werden eens heel vertrouwelijk bij een stevig glaasje port. Ofwel; we waren allebei meer dan aangeschoten, mag ik wel zeggen. We hadden het over mannen in het algemeen en hun seksuele prestaties in het bijzonder en toen gaf ze ineens een kletsende klap op haar eigen achterwerk en ze zei: “Daar zijn ze bij mij helemaal gek op. Kontje kijken en er flink aan zitten en dan willen ze me daar ook eens een keer te pakken nemen.”

Ik veerde op, was als het ware op slag nuchter. Ik wees op haar billen en vroeg.

“Laat jij je daar dan ook…”

Ze lachte en knikte. “Neuken, bedoel je? Ja hoor. Wat kijk je nou? Wat trek je ineens een lelijk gezicht. Ben jij nog nooit in je kont geneukt?” Al gauw bleek dat zij dol was op wat ik maar niets vond.

“Mijn kont is dan wel drie keer jouw maatje, maar mijn gaatje is net zo nauw als dat van jou, hoor,” lachte ze. “Maar ik vind het gewoon lekker om daar opgerekt te worden en de mannen vragen er nou eenmaal om…”

Na nog een Portje of twee…heu… drie… durfde ik te vertellen hoe het zat tussen mijn man en mij. Ze luisterde aandachtig. Ze wilde weten of mijn man misschien een grotere lul had dan de gemiddelde vent. Ik zei dat ik dat niet wist, omdat ik weinige vergelijkingsmateriaal had gezien. Daar moest ze om lachen en ze vroeg me met mijn vingers aan te geven hoe groot hij in stijve toestand was. Ik hield beide wijsvingers op een bepaalde afstand van elkaar. “Middelmaatje,” stelde ze vast. “En hoe dik?” Ik maakte een rondje met mijn duim en wijsvinger.

“Mooi,” zei ze. “Hij is een lieve vent en hij heeft bij mij in de flat al zo veel geklust, dat ik hem wel een pleziertje gun. Als jij het goed vindt, mag hij er bij mij in,” en weer kletste ze hard op dat formidabele achterste van haar. Ik wist natuurlijk niet wat ik hoorde.

“Of wil je dat hij achter je rug om naar de hoeren gaat om zijn lusten te botvieren?” Zei ze. “Want zo zijn mannen, hoor, vertel mij wat.”

Bedremmeld zei ik dat wij allebei nog nooit vreemd waren gegaan en toen vroeg ik; “Leotine, zou ik er dan bij mogen zijn?” Ze lachte luid.

“Van mij wel. Waarom niet? Dan kun jij je eigen man eens zien neuken!” Ineens lachte ik met haar mee. Leotine is immers mijn beste vriendin. Waarom zou ik mijn man dat pleziertje niet eens gunnen? We spraken af dat we het zouden doen. En daar dronken we natuurlijk nog een lekkere Porto op.

De eerstvolgende keer dat we weer aan de Port zaten, was bij Leotine thuis op een mooie zondagavond. Mijn man en ik waren door haar uitgenodigd voor een etentje. Het was volop zomer. De balkondeur van haar flat stond open. Leotine droeg een kort jurkje. Haar bruine benen waren goed te zien, tot de forse dijen aan toe. En het glanzende jurkje spande om haar grote billen. Mijn man keek er steeds naar. Toen ze even in de open balkondeur stond en zich bukte om een geel blaadje van een plant die daar stond te plukken, zei ik, zoals we hadden afgesproken.

“Joh, Leotine! We kunnen nu een klein broekje en een paar grote billen zien, hoor!” Leotine bukte nog dieper en zei lachend.

“Dan zie je alles nu nog beter!”

Ik weer. “Niet doen, joh. Hij is dol op billen en straks wil hij je daar nog pakken ook!”

Mijn man schrok, keek me even schuin aan en staarde dan weer naar die zo goed als blote billen van Leotine. Leotine ging staan. Ze draaide zich om en vroeg aan mijn man.

“Ben jij zo’n billengek?” Hij ontkende het niet. En daar kletste ze zichzelf al weer vrolijk op haar brede achterwerk en ze lachte.

“Ik wil daar altijd wel gepakt worden, hoor. Van mij mag je wel een keer…”

Van het een kwam het ander en op een gegeven moment stond ze voor hem en was hij met twee handen bezig onder dat jurkje te voelen. Ik zat naast hem en moedigde hem aan. Ja, ja, daar was hij uiteraard heel verbaasd over. Toen sprak ik de verlossende woorden.

“Schat, jij wil zo graag eens anaal. Ik kan het gewoon niet hebben. Leotine wel. Als we nou met z’n drieën naar haar slaapkamer gaan, kan ik eens kijken hoe jij geniet…” Na enig zwijgen stamelde hij.

“Rinia, meen je dat nou echt?” Ik knikte en Leotine knikte net zo hard met me mee. Toen sleepten we hem naar haar slaapkamer en al gauw lagen we daar alle drie naakt op bed.

Gek, om je man met een ander te zien vrijen. Net zo gek als je vriendin naakt te zien, met de lul van je man in haar hand. Later ook in haar mond… en dan in haar kont!

Ze deden het op z’n hondjes en waarachtig zeg, ik zat er met mijn geile neusje bovenop en zag echt hoe de lul van mijn man tussen die machtige billen van Leotine in haar aarsje verdween. Nooit genoot mijn man zo als toen. Ik streelde zijn billen en ballen terwijl hij neukte en kon zelf wel janken van geluk. Want dit was me toch geil! Wat een mooi gezicht, die blote reet van mijn vriendin, die grote, heen en weer slingerende tieten van haar, en mijn trotse, blije man er achter met zijn lul diep in haar aars! Hij spoot zijn sperma er bij haar in en trok een slap geval terug. Toen mocht ik met een vinger in Leotine ’s kont komen om te voelen dat ze net zo strak was als ik. Ze had nog gelijk ook. Mijn man ging zich wassen en daarna neukte hij mij op Leotine ’s bed en kon Leotine eens toekijken. We waren alle drie blij. Toen ik daarna voor het eerst Leotine ’s kut eens likte en zij de mijne,

wisten we dat we een vorm van seks hadden gevonden die voor herhaling vatbaar was. Trioseks met Leotine, dat is vanaf die zondagmiddag dus vaak over gedaan. Steeds op zondag. Dan hebben we een etentje bij ons of bij haar en na de afwas gaan we aan de gang. Dan mag mijn man haar steeds in haar kont neuken. Ik krijg ook mijn portie van mijn man, maar dan wel in mijn kut.

Tot slot genieten Leotine en ik ook nog eens uitgebreid van elkaar. We bezoeken elkaar door de week nu ook regelmatig, Leotine en ik, en dan hebben we echte vrouwenseks. Daarbij masturbeer ik altijd even haar aars. Intussen is ook Leotine er wel achter gekomen dat ik echt niets kan verdragen in mijn kontgaatje. We hebben daar alle drie vrede mee, want wat bij de één niet kan, kan bij de ander juist weer wel en zo vullen we elkaar geweldig aan. We hopen maar dat Leotine zich voorlopig nog niet aan iemand zal binden en het bij losse vrienden zal houden, zodat wij nog lang door kunnen gaan met die geile triootjes. We worden er alle drie heel gelukkig van…

Anaalseks met mijn vriendin Leotine, daar heeft mijn man altijd wel zin in. En ik, op mijn beurt, kijk er graag naar en ben ook erg happy met de ontdekking dat ik biseks ben en bij Leotine vooral val op de dingen die ik zelf niet heb, namelijk joekels van tieten en een enorme, brede kont…

Rinia

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *