Verandering van spijs…

()

Ik ben Martinne drieënvijftig jaar, mijn man Karel is vijftig jaar. Ik betrapte mijn man naakt achter de computer. Hij was zich aan het aftrekken. Hij schrok zich wild toen ik onverwachts thuis kwam. “Waar ben jij mee bezig, waar kijk je naar?” Hij keek mij aan, maar zij niks. Ik keek over zijn schouder en zag een vrouw die buiten op een bankje zich liep verwennen door 5 mannen. “Laat eens kijken.” Ik zag meer van dit soort foto’s. Van mannen en vrouwen die buiten aan een auto seks hadden. Er stonden ook ontmoetingsplaatsen op. “Lijkt je dat spannend?”

” Ja” zij hij. “Dan zie ik alleen jou die anderen neukt of mag ik dat dan ook?

” Ja, als jij dat zou willen lijkt mij wel geil.”

“Ik zal er over na denken,” en liep de kamer uit. Ik heb er niks meer over gezegd en hij ook niet.

Vandaag na het eten zij ik tegen Karel,”wij gaan vanavond even weg ga je even afspoelen en doe iets sportiefs aan.”

“Waar gaan we dan heen,” vroeg hij?

“Da zie je wel.”

Terwijl ik de afwas deed was Karel zich aan het omkleden. Toen hij klaar was vroeg hij of we nog weg gingen en waar heen.

“Ik ga me ook even afspoelen,” ik liep naar boven. Toen ik terug kwam wist Karel niet wat hij moest zeggen. Ik had mij zwaar opgemaakt, had een kort rokje aan en een bloes. Karel keek wel maar zij niks.

“Geef mij de autosleutels maar,” zij ik tegen hem. Hij zij niks en gaf mij de sleutels.

Wat hij niet wist was dat ik die pagina over buitenseks heb gelezen en nu naar zo een plek toe reed om te kijken wat hij zou doen. Tijdens de rit keek hij steeds naar mij. Ik reed een grote parkeerplaats bij een grote waterplas op en stopte.

“Zullen we eens kijken hoe gezellig het hier is? Dit is namelijk een seks parkeerplaats.” Hij keek mij verbaast aan.

“Wat bedoel je?”

“Dat jij jezelf mag uitleven. Even kijken of ik een leuke dame voor je kan vinden?”

“Dat meen je niet!” zij hij.

“Ja, meen ik wel. Of durf je nu niet meer?”

“Natuurlijk wel,” zij Karel. Ik reed rond. Hier en daar stonden een paar auto’s maar de meesten alleen met één man er in. Er reden auto’s af en aan. Hier en daar stonden een paar mannen bij een auto om te kijken wat er in gebeurde of ze werden door het raampje gepijpt of afgetrokken. Ik zag een stel de auto uit lopen. Zij liepen naar een bankje en gingen zitten. Er kwamen ook twee mannen aan lopen. Een kwam naast haar zitten en de andere bleef staan. Haar man maakte haar jas los. Tot mijn verbazing had ze niks aan. De man naast haar pakte haar borsten en haar man pakte haar tussen de benen. Even later haalde die andere man zijn lul uit zijn broek. Ze pakte hem en trok er aan.

“Moet je er niet heen” zij ik tegen Karel. “Misschien kun je haar wel neuken?” Er stopte weer een auto en er kwam weer een man bij. Die drie mannen hadden allemaal hun lul uit hun broek ze pijpte ze om de beurt.

“Ga er ook maar heen,” zij ik. “Ik blijf hier op je wachten. Probeer haar maar te neuken” moedigde ik hem aan. Nu stapte hij uit liep er heen. Even later was hij de vierde die ze pijpte. Na een tijdje zakte Karel door de knieën en likte haar kut. Ik vond het een geil gezicht wat daar gebeurde. Even later hoorde ik een man klaar komen. Hij spoot over haar gezicht heen. Karel likte maar door en er kwam weer een man klaar. Die liep toen ook weg. De derde spoot ook over haar heen en Karel likte haar klaar zo te horen. Karel kwam op zijn knieën voor haar zitten keek haar aan en drukte zij lul tussen haar benen. De man naast haar knikte en Karel begon haar te neuken. Bij mij om de auto liep ook een man. Hij kwam nu naast mij staan. De man groette en ik groette terug. Hij zag er goed uit, ik schatte hem veertig jaar. Hij wreef over zijn lul.

“Toe maar, haal hem er maar uit.”

Hij haalde hem er uit. Ik pakte hem en begon hem te pijpen. Ik pijpte de man. Hij voelde aan mijn borsten, begon te kreunen en ik trok hem verder klaar. Even later hoorde ik Karel kreunen dat hij klaar kwam. De man liep weg en even later kwam Karel er weer aan. Toen hij weer in de auto zat vroeg ik hem of het lekker was geweest. Hij knikte van ja.

“Ze was niet zo oud als ik, of wel,” vroeg ik?

“Neen, ik schatte rond de vijfentwintig jaar.”

“Dus zoon vijfentwintig jaar jonger dan jij. Lekker hé! Zo ’n jong kutje?”

Hij knikte.

“En nu? Vroeg ik?

“Ja,” zij Karel, “en nu? Ga jij ook wat doen of wil je naar huis?”

“We rijden nog even wat verder. Dan zien we wel.”

Ik reed naar een ander bankje, zette de auto er ongeveer een meter of vijf van af.

“Je vindt het toch niet erg als ik daar even ga zitten?”

“Neen, moet ik met je mee?”

“Neen. Van hier af kun je alles zien. Ik ga ook alleen. Ik stapte uit liep wat rond en zette me op het bankje. Er kwamen wel wat auto’s aanrijden maar die reden door. Toen stopte er een Golf. Er zaten twee mannen in. Ze stapten uit. Toen ze dichterbij kwamen zag ik dat het twee jongens waren.

“Hallo” zeiden ze. “Zoekt u gezelschap?”

Ik keek ze aan en vroeg “hoe oud zijn jullie eigenlijk?”

Ik twintig zij de ene en ik negentien zij de andere.

“Weten jullie wel hoe oud ik ben? Ik kon jullie oma zijn.”

“Ja, maar wij vallen op oudere vrouwen en u hebt ook nog grote borsten.

“Ja? Pak ze dan maar.”

Mijn bloes werd los gemaakt. Ik had geen bh om dus mijn zware borsten waren meteen bloot. Ze pakten alle bij een tepel in hun mond en zogen er op.

“Maak jullie broeken los. Ik wil jullie lullen voelen.” Even later had ik twee lullen in de hand. Al vlug voelde ik een hand onder mijn rok. Ik had mijn slip in de auto al uitgedaan en mijn kut was al nat. Mijn benen werden uit elkaar geduwd en ik voelde een vinger in mijn kut.

Er kwam nog een man aanlopen. Ik schat veertig jaar. Hij stond even te kijken haalde zijn lul uit zijn broek en trok er aan.

“Kom maar, ik pijp ik je even.”

Ik zoog aan zijn lul en werd er erg geil van. Mijn kut sopte over en ik voelde nu een tong op mijn kutje. Ik kwam klaar. De jongen die mij likte wreef nu met zijn lul tegen mijn kut aan. Het geil liep eruit. Langzaam drukte hij zijn lul in mijn kut en begon mij te neuken. De man die ik pijpte kwam klaar en spoot zijn zak leeg in mij mond. Ik slikte het door. Nu wou ik die andere pijpen, zoog aan zijn lul en de jonge die mij neukte spoot mijn kut vol. Hij stond op.

“Kom maar, ik lik je lekker schoon.”

Die andere stopte zijn lul in mijn kut en er kwamen weer twee mannen aanlopen. Ze keken naar mij hoe ik werd geneukt. Even later voelde ik weer een warme straal in mijn kut. De jongens bedankten en liepen weg.

“Zo,” zij een van de toekijkende mannen “wil je nu nog een echte kerel of ben je moe.”

“Neen, hoor” zij ik. “Maar ik wil eerst mijn rok even uitrekken.”

De mannen hadden hun lullen uit de broek. Ik pijpte ze eerst. Er kwam nog iemand aan, hij had zijn lul al uit zijn broek.

“Hallo” zij hij. Ik knikte want ik was heerlijk aan het pijpen die andere papte mij bij de kut.

“Lekker nat,” zij hij. Hij knielde voor mij, deed een condoom om zijn lul en begon mij hard te neuken. Zijn lul was groot en hard. Ik genoot er van. Ik kreeg weer een straal sperma in mijn mond. De man die mij neukte kwam tegelijk met mij klaar. Hij haalde zijn lul uit mijn kut, bedankte en liep weg.

“Mag ik je nu ook neuken,” zij de derde man.

“Ja, stop je geile lul maar in mijn kut.” Hij trok ook een condoom om zijn lul stopte zijn lul in mijn kut en begon te neuken. Ik genoot er van dat die andere man stond te kijken hoe zijn vriend mij neukte. Opeens werden mijn borsten van achteren gepakt. Er stond weer een vreemde achter mij. Ik genoot van al die aandacht en werd hard geneukt. We kwamen samen klaar. Hij liep ook weg.

“Kom” zij ik tegen die man die achter mij stond. “Neuk mij ook.”

Hij kwam voor mij staan en zij, “dus jij wilt neuken!”

En ramde zijn lul zo maar in mijn kut. Hij neukte erg hard en krachtig. Ik genoot bij iedere stoot. Heerlijk om zo hard geneukt te worden. Toen ik bijna klaar kwam stopte hij.

“Nog niet, nog even wachten” en haalde zijn lul uit mijn kut.”Lik er maar even aan.” Ik likte hem schoon.

“En nu weer in je geile kut,” zij hij. En hij ramde hem weer hard in mijn kut. Hij neukte nu weer erg hard ik voelde zijn straal sperma diep in mijn kut en kwam zelf ook weer klaar. Hij trok zijn lul uit mijn kut gaf mij een kus en bedankte. Ik pakte mijn rok en liep weer naar de auto. Karel had alles gezien en vroeg bezorgd,”alles goed met je?”

“Ja, ik heb heerlijk genoten, jij toch ook?”

Er reed ons een auto voorbij met een stel.

Ik keek Karel aan en vroeg “kun je nog een keer? Dan rijden we achter ze aan.”

Maar dat was niet nodig. De auto bleef naast ons staan. Er zat een vrouw van ongeveer vijftig jaar aan het stuur en een veel oudere man. Ze bleven naast ons staan en deden het raampje open.

Hallo, zoeken jullie kontact? Ik namelijk wel. Mijn man wil mij graag laten neuken.”

“En hij dan? Vroeg Karel.

“Neen, hij niet.”

” Toe maar, verwen haar maar” moedigde ik Karel aan. Karel ging bij hun in de auto. Eerst begonnen ze elkaar te likken. Er kwam iemand aanlopen bleef eerst bij de buren staan zag dat Karel daar bezig was en liep toen naar mij toe. Het was een donkere jongen van ongeveer vijfentwintig jaar. Hij keek naar binnen zag dat ik geen kleren aanhad pakte mijn tepels en zij,”lekker hé.” Hij trok de deur open pakte mijn kut lekker en zij,” jij bent al geneukt, mag ik ook?

“Ja, neuk mij maar.”

Hij haalde een erg grote lul uit zijn broek. Daar schrok ik wel een beetje van. Ik schatte 24 of 25 cm en erg dik. Hij zag mijn reactie.

“Maak je geen zorgen, het kan wel. Je kut is al geneukt en volgespoten dus lekker nat.”

Hij kwam op mij liggen, zijn lul zakte in mijn kut. Hij was erg groot en dik maar ik genoot er steeds meer van. Na even hard beuken kwam ik weer klaar. Even later spoot hij mijn kut vol. Karel kwam ook weer in de auto. Hij had ook heerlijk geneukt.

“Mooi zo! Laten we nu maar naar huis gaan”

Veerle

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *