De vakantie 2.3

()

Jeanine zit nu helemaal naakt naast me één been tegen de voorruit, het andere door het zijraam, terwijl ze verwoed aan het masturberen is. Binnen de tien minuten is onze auto helemaal omringd door vrachtwagens. Ik zie enkel glimlachende truckers en opgestoken duimen. Bij de eerste de beste parking verlaat ik de snelweg gevolgd door drie vrachtwagens. Ik parkeer ergens achteraan waar het wat minder druk is, en de truckers parkeren hun vrachtwagen achter ons en links en rechts van ons zodat mijn wagen volledig aan het oog onttrokken is. De chauffeurs stappen uit en komen rond mijn auto staan. Jeanine kreunt en laat haar linkerhand volledig in haar kut verdwijnen. Ik open het zijraam aan de passagierskant en onmiddellijk staat de grootste van de mannen voor haar raampje. Hij opent zijn broek en haalt een flinke stijve lul naar buiten. Minstens twintig centimeter lang en zo dik als mijn pols.

Jeanine wenkt hem dichter en even later sluiten haar lippen zich rond zijn monsterlijke eikel. Terwijl ze hem met haar vrije hand masturbeert, smakt en slobbert ze verlekkerd. De man maakt geen enkel geluid, maar ik zie aan het schokken van zijn penis en het kloppen van de dikke aders die zich rond zijn lul wikkelen dat hij niet lang meer zal mee gaan. En ja, binnen de halve minuut begint hij harder te schokken, duwt zijn lul dieper in haar keel en spuit grommend zijn overvloedige sperma in haar mond.

Jeanine probeert het allemaal binnen te houden, maar dat is onbegonnen werk. Terwijl de trucker zich terugtrekt, zie ik vier, vijf straaltjes geil zich over haar kin een weg zoeken. Vlug buig ik mij naar voor en lik verlekkerd haar kin schoon. Ze grijpt me bij mijn oren en geeft me een natte geile tong kus waarbij ze al het sperma in mijn mond drijft. Ik lik haar lippen af en slurp het lekkere zoute geile spul naar binnen.

Jeanine blijft me kussen en steekt intussen haar kontje naar buiten door het zijraam. Onmiddellijk is daar de tweede trucker die deze kans niet laat liggen. Hij grijpt haar bij de billen en drijft in een keer zij lul in haar natte pruim. Ik hoor haar kut klotsen van geilheid.

De derde man staat aan mijn kant van de auto door het zijraam te loeren terwijl hij met zijn lul speelt. Als ik het raampje open staat hij recht en duwt zijn lul door het raam naar binnen. Zonder aarzelen hap ik zijn lul naar binnen. Hij neemt mijn hoofd vast en begint woest mijn keel te neuken. Ik regel mijn ademhaling en slik zijn eikel naar binnen terwijl ik met mijn tong de basis van zijn lul masseer. Hij begint steeds sneller in mijn keel te pompen, ongecontroleerd en wild. Ik voel zijn eikel opzwellen en dan spuit hij mijn keel vol. Vier, vijf geuten vullen mijn mond. Ik lik zijn lul helemaal proper net als Jeanine begint te roepen. De derde trucker heeft net haar kut vol gespoten. Ze rukt me op mijn rug op de zetel en gaat schrijlings op mijn gezicht zitten. Ze grijpt me bij mijn haar en smeert haar natten, sperma gevulde kut helemaal over mijn gezicht uit.

Ik lik, lepel met mijn tong al het witte spul van tussen haar lipjes en duik dan diep in haar neukkanaal. Luidruchtig slurp ik haar helemaal leeg waarna ik mij concentreer op haar clitje. Wild wrijft ze zich tegen mijn gezicht tot ze luid gillend voor de tigste keer klaarkomt. Ze blijft nog even op mijn gezicht zitten, tot ‘k haar bij haar kontje pak en van mij af hef.

“Wow, dat was heftig” zeg je.

“Wat had je dan verwacht, als naakt over de snelweg rijdt? Was het voor jou net zo lekker als voor mij?”

“Heerlijk schat, maar nu wil ik Ann zien, dus vooruit, gas geven.”

“Zou niet beter eerst iets aantrekken voor we van de weg gereden worden door een of andere oversekste vrachtwagenchauffeur?” Even later rijden we de inrit van onze villa binnen.

Ann staat boven aan de trap op ons te wachten. Ze draagt een zwart spannend topje en als ze de trap af komt zien we dat dat alles is wat ze draagt. Nog voor ik stil sta is Jeanine al uit de wagen, ze stormt de trap op en begint innig te kussen. Ik zie haar tongetje in Ann ’s mond verdwijnen en haar linkerhand is al bijna in mijn vrouw haar kut verdwenen.

“Hola,” zeg ik, “kunnen we dat niet beter binnen af maken, met een koud drankje erbij?” Ann houdt op met kussen en schenkt me een waarderende glimlach.

“Dag schat,” zegt ze. “Ik zie dat je weer flink tekeer bent gegaan. Zorg jij dan voor de drankjes?”

Even later zitten we op onze grote sofa naast elkaar met een lekkere koude gin-tonic. We zijn alle drie naakt, en Ann zit in het midden. Ik geef haar lieve tongkusjes zodat ze mij goed kan proeven. Jeanine speelt intussen met haar 85 DD tieten terwijl een hand steeds verder in de kut van mijn vrouw verdwijnt.

“Ik proef dat jullie niet hebben stil gezeten,” zegt Ann, “ik proef hier minstens drie soorten sperma.”

“Nou, als je zijn eigen sperma, en dat van Willem mee rekent zou je er eigenlijk vijf moeten proeven,” antwoordt Jeanine.

“Ons kut-sletje heeft het heel erg druk gehad, en de dag is nog niet voorbij. Straks gaan we nog naar de club, en wie weet hoeveel seks-sap hij dan nog binnen krijgt.”

Terwijl ze vertelt blijft Jeanine ’s hand in en uit mijn vrouw ’s kut verdwijnen en telkens ze op het diepste punt is, wrijft ze met haar duim over de centimeters grote vrouwen-lul van mijn vrouw. Die is intussen flink opgewonden, zonder de hand uit haar kut te laten schieten, gaat ze op handen en knieën, waarna ze mijn lul naar binnen hapt en woest begint te slobberen. Intussen verdwijnt Jeanine ‘s hand volledig in haar kut terwijl Jeanine ‘s andere hand verwoed probeert te verdwijnen in Ann’ s andere holletje. Ik voel aan de woestheid van haar bewegingen dat het gaat gebeuren. Plots houdt ze op met pijpen, schokt, kreunt heel laag en dierlijk, om dan een luide gil te geven, nog spastisch te schokken en Jeanine bijna haar hand af te nijpen.

Dan komt de ontploffing. Grote stralen kutvocht schieten alle kanten op. Binnen tien tellen zijn we allemaal kletsnat en doordrenkt van haar lekkere teven-geur. Ook ik hou het niet meer, en voor de tweede keer in minder dan een uur spuit ik mijn sperma. Ann, laat trots zien hoeveel ik geschoten heb en deelt het dan met Jeanine. Daarna komen ze me allebei mijn geil terug geven. Heerlijk!

“Nou, zegt Ann, wij gaan ons dadelijk opmaken, maar mijn slettenbeestje hier, jij mag je niet wassen. Ik wil dat je lekker naar kut en sperma blijft ruiken. Daar worden mijn vriendinnen zo geil van als de pest.”

Rhrp

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *