Vakantie 1.3

()

Sedert een paar maanden ben ik halftijds gaan werken. Na dertig jaar horeca hield ik het een beetje voor bekeken, en de lange dagen werden mij wat te veel. Intussen ben ik het al helemaal gewoon, een week werken, een week thuis, maar nu het eindelijk zomer zou moeten worden laat de zon het behoorlijk afweten. Gelukkig zijn onze beste vrienden onlangs verhuisd naar een klein stadje in het noorden van Spanje, en mijn man Willem en ik, Jeanine, hebben besloten dat ik voor een weekje naar het zonnige zuiden mag. Onze vrienden Ann en Ron zijn enthousiast En morgen vroeg vlieg ik om 7u naar Reus waar Ron mij komt afhalen. Ik ben behoorlijk opgewonden, want Ron en ik hebben samen al behoorlijk wat mee gemaakt, en met Ann, die net als ik bi-nieuwsgierig is heb ik ook al een paar keer heerlijk gevrijd. Willem heeft mij vannacht om 4u afgezet aan de luchthaven van Zaventem, en nu zit ik in het vliegtuig naast een veertiger die er best wezen mag. Mooi gebruind, slank, blond licht krullend haar en een prettig gezicht. Jammer genoeg valt hij al na tien minuten in slaap. Als we een half uurtje onderweg zijn zakt zijn hoofd op mijn schouder en hij begint zachtjes in mijn oor te snurken. Ik voel me helemaal thuis, want Willem kan ook een flink bos omzagen, zeker als hij wat gedronken heeft. Dus ik laat maar begaan tot hij zich naar mij draait en zijn arm rond mij legt net onder mijn borsten. Ik kuch een beetje om hem te wekken en als dat niet helpt por ik hem in zijn zij met mijn elleboog. Hij schrikt, verliest een beetje zijn evenwicht en grijpt mij vol in mijn rechterborst. Dit wordt me toch echt te gortig dus ik verwijder hardhandig zijn hand. Nu is hij pas echt wakker. Hij bloost en stamelt een verontschuldiging.

‘Ach laat maar,’ zeg ik, ik weet wel dat het zo niet bedoelt was’

‘Ja sorry hoor. Ik dacht dat ik nog bij mijn vriendin in bed lag. Het is ook nog zo verdomd vroeg’

‘Niet erg hoor, er hebben al lelijkere mannen aan mijn tieten geprutst hoor.’

‘Dank je, nu wel al zo intiem geweest zijn, ik heet Ben’

‘Aangenaam Ben. Ik ben Jeanine. Leuk om iemand op deze manier te leren kennen, haha.’

‘Ja, erg prettig. Jammer dat het niet wat langer kon duren. Begon het net prettig te vinden.’

Ik kijk opvallend naar zijn kruis, ‘ja, dat zie ik.’

Hij bloost een beetje. ‘Ja nou, ik droomde van mijn vriendin en dan krijg ik altijd kriebels in mijn broek.’

‘Ach, en ik nog wel denken dat ik de oorzaak was.’

Nu lacht hij echt. ‘Jij bent ook niet op je mondje gevallen Jeanine.’

We babbelen nog wat verder en het blijkt dat hij bij zijn tante op vakantie gaat die op minder dan 5 minuten van Ron en Ann wonen.

‘Weet je wat, zeg ik, waarom kom je morgen of overmorgen niet eens langs’.

Ik geef hem mijn nummer en het adres en dan landen we op de luchthaven van Gerona. Hij heeft geen bagage bij, dus aan de bagage band nemen we afscheid. Hij wil me een hand geven, maar daar ga ik niet op in.

‘He, zeg ik’ als je mijn tieten hebt gevoeld kan er ook wel een kus af zeker.’

Als hij bukt om me een kusje op de wang te geven trek ik hem dichter bij en kus hem vol op de mond, waarbij ik mijn tong even tussen zijn lippen laat spelen.

‘Oh, zegt hij, lekker. Dag Jeanine, ik ga je zeker nog bellen.’

Mijn koffer is er zo, en binnen de vijf minuten loop ik door de douane en daar sta jij op me te wachten. Ik zie je gezicht helemaal opklaren als je mij in het oog krijgt en met een brede glimlach en je armen wijd open kom je naar me toe gelopen.

‘Hoi lieverd, zeg je terwijl je me omarmt. Ik heb je zo gemist.’ En dan kus je me. Ik was weer vergeten hoe lekker jij kan kussen, zacht, maar niet te zacht. Ik voel je tong binnendringen en geef me helemaal aan je over. Ik druk me dicht tegen je aan en ik voel je erectie tegen mijn venusheuvel wrijven. Mijn sappen beginnen te lopen en ik krijg de kriebel in mijn kut. Liefst zou ik je ter plekke bespringen. Maar je trekt je een beetje terug.

‘Niet hier schat, zeg je. Straks is daar Nog tijd genoeg voor.’ Je neemt mijn koffer over en met je arm rond mijn schouder wandelen we naar de parking.

‘Wil je je niet omkleden, vraagt hij. Het is hier flink warm hoor.’

Hij wijst me waar de toiletten zijn en waar de kleedkamer zich bevindt en als ik twee minuten later buiten kom in een minirokje en een topje, kijkt hij bewonderend en goedkeurend naar mijn benen, slaat zijn arm weer rond mijn schouder, en brengt me naar zijn auto die net om de hoek staat. Voor hij de auto start kussen wij nog eens uitgebreid en voelt hij nog eens onder mijn rokje. Mijn kut is al kletsnat, gedeeltelijk door het gesprek met Ben, maar vooral door het vooruitzicht op een lekkere vrijpartij. Ik ga met mijn benen wijd zitten zodat Ron makkelijk overal bij kan. Hij gaat dadelijk met zijn vingers naar mijn kut en begint ijverig over mijn klitje te wrijven. Een vinger verdwijnt tussen mijn lipjes en een eerste kreun ontsnapt mij. Daardoor aangemoedigd steekt hij eerst een en dan twee vingers naar binnen en begint te vingeren.

Hij weet hoe ik het graag heb, eerst langzaam, dan steeds sneller en dieper. Binnen de minuut bereik ik mijn eerste orgasme, maar hij blijft verder vingeren, nog sneller en het duurt niet lang of ik komt luid kreunend opnieuw klaar. Deze keer haalt hij zijn vingers uit mijn soppende kut en likt ze verlekkerd af, waarna hij me nog eens lekker kust. Ik proef mijn eigen sappen en grijp opgewonden in zijn kruis. Zijn lul is keihard maar hij pakt mijn hand weg en zegt ‘straks is er tijd genoeg schat, nu rijden we naar huis, je installeert je eerst en dan zal het wel vanzelf gebeuren. Ann wil je ook lekker pakken en met drie is het nog lekkerder. En je weet het, meer als drie keer per dag lukt mij niet.’

Na nog een hongerige, hete kus, rijden we de autosnelweg op naar Mataro.

Rhrp

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *