Zaterdagmiddag

()

Het was zaterdagmiddag en ik (Serge) was klaar met werken en reed terug naar mijn studentenkamer. Het studentenhuis waar ik woon heeft vijf kamers. Eén woonkamer en vier slaapkamers. Ik woon daar samen met drie andere huisgenoten, twee vrouwen en nog één jongen. Tegenover mijn deur was een deur naar de kamer van Hilde en bij de voordeur waren ook nog twee kamers die van Stefaan en Ilse. Stefaan en Hilde waren thuis toen ik aankwam en we gingen samen eten, want Stefaan had gekookt.

Ik vroeg aan beiden of ze vanavond ook gingen stappen, maar Stefaan vertelde me dat hij vanavond nog terug naar zijn ouders ging en daar ging stappen. Hilde zou met een paar vrienden gaan stappen, dus zei ik dat ik haar misschien nog tegen kwam die avond. Ook Hilde ging zich omkleden en ze vroeg een paar keer om mijn advies. Hilde is een mooie meid van twintig met lang donker haar. Donkere ogen, lange benen, een lekker strak figuur met een goddelijk kontje en een paar behoorlijk zware borsten (grote cup C).

Na het eten ging ik me klaar maken en stapte ik op de fiets naar een vriend van mij om daar alvast in te gaan drinken. We gingen rond middernacht naar de stad en we dronken behoorlijk wat alcohol. Om vier uur gingen de kroegen dicht en besloten we maar om naar huis toe te gaan. Redelijk beschonken pakte ik de fiets, maar ik was nog niet zo dronken dat ik niet fatsoenlijk naar huis toe kon gaan.

Toen ik thuiskwam was er niemand thuis dus besloot ik maar om direct naar bed toe te gaan. Maar net voordat ik in mijn bed lag, hoorde ik de voordeur open gaan. Hilde was thuisgekomen. Ik hoorde aan het lawaai dat ze maakte dat ze te veel gedronken had. Ik besloot er geen aandacht aan te geven, maar opeens ging mijn deur open en stond Hilde in de deuropening. Ze was zo dronken dat ze haar eigen deur niet kon vinden. Ze liep naar mijn bed toe en ze ging op mijn bed liggen. Ik zag dat ze al bijna in slaap viel.

Ik liep naar haar toe en ging kijken of ze nog wakker was. Ik besloot haar naar haar eigen kamer te brengen. Ik pakte haar beet onder haar rug en onder haar benen en ik liep naar haar kamer toe en legde Hilde op bed. Ze noemde met bij de naam van haar vriendje Martin en dat ze het fijn vond om zo’n fijn vriendje te hebben. Ik deed net of ik het niet gehoord had en net op het moment dat ik terug wou lopen riep ze weer Martin tegen me en ze pakte mij vast. Waarom ga je weg? Kom hier in bed liggen. Ik begreep dat ze mij voor Martin aan zag en na enige twijfeling bij mezelf, besloot ik om maar bij haar in bed te kruipen.

Hilde begon me direct te betasten en ze zoende mij vol op de mond. Ik tongde terug en begon haar een beetje uit te kleden. Eerst haar strakke T shirt en daarna haar spijkerbroek. Vervolgens begon ik haar in haar nek te zoenen en aan haar gehijg te horen vond ze dit erg lekker. Ik daalde na verloop van tijd wat af naar beneden en maakte haar bh los. Haar grote borsten kwamen te voorschijn en ik begon deze wat te kneden om vervolgens haar een beetje te plagen.

Mijn hand dook onder haar string en langzaam begon ik haar te verwennen. Ik merkte dat ze al erg geil was. Haar string bleef ook niet lang aan en ik dook verder af naar beneden om heerlijk te gaan beffen. Ze hijgde steeds heftiger en sneller. Haar eerste orgasme kwam er aan. Ze kwam kreunend klaar. Ze kwam iets omhoog en ze pakte mijn lul die al behoorlijk op lengte was. Ze nam hem direct in haar mond en begon me te pijpen. Ze zoog mijn lul af alsof haar leven ervan af hing. En al redelijk snel spoot ik mijn volle lading bij haar naar binnen. Ze probeerde alles door te slikken, maar het was teveel voor haar.

Niet veel later begon ze mijn lul weer op volle oorlogssterkte te maken en zei: “O, Martin ik wil je nu in me.”

Ik dacht na over het feit dat ik geen condoom bij de hand had, maar liet me dit natuurlijk niet twee keer zeggen en duwde mijn lul bij haar naar binnen. Mijn lul floepte redelijk gemakkelijk naar binnen en ze begon direct te hijgen. Na elke stoot kreunde ze steeds harder. Ik voelde haar tweede orgasme opkomen en ze kreunde nog harder.

“Ow, o, ho, ow, ja..ja..ja..ja. Martin! Ooooow. Ik kom…”

Ik draaide me op mijn rug en ze kwam op mij zitten. Ze begon me heerlijk te berijden. Haar kut omsloot mijn lul en dit was een heerlijk gevoel. Ik kneedde aan tieten en likte er aan. Dit wond haar nog meer op. Ze bleef maar heerlijk mij neuken, maar ik wilde nog niet in haar komen. Toen merkte ik dat zij weer een hoogtepunt aan het bereiken was en voor de derde keer kwam ze luid kreunend klaar. Wat een geil wijf was dit zeg.

Haar lekkere lijf trilde helemaal van genot. Ik legde haar op haar buik en met haar kontje een beetje omhoog. Ik stopte mijn lul diep naar binnen en ik stootte vol door. Nu was ze helemaal niet meer te houden en ze kreunde zo hard dat de buren hiervan wakker moesten worden. Ik had mijn zinnen nu gezet om in haar klaar te komen. Ik was zo geil geworden. Na een paar minuten begon Hilde wederom een hoogtepunt krijgen, maar dit keer zou het niet alleen zijn. Ze kreunde

“O. Martin….ik kom…. Ik kom!” En praktisch gelijk spoot ik mijn lading bij haar naar binnen. Heel even bleef ik op haar liggen en Hilde viel al heel snel in slaap. Op het moment dat ze sliep, ruimde ik de paar druppels op die uit haar kut op het bed waren terechtgekomen. Waarna ik de deken over haar heen gooide, de lamp uitmaakte en me naar mijn eigen kamer begaf. Wat een lekkere, geile wip was dat zeg.

Ik deed mijn ogen dicht en ging heerlijk slapen.

De volgende ochtend/middag toen ik opstond liep ik naar de gang en keek ik door het kiertje van de deur bij haar op de slaapkamer en zag dat ze nog lag te slapen. Ik besloot me te gaan douchen en nadat ik klaar was hoorde ik dat Hilde wakker was geworden. Al vrij snel kwam liep zij naar de badkamer toe en ze zag dat ik al bijna klaar was met omkleden. Ik vroeg aan haar of het gisteravond leuk was. En ze zei dat het gezellig was, maar dat ze zich niet meer kon herinneren hoe ze thuis was gekomen. Ze had verder alleen een beetje spierpijn en vroeg zich af waar dat door zou komen.

Ik gniffelde een beetje in mezelf en zei dat het misschien kwam doordat ze een andere beweging had gemaakt dan normaal.

Ronald

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *