Hulp in de winkel

()

Het was een mooie zonnige dag, dus besloot ik om even de stad in te gaan. Vanavond kwam mijn vriend langs en ik wilde hem graag verrassen met een nieuw setje lingerie. Het was net lente, dus de lingeriezaak hing vol met felle kleuren, bloemmotieven en kanten afwerkingen. Ik ga graag lingerie kopen. In een nieuw setje voelde ik me de meest sexy en zelfverzekerde vrouw van de wereld. Ik zocht een leuk wit setje uit met gekleurde bloemen erop, lekker zomers. De bh was afgewerkt met zwart lint en met een strikje in het midden. Ook het slipje had een zwart strikje, verder was het slipje bijna helemaal doorschijnend.

In het pashokje deed ik mijn shirt en mijn bh uit en keek in de spiegel. Ik heb een platte buik en een slanke taille die overliep in een paar brede heupen. Mijn heupen verdwenen in mijn strakke spijkerbroek waarin mijn ronde billen goed zichtbaar waren. Over mijn borsten was ik soms minder tevreden. Ze zijn mooi van vorm maar ze hadden net wat groter mogen zijn. Mijn vriend vond daarentegen juist dat mijn borsten mooi in verhouding waren met de rest van mijn lichaam. Ik wreef met mijn rechterhand over de borsten waardoor mijn tepels hard werden. Ze staken vooruit op mijn kleine maar stevige, ronde borsten. Ik keek nog even goedkeurend naar mijn ontblote bovenlichaam en paste toen de gebloemde bh. Hij paste goed, de lichte push-up vorm zorgde ervoor dat de ronde vorm van mijn borsten nog beter benadrukt werd.

Toen ik de bh los wilde maken klemde een van de drie haakjes. Ik trok en duwde maar het klemmende haakje ging niet los. Door al mijn gerommel aan de bh was er een ander haakje afgetrokken. Bang dat ik de bh verder stuk zou maken, stak ik mijn hoofd om het gordijntje van de paskamer op zoek naar hulp. Er kwam een mooi meisje voorbij lopen met lang golvend bruin haar. Ze leek iets ouder dan ik. Een jaar of 21 schatte ik.

“Sorry, ik heb een beetje een vreemde vraag.” Zei ik met een rood hoofd tegen het meisje. “Ik heb net een bh gepast en ik krijg hem niet los.” Het meisje glimlachte en bekeek me met een paar sprankelende ogen, alsof ze nieuwsgierig was wat ik achter het gordijn verschuilde.

“Ik help je graag even hoor.” Antwoordde ze vriendelijk. Het meisje kwam achter mij aan het pashokje in. Ik ging met mijn gezicht naar de spiegel toe staan en haalde met mijn hand mijn lange blonde haar naar voren zodat mijn rug vrij was. Het meisje kwam achter mij staan en liet haar hand vanuit mijn nek naar de plek van de sluiting glijden. Mijn huid tintelde bij deze warme aanraking. Terwijl het meisje achter mij stond bekeek ik haar in de spiegel. Ook zij keek even op van de sluiting en liet haar ogen even rusten op mijn borsten.

“Hij staat je erg mooi, de bh.” Zei ze, terwijl haar wangen licht roze kleurden.

Op dat moment sprong de sluiting open waardoor het rechterbandje over mijn schouder heen schoof. Dit zorgde ervoor dat mijn een van mijn borsten ontbloot werd. Het meisje bekeek mijn harde tepel in de spiegel terwijl ze met haar hand, die nog steeds op mijn rug lag, mijn rug zachtjes streelde. Snel wendde ze haar blik af en keek me aan. Ze verontschuldigde zich een beetje ongemakkelijk. Ik draaide me om, zodat ik haar direct aan kon kijken. Ik bedankte haar terwijl de bh nog steeds maar over een schouder hing. Haar ogen gingen weer omlaag naar mijn borsten.

“Je bent erg mooi, zal ik even een nieuwe bh voor je halen?” Voordat ik had kunnen antwoorden was ze de winkel alweer in verdwenen om een nieuwe bh te halen. Toen het meisje weg was merkte ik het tintelende gevoel in mijn onderbuik. Zowel van opwinding als nervositeit. Ik kon niet ontkennen dat de aanraking van het meisje me opwond, ook de manier waarop ze naar mijn borsten keek deed een verlangen in mijn omhoog borrelen. Ik had er wel vaker over gefantaseerd hoe het zou zijn om een intieme ervaring te delen met een vrouw, maar daar was het ook bij gebleven. Ook had ik met mijn vriend gefantaseerd over een trio met een andere vrouw. Door dit verlangen werd ik zenuwachtig, ik zou deze fantasie namelijk graag waarmaken met de mooie brunette. Maar wilde zij dit ook? Het leek er wel op, maar het zou ook allemaal tussen mijn oren kunnen zitten. Terwijl ik een beetje paniekerig nadacht over wat ik moest doen of zeggen als ze terug kwam, was het meisje al geruisloos het pashokje in geglipt.

“Hier, heb je een nieuw setje.” Het meisje overhandigde mij het gebloemde lingeriesetje. “Ik denk dat het slipje je billen ook mooi zal sieren. Mijn naam is Liza trouwens.” Ik keek het meisje in haar sprankelende ogen aan en vertelde haar dat ik Roos heette. Liza ‘s ogen gleden langzaam over mijn lichaam. De bh die half over me heen hing lag inmiddels op een stoel in de paskamer. Liza bekeek mijn borsten aandachtig. Ik wilde graag iets zeggen om de stilte te breken maar ik wist niet wat. Toen zag Liza het lingeriesetje in mijn hand en schrok wakker uit wat een dagdroom leek te zijn.

“Ik zal je alleen laten, dan kun je het passen.” Zei Liza terwijl ze met haar hand naar de rand van het gordijn zocht. Ik wilde niet dat ze me preuts zou vinden en ik wilde al helemaal niet dat ze weg ging, dus zei ik: “Dat hoeft niet hoor, misschien heb ik je hulp zo weer nodig.” Dat laatste ontglipte me, ik keek haar aan afwachtend op haar reactie. Bang dat ze het een rare opmerking vond. Liza lachte daarentegen juist lief naar me en kwam tegenover me staan. Ze legde haar handen op mijn heupen en keek me vol verlangen aan.

“Ik wil je heel graag helpen.” Liza ‘s vingers gleden van mijn heupen naar mijn buik langs het randje van mijn spijkerbroek. Tot ze bij mijn knoop was aangekomen. Mijn adem schokte en mijn hele huid tintelde. Liza bekeek mijn gezichtsuitdrukking, die haar de geruststelling gaf dat ik dit wilde. Dus opende ze de knoop van mijn broek. Haar vingertoppen gleden vanaf de voorkant van mijn broek naar achteren, waar ze haar handen verder naar beneden liet zakken tussen de spijkerbroek en het dunne, gladde stofje van mijn slipje. Bij elke beweging die Liza maakte werd het verlangen groter en het tintellende gevoel in mijn poes erger. Liza schoof mijn spijkerbroek helemaal naar beneden zodat ik eruit kon stappen. Toen ze terug naar boven kwam liet ze haar handen langs de binnenkant van mijn benen omhoog glijden. Heel even streelde ze met haar vingertoppen over mijn venusheuvel, waarna ze haar handen weer op mijn heupen legde. Ik voelde dat ik al aardig nat was geworden en dat mijn slipje ook al vochtig was.

Ik liet een van mijn handen over haar wang naar haar nek glijden. Ik trok haar gezicht naar me toe zodat ik haar kon zoenen. Haar lippen waren vol en zacht. Passievol trok ik haar nog dichter tegen me aan en opende mijn mond zodat onze tongen elkaar konden ontmoeten. Liza ‘s handen gleden naar beneden over mijn billen. Ze masseerde ze terwijl ik met mijn handen onder haar shirt naar haar borsten zocht. Ik kon niet wachten ze te bevrijden van Liza ‘s shirt en bh. Liza merkte dit en deed snel haar shirt en bh uit. Ze drukte haar borsten tegen de mijne en drukte een innige zoen op mijn mond. Ik legde mijn handen op Liza ‘s borsten. Ze waren iets groter dan die van mij en vulden mijn handen perfect. Ik nam Liza ‘s harde tepels tussen mijn duim en wijsvinger en trok en draaide er zachtjes aan. Liza zuchtte van genot.

Met een hand masseerde Liza mijn billen terwijl ze met de andere hand over mijn venusheuvel wreef. Langzaam liet ze haar hand in mijn slipje glijden. Met haar vingers gleed ze tussen mijn schaamlippen over mijn clitoris. Mijn lichaam schokte en ik kreunde zachtjes. Liza drukte meteen een sussende kus op mijn mond. Even was ik vergeten dat we in een lingeriezaak waren. Liza duwde een vinger in mijn poes, deze was ontzettend nat dus dit ging gemakkelijk. Met haar duim draaide ze rondjes over mijn clitoris. Toen ze er nog een vinger bij deed moest ik me bedwingen om niet te gaan kreunen. Ritmisch bewoog Liza haar vingers in en uit mijn warme, vochtige poes. Ineens stopte Liza, ze draaide me om zodat ik naar mezelf in de spiegel kon kijken. Liza stond achter mij en kuste me in mijn nek. Ik bekeek mezelf in de spiegel. Liza kneedde met haar linkerhand mijn linkerborst terwijl ze met haar rechterhand over mijn venusheuvel wreef. Met haar tong likte ze mijn schouder tot mijn oorlelletje. Doordat ik dit allemaal in de spiegel kon zien werd ik nog geiler, mijn slipje was helemaal nat geworden.

“Je bent echt prachtig.” Kreunde Liza zachtjes in mijn oor. Ze pakte me vast en trok mijn billen naar achter. Ik bukte voorover, mijn handen steunden op de spiegel. Liza kon mijn kontje nu goed bekijken. Ze streelde over mijn billen en spreidde mijn benen. Voorzichtig schoof ze mijn slipje naar beneden. Terwijl ze haar handen terug naar boven liet komen kuste ze mijn billen. Heel even liet ze haar tong tussen mijn billen glijden. Toen ze weer achter me stond stak ze twee vingers tussen mijn benen door inmijn vochtige poes. Ik voelde de spieren samentrekken en een zucht van genot ontsnapte tussen mijn lippen. Ritmische bewoog Liza haar vingers terwijl ze met haar duim om mijn kontgaatje cirkelde. Mijn ademhaling werd steeds zwaarder en ik voelde een orgasme naderen. Om tot een fantastisch hoogtepunt te komen streelde ik met mijn vingertoppen over mijn clitoris. Omdat ik geen geluid mocht maken bouwde de spanning alleen maar meer op. Liza stootte haar vingers steeds iets harder en steeds iets dieper bij mij naar binnen, tot ik het niet meer hield. Liza merkte dit dus stootte ze nog een paar keer hard terwijl ze met haar andere hand mijn mond bedekte.

Mijn lichaam schokte terwijl er een heerlijk tintelend gevoel door mijn lichaam ging. Een voldaan, verlossend gevoel trok door mijn benen naar de puntjes van mijn tenen. Puffend hing ik tegen de spiegel aan. Ik moest een paar keer knipperen voordat ik weer helder kon zien. Dit had ik altijd als ik een goed orgasme had gehad. Het duurde even tot de kracht in mijn benen terug was. Ik ging weer rechtop staan en gaf Liza een kus.

“Hm… Dat was heerlijk.” Zei ik kreunend tegen Liza.

“Nu ben jij aan de beurt.” Ik trok Liza naar met toe en pakte haar borst in mijn hand. Ik zoog aan haar tepels tot ze hard waren, Liza kreunde zachtjes. Soepel maakte ik haar broek los en schoof deze en haar slipje naar beneden. Liza stapte uit haar broek en trapte hem naar het hoekje van het pashokje. In de andere hoek van de paskamer stond een stoel. Ik duwde Liza hier voorzichtig op. Vervolgens ging ik voor haar op mijn knieën zitten. Ik spreidde haar benen en kuste haar tussen haar borsten. Mijn met mijn vingertoppen streelde ik haar clitoris. Liza ging op het randje van de stoel zitten zodat ik er nog beter bij kon. Haar schaamlippen glinsterden van het geile vocht dat uit haar poes kwam. Ik wilde het maar al te graag proeven. Met mijn vingers opende ik haar schaamlippen zodat ik mijn tong ertussen kon plaatsen. Ik bewoog mijn tong tussen haar vagina en clitoris op en neer. Liza begon zwaarder te ademen ene streelde met haar vingers door mijn haar. Met mijn tong bleef ik om Liza ‘s clitoris cirkelen zodat ik mijn vingers in haar vagina kon steken. Ik begon met een vinger die er erg gemakkelijk in gleed. Te gemakkelijk naar Liza ‘s smaak en ze smeekte om meer. Ik liet een tweede en vervolgens een derde vinger bij haar naar binnen glijden. Liza ‘s mondhoeken krulde omhoog van genot. Ik drukte mijn tong harder tegen haar clitoris aan waardoor ik mijn hand natter voelde worden. Maar dat maakte me niks uit want ze smaakte heerlijk.

Toen ik mijn vingers sneller, harder en dieper bij haar naar binnen stootte begon haar lichaam te huiveren. Haar buikspieren trokken geschokt samen en haar orgasme borrelde omhoog. Hevig bewoog ik mijn tong over haar clitoris terwijl Liza naar adem snakte. Nog drie harde stoten en meer was er niet nodig om ook Liza een hoogtepunt te laten bereiken. Kronkelend lag ze op de stoel terwijl haar ogen straalden van genot. Ze beet op haar lip zodat ze de hartstochtelijke kreten, die haar mond zo graag uit wilden, kon bedwingen. Ik ging weer staan en keek naar de uitgeputte naakte Liza die met een verrukkelijke glimlach op de stoel lag. Toen Liza weer op adem was gekomen stond ze op en gaf me een kus waarna ze zachtjes in mijn oor fluisterde: “Dat was geweldig.”

We raapte allebei onze kleren van de vloer toen ik me realiseerde dat ik het lingeriesetje nog steeds niet had gepast. Vlug deed ik het setje aan en bekeek het in de spiegel.

“Het staat je prachtig.” Zei Liza lustig. “Pas maar op anders duurt het nog langer voordat we hier weg zijn.” Ik lachte en bedacht me dat ik dat helemaal niet erg zou vinden. Maar helaas, het was tijd om naar huis te gaan. Ook was ik ervan overtuigd dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ik Liza zou zien.

“Ik ga maar vlug afrekenen zodat ik hiermee mijn vriend kan verrassen.” Zei ik terwijl we onze kleren weer aan deden. Liza lachte en haalde een briefje uit haar broekzak.

“Hier heb je mijn nummer.” Ze overhandigde mij het briefje. “Voor het geval dat jij of jij en je vriend nog een keer mijn hulp nodig hebben.” Ze knipoogde. Ik gaf haar nog een laatste kus voor ik het pashokje uitliep. Toen ik de winkel verliet sloeg ik meteen het nummer van Liza op in mijn telefoon zodat ik het niet zou kwijt raken. Het zal vast nog van pas komen.

Roos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *