Martin 2.2

()

“Sorry hoor, dat was niet mijn bedoeling. Maar ik heb nog nooit een pik in mijn hand gehad, ik vind het heel mooi om te zien en te voelen hoe hij groeit in mijn hand. Mag ik hem nog even vast blijven houden?” Weer knikte ik. Nog even hield ze hem vast. Toen begon ze langzaam met haar hand op en neer te bewegen…

Haar bewegende hand had effect, mijn pik werd keihard en er druppelde voorvocht uit. Gebiologeerd keek Martine ernaar, en ze pakte mijn pik steviger vast. Ze boog voorover, ik dacht om het beter te kunnen zien maar ze kwam steeds dichter bij en kuste uiteindelijk mijn eikel. Ik kreunde weer, en zei.

“Je moet nu echt stoppen hoor!”

“Waarom?” Vroeg ze met een vilein glimlachje.

“Omdat dit echt niet kan, je bent de dochter van een vriendin en ik ben 35 jaar ouder dan jij” antwoordde ik.

“Maar niemand ziet of weet het toch?” Zei ze, nog steeds glimlachend. Ik kreeg het Spaans benauwd, was ze echt zo naïef of had dit meisje veel meer ervaring dan ik dacht? Ik concludeerde dat ze een naïef jong meisje was, maar waar had ze geleerd wat ze nu deed? Ik vroeg het haar, en lachend zei ze.

“Heb jij dan geen internet? Ik heb al een heleboel filmpjes gezien waarin mannen en vrouwen elkaar met hun handen en monden bevredigden, en ook filmpjes waarin geneukt werd, zowel vaginaal als anaal.”

Ik voelde me een ouwe lul, natuurlijk wisten die tieners van nu veel meer dan ik toen ik zo jong was. Intussen ging Martine rustig verder, na het kusje begon ze voorzichtig mijn eikel te likken, ze likte het voorvocht weg en nam mijn eikel tussen haar lippen. Weer zei ik.

“Je moet nu echt stoppen hoor!”

“Waarom dan?” Vroeg ze onschuldig.

“Omdat ik het echt niet meer in kan houden als je zo doorgaat” antwoordde ik zachtjes hijgend. Dat had ik beter niet kunnen zeggen, want ze pakte mijn pik nog iets steviger vast en begon me nu echt te pijpen. Steeds dieper liet ze mijn stijve in haar mond glijden, en op een gegeven moment zelfs tot in haar keel! Dit was een echte deep throat job, ongelofelijk dat zo’n jong onervaren meisje zo kon pijpen. Ik voelde hoe mijn zak samentrok en het zaad uit mijn ballen naar boven borrelde. Toen ze mijn pik weer diep naar binnen liet glijden explodeerde ik, in vier of vijf krachtige golven spoot ik mijn pik leeg in haar mond. Ze zoog tot ik de laatste druppels eruit perste en slikte bijna alles door, alleen een klein restje liep via haar mondhoek uit haar mond. Ik was compleet in de war, maar zij niet. Nadat ze haar lippen had afgelikt en schoongeveegd kroop ze tegen me aan en kuste me op mijn mond.

“Dank je wel dat ik dit mocht doen, ik vond het geweldig” fluisterde ze zachtjes in mijn oor. Ze pakte mijn hand en drukte die tussen haar dijen. Ik voelde dat haar spleetje drijfnat was, en automatisch begon ik haar kut-lipjes te strelen. Ze kreunde zachtjes en duwde haar heupen naar voren. Ik voelde haar harde knopje tussen de gezwollen lipjes, en bijna vanzelf gleed mijn vinger naar binnen in haar natte gladde kutje. Mijn god, waar was ik mee bezig? Martine schokte weer naar voren waardoor mijn vinger diep naar binnen gleed. Even verscheen er een pijnlijke grimas op haar gezicht, maar die veranderde snel in een gelukzalige glimlach. Ze reed tegen mijn hand op en mijn vinger gleed in en uit haar natte spleetje. Haar adem ging steeds sneller en ik voelde haar kutje samentrekken om mijn vinger. Met een gesmoorde kreun kwam ze klaar. Haar lichaam schokte nog wat na, daarna sloeg ze haar armen om me heen en vielen we samen in slaap.

Ik weet niet hoe lang we geslapen hebben, maar na een tijdje werd ik wakker omdat mijn borst gestreeld werd. Martine zat rechtop naast me, ik lag op mijn rug en zij streelde mijn gezicht, mijn borst en mijn bovenbenen. Mijn pik lag slap op mijn buik, maar door al dat strelen werd hij met kleine schokjes groter. Dat ontging Martine niet, ze pakte hem voorzichtig vast en kneedde hem zachtjes. In no-time lag mijn pik niet meer slap op mijn buik maar stond hij fier rechtop. Met een snelle beweging ging Martine over me heen zitten, boog zich voorover en zette haar lippen op de mijne. Ze drukte haar tong naar binnen en zocht de mijne. Al snel gaf ik mij over en we lagen heftig te tongzoenen.

Ineens voelde ik haar hand weer om mijn pik, en voor ik het wist drukte ze hem tegen haar kutlipjes. Ik raakte in paniek, dit kon toch niet! Maar ik kreeg geen tijd om tegen te stribbelen, Martine liet zich langzaam zakken en mijn pik gleed haar natte kutje binnen. Weer verscheen er even een pijnlijke grimas op haar gezicht, maar ze drukte door en begon zachtjes op en neer te wippen.

Hoe verkeerd het ook was, het was heerlijk, dat strakke kutje om mijn keiharde pik. Na een tijdje begon ik terug te stoten, ieder keer dat zij zich liet zakken drukte ik mijn heupen omhoog. Martine leek in trance, ze had haar handen op mijn borst gezet en bewoog steeds sneller op en neer. Haar ogen waren gesloten, ik streelde haar borstjes en haar keiharde tepels. Ze kreunde steeds harder, ik voelde haar kutsap langs mijn pik lopen. Toen kwam ze lang en hevig klaar, grommend liet ze haar orgasme uitrazen om zich daarna voorover te laten vallen. Met haar hoofd op mijn schouder begon ze zachtjes te snikken. Ik streelde haar donkerblonde haar tot ze weer wat tot rust gekomen was.

“Dank je wel” zei ze zachtjes, “ik wist niet dat het zo heerlijk was….”

Ik nam haar hoofd tussen mijn handen en keek haar diep in de ogen.

“Dit was ongekend heerlijk!” Zei ik. “Maar, dit mag nooit meer gebeuren hè, dit is ons geheimpje en niemand mag dit ooit te weten komen.”

Ze knikte en gaf me nog een kus. We kleedden ons aan, pakten onze spullen en liepen terug naar onze fietsen. Op de terugweg spraken we nauwelijks, maar we keken elkaar regelmatig glimlachend aan. Bij aankomst thuis gaven we elkaar nog eenmaal een kus voordat ze naar haar moeders huis fietste. We hebben er nooit meer over gesproken maar vergeten doen we deze dag nooit, en als we elkaar zien wisselen we altijd een knipoog en een warme blik van verstandhouding uit.

RonZ

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *