Internetdate 3.3

()

José leerde ik via internet kennen. Tijdens onze derde date gingen we naar de sauna. Konden we elkaar al wel lekker zien en aanraken, maar de kennismaking nog voor ons beiden alleen houden.

Een paar dagen van te voren verstoorde José dit idee. Ze belde me op met de mededeling dat zij liever nog een goede vriendin mee wilde nemen. Daar reageerde ik nogal gereserveerd op. Ik zag die heerlijke momenten in het water vallen. Geen spannend samenzijn, dacht ik. José snapte mij goed, maar probeerde mij over te halen met de opmerking dat ik haar heel leuk zou vinden.

“Snap je dan niet dat ik mij minder op mijn gemak zal voelen?” reageerde ik geïrriteerd. “Ik zie jou dan niet rustig in het bubbelbad zoenen en strelen als je vriendin ernaast ligt”.

Toen kwam de aap uit de mouw.

“Gert, ik moet je iets bekennen. Ik ben een beetje bi”. En zonder te pauzeren om bij mij de opmerking te laten bezinken vertelde zij: “Ik vrij ook graag met mijn vriendin. Machteld heet zij. En zij is ook bi. Ik heb veel over je verteld en zij wil jou dolgraag leren kennen. De sauna leek onze een mooie plek dat jij ook haar kunt leren kennen. Wij zouden allebei graag een keer een triootje doen en misschien vind jij dat ook leuk”.

Ik stond versteld en wist even niet wat ik moest zeggen. Allerlei gedachten vlogen door mijn kop. Aan de ene kant zag ik de kennismaking met José de mist in gaan op de manier die ik in gedachten had. Echter ik zou een bijzonder aspect van haar leren kennen. Maar of ik meteen een triootje in de sauna zou durven doen? Omdat ik zolang stil bleef vroeg José.

“Wil je er eerst over nadenken?”

“Tja, je verrast mij behoorlijk. Ik ben op zoek naar een prachtige en lieve vrouw voor een relatie. Seks is één ding maar ik wil jou ook in persoon leren kennen. Met je vriendin erbij krijgen en de seks en jouw leren kennen minder kans”.

“Mij leren kennen is ook deze verrassende kant leren kennen, Gert. Machteld en ik hebben natuurlijk al bedacht dat jij met reserve zou reageren. En het is heus niet zo dat zij bij iedere afspraak naast ons zal liggen. Je hebt gelijk dat wij tijd met z’n tweeën nodig hebben om elkaar te leren kennen. Ik wil Machteld er nu al bij hebben, zodat jij erachter kunt komen dat je ontdekt wat mijn bi-zijn betekent”.

“Met Machteld erbij zal ik echter veel gereserveerde naar jou reageren. Ik verwacht dan veel minder intieme momenten”.

“Maak je daar maar geen zorgen over. Machteld is erg vrij en zal met mij jou helpen over die drempel heen te krijgen”.

“Je wilt wel heel graag, hé José?” vroeg ik haar.

“Klopt, Gert. Heel graag. En mocht het zo uitpakken dat jij gedrieën toch niets vindt, dan maak ik na de sauna andere afspraken met Machteld”.

“En José, wat bedoel je daarnet met je opmerking dat Machteld erg vrij is en mij er wel overheen zou helpen?”

Ik hoorde een slik door de telefoon en toen zei José. “Door mijn beschrijvingen van jou heeft Machteld de indruk dat het goed tussen haar en jou zal klikken. We zullen vast momenten hebben dat we met z’n drieën aan elkaar zitten of dat jij even alleen met Machteld bent”.

“Pfff, je maakt het wel heel uitdagend. Plat gezegd vrij ik in de sauna ook nog met Machteld om de drempel te verlagen?”

“Zoiets ja”, kwam zuinigjes uit haar mond.

“Je hebt al bedacht welk risico je neemt of wij nemen, schat ik zo in?”

“Ja, zelfs het vertellen dat ik bi ben kan maken dat je niet meer verder wilt”.

“Is dat de eigenlijke reden dat je relatie met je vorige man kapot is gegaan en niet zijn vreemdgaan?”

“Nee, nee, zeker niet. Door zijn vreemdgaan zocht ik troost bij Machteld. Daardoor ben ik erachter gekomen dat ik bi ben”.

“Je maakt het niet gemakkelijk. Natuurlijk lijkt het mij best spannend om een keer met twee vrouwen te vrijen. Maar om dat te doen moet er voor mij ook een klik met de tweede vrouw zijn. Als ik niets voor een vrouw voel, hoe mooi en lekker ook, ga ik niet met haar vrijen. Ik heb geen zin in alleen mechanisch gedoe. Dus wat doen we als het niet blijkt te klikken?”

“Met Machteld heb ik al afgesproken dat zij dan haar eigen gang gaat en na een uur of zo weer vertrekt. Kunnen wij daarna toch die momenten hebben die wij graag willen”.

“Tjonge, jonge, nooit gedacht dat ik over zoiets moet nadenken. Laat haar maar komen. Want ik neem aan dat jij toch contact met haar blijft houden als wij een relatie hebben en dat ik daarmee overweg moet kunnen”.

“Dat is niet helemaal zo. Als jij er moeite mee hebt dat ik met Machteld vrij en wij blijven gek op elkaar, dan houd ik alleen vriendschappelijk contact met haar en vrij ik niet meer met haar. Machteld hoopt natuurlijk dat het niet zo uitpakt, hoopt zelfs dat we ook leuke dingen met zijn drietjes kunnen doen”.

“Nou, nou, dat is nogal een belofte. Want als je ook gek bent op Machteld lijkt het mij bijzonder moeilijk haar los te laten”.

“Ho, wacht even, ik ben niet verliefd op haar. Zij is een hele goede vriendin en soms hebben we zin om lekker te vrijen om het genot, meer niet. Met haar gaat het niet om een liefdesrelatie. Die wil ik alleen met jou opbouwen. Hi, hi, en wie weet vind jij haar zo leuk en lekker, dat je nog vaker zin in triootjes krijgt. Ook alleen maar voor het genot”.

“Jeetje, wat ben jij een rat, zeg. Nou, wat ik al zei, laat haar maar komen”.

“O… wat maak jij mij blij Gert. Je zult er echt geen spijt van krijgen. Ik vind haar nog mooier dan ik, ze kan uitdagender doen dat ik en – voor jou geen onbelangrijk detail – ze heeft grote, stevige maar wel natuurlijke borsten”.

“Dat je dat niet eerder in de verkoop hebt gegooid” zeg ik met enig cynisme.

“Even nog serieus. Daar heb ik heus wel aan gedacht. Maar ik wilde jouw beslissing niet daarmee beïnvloeden. Het klikt vast tussen jullie. Nou, tot donderdag. Ik kom je om zeven uur halen. Dan is het al donker. Kunnen we elkaar meer aanraken dan in de sauna mag. Machteld probeert om half acht bij de sauna te zijn”.

“Dus ik sta al in mijn blootje als we kennismaken?”

“Ik vrees het wel”.

Donderdag werd ik om zeven uur opgepikt en reden we meteen naar de sauna in Houten. Bij het uitkleden zag ik haar verleidelijke lijf al weer bloot. José moest erom lachen dat mijn lul meteen weer stijf begon te worden.

“Zonder iets te zeggen, geef je mij een heerlijk compliment”, zei ze met een vette knipoog. “Voordat we gaan douchen, moet ik eerst even naar de wc. Wacht je hier even? Ik wil wat graag samen met jou onder de douche beginnen”.

Terwijl ik zat te wachten zag ik een prachtig stuk voorbij lopen. Zij was lang voor een vrouw, bijna net zolang als ik. Ze was een schoonheid. Een prachtig gezicht, een enorme bos donker, krullend haar, slank maar niet iel en grote borsten. Om haar heup had ze een gouden kettinkje. Dat gaf iets spannend maar ook iets ordinairs. Terwijl de vrouw doorliep naar de douches, wachtte ik op José. Ondertussen keek ik de vrouw na. Mijn lul werd er niet slapper van.

Even later kwam José terug. Hand in hand liepen we naar de douche. Mijn lul werd iets slapper maar werd door de warmte maar weinig kleiner. Omdat het nog vroeg was stonden we alleen onder de douche. We wasten elkaar wat met de zeep. Dat vond ik al opwindend. Vooral toen José mijn kruis ging wassen. Snel werd mijn piemel weer keihard. José begon meteen met aftrekken.

“Niet hier, niet zo”, zei ik om José een beetje af te remmen. Het mocht niet te snel gaan.

Plagend bleef ze nog even doorgaan met aftrekken.

“Mm…, wat heb jij een lekkere lul. Ik kan er niet van afblijven. Maar om je nu al te laten spuiten is ook een beetje zonde. Je moet nog heel wat uren mee”.

“Laat mij jou nu wassen” en ik liet zeep in mijn hand lopen. Eerst begon ik veilig met haar rug. Bij de billen en benen werd het al spannender. Ik nam opnieuw zeep om, achter haar staand, ook haar borsten te wassen. Langzaam gleed mijn hand naar beneden en zeepte ik ook haar kruis in. Ze spreidde licht haar benen zodat ik gemakkelijk haar kruis kon wassen. Zij omhelsde mij stevig toen ik haar klit raakte. Ietsjes zakte zij als schok door haar benen. Met de zeep kon ik goed haar klit voelen. Die leek mij best groot. Met haar ogen dicht genoot José.

Ineens kwam de bloedmooie vrouw met het kettinkje om haar heupen om de hoek zetten. Gauw liet ik José los. Trammelant in de sauna wilde ik voorkomen. We waren er net en wilden nog lang genieten. De vrouw keek even naar ons en wilde doorlopen, maar ineens draaide zij zich om.

“Hai José. Zit je hier verstopt? Ik ben de hele sauna al door-geweest om je te zoeken. En moeten jullie zo nodig onder de douche al bezig zijn?”

“Hoi Machteld. Ja, meid, hij is zo lekker en zo lief. Hij kan mij zo laten genieten”.

“Dus hij is jouw Gert? Hij lijkt echt zo geil te zijn als je vertelde. Moet je zijn lul zien en hoe nu al met je bezig is”.

Daarna stak Machteld haar hand uit en zei alleen maar; “Machteld”.

Ik was wat beduusd dat deze bloedmooie vrouw de vriendin van José moet zijn. José kreeg al vast gelijk dat ik wat betreft uiterlijk op haar zou vallen. Ook ik stak mijn hand uit en stelde me voor.

“Ach, dit is toch geen kennismaken”, zei Machteld. En ze trok mij naar zich toe, omhelsde mij, gaf mij een zoen op iedere wang en daarna vol op de mond. Ondertussen kon ik haar borsten voelen en zij mijn stijve lul, die meteen tussen haar benen in kwam te zitten. Machteld hield haar heupen niet terug, maar drukte ze juist naar voren. Ik moet mijn lul al langs haar kut gestreeld hebben.

“God, man, je lul schiet al bijna naar binnen. Wat ben jij een lekker ding”.

“Zoo, jij bent ook allesbehalve op je mondje gevallen. Ben je in alles zo gemakkelijk in benoemen?”

“Ja, Gert, wen er maar vast aan. Dit is nou Machteld”, zei José lachend. “En ze is niet alleen in woorden gemakkelijk”.

In lijn met een oude verzekeringscommercial zei Machteld: “Ik durf het bijna niet te vragen, maar mag ik hem even aanraken?” En zonder het antwoord af te wachten greep zij mijn stijve vast. Wat een kennismaking. Dat ben ik niet gewend.

Alsof ik alles onder controle had zei ik: “Nu even niet Machteld en zeker niet hier. Ik ben hier om José beter te leren kennen. Om nu al intiem met jou te zijn…. Nee, dat vind ik niet passen”.

Daarop liet Machteld mij verbaasd kijkend los. “Dat een man mij afwijst heb ik nog nooit meegemaakt. Iedere vent die mij ziet wil meer. Vooral als ik naakt ben en laat merken dat ik gemakkelijk ben. Respect hoor!”

Omdat de douche nou niet de plek in een sauna is om volop intiem te zijn, stopten we met elkaar aanraken en zochten we om niet te beginnen eerst de jacuzzi op. Iedereen loopt eromheen. Hier kun je niet ongezien zomaar iets uithalen. Daar dachten de dames anders over. Terwijl ik heerlijk onderuit gezakt lag te ontspannen, begonnen de dames elkaar te strelen en te zoenen.

“Niemand kent mij hier, joh. We kunnen er hooguit uitgestuurd worden”.

“Dat wil ik nou juist voorkomen. Ik wil jou leren kennen. Daarom stopte ik ook met Machteld”.

“Wel goed van je dat je met Machteld stopte. Jullie hadden rustig door mogen gaan, maar ik vind het wel een compliment dat je om mij stopte”.

“Ja, ik voelde mij echt ongemakkelijk. Ik weet helemaal niet hoe jij over dit soort situaties denkt en bovendien ben ik meestal een behoorlijke trouwe hond, die hooguit flirt met andere meiden en daarna weer op zijn honk terugkomt”.

“O…, dat vind ik lief gezegd” en zij draaide zich naar mij toe, legde een hand op mijn bovenbeen en zoende mij vol passie. Al zoenend gleed haar hand omhoog totdat die mijn kruis had gevonden. Zachtjes kneep zij in mijn ballen en trok mij rustig af. Door de bubbels kon niemand daar iets van zien, maar Machteld had door wat er gebeurde. Langzaam bewoog zij door het jacuzzi-bad naar mijn linkerkant. Zij streelde José ’s arm en volgde die naar beneden.

“Hem stiekem aftrekken hè. Ik voel het aan je arm”.

“Ik vertelde Gert net dat hij best met je door had mogen gaan. Dat onze relatie zo is”.

Meer had Machteld niet nodig, want nu voegde ook haar hand zich bij mijn kruis en vond ze snel een ‘leeg’ plekje; mijn ballen. Liefkozend gingen die zacht door haar hand. Door het warme water was mijn zak wijd, waardoor de ballen alle ruimte hadden. Twee meiden met twee handen aan mijn kruis. Het idee vond ik al heel opwindend. En nu gebeurde het echt. Geen wonder dat mijn lul keihard werd. Plotseling hielde de bubbels op en toen stopten de dames hun handeling. Van overal was anders goed te zien wat zij met mij deden.

Nu we enigszins opgewarmd waren zochten we een sauna op. We kozen er eentje die niet al te heet was. De kamer was dit keer gevuld met muntlucht. Mijn longen leken open te barsten. Toen wij de kamer instapten was hij nog helemaal leeg. Terwijl José en ik op de onderste bank gingen liggen, kwam Machteld naast mij staan. Zich uitrekkend en zwoel bewegend zei zij:

“Wat is deze warmte verrukkelijk. Ik ga helemaal bovenin liggen”.

In plaats van om mij heen naar boven te lopen, rekte zij zich over mij uit om haar handdoek uit te spreiden. Haar kut hing zo’n beetje boven mijn hoofd. Zo kon zij net niet bovenin komen. Met één voet op mijn bank en een knie bij mijn hoofd probeerde zij op die manier er wel bij te komen. Haar kut hing nu vlak boven mijn mond. Alsof ze jeuk had krabde zij om haar kut, die daarbij iets naar voren ging. Haar provocatie werkte. Ik bracht mijn hoofd omhoog en likte vol over haar kut. Dat paste helemaal niet bij mijn eerdere woorden. Een grom van genot volgde en Machteld liet haar kut meer richting mijn mond zakken. Nog één keer likte ik eroverheen en toen zei ik quasi nonchalant;

“Pfff Machteld, ik kan bijna geen adem meer happen. Ga eens naar boven?”

“Hè?” was het enige wat volgde en toen ging ze hogerop liggen.

José keek even op maar zei verder niets. Volgens mij wist zij precies wat er gebeurd was. Toen we zo een minuut of vijf lagen, kwamen meer bezoekers in de kamer. Was er even geen gevaar meer.

Na de sauna het Kneippbad ingaan, vonden we alle-drie veel te koud. Afkoeling hadden we wel nodig en daarom kozen we voor het zwembad. Alle drie zwommen we naar buiten. Aan de lange kant ging ik op mijn rug liggen met mijn hoofd op de rand. Zo kon ik heerlijk ontspannen liggen. José kwam naar mij toe gezwommen en gleed over mij heen om mij heerlijk te zoenen. Met haar lijf zo op de mijne, haar borsten voelend, bleef mijn kruis niet rustig. Langzaam voelde ik mijn lul stijf worden. Met een hand streelde ik José ’s rug, waardoor zij iets naar beneden zakte en voelde dat mijn lul stijf aan het worden was. Zoenend liet zij een hand naar beneden glijden en streelde mijn lul. Keihard werd die ervan. Dat wij zo met elkaar bezig waren vond Machteld niet leuk.

“Ik voel mij zo echt het derde wiel aan de wagen. Zo had ik het mij niet voorgesteld, José. Of jullie zouden niets doen of we zouden samen iets doen, had je gezegd”.

Ik keek José aan om te zien hoe zij zou reageren.

“Je hebt gelijk, Machteld. Mag zij even mijn plaats innemen, Gert?”

Langzamerhand begon ik aan de gedachte te wennen dat ik niet alleen met José bezig zou zijn. Dus ik stemde in. En net zoals José over mij heen zwom, deed nu Machteld dat. En net zoals José dat deed, zoende zij mij nu. Er was één verschil; mijn lul was ondertussen keihard geworden en dat voelde Machteld natuurlijk ook. Met haar kruis gleed ze lichtjes op en neer over mijn lul. Zachtjes fluisterde zij in mijn oor.

“Wat je vandaag ook doet met José, reken erop dat ik je tenminste een keer in mij gevoeld wil hebben”.

“Oké” zei ik met een stem alsof ik niets te zeggen heb. Om haar hoopvol te stemmen gleed ik met een hand naar haar een borst en kneep er licht in. Daar was zij dus heel gevoelig, want meteen volgde een kreun en drukte zij haar kruis tegen de mijne aan.

Van het zwembad gingen we naar het kleine, warme bad binnen. Onderweg vertelde ik José wat Machteld mij in het oor had gefluisterd.

“Verwen haar maar flink, want zij staat al een tijdje droog en is geen bedreiging voor mij”.

Wat was dit voor boodschap? Een vrijbrief? Of een test? En wanneer is de uitslag goed? Als ik haar juist veel verwen of maar beperkt?

Voor wat intimiteit is het warme bad meteen een goede plek, want binnen was het donker en de glazen muur was alleen doorschijnend. Zo kon je goed zien of iemand eraan zou komen.

Samen daalden we af in het warme water en nestelden ons onderuit gezakt tegen een muur. We genoten van het ontspannen liggen.

 “Ik vind het best spannend hier, ik wil zoveel stoute dingen doen die niet in een sauna mogen” zei José en daarop ging zij rechtop voor mij staan. Haar prachtige borsten hingen voor mij en daar kon ik niet van afblijven. Terwijl ik ze lekker kneedde en haar tepels af en toe stevig kneep, stapte José voetje voor voetje naar voren, totdat haar kut vlak boven mijn mond was. Ze duwde haar heupen naar voren en ik wist wat me te doen stond. Ik liet haar borsten los, trok de lippen van haar kut uiteen en daar lag haar opgezwollen parel, opgediend en wel. Zachtjes likte ik eroverheen en hapte hem onverwacht voor José in mijn mond en zoog er krachtig aan. José bleek super geil want na een paar keer begon heel haar bovenlijf te schudden en met een kreun kwam zij klaar. Zij hield het staan niet vol en zakte spetterend het water in.

Ondertussen aanschouwde Machteld het hele schouwspel. Zij had na onze eerste ‘aanvaring’ begrepen dat zij zich in het begin nog afzijdig moest houden, maar het schouwspel wond haar zo erg op, dat zij nu ook in actie kwam. Zij stond op en een beetje swingend op de achtergrondmuziek ging zij ook voor mij staan. Stapje voor stapje kwam zij dichterbij. Zij deed alle moeite om mij te verleiden. Met haar handen streelde zij haar borsten en met haar mond en lippen deed zij geil en verlokkelijk. Haar benen stonden om mijn benen heen en toen haar kut vlakbij mijn lul was, liet zij zich iets zakken. Net genoeg om mijn lul aan te raken, maar verder ging ze niet. Toen ik haar wilde aanraakte, maakte zij met haar wijsvinger duidelijk dat ik dat niet moest doen.

“Laat mij de regie even houden, lekkere jongen”, lichtte zij haar actie toe.

Licht met haar heupen wiegend kwam zij steeds dichterbij staan. Toen zij vlak voor mij stond, drukte zij haar heupen tegen mijn gezicht.

“Lik mij Gert”, gaf zij als commando. De situatie was zo nieuw en verrassend voor mij, dat ik zonder denken mijn tong uitstak en over haar klit gleed. Door Machteld ’s woorden in het zwembad wist ik wat de dames met elkaar hadden afgesproken. Nu beperkte ik het niet tot één of twee likjes over haar kut. Machteld was bloedgeil, misschien al vooraf maar zeker door het schouwspel dat zij had aanschouwd. Ik had haar nog helemaal niet lang gelikt of zij stond al schokkend op haar benen. Ik wilde haar heupen vasthouden maar dat wilde zij niet. Het schokken werd heviger en heviger. Ze liet een ingehouden gil en liet zij zich achterover vallen.

Toen zij weer boven water kwam keken Machteld en José elkaar aan. Langzaam kwamen zij naar mij toe. Ze pakten mijn benen en drukten mijn heup omhoog. Mijn lul kwam bijna boven water en dat was hun bedoeling. Vier handen gleden kriebelend langs de binnenkant van mijn benen omhoog. Dat vind ik een van de lekkerste manieren van voorspel. Mijn benen strekten zich, mijn heup kwam nog verder omhoog, mijn lul werd keihard en kwam volledig boven water. Het teken voor de volgende actie. Vlak voor mij begonnen ze elkaar geil te tongzoenen. De tongen kon ik zien dansen. Ze kwamen steeds dichter bij mijn mond, totdat ook ik bij hun monden kon. Met drie monden tongen is apart en lastig, dus lang duurde dat niet. Over mijn borst zoenend daalden José en Machteld richting mijn kruis. Ze zoenden de zijkant van mijn harde lul en van mijn eikel. Om beurten hapten zij mijn eikel naar binnen, terwijl de andere van opzij de paal in haar mond nam en er plagend in bijtte. Het leek een vaker beoefend spel. Zij hapten allebei een kloot naar binnen. Mijn zak was ruim door het warme water maar in dit standje kwam er een behoorlijke spanning op te staan. Zo bleven ze denk ik wel tien minuten in het warme water met mij bezig. Ik voelde langzaam mijn spanning stijgen. Mijn lul begon te kloppen en dat was voor hen het sein extra door te gaan. Eerst pijpte José mij goddelijk door haar lippen strak om mijn lul te spannen en mijn eikel te likken. Mijn lul ging nog heftiger kloppen. Vlak voordat ik klaarkwam liet zij mijn eikel los en hapte Machteld mijn lul naar binnen. Zij nam mijn lul helemaal in haar mond, duwde hem in haar strot en bewoog zo haar hoofd snel op en neer. Dit was te veel voor mij. Heel mijn lijf spande zich en toen spoot ik haar mond vol. Machteld bleek zo vaardig dat geen druppel sperma in het badwater viel.

“O Gert, wat was dit heerlijk. Ik heb al zo lang niet meer met een kerel gevreeën. Dit was fantastisch voorspel. Ik ga er echt voor zorgen dat ik vandaag nog heerlijk door je geneukt wordt”.

Van het warme bad liepen we weer naar de sauna’s. Dit keer namen we een hele warme. Hoewel ik het lekker vind, heb ik altijd moeite met die hoge temperatuur. Heel lang houd ik het daarin niet vol. De dames wel, ook al lagen zij bovenin. Ik had onderin al moeite met de hitte. Na een minuut of vijf hield ik het voor gezien. Ik vertelde José en Machteld dat zij nog rustig mogen blijven liggen, maar dat ik afkoeling in het zwembad ging zoeken. Rustig zwom ik een aantal baantjes. Na een tijdje zag ik hen ook het zwembad in zwemmen. Terwijl ik een onderwaterbaantje zwom, zag ik schuin voor mij twee benen wijd gaan en weer dicht en toen weer wijd. Het signaal was duidelijk. Rechtstreeks zwom ik naar die twee benen en dichterbij zag ik het te verwachten kutje. José rekenende erop dat ik mijn mond meteen op haar kutje zou zetten. Zo te zien had zij die voorbereid, want haar klit hing opgezwollen buiten haar lippen. Ik zette vol mijn mond erop en begon te zuigen. Die aanpak overdonderde José. Het gevoel was zo intens dat haar armen van de kant gleden en zij onderwater zakte. Vlug pakte ik haar op en drukte haar terug tegen de kant.

“Godverdomme, wat verras je mij met die aanpak. Ik rekende volop op je komst, had mijzelf al voorbereid. Maar klaarblijkelijk was ik gevoeliger dan ik verwachtte.”

Ik zoende haar lang op de mond, onze tongen kroelden om elkaar heen. We wisten onze monden niet ver genoeg open te krijgen. Zo lekker vonden we het tongen. Toen José hijgend mijn mond losliet zei ze.

“Neem mijn klit weer in je mond en verwen mij. Er is niemand en het is donker”.

Ik dook met mijn nog steeds stijve lul onder water en zocht haar klit weer op. Nu verraste ik José niet meer. Zij probeerde haar benen zo wijd mogelijk te spreiden. Hangend aan de rand liet zij zich meer of minder zakken. Zo regelde zij de druk van mijn tong.

Plotseling moest ik José loslaten. Ik hapte naar adem. Machteld had mijn lul in haar mond genomen en zoog er naar hartenlust op. Zij was heel rustig naar ons toe gezwommen en had mij succesvol verrast. Zij had mijn lul volledig in haar mond genomen en zoog er krachtig op. Dat was te veel voor mij. Gelukkig herstelde ik snel. Terwijl Machteld mij pijpte, befte ik José. Wat was dat genieten.

José genoot ook. Steeds heftiger begon zij in het water te bewegen. Totdat zij haar benen stijf om mijn hoofd spande. Aan de trillingen in haar benen en van haar heupen voelde ik dat zij klaar aan het komen was. En door Machteld ’s inspanningen was ik ook flink opgewonden geraakt. Ik liet mij volledig ontspannend in het water liggen. Machteld pijpte mij afwisselend. Het ene moment zoog zij heftig aan mijn lul die bijna helemaal in haar mond was verdwenen en kneedde zij met een hand mijn ballen, het andere moment likte zij langs de volle lengte van mijn lul en trok mij gelijktijdig af. Helaas lukte het mij niet om klaar te komen.

“Kom mee naar de stoomkamer”, zie Machteld. “Kun je daar heerlijk ontspannen liggen, ziet niemand iets en kan ik je op de meest heerlijke manier laten klaarkomen”.

We zeiden José kort gedag en zwommen naar binnen om door te lopen naar de stoomkamer. We hadden mazzel. Je zag geen hand voor ogen. Wij gingen achterin liggen, zodat niemand iets zou zien bij binnenkomst. Terwijl ik op mijn rug ging liggen, dacht Machteld eerst aan zichzelf. Snel zoog zij mijn lul weer hard en besteeg mij toen. In een rustig tempo bereed zij mij. Zij ging maar iets op en neer. Voor haar genoeg, zo bleek. Haar volle tieten hingen boven mijn gezicht. Ik vind dat prachtig om te zien. Ik nam ze in mijn handen en dat ontlokte een zucht van genot. Toen ik even stevig in de tepels kneep, voelde ik meteen een reactie; haar kutspier kneep zich samen en ging strakker om mijn lul zitten. Zo wisselde ik het verwennen van haar tieten en tepels af. Machteld werd heter en heter. Ik zag aan haar ogen en voelde aan het samenknijpen van haar kut dat zij op het punt stond klaar te komen. Ineens voelde ik haar kut extra strak samentrekken. Machteld schreeuwde het uit, zo lekker kwam zij klaar.

“Man, wat was dit lekker. En nu wil ik die lul van jou laten spuiten. Dat lijkt mij zo’n geil gezicht”.

Zij begon mij rustig af te trekken en te pijpen. Door het geneuk was mijn lul al flink opgewonden geraakt. Ik spreidde mijn benen maximaal om mijn sperma gemakkelijk doorgang door mijn plasbuis te geven. Dit moest de pijpbeurt van mijn leven worden. Terwijl Machteld mijn eikel bleef pijpen en likken, trok zij mij steeds sneller af. Met de middelvinger van haar andere hand ging zij mijn anus in. Wow! Dat gevoel kende ik niet. Wat was dit lekker. Aan mijn gewip voelde zij aankomen dat het niet lang meer zou duren.

“Dat extra vingertje vind je lekker hé? Ik voel het. Kom maar jongen, kom maar. Spuit je lading lekker in mijn mond. Ik wil dat sperma van je proeven. Ja, kom maar, kom maar, laat je maar gaan. Ik vind sperma heerlijk. Houd je niet in”.

Toch hield ik mij in. De stoomkamer was nog steeds leeg.

“Ik wil neukend in je klaarkomen. Jij hebt je lust al gehad, nu ik”.

“O ja, heerlijk. Ik durfde het niet meer te vragen. Ja, neem mij, zo hard als je kan. Dat vind ik het lekkerste”.

Snel stond ik op. Machteld ging voorover staan met haar handen op de rand van het grote plateau. Ik spreidde haar benen een beetje, plaatste mijn lul voor haar kut en met één forse beweging stootte ik mijn lul bij haar naar binnen. Hard beukte ik in en uit Machteld ’s kut. Nu ging ik alleen voor mijn genot. Machteld was al klaargekomen, daar maakte ik mij geen zorgen om. De ruimte vulde zich met het geklets van mijn heupen tegen haar billen. Ik had door al het voorwerk niet veel meer nodig. Het geborrel voelde ik als het ware in mijn tenen. Langzaam kwam het omhoog. Machteld voelde het ook en spoorde mij aan hard door te gaan. Even later kwam de grote ontlading. “A…ach…ach” schreeuwde ik uit, drukte mijn lul dieper in haar kut.

De deur van de stoomkamer ging open. Shit, dacht ik, nu hebben we toch een probleem. Snel ging ik bij Machteld eruit en liep meer naar achteren, zodat de persoon bij de deur het allemaal niet zo goed kon zien.

“Zijn jullie hier nog binnen, Gert en Machteld?”

Gelukkig, het was José.

“Ja, we staan hier achterin. Je hebt net gemist dat ik verschrikkelijk lekker in Machteld ben klaargekomen”.

José liep naar ons toe, liep Machteld voorbij en kwam bij mij staan. Mijn half stijve lul droop nog na van de sperma. José voelde de plakkerige nattigheid. Zij zakte door haar knieën en hapte mijn lul naar binnen.

“Voordat jij hier uit gaat zal ik je lul eerst goed schoon likken”.

Het ongelofelijke gebeurde. In iets meer dan een uur was ik al twee keer klaargekomen en toch werd mijn lul weer stijf. Ondertussen vertelde Machteld wat wij gedaan hadden en hoe heerlijk zij was klaargekomen.

“Heb jij Gert wel geneukt en ik niet. Dat is toch ook wat. Maar volgens mij houd die lul zich nog wel even stijf. Ga nog eens liggen, Gert. Want dan kruip ik ook nog even op je.”

Gauw ging ik op mijn rug op het plateau liggen en kroop José op mij. Snel plaatste zij mijn weer stijve lul voor haar kut en liet zich erop zakken. Voorover hangend, met haar borsten vlak boven mij, begon zij mij met korte, snelle halen te neuken. Ik wist al dat zij gevoelige tieten had. Met beide handen pakte ik ze en begon erin te knijpen. Het werkte meteen. José was of werd in no time bloedgeil. Ik verdacht haar ervan zich vooraf ergens opgegeild te hebben. Met een gesprek daarover wilde ik de spanning niet weghalen. Vijf minuten later kwam ook zij klaar. Met een lieve lach keek zij mij aan. Opende haar mond en tongzoende mij intens en liefdevol. Nog even bleven we naast elkaar liggen. Daarna zochten we samen naar het terras om wat te drinken. De rest van de avond genoten we van de verschillende sauna-mogelijkheden.

Rosoberto

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *