Met Linda naar het bos

()

Linda was 18 jaar oud. Ondanks haar leeftijd zat ze nog steeds op het middelbaar. Ze was 2 keer blijven zitten, met als gevolg dat ze door zo’n beetje elke jongen op school nagekeken werd. Ze was tevens ook de grootste slet van de school. Vrienden hadden mij verteld dat ze op schoolfeesten geregeld de toiletten indook met een jongen. Linda woonde ook bij mij in de straat. Ik probeerde s ‘ochtends met haar in contact te komen als ze naar school fietste, maar ze negeerde mij gewoon. Het was aan het begin van de zomervakantie, en als ik iets onthouden had van de avonturen met mijn vrienden bij Linda, dan was het dat ze in de zomer erg snel geil werd.

Ik had al twee weken over de heg bij onze tuin lopen te gluren naar Linda ’s huis, schuin tegenover ons. Helaas kreeg ik niets te zien. Ik besloot om te wachten tot ze eens in haar eentje op stap ging. Na twee dagen was het raak. Ik zat boven achter de computer, toen ik een deur hoorde dichtvallen. Ik keek uit het raam en zag Linda richting mijn huis lopen. Ze had haar blonde lange haar geknipt tot iets over haar oren. Ze droeg een paars vest dat haar mooie C cup er goed uit liet zien en ook een stuk buik. Ze droeg een oude strakke spijkerbroek. De randen van haar slipje waren te zien boven haar spijkerbroek uit. Ik ging snel naar beneden. Zoals ik verwachten liep ze mijn huis voorbij. Ik wachtte totdat ze aan het eind van de straat was. Ze ging de hoek om en ik volgde haar.

Zo liep ze een paar straten door en sloeg ze een paar hoeken om. Ik kreeg zowat een stijve lul van dat strakke kontje van haar. Tot mijn verbazing nam ze de weg naar het bos. Na 200 meter kwam ze bij het bos. Ze draaide zich even om  te kijken of niemand haar volgde. Deze beweging had ik voorzien en had me al verstopt. Ze zag mij niet zitten en liep het bos in. Ik wachtte een paar minuten voordat ik ook het bos inging. Uiteindelijk begon ik haar te zoeken. In de verte hoorde ik wat geluid. Ik sloop op mijn tenen verder. Ik kwam bij een groepje bomen dat dicht bij elkaar stond. Ik zag wat bewegen. Het was Linda.

Ze was echt geil geworden van de hitte, want ze zat zichzelf te vingeren. Met twee handen zat ze in haar poes, af en toe er een weghalend om haar eigen sappen op te drinken. Ik zag mijn kans. Ik sloop naar haar toe en zei: “Heb je er plezier in?” Ze schrok zich half dood en haalde haar handen uit haar poesje. “Klootzak” noemde me ze. Ik had ondertussen we een stijve gekregen en dat zag ze. Ze zei: “Je kan het goed maken met je lul.”

Dat liet ik me geen 2 keer zegen. Ik deed mijn schoenen, spijkerbroek en boxer uit. Linda schoof haar broek iets naar beneden. Haar kutje was vochtig ik zag het glimmen. Ik kuste Linda op haar mond, wat al snel een tongzoen werd. Plotseling stopte Linda met zoenen. Ze boog zich voorover en begon mij te pijpen. Terwijl ze dat deed, ritste ik haar vest open. Ik zag een mooie gele BH die haar borsten mooi omvatte. Linda begon nu echt lekker te pijpen. Ik begon te kreunen. Linda stopten even en zij, dat als ik bijna ging klaarkomen, ik dat even moest zeggen. Ze wou immers mijn zaad niet op haar gezicht. Dat had ze geen twee keer hoeven te zeggen, want ik kwam bijna.

“Ik ga klaarkomen” schreeuwde ik uit. Ze stopten meteen met pijpen. Ik kwam bijna. Ik moest even bijkomen terwijl Linda haar bh uit deed. Ze begon haar borsten te masseren. Ik zag hoe ze haar hand naar haar kutje bracht. Ze begon zichzelf te vingeren. Ik was weer een beetje tot rust gekomen en ik haalde haar handen bij haar borsten en kutje weg. Ik pakte haar borsten met beide handen vast en begon deze te masseren. Ze begon te kreunen en te zweten. Ik nam mijn ander hand en begon haar te vingeren. Ze begon nu meer en harder te kreunen.

“Ik ga komen” riep ze. Om die reden besloot ik nog harder te vingeren en te masseren. Ze kwam met een grote gil klaar, haar sappen stroomde over mijn hand en haar spijkerbroek. Ik likte al haar sappen op rond haar kutje en spijkerbroek. Toen ik klaar was zei ik, dat ik nu ook wel eens wilde klaarkomen. Dat was goed zij ze. Ik pakte mij lul en schoof hem in haar kutje. Ze kreunden toen ik begon te stoten.

“Harder harder” gilden ze. Ik begon harder te stoten. Ik neukte zo hard als ik kon. Af en toe gaf Linda mij een tongzoen of pakte ik haar borsten vast. Ik kwam steeds dichter bij mijn hoogtepunt.

“Ik ga komen” riep ik.

“Ik ook, niet stoppen. Harder, harder.”

Ik hield het niet meer en spoot drie krachtig stralen in haar kutje. Tegelijkertijd kwam Linda ook klaar. Onze sappen vermengde zich met elkaar. Ik plofte vermoeid op de grond. Linda likte haar eigen sappen en mijn zaad op. Toen ze klaar was keek ze naar mij. Ze zag mijn lul in half stijve toestand.

“Kun je nog een keer?” Vroeg ze.

“Ja, natuurlijk.”

“Maar deze keer van achteren, want dat heb ik nog nooit gedaan.”

Dat was geweldig! Ik stond op, terwijl Linda op haar handen en knieën ging zitten. Ik maakte een vinger nat en duwde deze in haar kontje. Hij ging er vrij gemakkelijk in. Ik pakte mijn lul en duwde hem in Linda ’s kontje en begon te stoten. Linda begon te hijgen. Ze schreeuwde het uit van de pijn, maar ze wou niet dat ik stopte. Ik begon steeds harder te stoten, en Linda begon steeds langer en zwaarder te hijgen. Voor de tweede keer kwam ik bij een hoogtepunt. Ik kwam keihard in haar kontje en spoot weer drie stralen zaad. Ik haalde mij lul uit Linda, die zich nu weer omdraaiden. Ze was niet tot een hoogtepunt gekomen. Ik besloot haar nu klaar te vingeren. Ik ging voor haar zitten en begon te vingeren. Ze kwam redelijk snel klaar, en ze spoot al haar sappen op haar spijkerbroek. Deze keer kon het haar niets schelen.

Ze stond op en kleedde zich weer aan. Ze was moe. Ik kleedde mij ook aan en samen liepen we naar huis. Af en toe stopten we voor een tongzoen van 3 minuten. Toen we bijna thuis waren zij ze: “Mijn ouders gaan volgende week op vakantie. Kom je dan bij mij thuis wat dingen experimenteren?”

Ze gaf mij een laatste tongzoen en stak de straat over, mij het uitzicht geven op een lekker kontje in een spijkerbroek vol spermavlekken.

R & L

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *