Natte droom…

()

Het was zowel fysiek als mentaal een zware dag geweest. Ik wou alles uit mijn hoofd zetten en ook lichamelijk ontspannen voor ik zou slapen. Half tien lag ik al gekleed in een ruim vallende simpele korte, katoenen T-shirt onder het dekbed met de erotische verhalen van 4Fingers op mijn Smart Phone. Het was eeuwen geleden dat ik nog eens zo iets had gedaan. Vroeger deed ik het voor het slapen gaan op de PC, later de laptop, met de vingers dwalend onder het nachthemd. Toen bestond 4Fingers nog niet en moest je voortdurend op je hoede zijn voor de tonnen opzichtige reclame die de vele dubieuze verhalen op een site net niet overspoelde. Incest en minderjarige nichtjes of neefjes waren echt niet aan mij besteed. Vandaag werd ik geboeid door een bijzonder spannend en apart drieluik van Dorien Vercammen. Binnen de kortste keren was ik geheel in beslag genomen door de wendingen van het plot. Maar hoe spannend het ook was, tegen tien uur kon ik mijn ogen niet langer openhouden. Ik was eigenlijk te geboeid geweest door de personages en het plot om mijzelf erotisch te verwennen. Ik zag dat Dorien ook nog een vierde verhaal had en besloot om daar morgen, nog lekker loom van een goede nachtrust, uitvoerig van te genieten en…

Ik knipte het bedlampje uit en krulde me slaperig op.

Ik rende over een oneindig grasveld. Het was donker. Het veld voor me werd verlicht door twee volle manen die laag boven de dubbele horizon hing in een schitterende sterrenlucht. Het was licht, zwoel en een zachte, geurige bries speelde over mijn naakte huid. Het gras was al vochtig onder mijn blote voeten. Iemand volgde me en ik moest het bos in de verte zien te bereiken.

Ik wist absoluut niet waarom. Ik herinnerde me niet eens waar ik was of wat ik daar deed. Ik wist alleen dat het iets te maken had met een aantal brutale sterfgevallen en een oude hond in het slaperige dorpje dat ongeveer een kilometer achter mij lag.

Zonder waarschuwing veranderde de omgeving. Nu lag ik op mijn rug in een bed van rozenblaadjes en luisterde naar iemand die een lezing gaf over investeren in onroerend goed. In de verte hoorde ik muziek spelen en het gekletter van serviesgoed. Ik probeerde mijn hoofd op te tillen om rond te kijken,

“0, Jezus. Alsjeblieft.” Ik snikte nu ongecontroleerd, maar kon met de beste wil niet duiden waarom. Tot. Ik voelde natte lippen op mijn borsten en tanden die aan m’n verharde tepels knabbelden. Mijn onderlichaam trok samen en een heftig orgasme overspoelde me. Het was de eerste keer dat ik zonder stimulering van mijn clitoris of vagina klaar kwam en de plotselinge heftigheid ervan overviel me. Ik schreeuwde het uit van genot.

“Goed zo. Laat je gaan.” De stem was zo zacht en zijdeachtig als een gehandschoende hand. Wie was hij verdomme? Wat gebeurde er met mij?

“Alexander?” Fluisterde ik. “Jij bent het, nietwaar?” Mijn onderlichaam beefde nog steeds en mijn benen waren zo slap als gelatine.

“Als jij dat wilt,” antwoordde de stem zacht. “Wat maakt het uit?”

Het kon ook Batoesha zijn, dacht ik. Ik had aldoor gedacht dat Batoesha een wat duistere kant had. Ik herinnerde me zijn aanbod om me te komen instoppen. In zijn eentje, zonder dat Alexander de leiding had, was hij misschien in staat tot zoiets als dit.

“Hoe ben je binnengekomen?” Ik voelde dat zijn gehandschoende hand mijn dijen weer begon te strelen en kon haast niet geloven dat ik zo snel alweer reageerde.

Ik herinnerde me de vermiste sleutel. Welke sleutel? Had iemand hem gestolen? Wie? Ik dacht aan de manier waarop de receptionist naar mij had gekeken, toen hij de zaak van de vermiste sleutel aankaartte. Hij zou het lef toch niet hebben gehad?

“In een droom is alles mogelijk.” De stem leek mijn gedachten te beantwoorden. Zijn tong begon mijn tepels weer te plagen. Die waren nog steeds hard en gezwollen. Ik zuchtte zacht, deed mijn ogen dicht en liet de verrukkelijke gevoelens over me heen komen. Het moest Alexander zijn. Terwijl hij doorging me met zijn tong en handschoen te stimuleren, begon mijn klit te tintelen en te pulseren van hernieuwd verlangen. Mijn hele lichaam was zo gevoelig geworden dat ik, toen het dekbed over mijn buik flapte, schreeuwde alsof ik was geslagen. Ik slaakte een zucht van verlichting toen hij het zacht wegduwde en mijn brandende huid kalmeerde met zijn koele lippen.

Ik begon te fantaseren dat ‘hij’ zijn stijve pik diep in mijn drong. Ik verlangde ernaar mijn benen rond zijn rug te slaan en zijn schacht zo diep mogelijk in mijn vagina te laten doordringen. Ik wilde hem met mijn spieren knijpen en plagen, hem kwellen tot hij het niet meer uithield en zijn zaad in mij moest verliezen. Het idee was zo opwindend dat ik nauwelijks wist wat ik met mezelf aan moest. Ik kronkelde heen en weer, mijn adem kwam met horten en stoten, en ik hoorde mezelf smeken dat hij me moest nemen.

“Alsjeblieft. Ik wil je in me hebben,” snikte ik.

“Zoals dit?”

Ik snakte naar adem toen zijn vingers binnendrongen.

Ik sloeg mijn benen onmiddellijk rond zijn pols en probeerde hem dieper in me te pompen. Ik voelde dat hij de randen van mijn vagina zachtjes streelde. Zweet druppelde tussen mijn borsten en vormde een poeltje in mijn navel, terwijl ik brandde van verlangen naar hem.

“Ja, o ja!” Ik duwde me tegen hem aan.

“Of misschien zoals dit?” Ik kreunde toen ik voelde dat hij zijn vingers terugtrok en schreeuwde het geschrokken uit toen er iets ijskouds in mij werd geduwd.

“O! God!” Ik beet op mijn lip in een poging mijn snikken te bedaren. Wat hij ook in mijn had geduwd, het was zo koud tegen mijn brandende huid dat het me de adem benam. Hulpeloos voelde ik dat ik weer een climax bereikte.

Toen ik me geleidelijk ontspande voelde ik vocht uit mijn lichaam vloeien. Een vreselijk moment dacht dat ik had geplast. Toen drong de waarheid tot mijn door; ijs.

Hij had een ijsblokje in me geduwd. Ik voelde het smelten, voelde het water langs mijn dijen lopen. Vervolgens voelde ik dat hij me afdroogde met een vederzachte handdoek.

Ik haalde diep adem en schudde mijn hoofd. Dit kon niet waar zijn. Als mijn handen niet vastgebonden waren geweest, zou ik mezelf hard hebben geknepen om wakker te worden. Hoe? Waren mijn handen vastgebonden? Wie? Waarom?

“Wie ben je? Wat wil je?” Fluisterde ik zwakjes.

“Ik ben wie jij wilt dat ik ben en het enige wat ik wil is jou gelukkig maken. Je bent gelukkig, toch?” Ik herkende de stem nog steeds niet.

Hij was klaar met me af te drogen. Ik voelde dat zijn vingers weer over mijn tepels wreven en zijn gehandschoende hand streelde zacht over mijn schaamheuvel en klit. Die was nog steeds zo gevoelig van mijn laatste orgasme, dat zelfs het zachte fluweel meer was dan ik kon verdragen.

“Ja, maar niet meer,” fluisterde ik. “Ik kan niet meer verdragen.”

“0, dat heb je helemaal mis,” antwoordde hij rustig. “Echt mis. Geloof me. We zijn nog maar net begonnen.”

Ik likte mijn droge lippen en jammerde zacht, deels uit angst, deels uit verwachting. Hij was degene die het mis had. Dat moest wel. Ik kon onmogelijk nog eens klaarkomen. Ik was volkomen bevredigd. Totaal verzadigd. Ik wilde alleen maar slapen. Ik zuchtte van verlichting toen zijn handen me loslieten. De kamer was zo stil en zo donker dat ik na enkele ogenblikken dacht dat ik alleen was. Ik spitste mijn oren maar hoorde niets. Had ik me alles verbeeld? Nee. Dat kon niet. Mijn handen waren nog steeds vastgebonden en mijn hele lichaam beefde nog als gevolg van mijn hartstocht. Was hij weggeslopen en had hij mij zo achtergelaten? Paniek golfde door mijn heen bij de gedachte dat de hotelmanager me zo zou vinden, vastgebonden en naakt.

“Waar ben je? Maak me los.” Ik rukte aan het koord rond mijn polsen, trachtte recht te gaan zitten.

“Nog niet.”

Ik schrok toen hij zijn naakte lichaam hard tegen het mijne drukte. Ik voelde dat hij mij ging nemen. Verbazingwekkend genoeg, ondanks mijn vermoeidheid, trilde ik alweer van hernieuwd verlangen.

Ik schrok weer en hield mijn adem in toen zijn pik stevig tegen mijn dij drukte. Automatisch spreidde ik mijn benen en hief mijn billen naar hem op. Ik voelde dat hij zichzelf met zijn vingers bij me binnen leidde.

0! Na het koude ijs voelde zijn pik kokend heet aan. Instinctief sloeg ik mijn benen om hem heen en zuchtte van genot. Ik wachtte gespannen op het verrukkelijke gevoel tot hij in en uit mij begon te pompen.

Hij bewoog niet, lag daar maar gewoon boven op me met zijn stijve pik in mij geschoven. Ik kon het trekken en kloppen in mezelf voelen. Het gevoel maakte mij gek. Waar wachtte hij op?

Ik perste mijn billen zo stevig mogelijk tegen het matras. Daarna duwde ik mijn bekken heftig naar voren en trok hem dieper naar binnen. Tegelijkertijd kneep ik mijn vaginale spieren samen, trok me terug en duwde mijn heupen weer omhoog. Ik hoorde hem zacht zuchten en voelde zijn lichaam verstijven in verzet. Zijn pik klopte in reactie op mijn bewegingen.

“Dat is het. Geniet maar.” Ik hoorde de intense concentratie in zijn stem terwijl hij zijn best deed niet te reageren. Het gevoel van zijn pulserende pik binnen in me, terwijl hij weigerde te reageren op mijn wanhopige inspanningen, was een pure kwelling. Hoe kon hij het weerstaan? Enkele ogenblikken geleden had ik gedacht niet nog eens een climax te kunnen bereiken. Nu was ik er net zo zeker van dat ik het niet meer kon inhouden.

Ik trok me terug en duwde weer. Ik verstijfde toen zijn vingers tussen mijn benen grepen om mijn gekwelde klit te zoeken. Met vlinderlichte bewegingen begon hij hem te strelen. Diep vanbinnen voelde ik zijn gezwollen pik kloppen.

“0, God!” Het kon mij niets meer schelen of iemand mij misschien kon horen schreeuwen. Het enige wat ik wilde was dat hij op me reageerde. Hoe kon hij daar zo bewegingloos blijven liggen? Hij was niet menselijk. Ik werd door de duivel in eigen persoon geneukt. Ik snikte weer en duwde me met al mijn kracht tegen hem aan. De koord rond mijn polsen sneed in mijn huid, maar de pijn verhoogde alleen mijn hartstocht. Ik probeerde mijn benen steviger om hem heen te slaan en hem dieper naar binnen te trekken. Zijn lippen dwaalden weer over mijn tepels. Zijn vingers bleven mijn klit wrijven en zijn enorme pik pulseerde en klopte kwellend binnen in me.

M’n orgasme leek bij mijn haarwortels te beginnen. De tinteling liep langs mijn nek en ruggengraat, verspreidde zich over mijn borst en buik. Rillingen van genot stroomden door mijn kruis en vagina. Mijn spieren trokken samen, mijn hele bestaan concentreerde  rond zijn pik alsof ik probeerde het zaad uit hem te persen. Hete huiveringen reisden langs mijn benen naar mijn voeten, deden mijn tenen krullen. Met een laatste rilling, die van mijn hoofd naar mijn tenen schoot, zonk ik duizelig achterover op het bed.

Ik was zo verzwakt dat ik dacht nooit meer op mijn benen te kunnen staan. Ik hijgde en snikte, trachtte mijn ademhaling te kalmeren.

“Gaat het een beetje?” Vroeg hij.

Ging het? Hij maakte vast een grapje. Ik vroeg me af of iemand van extase kon sterven. Als dat zo was had ik dat punt waarschijnlijk bijna bereikt. Bijna, maar niet helemaal.

“Ja,” fluisterde ik. “0, ja.”

Ik hoorde hem tevreden grommen. Plotseling begon hij heftig in en uit te pompen, hij ramde zijn pik steeds dieper in me en zijn ademhaling kwam raspend en haperend. Ik besefte dat zijn hele lichaam stijf was van de spanning en de enorme zelfbeheersing die het hem had gekost om zichzelf zo lang in te houden. Ik was hem er intens dankbaar voor. Nu was het zijn beurt. Vechtend tegen mijn vermoeidheid en de protesten negerend van mijn verzadigde lichaam en super gevoelige clitoris, hief ik mijn lichaam en perste me met opgeheven heupen tegen hem aan. Hij kreunde luid en versnelde zijn ritme, pompte in en uit me in een krankzinnig hartstochtelijk tempo. Het zweet gutste van hem af en liep in stroompjes over mijn lichaam. Ik rook zijn lichaamsgeur, wild en muskusachtig. Zijn pik was zo groot en stijf dat ik het gevoel had doormidden te breken. Ik hoorde mezelf jammeren met een mengeling van ruwe passie en pijn door zijn enorme erectie.

Toen hij kwam, was dat zo krachtig, zo opwindend dat ik zelf weer klaarkwam door de krachtige stralen die uit hem vloeiden. Nu hij zich eenmaal had laten gaan, leek het of hij niet meer kon ophouden. We snikten beiden hulpeloos, onze lichamen trilden en beefden door de kracht ervan. Toen het ten slotte voorbij was bleef hij bewegingloos op mij liggen, te vermoeid en uitgeput om terug te trekken.

Ik deed mijn ogen dicht en viel uiteindelijk in slaap.

Het uitbundige zonlicht straalde de volgende ochtend door de ramen naar binnen. Het verbaasde me niet dat ik alleen was.

Riana

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *