Ochtendstond

()

Ik ben weer eens alleen in Antwerpen. Deze keer in een mooi gelijkvloers appartement op het Zuid. Er is een mooie moderne keuken, een fantastische badkamer met inloopdouche, een ruime slaapkamer en een woonkamer met een groot, goed zittend salon. Ik heb jou uitgenodigd om te komen ontbijten op maandagmorgen, en jij hebt gezorgd dat je niet moet werken. Natuurlijk weet Willem niet dat je vrij hebt, dus je vertrekt om kwart voor zeven, net als elke werkdag.

Een halfuur later bel je bij me aan. Ik heb in het weekend al alles in huis gehaald, en daarnet nog verse broodjes en croissants gehaald bij de bakker om de hoek en de tafel staat netjes gedekt op ons te wachten. Als ik je binnen laat sla je je armen om me heen en je warme lippen drukken zich zacht tegen mijn mond voor een lange sensuele tongkus. Mijn lul reageert onmiddellijk, mijn handen glijden naar je lekkere kontje zodat ik je kan laten voelen hoe opgewonden je me maakt.

“Wil je niet eerst ontbijten” vraag ik. Maar dan voel ik je hand al in mijn broek glijden en je knijpt hard in mijn eikel. Verder kussend pak ik je op en draag je naar het king-size bed. Jij houdt nog steeds mijn lul vast. Zodra je het bed raakt begin je aan mijn rits te sleuren. Ik help je maar al te graag en binnen vijf seconden sluiten je lekkere warme lippen zich rond mijn eikel. Vol overgave begin je de onderkant van mijn eikel te stimuleren met je tong terwijl je me langzaam aftrekt. Ik voel mijn lul nog dikker worden. De aders zwellen op zodat ik ze kan zien kloppen in je hand.

“Stop,” zeg ik ”ik wil nog niet spuiten. We hebben een hele dag.”

Je trekt je lieve pruillipje maar laat dan toch mijn lul los en geeft me nog zo’n lekker zoen. Ik besluit mijn broek maar uit te laten en jij stript ook tot op je sexy ondergoed. Dan gaan we aan tafel. Er is champagne, kreeften salade, krabsalade en zelfs een klein potje kaviaar. Je nipt aan je champagne en neemt een lepeltje kaviaar.

“Lekker” zeg je en je slaat je armen om me heen. Je lippen vinden de mijne voor nog een passionele kus. Ik proef de kaviaar als je lekkere tong in mijn mond verdwijnt. Mijn handen glijden onder je bh en ik begin het gevecht met de sluiting. Je reikt naar achter en behendig open je de haakjes. Je borstjes verdwijnen in mijn handen. Ik voel je tepels opstijven tussen mijn vingers terwijl je zacht begint te kreunen. Door je slipje heen voel ik je geil al op mijn been. Ik leg je met je rug op de tafel en sleur je broekje van je kontje. Dan zit ik op mijn knieën en ik kus zachtjes je kut. Je ruikt naar opwinding

en er glinstert al flink wat kutsap uit je spleetje. Zonder twijfel duikt mijn tong naar binnen terwijl mijn neus over je vrouwenpikje wrijft. Je trekt mijn hoofd dichter in je schoot en je benen sluiten zich om mijn hoofd. Ik kan nog nauwelijks ademen maar ik weet dat je het nu nodig hebt. IJverig schiet mijn tong nog dieper in je. Je begint nu luid te kreunen, je sappen lopen langs mij kin, je rug kromt zich en met een gil kom je klaar. Je benen ontspannen zich zodat ik weer lucht krijg maar ik blijf dapper verder likken tot je helemaal uit geschokt bent. Je gaat recht zitten en likt je geil van mijn gezicht.

“Ook lekker” zeg je terwijl je terug op je stoel gaat zitten en nog een slokje champagne neemt. Na je eerste orgasme heb je zin om te ontbijten dus eten we enkele broodjes en we maken de fles soldaat. Tijd nu voor het serieuze werk. Ik open de tweede fles Dom

Perignon en we nestelen ons op de canapé. Nu is het mijn beurt om verwend te worden. Je handen verdwijnen onder mijn shirt en je nagels krabben zacht over mijn tepels. Je weet hoe geil ik daar van word. Snel verwijder ik mijn T-shirt om je makkelijker toegang te geven. Onmiddellijk sluit zich je mond over mijn linker tepel en je begint zacht te knabbelen. Elektrische schokken schieten door mijn lijf en mijn pik begint pijnlijk te kloppen. Je hand sluit zich om mijn kloten die je stevig masseert. Dan voel ik je andere hand afglijden en ik voel een vinger naar binnen glijden. Jij weet wat ik lekker vind en als je lekker mijn prostaat begint te melken zie ik het voorvocht langs mijn lul naar beneden stromen over je handen. Je wrijft met een vinger over mijn lul en brengt die dan naar mijn mond. Verlekkert lik ik hem schoon. Je lippen sluiten zich rond mijn eikel. Dan neem je me tot aan de wortel in je keel. Ik voel dat het niet lang meer zal duren. Mijn pik begint steeds pijnlijker te kloppen, ik voel mijn hele lichaam schokken en dan spuit drie dikke stralen sperma in je keel. Je kokhalst een beetje maar je probeert alles in te slikken. Langs je mondhoek loopt een dikke druppel geil naar je kin. Ik trek je recht en kus het geil van je gezicht voor ik mijn tong in je mond begraaf. Ik proef de zoute smaak van mijn geil. God jij bent zo lekker. Ik ben benieuwd wat je straks van mijn verrassing zal vinden.

Ik zet een CD op van Bonnie Raitt. Ze zingt: “Not Cause I wanted to” en we dansen naakt tegen elkaar. Mijn handen zakken naar je lekker kontje en ik druk je nog dichter tegen me aan. Je buikje wrijft zacht tegen mijn half harde lul en in enkele seconden groeit hij weer tot volle sterkte.

“Ik wil je in me voelen” zeg je. Je kust me diep en ik draag je naar het king-size bed. Je

gaat schrijlings over me zitten en leidt mijn harde pik naar je natte geile kut. Je wrijft met het topje van mijn eikel over je klit en ik voel hoe je sappen zich verspreiden over mijn pik. Je zucht en laat je op mijn lul zakken. Je neemt hem in een keer helemaal in je kut. Ik voel je spleetje knijpen en de aders van mijn lul zwellen op tot maximaal vermogen. Wild begin je me te berijden. Je kutsappen drijven over mijn onderbuik en tussen mijn benen door tot in mijn anus en verder op de satijnen lakens. Je houdt het niet meer, je nagels snijden in mijn tepels en je kreunt nu zo luid dat ik zeker ben dat het hele gebouw mee geniet. Ik voel mijn sperma opborrelen in mijn kloten en net op het moment dat ik begin te spuiten kom je luid gillend klaar. Ik blijf door stoten tot je even later nog eens klaar komt. Je laat je van me afrollen.

“Halftime” zeg je, “ik wil dit wel overleven.”

“Zullen we dan even douchen” zeg ik.

“Doen” zeg je en even later staan we samen in de ruime inloopdouche.

“Mag ik je uitlikken” vraag ik, maar je staat al wijdbeens klaar. Ik kan niet snel genoeg door de knieën en dan zit mijn tong al in je spleetje. Met lange halen lik ik mijn sperma uit je kut. Jij grijpt me bij de haren en begint tegen mijn gezicht te rijden. Met mijn tong probeer ik je ritme te volgen. Onze gezamenlijke sappen drijven over mijn borst. Ik voel aan het knijpen van je kut op mijn tong dat je het niet lang gaat volhouden en dan kom je voor de zoveelste keer klaar op mijn gezicht. Ik blijf door likken maar je duwt mij weg. “Genoeg” zeg je. Ik zet de regendouche aan en we wassen elkaar. Met badjassen aan zitten we terug op de sofa.

“Ik heb nog een verrassing voor je” zeg ik. Net op dat moment gaat de deurbel. Als ik open doe staan er twee jonge mensen. De man vraagt.

“Bent U Ronny? Dit is Mia en ik ben Alex.”

“Kom binnen,” zeg ik, “kan ik jullie in een keer voorstellen aan mijn vriendin.”

“En, lieverd, wat vind je van mijn verrassing. Dit zijn Mia en Ronny en ze komen ons de massage van ons leven geven.”

“Wow, heerlijk” zeg je. “Toch eentje met” happy ending” lach je. We gaan naast elkaar op onze buik in het bed liggen met onze gezichten naar elkaar.

“Spannend” zeg je. “Je bent zo lief voor mij”. En dan kus je me hartstochtelijk.

De masseurs staan intussen klaar in hun niets verhullende werkkleren. Een mini slipje voor haar, en een net iets grotere voor hem. Mia heeft grote ronde borsten met lange, nu al stijve tepels en in Alex’s broek tekent zich een reuze lul af. Dat ziet er veel belovend uit. Als Alex zich over je heen buigt strijkt hij met zijn lul langs je hand en ik zie dat je hem snel even vastpakt. Ik zie zijn lul groeien tot het topje van zijn eikel boven het elastiekje komt. Jezus, wat een monster. Dan voel ik de hete borsten van Mia over mijn rug strijken en ook bij mij begint er iets te groeien. Ze gieten warme geurende olie op onze rug en beginnen te kneden en te wrijven vanaf de schouders naar beneden. Ze nemen onze billen flink onderhanden en regelmatig verdwijnt er een vinger in een bilspleet. Ik voel Mia’s gladde vinger druk uit oefenen op mijn sluitspier en als ze naar binnen glijdt, laat ik een luide zucht. Ook aan jouw zijde hoor ik gekreun en ik zie Alex, nu zonder broekje, body to body doen waarbij zijn half harde lul telkens even tussen je benen verdwijnt.

Mia begint nu serieus mijn prostaat te masseren en mijn pik steigert tegen de satijnen lakens. Ik hef mijn kont een beetje zodat ik mijn lul goed kan leggen en Mia profiteert hiervan om mijn paal vast te nemen. Zachtjes masseert ze de onderkant van mijn pik terwijl ze verder melkt aan mijn prostaat. Mijn voorvocht begint opnieuw te stromen zodat er nog wat extra glijmiddel bij komt.

“Ho,” zeg ik, “ik hou dit niet lang vol zo.”

Mia draait me op mijn rug, buigt zich voorover en begint met lange halen aan mijn eikel te likken. Lekker, maar dat kan ik wel een tijdje verdragen. Als ik opzij kijk zie ik dat Alex je met drie vingers aan het vingeren is terwijl hij met zijn duim je klit stimuleert. Je zucht en kreunt dat het een aard is en probeert verwoed zijn lul in je mond te krijgen. Als je luider begint te kreunen en je bekken naar boven kantelt trekt Alex zijn vingers uit je kut. Je jammert van frustratie, maar dan ga je recht zitten en voor dat Alex kan reageren hap je zijn reuze lul naar binnen. Je slobbert en slurpt terwijl je met twee handen zijn schacht omvat en langzaam op en neer gaat langs die armdikke pik.

Intussen laat Mia haar kut over mijn lul glijden. Ze houdt mijn eikel voor haar gaatje en gaat dan in een keer zitten, mijn lul opslokkend tot aan de wortel. God wat is ze nauw. Ze wringt en knijpt en masseert mijn pik met grote kracht. Die meid kan er wat van. Ik laat me niet onbetuigd en grijp haar grote tieten met beide handen. Ik knijp hard in haar tepels waardoor ze een gilletje slaakt en me als een wildeman berijdt. Door haar nauwe neukgangetje weet ik dat het niet lang zal duren. Gelukkig ben ik al tweemaal gekomen dus ik kan het wel even volhouden. Ik begin in haar ritme mee te stoten zodat mijn eikel telkens ze neer komt haar baarmoeder raakt. Dat ontlokt haar telkens een gilletje. Ze gooit haar hoofd naar achter en begint luid te kreunen. Dan komt ze woest schreeuwend klaar. Ik voel haar kut verkrampen en haar sappen op mijn buik druipen en dan spuit ik haar kut helemaal vol.

Alex ligt in missionaris houding op je en neukt je met lange beheerste stoten. Ik zie zijn 25cm lange lul bij elke stoot diep naar binnen gaan en vraag me af waar je al dat vlees laat. Volgens mij moet dat monster helemaal tot tegen je maag duwen. Maar jij wilt nog meer. Je trekt bij elke stoot zijn lekkere kont nog dichter tegen je aan en je drukt je kut omhoog. Wat een lekker wijfje ben jij toch. Ik zie aan je bewegingen dat je niet veel meer te goed hebt. En dan ontplof je, je siddert en graaft je nagels diep in zijn kont en gillend kom je klaar. Alex laat zich van ja afrollen en ligt nu op zijn rug tussen ons in. Je buigt je naar voren en zuigt zijn eikel naar binnen. Dan laat je even los.

“Wil je helpen” zeg je.

Samen likken we die ongelooflijke paal. Hij smaakt naar jouw kut en mijn sperma en zijn eigen voorvocht. Mia is achter mij komen staan en ik voel iets kouds en slijmerigs over mijn aars strijken. Dan glijdt eerst een en dan twee vingers naar binnen. Ze neukt me zachtjes met haar vingers en daar begint mijn arme lul alweer te reageren. Alex begint nu neukbewegingen te maken en jij duwt mijn hoofd helemaal over zijn lul. Ik voel zijn eikel achter in mijn keel en probeer met korte slik bewegingen zijn pik zo goed mogelijk op te vangen.

Alex duwt me weg, stapt van het bed en trekt me terug naar zich toe tot mijn hoofd buiten het bed hangt. Dan steek hij zijn lul terug in mijn mond en begint me in alle ernst te neuken. Zijn eikel drukt tegen mijn slokdarm en glijdt naar binnen, ik krijg ademhalingsproblemen en probeer mijn hoofd weg te trekken maar hij houdt mij stevig vast bij mijn oren. Zijn lul wordt nog dikker en dan voel ik de eerste lading sperma in mijn keel spuiten. Hij trekt iets terug en nu vult mijn mond zich met zijn zoute geil. Dapper probeer ik alles door te slikken maar meer dan de helft loopt uit mijn mond, hij trekt zich helemaal terug en spuit nu nog een dikke straal sperma in mijn gezicht. Dit samen met het vinger-neuken van Mia, maakt mij zo geil dat ik krijsend klaar kom.

Je buigt je over mij heen en begint me ijverig schoon te likken.

“Dit moeten we snel nog eens doen, lach je.

Rhrp

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *