Vandaag

()

Vandaag gaat het gebeuren. Ik heb er jaren op gewacht en nu, eindelijk, doet zich de mogelijkheid voor. Ik ben gisteren de hele dag druk in de weer geweest om alles in huis te halen. Eten, drinken en een volledige nieuwe outfit. Daarna voorbereidingen voor het souper. Nu is het bijna zover, alles staat klaar, ik moet alleen mij zelf nog in orde maken, uitgebreid in bad, daarna alle overtollige haartjes weg scheren, een bodylotion aanbrengen en me aankleden. Nieuwe boxer, nieuwe broek en een nieuw hemdje. Perfect. Nog een sigaretje en dan is het tijd om te vertrekken. Vijf minuten voor het afgesproken uur sta ik voor de deur.

Ik bel aan en jij doet open. Als ik binnen kom met mijn tassen wacht je niet tot ik ze heb neer gezet. Je neemt mijn gezicht beet en drukt een lieve kus op mijn lippen. Je laat zelfs even je tong in mijn mond verdwijnen. Alleen dit al maakt alles de moeite waard.

“Dag lieverd,” zeg je en je gaat me voor naar achter. Ik zet mijn tassen neer in jullie zomerkeuken en stap de tuin in. Dan zeg ik gedag aan je man.

Ik begin dadelijk aan het aperitief. Ik weet dat jullie graag gin-tonic drinken dus heb ik een fles Hendrickx gekocht en speciale tonic. Even later zitten jullie beiden met een glas in de hand en toasten op wat komen zal.

De hapjes heb ik thuis voorbereid dus die staan even later ook op tafel zodat ik aan de voorgerechtjes kan beginnen. Voor jou een reuze gamba op een slaatje en voor hem Foie gras met gebakken appelschijfjes en peperkoek. Hij roept om nog een gin en even later zitten jullie aan je tweede gin-tonic te lurken. Ik verwittig jullie dat jullie binnen tien minuten aan tafel kunnen.

Bij de voorgerechten geef ik voor jou een lekkere pinot gris en voor hem, wegens het hoge vet gehalte van de ganzenlever, ontkurk ik een goede Cote du Rhone. Intussen begin ik aan het hoofdgerecht, chateaubriand met gebakken krieltjes met een saus van bospaddenstoelen.

De drank begint nu wel zijn werk te doen, jullie worden een beetje vrolijk en hij roept dat het voorgerecht fantastisch is. Ik ruim de tafel af en breng de hoofdschotel op tafel. Je moet van mij geen mooie borden verwachten, maar lekker zal het wel zijn. En aan de manier waarop jullie smullen kan ik zien dat alles smaakt.

Na het hoofdgerecht zitten jullie zonder wijn, maar ik vraag jullie even geduld te hebben zodat ik samen met het dessert ook de koffie en de digestieven kan serveren. Er zijn verschillende kleine gebakjes en handgemaakte pralines, en bij de koffie heb ik voor jou Metaxa en voor hem Oban malt whisky.

Eindelijk kan ik mee beginnen doen en een uurtje later blijft er niets meer over van de whisky en de Metaxa is ook bijna verdwenen. Jij stelt voor boven nog iets te gaan drinken. We nestelen ons in je salon, jullie op de drie-zit, lekker dicht bijeen, ik op de twee-zit.

Je hebt verse koffie gezet en een nieuwe fles whisky geopend terwijl jij verder doet met je Metaxa. Je installeert je iPod en zoekt een bestand met langzame muziek. Jullie zitten heel dicht bij elkaar en je hebt je hand op zijn been. Hoog, erg hoog. Je buigt je naar hem toe en heft je mond voor een kus. Niet echt onschuldig, en terwijl hij je uitgebreid tongt zie ik je hand hoger kruipen. Je grijpt hem stevig bij zijn penis en begint te masseren. Ik hoor hem kreunen van genot. Door de drank zijn al jullie remmingen verdwenen. Nog steeds kussend zie ik hoe je zijn rits opent en je hand naar binnen werkt.

Hij begint met een hand je borsten te bewerken en zijn andere hand verdwijnt onder je korte leren rokje. Van waar ik zit kijk ik recht in je kruis en mijn lul begint ongemakkelijk pijnlijk te kloppen in mijn broek. Ik moet plaats maken en ik steek mijn hand in mijn broek om alles iets beter te ordenen. Ik zie zijn vingers verdwijnen in je slipje en jij begint ongecontroleerd op zijn vingers te rijden. Je kreunt en schokt en ik zie een stroompje kutsap langs je been naar beneden glijden.

Je maakt zijn hand los en gaat op de grond tussen zijn benen zitten en haalt zijn lul uit zijn broek. Je likt je lippen en laat zijn eikel in je mond verdwijnen. Ik kan het niet meer houden en open ook mijn rits en begin zachtjes mijn lul te masseren. Hij ziet dat en wenkt mij dichterbij. Hij maakt mij duidelijk dat ik je kutje moet likken. Mijn geluk kan niet meer op. Eindelijk.

Ik ga op mijn rug tussen je knieën liggen en wrijf zachtjes over je venusheuvel. Ik hoor je kreunen en trek het kruis van je slipje opzij zodat ik met mijn tong tussen je lipjes kan. Je druipt, en ik lik je heerlijke sap van je lippen. Af en toe strijk ik met mijn tong over je clitoris. Je begint nu echt te kreunen en over mijn gezicht te rijden. Dit is te heet voor woorden. Je kreunen, worden kreetjes en je knijpt mijn hoofd er bijna af en dan kom je schokkend klaar in mijn mond. Ik blijf likken tot al je sap weg is en je gestopt bent met schokken. Je reikt naar achter en trekt me bij mijn haar recht tot ik op mijn knieën naast je zit. Je lippen laten even zijn gezwollen kloppende pik los.

“Lik zijn ballen” zeg je. Ik wring onder zijn benen door en zuig een van zijn lustknobbels in mijn mond. Hij schokt en ik zie de aders in zijn lul nog dikker worden. Deze jongen staat op springen. Je neemt je lippen weg en zegt, “nu jij.”

Ik lik me een weg omhoog naar zijn eikel en neem hem vol overgave in mijn mond. Ik sabbel en lik dat het een lust is en proef de smaak van zijn voorvocht. Zijn pik klopt en beweegt spastisch. Hij neemt mij bij mijn haar en trekt me ruw dichter. Als ik hem helemaal tegen mijn keel-wand voel begint hij mijn mond te neuken.

Jij duwt mijn hoofd nog verder op zijn lul en dan slaakt hij een kreet en vult mijn mond zich met plakkerig sperma. Keer op keer spuit hij zijn kwakjes in mijn keel tot het er bij mijn mondhoeken uitloopt. Jij ziet dat en likt de druppels van mijn kin. Langzaam wordt hij slap en hij glijdt uit mijn mond. Jij neemt mijn gezicht en steekt je tong naar binnen. Je begint verwoed te likken tot de laatste drup verdwenen is.

“Doe je broek uit,” zeg je, terwijl je zelf je rokje en je slip uitschiet. Je gaat omgekeerd op mijn lul zitten. Die verdwijnt in een keer in je kut. Je neemt allebei zijn handen en begint mij als een razende te berijden. Dit hou ik niet lang vol. Ik probeer aan iets anders te denken, de opwinding die ik voel te verminderen. Ik wil nog niet komen, ik wil hard voor je blijven tot jij ook komt. Ik hoor je luid kreunen en je brengt zijn hand naar je kut zodat hij kan voelen hoe mijn harde kloppende pik in je verdwijnt. Hij neemt mijn zak in zijn hand en begint zachtjes te knijpen. Dan harder. Heerlijke pijn. Jij roept; “ja, ja, ja ik kom!”

Ik voel je warme sappen over mijn benen stromen en begin te spuiten. Het wordt me zwart voor de ogen van genot. Dit is zeker het lekkerste orgasme dat ik ooit heb gehad. Je staat op en haalt je hand door je druipende kut en houdt ze voor zijn mond. Met van genot draaiende ogen likt hij je hand af. Hij sluit zijn ogen en met een verzaligde glimlach laat vier van je vingers in zijn mond verdwijnen. Nu wrijf jij de andere hand door je kut en je biedt ze mij aan. Verlekkerd begin ik te sabbelen.

Je smaakt naar chocola en aardbeien en mijn sperma is de slagroom. Ik kom recht en begin je kut uit te likken. Mijn tong gaat tussen je opgezwollen lippen en diep in je openstaand kutje. Je drukt je dichter tegen mijn mond en begint mijn gezicht te neuken. Ik lik met lange halen, telkens even over je klit. Je kronkelt en trekt mij bij mijn haar tot mijn neus en mond helemaal omgeven zijn door kut.

Net als ik denk dat ga stikken, begin je onbeheerst te trillen en spuit me helemaal onder. Ik probeer al die nattigheid op te vangen, maar kan niet voorkomen dat er een flinke plas op sofa terecht komt. Je neemt een papieren zakdoekje en veegt mijn gezicht schoon. Daarna veeg je de meeste smurrie van je kut en je benen.

Je gaat terug naast je man zitten en begint uitgebreid te kussen maar als ik terug naar de twee-zit wil trek je me naast je in de zetel. Ik zie dat de lul van je man terug op volle sterkte is.

“Kan ik je helpen,” vraag ik lachend terwijl ik naar zijn pik wijs.

“Nee, dank je,” zegt hij, “ik wil nu kut.”

Je gaat op je knieën zitten, met je lekker kontje naar hem gekeerd. Hij gaat achter je staan, neemt je een beetje op bij je heupen en ploft in een keer zijn dikke lul naar binnen en begint je snel te neuken. Jij zoekt steun met je handen op mijn linkerbeen. Je mond zweeft nu nauwelijks vijf cm boven mijn intussen ook harde pik. Ik pak hem vast en met mijn andere hand duw ik je hoofd naar beneden. Gewillig open je je lippen en zuigt mijn lust-staf naar binnen. Ik voel je tong rond mijn eikel draaien. Hij kijkt over je schouder mee hoe mijn pik in je mondje verdwijnt.

Mijn lul begint weer te kloppen en te beven, maar dat wil ik nog niet. Ik haal hem uit je mond, sta op en ga achter je man staan. Ik masseer zijn scrotum en zijn ballen. Dat vindt hij wel lekker, want hij begint harder te kreunen. Ik buig voorover en begin zijn ballen te likken. Hij begint minder wild te neuken en bij het terugtrekken wrijft hij zijn kont extra lang in mijn gezicht. Ik lik nu zijn scrotum en schuif langzaam naar boven tot aan zijn grotje. Dan ga ik met een lange haal met mijn tong over zijn holletje. Met een schok houdt hij midden in een stoot stil. Hij kreunt nu luid en maakt spastische bewegingen. Als ik mijn tong naar binnen steek voel ik zijn balzak samen trekken en met een luide vloek komt hij voor de tweede keer klaar. Terug slap glijdt zijn lul uit je gladde kut. Ik vang hem op en lik hem helemaal schoon. Dan zie ik aan je gezicht dat je teleurgesteld bent.

“Sorry schat,” hoor ik hem zeggen, “maar ik kon het echt niet langer houden.”

“Niet erg,” zeg je.

“Waarom gebruik je hem niet,” vraagt hij.

“Mag het,” zeg je, maar intussen heb je mijn kleine jongen al vast en een moment later verdwijnt hij in je buikje. Deze keer geen woeste sprint naar de finish, maar langzame sensuele bewegingen. Telkens mijn eikel bijna uit je kutje verdwijnt, nijpen je bekkenspieren in mijn paarse bolletje. Telkens gaat er een rilling door mijn lijf. Ik neem je tietjes in mijn handen en ik begin zacht met je tepels te draaien.

“Harder,” zeg je.

En als ik doorknijp geef je gilletjes van, “oh ja, lekker, ga door” je buigt naar voren en je begint mij te kussen. Onze tongen maken kleine cirkelbewegingen en ik proef de smaak van Metaxa vermengd met mijn en zijn sperma en jouw lekkere sappen. Je begint sneller en ongecontroleerd te bewegen, je wangen gloeien, je kreunt luider en terwijl mijn zak samentrekt voor mijn tweede orgasme, zie ik je ogen weg draaien en schokkend klaarkomen. Bevend lig je boven op me. Ik voel onze gemengde sappen tussen mijn billen stromen en mijn holletje vult zich helemaal met ons geil.

Na al die seks is de drankroes een beetje uitgewerkt. Hij vraagt, “wil je nog een pintje?” “Graag,” zeg ik. Jij vraagt nog een glaasje witte wijn. Even later zitten we samen, in ons blootje, te chillen en te bekomen van de inspanningen.

“Wil je blijven overnachten,” vraag je.

“Als het kan, graag,” zeg ik. Je wijst me de logeerkamer en stopt me lekker in.

“Slaap wel,” zeg je, en je geeft me nog een hete tongkus voor je het licht uit doet en de deur sluit. Even later, terwijl ik in slaap val, hoor ik hoe jullie zelf ook naar bed gaan.

Rhrp

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *