Seks en frustratie II

()

De GSM ging over.

“Hans? Marc hier. Zeg, ik zal rond 19.00 uur in het depot aankomen. Vroeger kan echt niet. Pokkedruk op de weg, OK?”

Een metalen stem bromde iets dat het in orde was. Ze zaten niet op hem te wachten. Hij was altijd laat. Klantenbinding noemde Marc dat. Nu, effectief was het wel. Hij was geliefd bij zijn klanten. Hij was niet voor niks de nummer 1 verkoper van het bedrijf en dat vanaf de tweede maand dat hij er werkte. Hij haakt in en zijn oog glijdt over de foto van Jeanne die aan zijn dashboard hangt. Een flauwe glimlach speelt om zijn lippen. ‘Juist’, denkt hij bij zichzelf.

Terwijl hij een kruispunt over rijdt, tasten zijn ogen de contouren van Jeanne ’s naakte lichaam af. Hij had de foto zelf van haar gemaakt, nu toch al enkele jaren geleden. Ze wist hoe ze moest poseren voor een camera. Niet vulgair, maar o zo opwindend. Je zag eigenlijk weinig, maar haar ogen op de foto spraken boekdelen. Terwijl hij dacht aan die periode, toen ze geregeld op pad gingen om op verlaten plaatsen erotische foto’s van elkaar te nemen, pompte zijn penis zich vol moed, heftig verlangend naar die tijd, om korte tijd later weer als een vodje in elkaar te zakken.

De realiteit beent de fantasie altijd weer bij, helaas.

Marc nam nog een stuk chocolade van op de passagierszetel. Terwijl het bruine spul smolt op zijn tong, bekroop hem opnieuw dat gevoel van nutteloosheid, twijfel en uiteindelijk futiliteit. Wat er ook misgegaan was, hij kon het op geen enkele manier goed krijgen. Hoe meer hij zijn best deed, hoe meer de band tussen hen verdween. En wat waren alweer de oorzaken van het verkeerd lopen? Eigenlijk kon geen van beiden zich dit nog herinneren. Maar allebei klampten ze zich aan de flauwe halmen van de hoop vast. De hoop op elkaar terug te begrijpen, er zijn voor elkaar, naar elkaar verlangen.

Hij propte het laatste stuk chocolade in zijn mond. Hij wist dat zijn vetlaag enkel diende om de pijn in zijn binnenste te houden, te maskeren, te verdoven. Op automatische piloot reed hij verder, kilometer na kilometer in zijn nutteloos leven. Aan het Shell tankstation draaide hij in. Benzine bijvullen en een andere vaste gewoonte, net voor hij thuis zou zijn. Hij zette de auto op zijn favoriet parkeerplaatsje – hij hield van routine – en slenterde het mannentoilet in. Het was een van de weinige goed onderhouden toiletten die hij kende in een tankstation.

Riem open, broek naar beneden en zijn half-wakkere penis met eerst langzame halen tot betere gedachten proberen te brengen. Hij nam zijn voorhuid vast en bewoog hem vlugger en vlugger over zijn eikel die langzaam aan grootte won. Met een zeker gevoel van trots zag hij zijn eikel zwellen. Die grote paarse eikel vond hij zelf altijd zo’n geil gezicht. Al vlug was zijn paal klaar voor het echte werk en hij nam hem vol in de rechterhand, volop genietend van het zalig gevoel dat het rukken hem gaf.

Zijn gedachten gingen zoals altijd naar dezelfde scène: hij die samen met Jeanne een trio bezig was. De combinatie was niet belangrijk. Soms liet hij Jeanne neuken met een andere man terwijl zij zijn penis naar binnen slokte. Soms liet hij haar spelen met een andere vrouw, in alle mogelijke standjes en situaties. Hij had geen voorkeur. Wel belangrijk was dat het altijd hem en Jeanne was, of het gezelschap nu uit een andere man, vrouw of een hele groep bestond. Deze maal was het zijn favoriete scène. Hij had er behoefte aan.

Hij en Jeanne en een ander koppel, plaats onbelangrijk. In enkele seconden liet hij Jeanne tongen met de vrouw van het koppel, haar kut likken terwijl ze genomen werd door de man van het koppel. Dan hun laten lullen af-slobberen door de beide vrouwtjes op hun knietjes, helemaal dicht tegen elkaar, zodat hun tongen niet alleen de eikels likten, maar ook elkaar. Om dan uiteindelijk te komen tot de climax: Jeanne die op haar rug in haar beide gaatjes werd geneukt: de vreemde man in haar soppend kut en hij in haar uitgetrokken kont onder haar, dit alles terwijl de vrouw over Jeanne en hem heen plaste, waarop Jeanne schreeuwend klaarkwam, in pure extase. Op dat moment borrelde het zaad in hem op, zocht zijn weg zoals een stormende wild-water rivier naar open terrein en bevrijdde in vier verlossende gulpen zijn lichaam van zijn teveel aan geilheid.

‘Ahh, heerlijk’, zuchtte hij bij zichzelf, nog licht na hijgend.

Hij deed nog enkele langzame halen, als een liefdevolle afsluiter, en perste de laatste druppels uit zijn nu niet meer zo majestueuze eikel. Net toen hij wou doorspoelen, hoorde hij een klop op de deur.

“Alles in orde? Hebt u een ziekenwagen nodig? Of een dokter?”

De eerste schrikreactie sloeg al snel over in een heimelijk lachje.

“Hah, nee, John. Alles OK hier!” ‘Blijkbaar toch iets te luid bezig geweest…’

De uitbater van het tankstation klapte al lachend de buitendeur dicht. Ja, hij kende Marc al zo lang…

‘En dan nu op naar huis. Benieuwd wat het daar gaat geven. Seks zal er wel weer niet inzitten. Waarom ben ik toch vervloekt.’

Hij doelde daarmee op zijn nogal onverzadigbare seksuele drift. Al van in zijn jeugd had hij een onstuitbare drang naar seks, die blijkbaar alleen maar groeide. Op zich niet erg, maar als je partner hierin niet meewil, dan heb je een probleem. Hij realiseerde zich ten volle dat dit niet aan Jeanne lag, maar aan hem. Nu ja, ook niet aan hem. Gewoon aan de combinatie van beiden. Maar hoe dan ook maakte het zijn leven bepaald niet gemakkelijker. De auto draaide de oprit op en even later duwde hij de achterdeur open.

“Hallo, lieverd”, gooide hij haar ietwat geforceerd vrolijk toe, in de hoop dat ze dan ook wat blijer zou reageren. Maar er kwam geen reactie. Of wel, ja, weer die zure blik. Die ondervragende blik.

“Ik zie zo aan je dat je weer ergens gezeten hebt.”

Marc deed eerst nog zijn mond open, maar sloot hem meteen weer en ging in een ruk verder naar de woonkamer. ‘Geen zin in ruzie, kan het nu nooit eens goed gaan’ mummelde hij vol zelfmedelijden tegen zichzelf.

Reala

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *