Cam-sessie

()

Die avond was ik alleen thuis. Anita, mijn vrouw, was tennissen met haar vriendinnen. Ik had nog wat gewerkt en nu amuseerde ik mij met wat te surfen langs pikante websites. Op een gegeven moment kwam ik terecht op een site waar je kon masturberen voor je computer. In de chatroom bleek er een persoon aanwezig te zijn die een gesprek met mij begon. De man, 59 jaar, vertelde me dat hij af en toe zijn lul toont via een webcam en zelfs masturbeert en klaarkomt voor het oog van anderen.

Weekendbijlage

Ik wou wel eens weten hoe dat precies werkt met die cam, want ik heb er ook een die ik eigenlijk niet gebruik. Even later was de connectie gebeurd, maar met problemen. De man kon mij zien zitten, maar ik kreeg geen beeld door. We hebben wat zitten testen, maar het probleem bleef bestaan en ik had dus geen beeld. Ik merkte wel dat de man wou dat ik een show deed en toen kreeg ik een idee. Mijn vrouw kon elk moment thuiskomen. Als ik nu eens met haar een show zou opvoeren voor de camera, zonder dat zij dat besefte…

Zo gezegd, zo gedaan. Een half uurtje later, rond middernacht, kwam Anita thuis. Ik had de webcam zo geïnstalleerd dat mijn bureaustoel goed zichtbaar was. Ik waarschuwde de gluurder en zei dat hij geen conversatie mocht voeren want anders zou Anita misschien iets merken. Ik zou hem wel laten meegenieten.

Even later kwam Anita mijn bureau binnen. Ze ging op mijn schoot zitten en terwijl ze vertelde van haar avondje tennissen begon ik haar borsten te strelen doorheen het stof van haar truitje. Wat later gleed mijn hand onder haar bloes in en begon ik haar borsten zachtjes te kneden. Ik trok haar bloes en bustehouder uit en draaide de bureaustoel zo dat de gluurder het volle zicht had op haar rijpe, volle memmen. Ik begon ze nu goed te kneden en ik nam haar tepels tussen mijn duim en middenvinger en kneep er hard in. Anita werd heet en sabbelde aan mijn oorlelletjes. Vervolgens boog ik mij voorover en begon met mijn tong rondom haar tepel te draaien, eerst de ene borst, dan de andere. Ik zoog aan haar volle nippels die zich trots oprichtten. Mijn kwijl deed haar tetten glimmen maar ik produceerde ook andere sappen: mijn slipje was helemaal nat geworden van het voorvocht.

We begonnen elkaar te kussen en tongzoenen te geven. Anita ging rechtstaan en in één ruk trok ik haar rokje naar beneden. Ik nam de randen van haar slipje vast en, heet als ik was, scheurde ik het praktisch van haar lijf. Ze stond nu volledig naakt voor mij, met haar billen naar de webcam gekeerd. Ik deed haar wat voorover buigen. Nu had de gluurder een goed zicht op haar kont. Ik streelde haar billen en kneep in die volle wulpse kont van haar. Vervolgens duwde ik de twee helften van haar kont uit elkaar zodat mijn gluurder het volle zicht op haar poepgaatje kreeg. Ik maakte mijn vinger nat en begon rondjes te draaien over haar anus. Voorzichtig duwde ik mijn vinger in dat holletje. Anita hijgde heet en warm in mijn oor. Nu draaide ik haar om zodat de gluurder haar poesje kon bewonderen. Haar kut was mooi gladgeschoren. Voorzichtig duwde ik mijn middelvinger tussen haar schaamlippen en ik duwde die lippen uiteen zodat de gluurder nu haar clitoris kon zien. Ze heeft maar een klein klitje, maar ik ontblootte haar kittelaar zodat de gluurder weer kon meegenieten van dat geile knopje. Ik voelde nu wel dat haar kut goed nat was en ik vingerde haar hevig totdat ze erop aandrong dat ik haar zou nemen.

Ik stond recht. Anita draaide zich om en hielp mij om mijn hemd uit te doen. Toen trok ze ook mijn broek af. Mijn pik sprong naar voren, half stijf, maar wel heel nat van het talrijke voorvocht. De gluurder kon alles perfect volgen en zag hoe Anita zoog aan mijn pik, hoe ze die stijve paal tot diep in haar keel penetreerde. Nu stond ik stijf, mijn eikel glom van het speeksel en geil. Ik wou spuiten, neuken en haar hete kut vullen met mijn zaad!!!

Ik ging terug zitten en ik draaide Anita met haar rug naar me toe. Ze ging schrijlings op me zitten en ze leidde met haar hand mijn penis in haar verlangende, natte vagina. Terwijl ik met beide handen haar borsten kneedde en masseerde begon Anita op en neer te wippen zodat mijn gloeiende penis in haar hete schede pompte. Ik kon niet meer, ik was te geil, te heet en binnen de korstte keren spoot ik mijn zak leeg in haar natte grot.

Terwijl mijn lul terug verslapte liet Anita mijn zaad uit haar kut lopen. Dikke witte klodders gleden uit haar vagina, op mijn penis en balzak en zo verder op mijn stoel.

Terwijl Anita opstond om te gaan douchen liet ik mijn gluurder weten dat de show afgelopen was en dat ik Anita nog wat in bed ging verwennen. Mijn gluurder nam voldaan afscheid en ik heb Anita nadien in bed nog lekker geknuffeld. Nagenietend van de cam-sessie vielen mijn ogen toe en even later was ik in dromenland. Geile dromen, ongetwijfeld…

Proggy

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Proggy

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *