Ridder Veerle

()

Ze stond te bibberen in haar linnen hemd. De enige bescherming die ze had waren haar rokken. De vrouwelijke ridder tegenover haar droeg een jurk van maliën. Het was duidelijk dat ze er niets onder had. Op het moment dat de zon doorkomt, trekt de vrouw tegenover haar een mooi glanzend zwaard en met de punt ervan maakt ze een soepele beweging over haar dunne kleren. Terwijl de ridder haar zwaard opzij gooit, vallen haar hemd en rokken in flarden van haar af.

Ze voelde nu de zon op haar huid, haar gezicht en haar borsten. De ridder legde haar hand op haar wang en hield haar lippen tegen de hare. De aanraking was warm en ze smachtte. Ze begon de ridder te zoenen en drukte haar naakte lijf tegen de koude maliën. Door het ijzeren hemd voelde zij de vrouwelijke vormen van de ridder. De ridder legde haar handen op haar heupen en zoende vurig. Terwijl zij haar hand op de metalen bescherming van een borst legde, begon de ridder haar te strelen. Eerst haar dij, toen haar borsten en via haar buik uiteindelijk haar venusheuvel, zodat ze met haar vingertoppen haar klit kon masseren.

De ridder zoende haar nek, haar schouder, haar borst, haar tepel en sabbelde er even op. Ondertussen greep de ridder het zwaard en zette het heft zachtjes tegen haar schaamlippen. Ze wreef de pomerans even heen en weer, zodat het nat werd van het geil en glinsterde in de zon. Toen drukte de ridder het heft zachtjes tegen haar kut. Haar lippen weken iets uiteen en de pomerans verdween een stukje in haar vagina. Ze genoot met teugen en had het niet langer koud, door de strelingen van de ridder en de vroege zonnestralen op haar naakte huid. Ze kreunde zachtjes. Terwijl de zon door een kier in het gordijn op haar tepel viel, streelde ze haar hele lijf.

Langzaam deed ze een oog open en zuchtte: “Wat een droom!” Ze liet een vinger tussen haar lippen glijden. Ze voelde dat ze zeiknat was. Haar lippen waren nog opgezwollen en stonden een beetje uiteen. Even liet ze haar hoofd opzij zakken om op haar wekker te kijken. Een schok ging door haar lichaam. Ze was door haar wekker heen geslapen. Met een beweging gooide ze de deken opzij en zichzelf uit het bed om vervolgens naar de kast te lopen. In haar geile roes besloot ze een rokje aan te trekken met een topje en haar ondergoed thuis te laten. In de badkamer friste ze zich op, waarna ze de deur uit stapte. Even stapte ze nog weer naar binnen en greep haar tas van de kapstok.

Evelien was een vlotte meid van negentien met lang bruin haar, goed gevormd lichaam en een redelijke B cup. Af en toe had ze een vriendje, maar nu al ruime tijd niet meer. Soms droomde ze van vrouwen, zoals afgelopen nacht, maar nooit had ze iets met vrouwen geprobeerd. Wel met jongens. Daarmee wilde ze graag op avontuur, maar meestal waren die te verlegen als het erop aan kwam. Ze had een aantal vriendinnen. De meeste hadden een vriendje. Alleen Veerle niet en met Veerle ging ze vandaag zwemmen. Ze hadden om half tien afgesproken bij het zwembad. Evelien had haar fiets gepakt en probeerde zich zo snel mogelijk door het verkeer te manoeuvreren. Ze had moeite om haar droom uit haar hoofd te zetten en het getoeter van auto’s maakte haar duidelijk of het stoplicht rood was.

Ze was tien minuten te laat toen ze bij het zwembad aan kwam en Veerle stond al te wachten. Ze kwam op haar toelopen terwijl Evelien afstapte en haar fiets op slot deed.

“Zo, jij bent maar vast begonnen?” Zei Veerle, wijzend op de natte plek op Evelien der zadel. Evelien liep rood aan en liep snel naar de deur van het zwembad. “Ik heb hard gefietst.” Zei ze over haar schouder. Nadat ze omgekleed waren en een aantal baantjes hadden gezwommen, zaten ze samen in een Turks stoombad.

“Vind je me mooi?” Zei Veerle ineens. Evelien keek op: “Heel mooi, hoezo?”

“Omdat je vanaf het moment dat je aankwam al naar me zit te kijken, zoals jongens naar me kijken.” Evelien werd opnieuw rood. Gelukkig was het nu mistig, dus er was niets van te zien, maar de stilte die nu viel, diende wel snel gevuld te worden. “Ik..ehé” Stotterde Evelien. “Het geeft niet.” Zei Veerle, “Ik houd wel van zulke aandacht. Je zou zeker mijn borsten wel willen zien?”

Ergens was Evelien perplex, maar haar roes van die dag maakte haar nieuwsgierig. Nog voor ze kon antwoorden viel er een bikini topje op haar knie. Ze kon niets zien, maar ze wist dat Veerle nu bijna naakt naast haar zat. Door die gedachte nam de geilheid weer direct over en ze begon zichzelf te strelen.

“Vind je dit spannend?” Klonk er naast Evelien uit de mist. “Kom, geef me je bikini topje en vertel me waar je met je gedachten bent vandaag.”

Evelien deed haar bikini topje uit en gooide het naast haar neer, in de richting waar Veerle moest zitten. “Iké, eh…ik heb nogal spannend gedroomd vanmorgen. Daarom was ik ook laat.” Begon Evelien.

“O, ho! Dus jij hebt je lekker liggen vingeren terwijl ik op je stond te wachten?” Zei Veerle quasi beledigd.

“Dat is niet waar!” Zei Evelien, “Ik ben direct opgestaan, ook al was ik botergeil. Misschien is dat wel waarom ik het niet uit mijn hoofd krijg.”

“En waar ging je droom over?” Vroeg Veerle nieuwsgierig.

“Over een vrouw in een maliënkolder die mijn borsten zoende en me vingerde.” De gedachten van Evelien gingen terug naar haar droom en terwijl ze met een hand zichzelf bleef strelen, ging haar andere hand als vanzelf haar bikinibroekje in en liet ze haar vingers door haar lippen glijden. Ze was weer enorm geil geworden en terwijl ze met haar ogen dicht genoot, vergat ze dat haar vriendin naast haar zat. Evelien voelde textiel op haar voet vallen en deed haar ogen open en zag het gezicht van Veerle vlak voor de hare en begon direct te zoenen. Veerle stak haar tong diep bij Evelien naar binnen, die op haar beurt te geil was om ervan te schrikken en stak een vinger diep bij zichzelf naar binnen. Evelien bewerkte haar vagina van binnen en kreunde zachtjes, toen ze dan hand van Veerle over haar eigen heuveltje voelde. Evelien stak een tweede vinger bij zichzelf naar binnen en voelde hoe Veerle haar bikinibroekje iets opzij schoof en ook nog een vinger bij haar naar binnen stak. Evelien begon zwaar te ademen en zachtjes te kreunen.

“Wat een lekkere kut heb jij.” Fluisterde Veerle haar oor.

“Ik wil meer.” Fluisterde Evelien terug. Meteen stopte Veerle nog twee vingers erbij in Evelien der soppende doos.

“Neem me.” Kreunde Evelien en trok haar vingers terug en begon met twee handen haar eigen borsten te kneden. Veerle bukte tussen Evelien der benen en stak alle vingers van een hand bij Evelien naar binnen. Evelien genoot met volle teugen. “Dieper!” Riep ze. Veerle duwde haar hand naar binnen. Evelien haar kut was zo nat dat de hand in een keer helemaal naar binnen verdween tot aan de pols.

“Oh!O… Ja! Ga door! Ik ga komen!” Riep Evelien.

Maar precies op dat moment was het programma van het stoombad afgelopen en ging de ijskoude douche aan. Beide meiden slaakten een gilletje. Veerle trok haar hand terug en zo snel ze konden trokken zij hun bikini weer aan. De vriendinnen stapte achter elkaar het hokje uit en giechelde een beetje. Veerle fluisterde in het oor van Evelien:”Zo lekkere doos, weer niet klaar gekomen, ik kan me niet voorstellen hoe vreselijk geil jij nu moet zijn. Laten we maar naar mijn huis gaan en er wat aan doen.” Ze liepen samen naar de uitgang en deelden een kleedhokje. Al zoenend kleedden de meiden aan en Veerle zag dat Evelien geen slipje droeg, maar zei niets.

Even later waren ze bij Veerle thuis. De deur viel achter ze dicht en ze gooiden hun tassen in de hoek. In de hal stond een grote spiegel van de vloer tot het plafond en Evelien bleef er even voor staan om haar kapsel goed te doen. Veerle kwam heel dicht achter haar staan en zoende haar in haar nek. Via de spiegel keek ze Evelien verleidelijk aan en Evelien keer geil terug. Veerle legde haar handen op Evelien der dijen en streelde haar weg over haar buik naar de borsten van Evelien en begon deze eerst zachtjes te strelen, dan harder en daarna begon ze te kneden. Evelien begon weer zwaarder te ademen en taste met haar eigen hand in haar rokje. Ze was vreselijk geil geworden en haar kutvocht begon zich langs haar benen een weg naar beneden te banen. Evelien sloeg haar hoofd achterover en zuchtte in Veerle der oor:”Neuk me met alles wat je hebt!”

“Ga niet weg, blijf hier, ik ben zo terug.” Zei Veerle en verdween in de slaapkamer. Evelien hield het niet meer uit en begon haar eigen tieten te kneden, terwijl ze met haar andere hand haar klit en haar doosje bewerkte. Al snel kwam Veerle terug. Ze was naakt en had zichzelf een grote dildo voor gebonden. “En nou bukken, geile doos.” Zei ze.

Evelien bukte voorover en zag in de spiegel Veerle achter zich die de dildo tussen haar lippen drukte. Het gevaarte floepte direct naar binnen en verdween helemaal in Evelien der vagina. Evelien gilde van genot. “Neuk me!” Riep ze en Veerle begon te pompen. Evelien begon luid te kreunen, steeds harder. Al snel kwam ze gillend klaar:”O, mijn God!” Haar hele lichaam schokte en Veerle pompte door tot haar vriendin helemaal uit-geschokt was en uitgeput in elkaar zakte. Veerle ging ernaast zitten en zoende haar vurig en haar zoen werd beantwoord door een tong van Evelien. Daarna stond Veerle op en haalde in de keuken wat te drinken voor zichzelf en Evelien. Nadat ze dit op hadden stond Evelien op en gingen ze samen naar de huiskamer.

“We moeten wel weer aankleden hoor.” Zei Veerle, “Rik komt zo.”

“Wie is Rik?” Vroeg Evelien verbaast. De meeste vrienden van Veerle kende ze inmiddels wel.

“Een jongen die ik een vorige week in de kroeg ontmoet heb.” Antwoordde Veerle. “Istie lekker?” Zei Evelien ondeugend.

“Zeg heb jij net niet genoeg gehad?” Zei Veerle streng, maar met een kleine glinstering in haar ogen.

“Ik was ook wel heel erg geil.” Verontschuldigde Evelien zich, “Bovendien, jij wel?” Hun blikken kruisten en geile plannen maakte zich van hen meester.

Hoewel ze weer aangekleed waren en hun natte bikini’s uit hingen, droegen ze nu beiden geen ondergoed, toen er werd gebeld. Toen Rik binnen kwam, gaf hij Veerle een zoen op haar mond en Evelien een hand.

“Ik ben Rik.” Zei hij. Het was een lange jongen, maar niet slungelig. Hij was net genoeg gespierd en had vuurrood haar. Zijn stem klonk rustig en vriendelijk. “Ik ben Evelien, Veerle der geile vriendin.” Zei Evelien, terwijl ze kort en zachtjes giechelde. “Ok, aangenaam kennis te maken.” Zei Rik vriendelijk.

“Je weet de helft nog niet.” Zei Evelien en keek ondeugend naar hem omhoog. “Ga jij maar lekker in de kamer op de bank zitten, dan maken wij even wat drinken.” Zei Veerle en de dames huppelden naar de keuken. Rik deed wat hem gezegd werd en plofte neer op de bank. Na korte tijd kwamen de vriendinnen weer terug. Veerle ging naast Rik op de bank zitten en Evelien zette het drinken op de salontafel, waarbij ze wat overdreven voorover boog, zodat hij net onder haar korte rokje kon kijken en recht in haar glinsterende doosje keek. Hij slikte even. Toen ging Evelien aan de andere kant naast Rik zitten.

“Dus jij kent Veerle uit de kroeg?” Vroeg Evelien verleidelijk, terwijl ze een hand op zijn borstkas legt.

“Eh, ja.” Zei Rik, ietwat ongemakkelijk.

“En heb je jouw gereedschap al aan haar gedemonstreerd?” Vervolgd Evelien, terwijl ze haar hand naar zijn kruis laat glijden. Nog voor Rik zijn mond open kan doen, antwoordt Veerle:”Nee dat heeft hij niet!” Veerle kijkt nu overdreven beteuterd en strijkt ook met haar hand over zijn borstkas. “Dat is jammer, want hij hoeft zich niet te schamen.” Zei Evelien tegen haar vriendin, wanneer ze met haar hand over zijn kruis wrijft. “Misschien werkt hij niet.” Zei Veerle.

“Daar zijn we snel genoeg achter.” Antwoord Evelien resoluut en buigt zich over Rik om Veerle eens flink te zoenen. Terwijl ze zoenen staan ze langzaam op en gaan pal voor Rik tegen elkaar aan staan. Daar beginnen ze wat aan elkaars borsten te strelen. Evelien laat een hand over een dijbeen van haar vriendin naar beneden gaan en streelt haar been. Dan laat ze haar hand onder haar rokje glijden en schuift het rokje over haar dijbeen omhoog, om bovenaan aan haar kont te kunnen zitten. Voor Rik is nu duidelijk te zien dat Veerle hooguit een string aan heeft en in zijn broek begint hij het moeilijk te krijgen. Nog steeds overrompeld van het spontane schouwspel, kan hij alleen maar blijven zitten en kijken. Evelien is nu Veerle haar nek aan het zoenen. De ademhaling van Veerle is nu iets verzwaard. Dan kijken ze beiden weer in de richting van hun gast.

Vervolgens ploffen ze weer ieder aan een kant van hem op de bank. Evelien streelt met haar hand weer over zijn kruis. “Nou Eef, hij doet het, hoor.” Veerle kijkt naar Evelien:”Misschien moeten we hem nu maar wat meer ruimte geven dan.”

Meteen begint ze de knopen van zijn broek los te maken. De ontwikkelingen bevallen Rik wel en hij besluit zich volledig aan de dames over te leveren. Als Veerle de broek los heeft, trekt Evelien hem inclusief onderbroek uit en gooit ze naast de bank. Een flinke lul staat nu fier overeind en op de eikel parelt nu een klein druppeltje voorvocht. De meiden buigen zich hier letterlijk over en nemen het gevaarte in zich op. “Wat een lekkere lul is dat, waarom heb je die nog niet eerder laten zien?” Zei Veerle, terwijl ze haar ogen op zijn pik gefocust houdt. Evelien buigt zich nog wat verder voorover en steekt haar tong uit. Met een langzame beweging likt ze het voorvocht van zijn eikel. “Mm.” Zei Evelien zacht met haar ogen dicht.

“Laat mij ook eens proeven.” Zei Veerle en ze opent haar mond en buigt voorover. Ze neemt zijn hele eikel in haar mond en begint erop te sabbelen. Dan probeert Veerle nog meer van zijn lul naar binnen te krijgen. Ze komt tot halverwege. Ze laat zijn lul weer uit haar mond glijden en weer erin en zo begint ze hem te pijpen. Steeds als ze zijn lul weer in haar mond neemt, komt ze weer een stukje verder. Na enige tijd heeft ze zijn hele lul in haar mond. Evelien kijkt ondertussen dit schouwspel aan en streelt weer zachtjes haar lippen onder haar rokje. Ondertussen zit Veerle op haar knieën voor de bank en pijpt rustig door. Haar handen strelen Riks buik en schuiven onder zijn T-shirt omhoog naar zijn borst.

Evelien schuift de salontafel voorzichtig opzij en gaat op haar rug liggen met haar hoofd onder Veerle der strakke kont. Evelien streelt met twee vingers over Veerle der klitje en natte lippen. Dan duwt ze tergend langzaam haar vingers de warme, vochtige kut binnen, zo diep als ze kan. Veerle kreunt zachtjes en dat is voor Rik het teken dat ook te gaan doen, elke keer dat Veerle zijn lul weer in haar mond laat verdwijnen. Als Evelien vervolgens met haar tong Veerle der klitje begint te strelen, begint Veerle het pijptempo op te voeren. Dan stopt Veerle met pijpen en hapt naar lucht.

Als ze genoeg lucht heeft roept ze zuchtend: “Alsjeblieft, neuk me!” Direct trekt Rik zijn shirt uit en helpt Veerle op zijn schoot te gaan zitten. Veerle trekt eveneens haar shirt uit, zodat Rik gemakkelijk bij haar borsten kan. Nog even trekt ze aan zijn lul. En begeleid zijn lul dan naar haar doos en zet zijn eikel tegen haar lippen. Langzaam laat ze zich over zijn lul zakken, die helemaal in haar verdwijnt. Met een rustig tempo beweegt zijn lul dan met een soppend geluid in haar kutje in en uit. In hetzelfde ritme kreunen ze beiden van genot. Evelien kijkt nog even toen, terwijl ze zichzelf vingert.

Dan loopt ze naar een andere kamer en komt terug zonder kleren, maar met voorbind dildo en gaat achter het neukende stel staan. Evelien pakte de kont van Veerle met twee handen beet en begeleid haar als ze haar kont omhoog doet, zodat zijn lul uit haar schiet. Onmiddellijk duwt ze twee vingers bij haar naar binnen en sopt deze een paar keer heen en weer. Dan pakt ze met de andere hand de lul van Rik en terwijl ze met de vingers in Veerle der kut de lippen spreidt, brengt ze zijn lul weer naar binnen. Met de nu natte vingers, masseert Evelien het kontgaatje van Veerle. Voorzichtig brengt ze eerst een vinger bij Veerle der kontgaatje naar binnen. Als dit soepel gaat doet ze er nog een tweede bij. Langzaam rekt ze het gaatje op. Dan spuugt Evelien een keer in haar andere hand en begint daarmee de dildo af te trekken, tot deze helemaal glibberig is. Vervolgens trekt ze haar vingers terug en duwt de dildo naar binnen.

“O! O, ja! Ja! Neuk me! Oh!” Gilt Veerle het uit, “Harder! Alsjeblieft!”

Sneller en harder ramt Rik nu zijn lul in haar drijfnatte doosje. Ook Evelien duwt de dildo zo ver mogelijk bij Veerle naar binnen en begint te pompen. “Oh! Ho! Ja! Ik kom! Ik kom!” Haar hele lijf begon wild te schokken en Evelien trekt de dildo terug en begon zichzelf wild te vingeren. Rik bleef zijn lul in Veerle bewegen, waardoor ze bleef klaarkomen, minutenlang. Tot ze uiteindelijk uitgeput over Rik heen viel. Evelien trok onmiddellijk Riks lul uit Veerle der doos en begon hem af te trekken, terwijl ze met haar andere hand de voorbind-dildo af deed in haar eigen vagina duwde. Veerle liet zich van Rik afglijden en keek naar het schouwspel en Evelien nam direct zijn lul in haar mond en begon hem wil te pijpen. Toen kwam hij ook kreunend klaar en met een schok door zijn lichaam schoot hij dikke klodders zaad in de mond van Evelien. Van schrik trok zij haar hoofd naar achteren, waardoor zij de volgende ladingen sperma over haar gezicht en haar borsten kreeg. Ze likte zijn lul af en wreef met haar vrije hand het zaad over haar borsten uit. Ze ramde wild met de dildo in haar kut en van de smaak van zaad werd ze zo geil dat ook zij klaar kwam. Met kleine korte schokjes kwam zij tot rust en liet de dildo tussen haar lippen vandaan glijden. Veerle kwam weer wat overeind en begon met Evelien te tongzoenen, waarbij zij Riks sperma uitwisselden.

Nadat Veerle al het zaad opgelikt had en uitgewisseld met Evelien, kropen ze over Rik en zoenden met hem. Daarna vielen ze met hun drieën op de bank in slaap en droomden allen spannende en natte dromen. Ze besloten in die dromen niet op te staan, voor ze verzadigd zouden zijn.

Riddersvrouw

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *