Aanzoek 1.3

()

Vroeger was het voor mijn ouders een hele klus me tijdig uit bed te krijgen om naar school toe te gaan. Sinds een paar weken hoefde ik helemaal niet meer aangepord te worden. Ik was zelfs een flink uur vroeger uit de veren dan nodig was. Laat ik jullie maar meteen geruststellen voor jullie denken dat ik een aanval van plichtsbewustzijn had. Daar hoeven jullie de reden helemaal niet te zoeken. De waarheid is dat ik sinds kort iets had om naar uit te kijken.

Elke ochtend fietste ik met het hart in de keel naar het huis van mijn kersverse boezemvriendin Sofie. Steevast holde ik haar moeder Ilse, die de deur na mijn ongeduldig belletje opende, met een haastig toegeroepen hallo voorbij, gooide mijn kleren uit terwijl ik de trap oprende en stortte me poedelnaakt in bed bij Sofie, die me warm en geurig als een versgebakken broodje lag op te wachten voor ons ochtenduurtje liefdesspel.

Kan je een heerlijker manier voorstellen om de dag in te zetten? Lekkere zoenen, strelen, vrijen en elkaar intussen lieve woordjes influisteren? Moe werden we daar niet van, integendeel. Het gaf ons boordevol energie en we bleven op een meer dan aangename manier fit. Wanneer onderwijzers of klasgenoten ons vroegen hoe we het toch deden om iedere morgen zo blij en goedgemutst te verschijnen, vertelden we telkens weer giechelend dat een uurtje ochtendgymnastiek wonderen doet.

Het weekeinde betekende geen onderbreking, maar enkel een wijziging in ons vaste ritueel. Zaterdag en zondag konden we er immers langer over doen. Niet zelden brachten we heel de voormiddag tussen de lakens en in mekaars armen door. Op die dagen kroop ook Ilse meestal in bed bij ons. Moeder en dochter namen me dan tussen hen in en gaven me een heerlijke verwenbeurt. Waaraan ik dat verdiende? Beide waren dol op me, Sofie omdat ik haar op een zwoele zondagavond haar kutje had laten ontdekken, Ilse omdat ik haar diezelfde nacht het hare had helpen herontdekken. Ze waren me daar oneindig dankbaar voor en wisten me dat keer op keer weer te bewijzen door mij tot het middelpunt van hun seksuele wedijver te maken.

Dat was deze zaterdagochtend niet anders geweest. We hadden er een aller-zaligste vrijpartij opzitten. Sofie en ik lagen loom nog wat na te genieten van mekaars omhelzingen, terwijl Ilse beneden een uitgebreid ontbijt voor ons klaarmaakte. Spoedig zaten we dat heerlijks op te smullen onder de met klimrozen begroeide pergola.

Boven de meer dan manshoge haag die Sofie’s huis van dat de buren scheidde, zag ik de zwarte kuif en de gebruinde schouders uitsteken van een jonge man, nou ja een tiener eigenlijk, die de haag met een schaar snoeide. Hij wuifde vrolijk en riep ons een hartelijke goedemorgen toe.

“Knappe jongen. Heb je hem al gehad,” vroeg ik Sofie vrijmoedig.

“Erik, die is pas achtien,” antwoordde ze misprijzend.

“Hoor jou eens, je bent nauwelijks een jaartje ouder, net als ik trouwens.” Dat snoerde haar de bek. Hoe lief ik haar ook had, kapsones kon ik niet dulden.

“Of denk je misschien dat hij nog groen is. Dat heeft mij er anders niet van afgehouden jou in mijn armen te lokken. Het was juist jouw onervarenheid die je zo aantrekkelijk voor me maakte. De gulzigheid waarmee jij in een nacht alles wou leren kennen, zal je nooit meer terugvinden en zal ik nooit vergeten. Zou jij niet dolgraag die blik in Erik’ ogen zien als je hem voor het eerst je blote tieten laat zien en je lieve pruimpje, als je hem voor het eerst zijn pik in een meisjes laat steken, als je hem voor de allereerste keer doet klaarkomen, als je hem voor de allereerste keer iemand, jou laat klaarmaken?”

Als ik al schrik had gehad dat ik te belerend had geklonken, dan toonden haar van elkaar geweken lippen, de blos die heel haar gezicht tot in de haarwortels kleurde en de stijve tepeltjes in haar T-shirt me dat die vrees onterecht was. Mijn laatste twijfels werden weggenomen door het tedere kusje dat ze op mijn lippen gaf.

“Je maakt me ongelooflijk zwoel,” fluisterde ze me hees in het gezicht, “wat heb je me een zin gegeven Erik te naaien.” Dat bracht dan weer het duiveltje in me naar boven.

“Wat zeg ik nou toch, een lekkere knul als Erik heeft zijn kersje natuurlijk al lang laten plukken. Het zou me niks verbazen indien je moeder zich al aan dat jonge hapje had vergrepen.”

“Nee, maar je hebt me anders wel op een idee gebracht. Ik voel dat ik dringend aan zonnen toe ben. Deze namiddag bijvoorbeeld. Lekker in mijn nakie. Kan ik er wat aan doen dat de buurjongen toevallig de heg aan het snoeien is. Ik heb toch zeker het recht naakt te zijn in de privacy van mijn eigen tuin. Ik doe trouwens net of hij er niet is. Of nee, ik doe mijn zonnebril omhoog en spreek hem gewoon aan.

“He, knul, sta me niet zo aan te gapen, kom liever naar beneden, maak je nuttig en doe wat zonnebrand op me. Wedden dat het niet lang duurt of Erik smeert niet alleen mijn buitenkant. Maar ook mijn binnenkant, en heus niet met zonnebrand.” “Komt niks van in,” onderbrak ik haar verhitte dagdroom autoritair, “ik merk dat ik Erik tegen je moet beschermen. Een veertigjarige met een zestienjarige. Ben je mal. Kies iemand van je eigen leeftijd. Erik komt bij toe.”

“Waarom bekvechten,” bemiddelde Sofie. “Waarom roepen we hem niet tot hier? Dan kunnen we hem alle drie hebben. Nu, onmiddellijk!”

Ik speelde slechts eventjes met dat idee. Het was te gemakkelijk. Dat hield ik echter voor mezelf. Voorgevend op Sofie’s suggestie in te gaan, kwam ik overeind, stapte op de heg af en bleef recht onder Erik staan.

“Hoi, ik ben Sim,” stelde ik me voor. Van daar boven kon hij regelrecht in mijn los zittende topje kijken, wat hem een prachtzicht op de duizelingwekkende kloof tussen mijn tieten en op mijn stoottroepen zelf gaf.

“Hoi, Erik,” antwoordde hij, “maar dat hebben Ilse en Sofie je misschien al verteld. Leuk dat je eens dag komt zeggen, want ik zie jou haast elke morgen met de fiets voorrijden bij de buren.”

“Ja, wij verbeteren gezamenlijk onze huistaken.” Hij had eens moeten weten welke! “Van taken gesproken, ik dacht zo dat je na al dat harde werk wel zin zou hebben je wat te ontspannen. Sofie en ik gaan straks voor een kort fietstochtje en een picknick. Voel je er wat voor om mee te komen?”

“Lijkt me heel erg leuk,” ging Erik graag op de uitnodiging in.

“En?” Vroegen Sofie en Ilse, die niets van ons gesprekje hadden gehoord.

“Zeg me dat je hem gevraagd hem ons te komen neuken,” bedelde Ilse. “Ik kan nauwelijks wachten. Ik drijf, voel maar.” Meteen nam ze mijn hand en duwde die onder haar rok tegen haar kruis. Inderdaad, haar broekje was kletsnat.

“Wel…” rekte ik de spanning, terwijl ik de bovenrand van haar slip brutaal omhoog rukte zodat de stof diep tussen haar billen en haar spleet werd getrokken en haar schaamlippen open geperst werden, “niet echt. Ik heb Erik gevraagd straks samen met ons te gaan fietsen en picknicken. En ons, daar bedoel ik Sofie en mezelf mee. Jij mag niet mee. Dat kan je toch begrijpen. Alsof Erik mijn uitnodiging aanvaard zou hebben, als ik hem vertelde dat iemands veertigjarige moeder meeging”

“Wat moet ik nou aanvangen,” zuchtte Ilse vertwijfeld.

“Dit,” zei ik krengerig, stak mijn hand in haar broekje en gleed met een vinger in haar spleet. “Je eenzaam liggen masturberen met je vinger of met een vibrator en je inbeelden dat het Erik’s pik is. Je zelf inbeelden! In werkelijkheid zal dat naakte jongenslijf boven op mij liggen kronkelen. Zal ik die hete pik levensecht in de spleet hebben.”

“Oh God,” kreunde Ilse, “wat maak je me heet.” Ze wipte haar billen even van haar tuinstoel, trok haar slipje een eind over haar dijen naar beneden en deed die dan wijd van elkaar. Ik hoorde de stof scheuren. Daar maalde ze echter niet om. Nu ik de nodige bewegingsruimte had, ramde ik liefst drie vingers in haar open pruim. Ze begon met haar bekken achterwaarts en vooruit te wrijven over het zitvlak van de stoel, haar neukspleet telkens over mijn vingers duwend, terwijl ik ritmisch met mijn hand in haar kut kneep.

Aan het gehijg naast me te horen, was Sofie ook met zichzelf aan de slag gegaan en om niet achter te blijven ging ik mezelf met mijn vrije hand strelen. De hele tijd keken we met ingespannen blik naar de gebronsde schouders en bovenlichaam van Erik die nietsvermoedend van wat er zich nauwelijks een tiental meter van zich afspeelde, opging in zijn werk.

Ik ging ook op in mijn werk, lekker met Ilse’s en mijn eigen kutje spelen, terwijl ik voor mijn geestesoog dat strakke jongenskontje al bovenop me zag kronkelen.

“Oh, ik houd het niet meer,” stamelde Ilse ineens. Ze veerde recht en stormde het huis in. Mijn woorden hadden haar kutje blijkbaar op hol gebracht, alleen… de verkeerde kant uit, weg van Erik. Was ik haar geweest, dan had ik me geen ene moer aangetrokken van de woorden van een zestienjarig wicht. Ik zou zelfverzekerd op Erik zijn afgestapt, mijn kleren hebben uitgegooid en hem hebben gevraagd of er nog wat van kwam. Niets van dit alles deed Ilse echter. Nieuwsgierig wat ze dan wel deed en ook een beetje ongerust – misschien had ik haar onderschat en wuifde ze poedelnaakt binnen enkele tellen Erik vanuit haar slaapkamervenster naar zich toe – rende ik haar achterna, op de voeten gevolgd door Sofie.

Ik hoefde me geen zorgen te maken. Ilse was inderdaad spiernaakt, niet aan het raam echter, maar op het bed en vingerde zich wijdbeens. Ik kwam nog net op tijd op te zien hoe ze haar benen kruiste, haar hand diep in de kut persend en met gekromde rug langdurig klaarkwam.

Dochterlief was ook in alle staten. Ze leunde tegen een muur, haar spijkerbroek en slipje op de voeten, het T-shirt tot boven haar borsten gesjord. Ze wist met zichzelf geen blijf. Haar handen knepen en streelden haar tieten en kut, terwijl ze vertwijfelt zuchtte.

Bij het zicht van haar hete dochter, was Ilse zich weer beginnen te masturberen. Ik liet moeder en dochter nog elk een keertje klaarkomen voor ik besliste dat het veilig was – voor mijn latere plannetjes wel te verstaan – om hen naar het raam te roepen.

“Kom hier. Kan je lekker naar Erik kijken terwijl ik jullie naai.” Moeder en dochter haasten zich meteen naar het raam, de bovenarmen op de vensterbank steunend, de bips naar achter gericht. Ik stapte bij ze weg en gespte een van mijn voorbindlullen voor, die ik in Ilse’s nachtkastje bewaarde. Ik neukte de beide dames om beurten met lange halen, terwijl zij van het zicht genoten en zich overgaven aan wellustig gefantaseer en gemijmer.

“Oh, neuk me Erik, toe ja, maak dat ik me terug jong voel,” zuchtte Ilse.

“Kijk me die jongen toch eens transpireren. Ik wou dat ik achter hem stond op dat trapladdertje en het zweet van zijn lijf kon likken, ik zou zijn riem los maken, zijn broek en zijn slipje naar omlaag willen stropen, dat zweet langs de kloof in zijn rug tussen zijn billenspleet tot in zijn aarsrozetje willen zien lopen en het daar gaan oplikken.”

Ilse en Sofie waren zo door het dolle heen dat ze er geen ogenblik bij stilstonden dat ze slechts het raam hoefden te openen en hem toeroepen om hun wilde fantasieën meteen te verwezenlijken. In plaats daarvan hitsen ze elkaar en vooral zichzelf zodanig op met gore praat dat hun dialoog zich al spoedig beperkte tot steeds langgerekter o’s en a’s, die uitmondden in een waterval van steeds hogere gilletjes toen ze uiteindelijk gelijktijdig klaarkwamen.

“God wat wou ik dat het echt Erik was geweest die me neukte en niet jij,” zuchtte Sofie na afloop.

“Malle meid, ben je door al je geilheid dan vergeten dat we deze namiddag met hem op stap gaan. Straks heb je hem tussen je dijen, in je mond, tussen je tieten, in je aars. Kijk, hij komt al van zijn laddertje om zich klaar te maken, tijd voor ons om hetzelfde te doen.”

“En ik dan,” jammerde Sofie’s moeder.

“Nou, ik wens jullie nog veel plezier samen.”

“Wij?”

“Ja, jij en je kut. Jullie zijn toch beste maatjes.” Daarop trok ik deur achter mij en voor Ilse haar ontstelde gezicht dicht.

“Wat kan je soms toch een kreng zijn,” verweet Sofie me half boos.

“Ja hé, komaan, ik maak het wel goed met je moeder. Dit is er eentje voor ons beiden.” Door de deur heen hoorden we het gekreun van Ilse, die ongetwijfeld weer met zichzelf aan het werk was gegaan.

Ik had haast zin om weer naar binnen te gaan en haar nog eens goed te nemen.

Sim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *