Aanzoek 2.3

()

Ilse was een verduiveld knappe vrouw en onbeschrijflijk heet op de koop toe. Het was me altijd een genoeg te neuken met iemand die zo ongegeneerd genoot en je liet zien en horen hoe ze genoot. Maar ja, je moet keuzes maken in het leven, en mijn korte termijn keuze was Erik. Sofie en ik friste ons snel even op en vulden dan de picknickmand. Snel onze fiets uit de garage, bij Erik even aanbellen, wachten tot hij zijn fiets genomen had en op weg waren we, Sofie als hekken sluiter, de picknickmand vastgemaakt op het bagagerek van haar fiets. Erik tussen ons in en ik als gids voorop.

Ik had een tangaslip aan, waarvan het dunne reepje stof nauwelijks zichtbaar was in mijn bilnaad, zodat Erik telkens wanneer de wind mijn korte rokje deed opwaaien mijn ogenschijnlijk blote kont te zien kreeg. Vast en zeker kreeg hij daarvan een bikkel harde kanjer en dat idee maakte mij dan weer bloedgeil. Tijdens het rijden schoof ik met mijn kutje lekker over het puntje van het zadel, zodat ik nog voor we op onze bestemming aan kwamen, al een denderend orgasme achter de kiezen had. Ik had het perfecte plekje uitgekozen, een kleine open plek ietwat afgezonderd in het bos, met een klein vijvertje.

“Pf… Wat is het warm zeg, het eerste wat ik ga doen is een frisse duik nemen. Wat jullie?”

Ik gooide mijn fiets tegen de grond en begon zonder meer mijn kleren uit te trekken. Sofie volgde mijn voorbeeld en spoedig waren we poedelnaakt. Zalig gewoonweg, de zon en dat briesje op mijn huid. Ik spinde van tevredenheid en Erik… Wel ja Erik zijn ogen vielen bijna uit de kassen bij het zien van die tieten, billen en poesjes.

“Kom op, joh,” moedigde we hem aan.

“Gaan jullie al maar, ik kom zo meteen,” bracht hij haperend en met blozend gezicht uit. Wij begrepen wel waarom Erik aarzelde. Al dat blote meisjesvlees had hem ongetwijfeld een gigantische stijve bezorgd en hij was waarschijnlijk beschaamd zich in die toestand voor ons te vertonen. Wist hij maar wat we voor hem in petto hadden. Sofie en ik beslisten ondertussen niet langer op hem te wachten en doken met een sierlijke sprong het water in.

“Kom dan toch,” nodigden we hem opnieuw uit, toen we boven water kwamen, “het water is heerlijk.” En dat was ook zo.

Erik kleedde zich uiteindelijk toch uit, met zijn rug naar ons toegedraaid, zodat ik gelegenheid had zijn knappe gebruinde kontje te bewonderen. Ik kon nauwelijks wachten om daar mijn tanden in te zetten. Erik ging een eindje van ons vandaan te water, om zijn gezwollen pik voor ons te verbergen. In het water voelde hij zich veiliger en hij ravotte en spatte lustig met water. Al dat gestoei was natuurlijk niet van nature om zijn stijve te bekoelen, zoals ik tot mijn tevredenheid kost vaststellen. Toen mijn bovenbeen tijdens het stoeien enkele keren ‘onopzettelijk’ langs zijn dijen en zijn opgerichte lul schuurde.

Na een halfuurtje hadden we er voorlopig genoeg van. Erik rende als eerste het water uit en plofte op zijn buik neer in het gras. De jongen deed echt al het mogelijke om zijn erectie te verstoppen. Niet voor lang meer. De aftelling was onherroepelijk ingegaan. Sofie had een grote badhanddoek meegebracht waarmee we elkaar afdroogden. Ik merkte dat Erik ons heel de tijd van tussen zijn haast gesloten wimpers zat te begluren. Toen we klaar waren, kleedden we ons natuurlijk niet opnieuw aan. We keken elkaar in de ogen met de stilzwijgende vraag wie Erik dan wel het eerst mocht hebben. Ik weet wel dat ik Sofie dit beloofd had, maar die belofte was ik vergeten, nu ik dat jonge mannenvlees vlakbij me had. Dat besefte Sofie ook wel en genereus als ze was, stelde ze voor “Zullen we tossen?”

De inzet zelf, Erik, begreep helemaal niet waarom we een muntje opwierpen. Hij zou het spoedig genoeg merken. Ik had altijd geluk, in het spel en in de liefde. Ook nu won ik weer. Onmiddellijk wijdde ik mijn aandacht aan Erik.

“Zal ik je even afdrogen?,” vroeg ik en huppelde meteen met wiebelende tieten op hem af. Ik knielde achter hem, begon aan zijn voeten en schoof schrijlings over zijn benen naar voren naarmate ik vorderde.

“Mm… Wat heb je toch een knap kontje,” floot ik, bij zijn achterste aangekomen en gaf er een flinke pets op, wat hem een verrast kreetje ontlokte. Ik droogde zijn billen en trok ze dan lichtjes van elkaar, zogezegd om beter bij de binnenkant van zijn dijen te kunnen, maar in werkelijkheid om een eerste blik te kunnen werpen op zijn poepgaatje en de achterkant van zijn ballen. Ik schoof verder omhoog, vleide mijn bips in de holte van zijn rug en deed zo de rest van zijn bovenlichaam en zijn haren. “Nu de voorkant,” zei ik zakelijk, “draai je om.”

Ik tilde gelijk mijn kont lichtjes op, zodat hij zich makkelijk tussen mijn gespreide knieën om kon wentelen. Op die manier bleef zijn onderlichaam aan mijn ogen onttrokken, niet meer voor lang echter. Zodra ik zijn borstkas had gedroogd en ik naar achter schoof, voelde ik de tip van zijn stijve pik tegen mijn lippen priemen. “Wat hebben we hier,” zei ik schijnverbaasd.

Ik reikte met mijn rechterhand achter me, nam zijn pik beet en duwde de eikel tegen mijn anusholletje. Eventjes maar, want ik liet hem meteen weer los, tilde me over zijn bekken heen en plantte mijn kont stevig op zijn bovenbenen, zodat ik eindelijk de jongeheer van jongeheer Erik te zien kreeg.

“God, ik kan het niet helpen, je bent zo ongelooflijk mooi Sim,” trachtte hij zijn toestand te verklaren.

“Niet mooier dan dit?,” vroeg ik schertsend, maar toch ook enigszins ontgoocheld door de omvang van zijn erectie. Nu hij die echter niet langer hoefde te onderdrukken, zwol ze echter tot mijn niet geringe vreugde snel aan tot meer dan behoorlijke afmetingen.

“Mm…, ik zie dat je me met de minuut mooier gaat vinden,” merkte ik op, “woorden kunnen bedriegen, maar een stijve pik nooit.”

Dat is ook zo. Ik meet mijn schoonheid aan de erectie van mijn minnaars. God, wat hou ik van lullen. Wat had ik graag in die periode geleefd toen de mannen heel strakke pantalons met een peniskoker droegen, die hun lid de hoogte in duwden en er nadrukkelijk de aandacht op vestigden. Een pik en vooral een stijve pik is immers immens mooi. Geen wonder dat de klassieke Grieken standbeelden voor ze oprichtten en die ook aanbaden. Als je het mij vroeg, voerde ik de falluscultus opnieuw in. Een God die je vereert door ermee te neuken, dat is pas een God. Maar goed, laat ik mijn aandacht terug wijden aan mijn verhaal en aan Erik zijn pik.

“Wat denk jij ervan,” wenkte ik Sofie dichterbij. “Mm…,” likkebaardde ze bij het zien van dat stijve ding.

“Kan jij begrijpen waarom hij dat die hele tijd voor ons heeft proberen te verbergen?,” vroeg ik haar.

“Nee, hoor,” schudde ze het hoofd, “hoewel. Jij hebt hem je kut toch ook nog niet laten zien.”

“Daar moet ik je gelijk geven,” gaf ik toe, “maar kom, ik zal er direct wat aan doen.” Ik ging over zijn kruis heen zitten en leunde lichtjes achteruit, op mijn handen steunend. Mijn bilspleet vormde een geul voor zijn paal, die lekker tegen mijn aarshol aandrukte.

“Kom, kijk lieve jonge, toe kijk,” nodigde ik Erik uit.

Hij krikte zich omhoog op zijn ellebogen en meteen deed ik mijn knieën zo wijd mogelijk van elkaar.

Dat meisjeslichaam dat zoeven nog zo gaaf en af leek, scheurde nu ineens voor zijn ogen aan de naad open, zodat hij mijn binnenste landschap te zien kreeg, mijn kut. “Mooi hé,” zei Sofie, die achter me was komen zitten. Met twee vingers trok ze mijn lippen nog verder uit elkaar en met een andere vinger bracht ze mijn klitje te voorschijn.

“Wel, je tong verloren? Vind je haar dan niet mooi?”

“Ja,” hakkelde Erik, wiens gezicht hoogrood was aangelopen.

“Is dat alles wat je te zeggen hebt,” jende Sofie hem verder, “toe zeg haar dan hoe geil je die flamoes van haar vind.”

“God ja,” bracht Erik verhit uit, “wat een lekker geile kut.”

“Eindelijk,” hitste Sofie hem verder op, “kijk eens hoe heet ze wordt wanneer je met dat kutje gaat spelen. Meteen stak ze twee vingers diep in mijn spleet en begon die traag in en uit te bewegen, terwijl ze tegelijkertijd mijn klitje streelde.

“Mm…,” zuchtte ik klaaglijk.

Nu Sofie achter me zat, had ik mijn handen niet langer nodig om op te steunen. Ik legde ze onder mijn borsten en masseerde die omhoog. Wat had ik graag op mijn eigen tieten en op mijn tepels willen zuigen. Ik boog mijn hoofd zijwaarts naar Sofie toe. Onze tongen kronkelden rond mekaar. Vanuit een ooghoek bleef ik ondertussen Erik observeren. Hij steunde zachtjes en zijn handen gingen ongedurig over zijn bovenlichaam. Er gingen kleine schokjes door zijn lul, die zich van mijn aarsgat tot mijn kutlippen voortplantten, wat me haast evenzeer opwond als de strelingen van Sofie. Ik was zo opgewonden van dat alles dat ik na nauwelijks een halve minuut mijn orgasme al voelde aankomen. Ik maakte mijn mond los en sloot mijn ogen, omdat ik al mijn aandacht nodig had voor mijn climax. Ik neem weinig zaken ernstig, maar mijn orgasmen zijn me heilig. “Ah, oh, ho, ha ja, ja, ja! Ik kom. Ik… klaar. Ik kom zo lekker klaar. Oh, mm…”

“Geef toe, er is niets zo mooi dat een vrouw die klaarkomt,” zei Sofie tegen Erik eens mijn kreten waren weggestorven. “Wil je nog wat zien?,” ging ze verder en zonder het antwoord af te wachten. “Geef het maar toe, ik heb je daarstraks wel naar dat achterste van haar zien gluren. Komaan Sim, draai je om, ga op handen en voeten over hem heen zitten, met je reet naar hem toe,” beval ze me.

“Heb je ooit zo een lekkere kont gezien. En niet alleen die billen.” Ze kwam schrijlings over mijn rug staan en trok mijn bilhelften van elkaar.

“Kijk eens die kut en dat anusholletje.” Daarbij stak ze haar vinger in mijn poep en begon die in en uit te bewegen.

“Toe Sofie, ik kan niet meer,” smeekte ik, “ik wil hem in me.”

“Je bevelen zijn mijn wensen prinses,” antwoordde ze. Met beide handen duwde ze stevig op mijn kont, zodat mijn knieën naar achter en naar beneden werden geduwd en mijn onderlichaam tegen hem aan kwam te liggen, mijn bekken op zijn dijen, mijn benen naast zijn armen, de zijne tussen mijn ellebogen, waarop ik steunde. Sofie nam zijn pik in haar handen en plooide hem naar me toe.

“Je kunt,” seinde ze me, toen ze zijn lul in de juiste stand had gebracht.

Langzaam schoof ik mijn onderlichaam naar achter. “Je bent er bijna,” teemde Sofie me. De anticipatie maakte me zo geweldig nat, dat ik op het ogenblik dat zijn eikel in contact kwam met mijn kutlippen ogenblikkelijk klaarkwam. Ik kon het echt niet helpen. Ik neuk haast elke dag en ik zou niet uit het hoofd kunnen zeggen hoeveel kerels ik al in mijn kut gehad heb. Maar hoeveel het er ook geweest zijn en hoe dikwijls ik het ook doe, een penetratie is voor mij altijd opnieuw een wonder. Je lijf openstellen voor dat van een ander, een ander lichaam in het jouwe te laten binnendringen, dat is toch gewoonweg het meest intieme en ontzagwekkende wat een meisje kan doen. Op dat ogenblik woont God in mijn kut, daar ben ik van overtuigd.

Toen mijn orgasme was weggeëbd, schoof ik verder achteruit, duwde ik mijn kut over zijn pik heen, tot zijn schacht helemaal was verdwenen. Door met mijn bekken te stoten, schoof ik heen en weer over zijn pik. Erik kreunde extatisch en ook ik had het best naar mijn zin, om het zachtjes uit te drukken. Het leek alsof alle vezels van mijn kut een afzonderlijk bewustzijn hadden en duizenden individuele prikkels naar mijn hersenen doorseinden. Ik was gewoonweg mijn kut geworden en met de ogen van mijn kut zag ik dat hete vlees van hem gedurig langs mijn wanden glijden. Ik zoog een van zijn dikke tenen in mijn mond. “Ah, ik wou dat het je lul was,” hijgde ik van tussen mijn lippen.

Sofie kwam achter me zitten. Haar tong frunnikte aan mijn kontrozetje. Ik voelde me daar zo leeg.

“Vinger mijn aars,” smeekte ik. “Nog eentje, asjeblief,” voegde ik daar aan toe toen ze een vinger naar binnen had geduwd. Ik stak mijn linkerbeen in de hoogte en plooide het dan door, de kussentjes van mijn tenen tegen haar natte spleet aanwrijvend. “Ah,” zuchtte ze.

Toen liet ik mijn been terug zakken, zodat Erik haar geil van mijn tenen kon aflikken. Sofie veranderde blijkbaar van houding. Kort erop voelde ik immers haar kont tegen de mijn. Zij ging op mijn rechter dikke teen zuigen, terwijl hij de linker voor zijn rekening nam. Wat voelde ik me onvoorstelbaar goed. Ik stierf echter van verlangen om hem in de ogen te kijken, om het verlangen in zijn ogen te lezen, wanneer hij klaarkwam en wanneer ik klaar zou komen.

Ik schoof van zijn pik af, kwam overeind en vroeg Sofie plaats te maken. Ik ging schrijlings over hem heen zitten en nam zijn pik met stevige handen beet. Hij trilde en schokte in mijn handen van pure opwinding.

“Ik wil je zien wanneer je klaarkomt,” steunde ik.

Ik hou ervan een man te zien genieten, te zien wat een effect mijn lichaam op ze heeft. Laat er geen twijfel over bestaan. Met dan Goddelijke lijf van ons, met die tieten van ons, met die billen, die benen van ons, regeren wij vrouwen de wereld.”

Onwillekeurig dacht ik terug aan de film F for Fake. Daarin laat Orson Welles de onvoorstelbaar knappe moordgriet Oja Kader kortgerokt en langbenig door de straten van Parijs paraderen. Door de telelens zie je dan hoe alle mannen zich bij haar passage omdraaien en wordt hun uigehongerde blik close-up in beeld gebracht. Het is alsof je regelrecht in hun hoofd binnenkijkt en de hunkering naar de Vrouw ziet, dat onstilbare verlangen van ze, om zich tegen ons aan te wrijven in de ijdele hoop dat er iets van onze schoonheid aan ze zal blijven kleven. Er bestaat geen grotere kick voor me dan sexy gekleed door de straten te struinen en haast fysiek die pure lust van ze te voelen, die een erotisch spanningveld rond me opbouwt, te voelen hoe ze me willen, hoe hun pikken zich bij mijn doortocht oprichten als in een soort erehaag. En ik droom er wel eens van dat ze er fier voor uitkomen dat ik hun vlees hard maak van begeerte, dat ze zich de broek afstropen, dat ze zich open en bloot gaan aftrekken, tientallen, honderden, duizenden mannen, overal langs mijn pad, dat ze zich met zijn allen gelijktijdig ontladen, dat er waar ik ga, waar ik sta een blanke spermaregen op me neerdaalt, omdat ik vrouw ben, omdat ik vleesgeworden schoonheid ben. Ik heb die mannelijke lust nodig, om me er telkens opnieuw aan te herinneren hoe mooi ik wel ben. Dat onstilbare verlangen las ik nu ook in Erik’ blik en in Erik’ erectie, vooral toen ik me op hem begon vast te schroeven. Mannen appreciëren onze schoonheid, onze haren, lippen, wangen, borsten, billen, benen pas echt wanneer ze die letterlijk aan den lijve ondervinden, wanneer ze diep in ons verankerd zijn, wanneer ze hun pik in onze kut hebben.

“Neuk me, neuk me, oh! Neuk me toch asjeblief,” bleef hij alsmaar prevelen terwijl ik hem keihard bereed. Aan zachtheid had hij noch ik behoefte op dit ogenblik. Dit was primair en van een zelden geëvenaarde intensiteit. Ik liet mijn billen telkens met een harde smak op zijn ballen neerkomen.

“Ik wil dat je samen met me klaarkomt,” gilde ik, “oh ja, nu komaan dan, ho ja, spuit je leeg in mijn binnenste. Oh ja, dat lekkere hete zaad van je in mijn kut, oh, kom, wat goed oh.”

“Wow,” zuchtte ik toen mijn orgasme was uitgewaaid.

“Wow,” zuchtte ook hij, een beetje triest terug in de werkelijkheid te moeten ontwaken.

Sim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *