Cindy

()

Maandagavond

Eindelijk avond. Cindy had er de hele dag naar uitgekeken. Na haar ontmoeting met Meester vorige maand. Ze had toen bijzonder geil avontuur beleefd. Deze dag leek een eeuwigheid te duren. Ze had moeite zich te concentreren. Haar vrienden hadden gevraagd hoe het kwam dat ze zo afwezig was. Ze had een ontwijkend antwoord gegeven. Maar nu was het maandagavond en zat ze naast Patrick, haar Meester, in de rode sportwagen met zwarte leren bekleding en zilveren doodshoofden als versiering.

Ze droeg een paar lange zwarte latex laarzen met hoge hakken die tot halverwege haar dijen reikten. Verder, een kort zwart strak latex rokje en een zwart latex BH. Om haar hals had zij een halsband met daaraan een leiband van iets meer van een meter. Waar ging ze naar toe gingen.

Het was half elf in de avond en het was net donker, mooi zomerweer. Ze waren op weg naar een recreatiegebied net buiten de stad. Overdag was dit het domein voor gezinnen die van het lekkere weer genoten maar als het donker was, kwamen er mensen die op zoek waren naar seks. Veel homo’s maar ook stelletjes die wel eens iets anders wilden en vooral mannen die hoopten dat ze mee mochten. Patrick lachte in zichzelf en bedacht dat die mannen vanavond wel eens aan hun trekken zouden kunnen komen.

Ze reden het natuurgebied in stopten op een parkeerplaats die midden in een bos lag. Omdat er geen verlichting was, was het er erg donker. Verspreid over de parkeerplaats stonden nog 5 auto’s. Patrick stapte de auto uit opende de deur bij Cindy en gebood haar ook uit de stappen. Hij pakte de leiband aan de halsband van Cindy en maakte haar duidelijk dat ze moest volgen. Als een hondje was ze gedwongen achter haar Meester aan te lopen. Ze liepen een bospaadje in. Dank zij de volle maan was het gelukkig nog mogelijk iets te zien en Cindy had dat wel nodig want op die hoge hakken viel het niet mee zich voort te bewegen over het zand. Plotseling hoorde Cindy iets naast zich. Ze keek om en zag daar een man staan die zijn pik uit zijn broek had gehaald en zich ongegeneerd stond af te trekken. Cindy vond het wel een geil gezicht en wilde stoppen om even te blijven kijken. Ze voelde een stevige ruk aan haar halsband, “doorlopen” zei Patrick streng. Ze liepen het bospad af en kwamen op een groot grasveld uit.

Ongetwijfeld lagen hier overdag mensen te zonnen. Nu leek het er uitgestorven. Patrick liep richting een houten bankje aan de rand van het bos. Zijn slavin mocht gaan zitten. Patrick haalde een set handboeien uit zijn zak bevestigde deze aan de lus aan het einde van de leiband. Vervolgens trok hij het andere uiteinde door de naad van de leuning van de bank en ook deze klikt hij vast aan de lus. Aangezien de leiband vast zat aan de halsband kon ze op deze manier onmogelijk bij de bank vandaan komen. Hij gaf haar een zoen op haar mond en fluisterde in haar oor dat hij zo terug zou komen. Daarna liep hij terug in de richting waarvan ze gekomen waren.

Daar zat ze dan, alleen op een bankje aan de rand van het bos, gekleed als een hoer en vastgebonden zodat ze geen kant op kon. Een gevoel van onzekerheid overviel haar, wat zou er gebeuren. Na een poosje hoorde ze een geluid. Ze keek om zich heen en zag dezelfde man naderen die ze even daarvoor op het bospaadje had zien masturberen. Hij kwam op haar toelopen en schoot in de lach. “Ha, zo, is het teefje in het bos achtergelaten? Baas met vakantie?”.

Cindy wist niet goed hoe ze moest reageren en lachte schaapachtig.

“Je ziet er geil uit” zei de man terwijl hij zijn pik uit zijn broek haalde. Ondanks het feit dat ze zich opgelaten voelde, wondt de rukkende man Cindy op een bepaalde manier op en ze spreidde haar benen iets zodat de man een goed zicht kreeg op haar kale kutje. Dat wond hem op want hij begon zich harder af te trekken.

“Speel met je kutje” hijgde hij. Cindy bracht haar hand naar haar kruis en liet een vinger haar drijfnatte gleufje in glijden. Dat werd de man te veel en grommend kwam hij klaar. Dikke stralen sperma spoten uit zijn pik en kwamen in het gras terecht. De man knoopte zijn broek weer dicht en vertrok.

Cindy bleef een beetje teleurgesteld achter, ze had gehoopt dat de man haar zou neuken maar helaas. Het was wel stil op het bankje, Cindy begon zich weer wat ongemakkelijk te voelen en vroeg zich af waar haar Meester bleef. Ze keek om zich heen maar zag niets. Wel zag ze in de verte 2 mannen aan komen lopen.

Ze hoorde ze praten. “Kijk daar zit iemand, laten we gaan kijken”zie de ene man. Snel kwamen ze dichterbij. Toen ze dichtbij waren bleken het nog maar jongens te zijn, hooguit 17 jaar.

“Wow, dat lijkt wel een hoer” lachte de eerste. Het was een stevig gebouwde jongen met kortgeknipt blond haar.

“Volgens mij is ze vastgebonden” zei de ander. Dit was een tengere, slungelachtige jongen met donker krullend haar.

Wat doe je hier” vroeg de blonde jongen.

“Mijn Meester heeft me hier achtergelaten” antwoordde Cindy blozend. “Ik weet niet waar hij is”.

“Cool” zei de blonde jongen. “Dus jij bent een slavin?” Cindy antwoordde bevestigend. “Dan vind je Meester het vast niet erg als wij een beetje met je spelen.” Terwijl hij dat zei, ging hij naast Cindy zitten en streelde haar dij. Onbewust spreidde zij haar benen een beetje en zuchtte zachtjes.

“Dat loeder is botergeil” zei de jongen tegen zijn vriend die aan de ander kant naar haar ging zitten. “Moet je voelen Chris” zei de blonde tegen zijn vriend, “haar kut is kaal en drijfnat.”

“Laat mij ook eens, Maarten”, zei Chris en liet pardoes een vinger in de natte spleet van Cindy glijden. Cindy beantwoorde deze actie met gekreun en spreidde haar benen verder. Maarten had ondertussen zijn broek uitgetrokken en ging op het bankje staan. “Pijp me hoer,” snauwde hij. Terwijl hij dit zei pakte hij het haar van Cindy en trok haar hoofd in de richting van zijn stijve lul. Hij had een dikke niet al te lange pik en duwde deze zonder pardon in de mond van het geile slavinnetje. Ruw stootte hij zijn harde paal in de mond van de gulzig zuigende Cindy. Chris had ondertussen drie vingers in de soppende kut van het slavinnetje geduwd en bewoog deze snel heen en weer, ondertussen het klitje van Cindy met zijn andere hand bewerkend.

“Hoeveel vingers kan die hoer hebben denk je?”

“Probeer maar,” lachte Maarten. Dat liet Maarten zich geen twee keer zeggen en propte ook een vierde vinger naar binnen. Cindy kreunde zachtjes en zoog ondertussen vol overgave aan de harde paal van Chris. Maarten was ondertussen brutaler geworden en probeerde nu zijn hele hand in de kut van Cindy te schuiven. Het kostte wat moeite maar het lukte. Langzaam maar zeker schoof zijn hele vuist in de drijfnatte gleuf van de luid kreunende Cindy. Langzaam bewoog Maarten zijn hand op en neer in de soppende kut van Cindy die haar benen zo wijd mogelijk spreidde om Maarten de ruimte te geven.

“Ik wil die gore slet neuken” riep Chris.

“Goed plan” zei Chris, “kan ze mij mooi afzuigen.”

Chris trok zijn hand terug en hij gebood Cindy op haar handen knieën op het gras voor het bankje te gaan zitten. Chris ging voor haar staan en haalde zijn pik uit zijn broek. Hij had een dunne maar zeer lange pik.

“Zuigen,” was het bevel. Cindy nam de pik in haar mond en begon zachtjes te zuigen. Maarten was ondertussen achter Cindy gaan staan en ramde in één beweging zijn harde paal in het kutje van Cindy. Hard neukte hij haar terwijl Chris met zijn lange pik de mond van Cindy neukte.

“Gaan jullie lekker met die slavin van me?” klonk het vanuit het niets. Zowel de jongens als Cindy keken verschrikt op.

Patrick lachte, “je hoeft niet schrikken hoor, ga lekker door, het is enige waar die slet goed voor is. Ik maak wat foto’s als jullie het goed vinden.”

De jongens vonden het al lang best en gingen door waarmee ze bezig waren. Maarten pompte zijn pik weer in de kut van Cindy terwijl Chris gepijpt werd door het slavinnetje. Ondertussen had zich al flink wat publiek verzameld. Minstens tien mannen stonden toe te kijken hoe Cindy hard werd geneukt terwijl ze de lul van Chris vol overgave afzoog. Verschillende mannen hadden hun pik uit hun broek gehaald en stonden zich af trekken. Patrick was ondertussen druk bezig met foto’s maken van hoe het meisje door de twee jongens werd misbruikt. Maarten ramde zijn pik steeds haar in de druipende gleuf van Cindy en voelde zijn hoogtepunt naderen. Luid grommend poot hij zijn geil diep in de kut van Cindy.

“Nu jij,” zei hij tegen zijn Chris die de plek van Maarten overnam en zijn pik in de natte doos van Cindy schoof. Hard ramde hij zijn pik in het kutje van Cindy die luid kreunde van genot.

Lang had ze daar de tijd niet voor want een nieuwe pik werd ruw in haar mond geduwd.

“Kom slet, zuigen aan die pik,” klonk het commando. Cindy deed wat er van haar gevraagd werd en pijpte zo hard ze kon aan die vreemde pik. De man was erg opgewonden en al heel snel spoot hij zijn sperma in de mond van Cindy. Die had hier nog niet op gerekend en kon de lading niet verwerken en stralen sperma dropen over haar kin naar beneden. Op het zelfde moment kwam ook Chris klaar en een nieuwe lading zaad vulde het kutje van Cindy.

Toen de twee mannen zich hadden teruggetrokken voelde ze hoe er aan haar halsband werd getrokken. Op de bank zat een man met een stijve pik en die gebood haar om hem te neuken. Met haar rug naar hem toe wilde ze die lul in haar kutje laten schuiven.

“Nee, het andere gaatje,” klonk het. Snel deed Cindy een beetje spuug op haar kontgaatje en liet zich langzaam op de harde lul zakken. Zachtjes begon ze heen en weer te bewegen daarbij de toeschouwers een geile blik op haar nog zaadlekkende kut biedend.

“Er is nog een gaatje vrij” zei Patrick plotseling.

Er stapte een man naar voren.

“Dat moet dan maar eens worden opgevuld.” Hij haalde zijn pik uit zijn broek en zonder pardon duwde hij die in de kut van Cindy. Cindy schreeuwde het uit. Hard werd ze door twee pikken geneukt. Eentje in haar kutje en een in haar kont. Pijn en genot streden om voorrang. Ze voelde een orgasme opborrelen. Luid gillend kwam ze klaar terwijl ook de man die haar in haar kutje neukte zijn pik in haar leegde. Dat was al de derde deze avond.

Patrick was ondertussen nog steeds bezig met foto’s maken.

“Ik heb nog een paar spermafoto’s nodig,” zei hij.“Iemand die me kan helpen?”

Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Verschillende mannen stapten naar voren en namen plaats rond het meisje dat nog steeds in haar kontje werd geneukt. Hevig trokken de mannen aan hun pikken terwijl ze ondertussen ruw in de tieten en de kut van Cindy knepen.

“Ik kom,” riep één van de mannen en trok Cindy aan haar haren van de man die haar neukte af.

“Op je knieën slet.” Cindy zat op haar knieën in het gras met om haar heen vijf mannen die stonden af te trekken. De eerste man kwam klaar en spoot dikke klodders sperma in het gezicht van het sletje. De anderen volgden snel en één voor één spoten zij zich leeg. Cindy’s gezicht zat onder de sperma en ook haar borsten buik waren niet overgeslagen. “Je ziet er niet uit, kut,” zei Patrick.”Zo kun je niet de auto in. Op je rug en vinger jezelf.” Cindy deed wat er van haar werd gevraagd en lag wijdbeens in het gras. Patrick kwam aan haar voeten staan en haalde zijn lul uit zijn broek.

“Ik zal je schoonmaken,” zei hij. Terwijl hij dat zei liet hij een kletterende straal urine op de tieten van Cindy uiteenspatten. Twee ander mannen volgend het voorbeeld van Patrick en met zijn drieën pisten zij al de sperma van het gezicht en lichaam van Cindy. Ondertussen speelde zij nog steeds met haar kutje en terwijl de laatste druppels pis op haar lichaam vielen bereikte zij een diep en intens orgasme.

Скорпион

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *