Een prettige valstrik

()

Het is een regenachtige dag als ik bij de voordeur sta van het grote huis in Berchem. Ik ben een man van 35 jaar. Ik werk freelance en heb nog absoluut niet de behoefte om een vaste relatie te beginnen. Om mensen te ontmoeten, plaats ik soms een advertentie. Zo heb ik onlangs een advertentie in de Streekkrant gezet: Discrete man zoekt contact met gehuwde vrouwen, die net als ik op zoek zijn naar het verloren avontuur.

Bij het huis van Linda, een van de vrouwen die heeft gereageerd, bel ik aan. Linda blijkt een mooie, ongeveer dertigjarige vrouw met donker haar. Terwijl ik haar de bos bloemen overhandig die ik heb meegenomen, laat ze mij binnen. Natuurlijk zijn we allebei toch wel wat zenuwachtig, tenslotte kennen we elkaar nog niet. We drinken even een glaasje wijn en kletsen wat om het ijs te breken en aan de situatie te wennen. Al spoedig gaan we echter toch over op wat we beiden uiteindelijk willen. We omhelzen elkaar midden in de grote woonkamer. Onze lippen en tongen gaan heet met elkaar tekeer. Het duurt niet lang of we zijn verhuisd naar de slaapkamer.

Onze kleding ligt binnen luttele seconden op de grond. Vol ijver zetten we onze vrijpartij voort. Ik kus haar prachtige stevige borsten, haar tepels, haar buik en begraaf mijn gezicht vervolgens in haar kutje. Ik zuig de schaamlipjes een voor een in mijn mond en laat mijn tong over haar kittelaar dartelen. Linda begint steeds wilder te hijgen en te bewegen, maar ze krijgt ook zelf zin in actie. Ze vraagt mij op mijn rug te gaan liggen en komt in negenenzestig positie bovenop mij liggen. Vol overgave begint ze mijn lul af te zuigen, ondertussen haar kutje stevig op mijn mond duwend. Ze ligt niet bepaald stil; ze zit meer verwoed met haar kutje tegen mijn gezicht op te rijden dan dat ik haar echt kan likken.

Terwijl Linda met haar hele gewicht op mij ligt en ik niets kan zien omdat mijn hoofd tussen haar benen zit, voel ik plots dat mijn handen beetgepakt worden. Iemand bindt ze vast aan de spijlen van het bed. Tevergeefs probeer ik mij los te worstelen. Als mijn handen eenmaal stevig vastzitten, richt Linda zich op. Het is afgesproken werk.

Naast het bed staat de man van Linda, die zich aan mij voorstelt als Karel.

“Zo, dus jij plaatst advertenties om vrouwen tot overspel te verleiden? Dat zullen we je eens afleren”, zegt hij met een brede grijns. Hij en Linda hebben duidelijk plezier omdat ik in hun val gelopen ben. Na mij bespot te hebben, gaat Linda bovenop mijn nog steeds stijve lul zitten en begint mij enthousiast te neuken. Karel heeft zich inmiddels ook uitgekleed.

“Als jij zo graag mijn vrouw neukt, dan moet je mijn pik nu ook maar eens afzuigen!” Ik deins terug. Ik heb nog nooit iets met een man gehad, laat staan iemand afgezogen. Maar nu dwingt hij mij hem af te zuigen terwijl hij langzaam mijn mond neukt. Na een tijdje wisselen Linda en Karel van positie. Linda komt op mijn hoofd zitten en zij dwingt mij afwisselend haar kutje en haar kontgaatje te likken. Tegelijk voel ik hoe haar man een kussen onder mijn billen legt, mijn benen omhoog duwt en langzaam zijn met speeksel natgemaakte lul bij mij naar binnen duwt. Eerst langzaam, dan steeds wilder gaat hij tekeer.

Na enige tijd glijdt Linda van mijn gezicht af. Karel trekt zijn pik uit mijn anus en begint voor mijn ogen met zijn vrouwtje te neuken. Half op mij liggen ze wild in elkaar verstrengeld. Ik moet machteloos toezien. Vlak voor mijn ogen zie ik hoe zij elkaar klaarmaken. Ze zijn onnoemlijk geil geworden van de bizarre situatie. Linda ’s kutje wordt tot de rand toe volgespoten, het sperma druipt aan alle kanten langs haar benen. Na even uitgerust te hebben komt Linda met haar volgespoten spleetje weer op mij zitten en dwingt mij haar helemaal schoon en leeg te likken.

“Zo”, zegt ze tevreden, “dat was lekker. Nu hoop jij natuurlijk dat we jou ook laten klaarkomen. Maar vergeet dat maar. We zullen je losmaken, je gaat in de hoek van de kamer staan en voor onze ogen trek je je maar eens stevig af. Daarna doe je je kleren aan en je verdwijnt ogenblikkelijk.”

Gedwee volg ik Linda’s bevel op, en trek me af voor de ogen van het geile echtpaar. Daarna jagen ze mij op, buiten adem en met mijn broek bij wijze van spreken nog op mijn knieën ren ik het huis uit.

Met een vreemd gevoel sta ik enkele ogenblikken later in de frisse buitenlucht. De zon is inmiddels gaan schijnen. Overigens heeft dit verhaal nog een vervolg. Als ik uitgeput thuiskom, rinkelt de telefoon. Het is Linda. Zij en haar man willen me vaker zien. sinds die tijd zien we elkaar regelmatig en brengen de avonden soms met zijn tweeën, dan weer met zijn drieën door.

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *