Bea.

()

Een fijne meid.

De laatste schooldag was afgesloten en met vreugde kon ik iedereen vermelden dat ik was overgegaan. De zomervakantie was aangebroken en het moment kwam dat ik van mijn ouders moest beslissen of ik met hun mee op vakantie ging of niet. Het idee om twee weken met mijn ouders op pad te moeten door Noorwegen trok me niet zo aan, dus besloot ik thuis te blijven. Daarbij kwam ook dat ik en een vriend van plan waren een soort afsluitfeest voor de klas te houden. Mijn hele schoolperiode zat ik al achter een meisje aan en die had mij vlak voor de vakantie laten staan, dus was ik net verder gaan kijken. Toen we de lijst maakten om te zien wie we allemaal gingen uitnodigen hield ik me dan ook voornamelijk bezig met het vrouwelijk volk dat langs zou komen. Op dat moment schoot Bea te binnen.

Ze was niet zo opvallend in de les en omdat ik met mijn hoofd bij mijn vorige liefje zat had ik nooit zoveel aandacht aan haar besteed. Maar nu ik over haar na ging denken begon ze me steeds meer te interesseren. Ze was een keer blijven zitten. Dus ze was al ruim achttien en haar lichaam was al goed gevormd. We maakten de lijst pas in de vakantie dus ik kon haar niet goed meer herinneren, maar wat ik me ervan kon herinneren was goed genoeg voor een uitnodiging.

Toen het feest aanbrak kwamen er teleurstellend weinig mensen omdat veel op vakantie waren en dat er veel buiten de stad woonden die dan niet alleen naar huis wilden. Bea was er oorspronkelijk ook één, maar nadat ze wist dat -naast een paar vrienden – ook Conny hier bleef slapen, besloot ze ook langs te komen en gelijk de avond te blijven. Nu had ik mijn verlegenheid al wel verloren doordat ze niet meer het eerste meisje was dat ik probeerde te versieren, maar ik wist ook dat het onmogelijk was nu al met haar het bed in te kunnen duiken. Het feest verliep wat traag en een groep ging dan ook snel naar de discotheek in de stad, waardoor de groep die overbleef de mensen waren die bleven slapen.

We besloten, om het feest interessant te maken, een drankspel te houden waarbij we met dobbelstenen gooiden en degene die hetzelfde getal had toegewezen als het uitgekomen getal moest drinken. De 6,7 en 8 waren voor de ervaren drinkers, omdat die het vaakst vielen. Tot ieders verrassing koos Conny voor nummer 7 en Bea voor nummer 8. Omdat ik de gastheer was en me niet wou laten kennen nam ik nummer 6. De overige nummers werden verdeeld over de rest (sommigen hadden 2 nummers) en het spel kon beginnen.

Al snel kom je aan een tempo waarbij er eigenlijk net zo snel wordt gedronken als ingeschonken. Na een half uur waren de flessen leeg en de mensen ietwat gespannen over wat er nu zou komen. Conny had het meeste binnen gekregen en na een half uur op de bank liggen liep ze naar de wc toe. Daar is ze tot laat in de nacht gebleven, totdat iemand haar naar bed hielp. De mensen die de lage nummers hadden voelden zich nog goed en sommigen begonnen weer voorzichtig aan het bier.

Bea en ik zaten er een beetje tussenin en onze hoofden waren goed duizelig maar we waren niet misselijk. In een poging dat te behouden besloten we te gaan wandelen om wat frisse lucht op te halen. Eenmaal buiten begon Bea te praten over haar ex-vriendje, waarvan ik het hele bestaan nooit geweten had, en waarom ze het had uitgemaakt. Het ex-vriendje was al 19 en was met een paar vrienden naar Spanje gegaan, waar hij naar bed was gegaan met andere vrouwen. Ze vertelde het verhaal met een boze stem en zijn naam (Ben) werd al gauw vervangen door hufter en mongool, maar nadat ze wat bedaard was gaf ze snel gniffelend toe dat ze als wraak toen ook met Ben ’s vriend had geslapen.

Beduusd door dit verhaal, wat ik nooit van haar had verwacht, en tegelijk beschamend omdat ik nog nooit met iemand seks had gehad en maar één keer had gezoend tot nu toe, liep ik wat stil naast haar mee te grinniken. Toen we het huis weer hadden bereikt bleken de jongens al besloten te hebben op bed te gaan liggen en nog een film te kijken. Conny was al naar boven in mijn broer ’s bed gelegd. Ik zou gewoon in mijn eigen bed gaan slapen en Bea in mijn zus haar kamer. In de gang vroeg Bea wat ik nog van plan was te doen en ik reageerde met het antwoord dat ik met de jongens nog even de film ging afkijken. Dat wou ze duidelijk voorkomen en gauw zei ze dat ze ons gesprek leuk had gevonden en of ik misschien zin had om boven nog verder te praten. Stoer antwoordde ik dat ik nog even een biertje zou pakken en er dan zo aan zou komen.

De jongens waren verdiept in de film of diep in slaap en merkten mij niet tot nauwelijks op. Ik liep naar boven en vroeg me af in welke kamer ze zou zitten, mijn kamer of in me zus haar kamer waar Bea zou slapen. Opeens hoorde ik haar stem uit me ouders kamer komen en ze legde uit dat ze naar deze kamer was gegaan zodat we beiden tenminste konden liggen. Rond dit moment werd ik wat gespannen en probeerde al mijn geile gedachtes van het moment uit mijn hoofd te bannen en Cool te blijven.

Ik legde mijn bier weg en ging naast haar liggen.

Ik kon mezelf wel voor de kop slaan omdat op het plafond een poster hing van een fotomodel. Die hadden we als geintje aan me pa gegeven op vader -dag en om ons te overbluffen had hij hem boven zijn bed gehangen. Bea was het al opgevallen en ze maakte een onsubtiel grapje of mijn moeder te lelijk was dat me pa zou aan zijn stijve moest komen. Beledigd door deze opmerking zuchtte ik alleen maar en hield verder me mond. Een pijnlijke stilte viel terwijl we beiden naar het plafond staarden. Opeens ging ze door met vragen, alleen nu zeer persoonlijk. Ze vroeg of ik opgewonden werd van die foto, en of ik op dat moment ook opgewonden was. Deze situatie was volkomen nieuw voor mij en de adrenaline stroomde door mijn lichaam.

Ik sloot mijn ogen om net te doen alsof ik bijna sliep en alsof het mijn weinig deerde. “Ze ziet er wel leuk uit, maar ze hangt er al zo’n tijd dat als ik nu ernaartoe kijk ik me alleen maar voor kan stellen hoe oud en verlept ze nu wel niet zal zijn” “En ik?” vroeg ze met gespannen stem. “Wordt je van mij opgewonden.” Nog steeds hield ik stijf mijn ogen dicht en antwoordde nerveus lachend dat een man niet voorzichtig genoeg kan zijn als een vrouw dat vraagt en dat ik dus even bedenktijd nodig had. Geluid klonk er naast me en ik voelde aan het matras dat ze opstond. Toen ik na een poosje me ogen open deed bleek dat ze haar blouse had uitgedaan en haar ferme borsten ietwat verlegen achter de bh naar me toelachten. Tot mijn verbazing sprong mijn mond niet open en begon ik spontaan te kwijlen maar reageerde ik met “laat me raden, cup C’.”

Ik glimlachte naar haar, een glimlach dat ik niet kon onderdrukken omdat ik haar zo kon zien en nog steeds met zo’n opmerking aan kon komen. Ze beantwoorde me glimlach niet en keek me ernstig aan. Zo onzeker als zij was over haar lichaam, zo zeker was ik dat ik haar lichaam tegen me aan wou hebben. Daarom vertelde haar dat ze me zeker op geilde en dat ik haar altijd al het mooiste meisje van de klas vond. Ze ging weer op bed liggen, enigszins beschaamd dat ze zich zo bloot had gesteld. Ik verzamelde al mijn moed en trok me eigen shirt uit. Niet dat dit zo een heldendaad was, maar het maakte duidelijk dat ik nog wel verder met haar wou gaan.

Ze kon alweer wat glimlachen en zei dat het zo niet eerlijk was en ik me broek maar uit moest doen. Blijkbaar had ze haar zelfvertrouwen weer terug gewonnen en keek me lachend aan. Ik bekeek haar en had nog steeds het uitzicht op haar ferme borsten en haar iets te ronde buik, en terwijl ik verder keek zag ik al haar slipje iets boven haar broek hangen. Geil van dit hele aanbeeld trok ik mijn broek uit en toen ik zag dat mijn paal al duidelijk door mijn onderbroek een afdruk gaf besloot ik die ook maar gelijk uit te trekken. Naakt naast Bea die alleen nog maar haar blouse had uitgetrokken besefte ik in dat ze een jaar ouder dan ik was en ik te ver was gegaan.

Bea, die al vaker met jongens in bed was geweest, bleek echter ook helemaal opgegeild te zijn en ze knoopte haar BH los waardoor ik kon zien dat haar tepels al stijf naar voren staken. Ze boog voorover en legde haar hand op mijn paal en begon eraan te trekken. Mijn ogen sloten weer en ik dwong mezelf tot openen om haar in die geile houding te kunnen zien. Ze was half gaan liggen en ze keek me ondeugend aan terwijl ze nog steeds met harde halen aan mijn lul trok. Vermoedelijk had ze dit nog niet vaak gedaan want ze begon gelijk te snel en mijn eerste lading belande al op mijn buik. Terwijl ik nog wat na zat te genieten en op adem zat te komen, stond Bea op en trok haar broek en slipje samen naar beneden.

Beschaamd legde ik haar uit dat ik geen condoom bij me had.

Ze antwoordde niet, ging op bed liggen en wreef met haar vingers over haar klitje. Ik snapte de hint en besloot dezelfde houding als zij bij mij had gedaan aan te nemen. Ik lag op mijn zij en begon met me vingers over haar klitje te strijken terwijl ik haar strak aankeek. Ze raakte in het moment bevangen en sloot haar ogen, waarna ik naar haar kutje keek dat voor me glinsterde en via de nu toch wel gespannen en daarbij mooi strak buikje had ik prachtig uitzicht op haar borsten waar de tepels fier naar boven wezen. Brutaal besloot ik mijn vinger in haar te stoppen, waarna ze tot mijn verbazing juist wat kalmeerde. Snel deed ik er een tweede vinger bij en verhoogde ik het tempo. Haar hoofd viel weer naar achteren en ze kon haar kreunen niet meer inhouden. Ik zag haar buik nog meer spannen en ik voelde het kutje strak worden. Ze kreunde nog één keer waarna ze klaarkwam en ik mijn vingers uit haar haalde.

Ik ging weer op mijn helft liggen en lag tevreden naar haar te kijken, blij wat we hadden gedaan. Zonder naar me te kijken loopt ze naar haar tas en na wat frommelen haalt ze er een condoom uit. Behendig opende ze het pakje en even behendig rolde ze hem om mijn alweer stijve lul heen. Toen hij erom zat lag ze direct daarna op me en ik voelde haar borsten tegen me lichaam aan. Hitsig begon ze af te zetten en ik voelde me lul in haar. Ik pakte haar vast bij de rug en begon zelf ook te kreunen.

Op een snel ritme begon ze tegen me aan te rijen met bij elke stoot een hijg of een kreun uit haar mond. Ze had haar ogen gesloten en liet zich weer in het moment opgaan. Het tempo lag voor mij nog te hoog dus ik besloot dat ik maar de leiding moest nemen en we begonnen te rollen waardoor ik boven kwam te liggen. Ik verlaagde het tempo wat en begon met rustige maar harde en diepe slagen haar lichaam in te dringen. Ze opende haar ogen en begon me hevig te zoenen. Het orgasme was niet ver meer weg en ik begon dus het tempo te verhogen. Maar ik bleef nog steeds met harde en diepe slagen neuken. Bij elke stoot hoorde ik haar kreunen en ik hoopte maar dat niemand het beneden zou horen. Ze pakte me bij de haren vast en hijgde geil dat ze ging komen. Dit wond me zo op dat ik met een laatste slag klaarkwam en stopte.

Direct begonnen we weer te rollen waardoor zei bovenop kwam en ze ging gewoon door. Enigszins verbaasd omdat ik dit nog nooit had gezien keek ik naar haar hoe ze geil op en neer op mijn steeds slapper wordende paal waarna ook zij hijgend klaarkwam. We bleven nog even in de kamer zitten en ik dronk mijn biertje op terwijl zij nog wat met zichzelf zat te spelen. Ze vertelde dat ze nog nooit drie orgasmen op één avond had gehad met haar ex vriendje en dat eens wou hebben. Ontspannen ging ze languit liggen en begon weer haar klitje te strelen.

Ik keek ietwat gespannen toe terwijl ze zelf nog steeds haar eigen clitoris zat te bespelen. Ik schoof het Maes flesje in haar en genoot van dit moment. Ongeveer vijf minuten heb ik op een tergend langzaam tempo haar met het flesje bespeelt totdat ze moe en uitgeput zei dat het heerlijk was maar dat ze zo moe was dat ze wou gaan slapen. Snel verhoogde ik het tempo weer en haar handen grepen naar het laken. Met mijn andere hand begon ik over haar klitje te wrijven en ik zag haar opgewonden op haar lip bijten. Als een soort van experiment begon ik het flesje met een hogere snelheid dan dat mijn lul bij haar had gedaan in en uit haar kutje te schuiven en ze kwam met een lichte piepstem voor de derde keer klaar.

Uitgeput trok ze haar slipje aan, pakte haar kleren op, gaf mij nog een zoen en mijn jongeheer nog een tongzoen en liep naar haar eigen kamer toe. Ik volgde deels haar voorbeeld op, pakte me kleren en liep naar mijn eigen kamer. De volgende dag klaagde Conny tegen mij dat de jongens een pornofilm zaten te kijken omdat ze de hele tijd gekreun hoorde, en toen ik de woonkamer inliepen zaten de jongens te klagen dat Conny door de hele film had zitten kreunen. Bij het ontbijt vertelde Bea dat ze ging verhuizen. Dat we volgend jaar niet meer bij elkaar in de klas zouden zitten. Teleurgesteld hoorde ik het nieuws, alleen kon ik er niet echt op reageren omdat ik had beloofd niemand te vertellen over onze avond.

Wat ik natuurlijk wel gedaan heb nadat ik toch wist dat ze verhuisd was.

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *