De derde date

()

Het is eind oktober en bar koud. Gauw loop ik van de auto naar mijn huis, het is nog donker. Het is dan ook nog geen half acht in de ochtend. Ik kom thuis van mijn werk, ik draai alleen maar nachtdienst in een verzorgingstehuis. Als ik in de kamer ben, zet ik direct de pc aan. Tijdens het opstarten geef ik de kat eten en steek ik een sigaretje op. Dan is de pc ook klaar, en kijk ik naar mijn post. Hm… een mailtje van jou. Wat erin staat spreekt me bijzonder aan. Je hebt volgende week een vrije dag, en vraagt of ik zin en tijd heb om een dag naar het strand te gaan. Natuurlijk heb ik zin en tijd maak ik graag voor. Ik stuur direct een antwoord terug en stel gelijk een tijd voor om af te spreken. Dan sluit ik af en doe de kat naar buiten. Dan ga ik naar boven.

Ik ben moe, het was druk vannacht. Bovendien was het mijn laatste nacht, dus slaap ik maar tot één uur. Ik kleed me uit, en als ik mijn bh afdoe zie ik in de spiegel dat mijn tepels hard zijn. Voorpret of is het de kou boven? Maakt niet uit, ik stap in bed en zet de wekker. Dan draai ik me om en met jou in mijn gedachte val ik heerlijk in slaap.

Als de wekker afloopt, doe ik traag mijn ogen open en de wekker uit. Even blijf ik liggen, wakker worden. Het is de dag van onze afspraak. Na vijf minuten sta ik op. Ik pak een heel sexy slipje en een schone bh uit de la en een schoon washandje, en loop naar de douche. Ik zet de sproeier aan en de slip die ik aanhad gaat in de wasmand. Ik schuif het douchegordijn open en stap de douchecabine in. O, wat lauw water! Mijn lichaam reageert direct, ik krijg kippenvel en mijn tepels staan rechtop. Ik steek mijn hand uit en draai de warmwaterkraan een stuk verder open. Het water wordt lekker warm, m…, dat is beter. Ik pak de doucheschuim en zeep me overdadig in. Als ik bij mijn borsten kom, voel ik mijn tepels, ze zijn nog steeds hard. Of alweer? Ik zeep ze zachtjes in, een heerlijk gevoel trekt door mijn lichaam. Zal ik even doorgaan? Of toch maar niet? Omdat ik weet waar het op uit draait, besluit ik toch maar om niet door te gaan. Als ik bij mijn kutje kom, komt het heerlijke gevoel weer terug, maar weer neem ik de beslissing om niet verder te gaan.

Ik pak wel even een scheermesje en scheerzeep. Ik zeep mijn lipjes in en scheer het weer helemaal glad. Als ik klaar ben, pak ik de sproeier en zet ‘m even op mijn kutje, zodat de scheerzeep helemaal weg is. Mm… het is wel een heerlijk gevoel, maar toch doe ik verder niets. Ik draai de kraan dicht en stap uit de douchecabine. Zachtjes droog ik me af, en trek het sexy slipje aan. Dit is geheel tegen onze afspraak in, dat doen we geen van tweeën als we afspreken. We trekken nooit een slipje aan als we elkaar treffen. Maar deze is nieuw, en ik vind hem gewoon heel mooi, heel sexy. Dan ga ik naar de slaapkamer en kleed me verder aan.

Ik zit in de auto, onderweg naar het strand. Ik voel de erotische spanning stijgen. Ik heb moeite om de aandacht op de weg te houden, maar het lukt me toch eindelijk om in de stad te komen. In de stad, vlak bij het strand, zoek ik een parkeerplaats. Wonder boven wonder lukt me dat snel. Maar dat zal ook wel te maken hebben met het feit dat het koud is en door de week. Ik sluit de auto af. Zoekend glijdt mijn blik rond, op zoek naar je. Je bent er nog niet, ik kan je niet vinden. Maar ik ben vroeg. Snel doe ik de kraag omhoog van mijn jas, het is koud. Ik loop naar de trap waarmee je het strand kunt bereiken. Bij de trap blijf ik staan, en kijk uit over de zee.

De zee. De zee heeft me altijd al getrokken, elke keer is de zee weer anders als ik er kom. Ineens voel ik een arm om heen en een mond op mijn wang. Ik draai me om en zie je dat je naast me staat. Ik heb niets gehoord. Langzaam glijdt je mond naar mijn mond. Onze monden openen zich en je tong glijdt snel naar binnen en begint een heerlijk spel met mijn tong. Na een poosje laat ik je los en loop de trap af naar beneden. Je komt achter me aan. Beneden op het strand aangekomen slaan we een arm om elkaar heen en lopen naar de rand van het strand, daar waar de golven uitgeraasd zijn over het zand. We gaan lopen langs de zee. Af en toe vertellen we elkaar iets over het werk, maar de stiltes zijn zeker net zo aangenaam. Af en toe staan we stil. Dan zoeken onze monden elkaar weer op en strelen we elkaar. We lopen nog steeds verder. Op een gegeven moment blijven we staan, je staat achter me, mijn rug tegen jouw buik aan. Je handen glijden naar voren. Mijn hoofd laat ik iets naar achteren zakken tot hij tegen je schouder aanligt. We blijven zo een poosje staan, uitkijkend over die prachtige, indrukwekkende zee.

Dan draai ik me om, geef je een heerlijke, passievolle tongzoen. Ik druk me stevig tegen je aan, enerzijds omdat ik het koud heb, anderzijds omdat ik zin heb in seks met jou. Ik voel al iets onrustigs worden tegen mijn been.

“Zullen we terug lopen?” Vraag je, ik krijg het een beetje koud. Ik kijk je glimlachend aan.

“Daar merk ik anders niet zoveel van man, maar het is best, laten we maar terug lopen.” We draaien om en lopen nu recht tegen de wind in terug. De wind voelt wel koud, maar door de erotische spanning die tussen ons hangt merken we er niet zoveel van. We zijn toch een eind verder gelopen dan we gedacht hadden, het is nog een hele trip voor we weer bij de trap zijn. Maar dat deert ons niet. Ondertussen staan we af en toe stil, wisselen heerlijke passievolle tongzoenen uit en strelen we elkaar stevig. Zo stevig dat het door de jas heen te voelen is. Je lul voel ik al reageren, hij is al half stijf. Mijn kutje is al aardig nat. Als we eindelijk bij de trap zijn klimmen we weer naar boven. Nog eenmaal draai ik om naar de zee. Dan lopen we gauw door naar een pension voor een kamer. Het geluk is met ons, het eerste pension heeft een kamer vrij. De kamer heeft een eigen douche, klein, maar netjes en schoon. Als de deur achter ons in het slot valt, slaak ik een diepe zucht. Ik trek mijn jas uit en gooi hem over een stoel.

“Ik ga even douchen, ga je mee of wacht je even?”

“Nou ja, wat denk je? Natuurlijk ga ik mee!” Gespeeld verontwaardigt kijk je me aan. Je doet een paar stappen naar me toe en pakt me vast en begint me te zoenen. Ondertussen zijn je handen op zoek naar mijn trui, en ik voel dat je mijn trui omhoog doet. Ik laat je los en geef je de ruimte om mijn trui uit te trekken. Mijn shirt en bh volgen er direct achter aan. Je mond komt weer dichterbij. Ik begin zachtjes te kreunen. Je handen glijden over mijn blote buik naar beneden, naar de knoop en rits van mijn spijkerbroek. Als die los zijn, trek je in één beweging mijn broek uit.

“Hé, wat is dit?” Roep je verbaasd als je mijn slipje ziet. Ik kijk je aan en zie in je ogen dat je mijn sexy slipje toch wel mooi vind.

“Sorry hoor, maar ik vond het gewoon nodig dat je me zo gauw mogelijk moest zien,” antwoord ik.

“Mm.. hij is wel sexy, ja,” Je trekt mijn slipje voorzichtig uit. Ik sta nu naakt voor je. Je doet een stapje naar achteren en je bekijkt me even.

“Kom eens hier, lekkere meid,” zeg je. Ik doe een stap naar voren en je hand raakt voorzichtig mijn borst aan.

Mijn hoofd glijdt in mijn nek en ik kreun.

“Mm…, heerlijk, ga door.” Je andere hand glijdt naar mijn andere borst en begint die ook te strelen. Je duimen flitsen over mijn tepels. Ze staan zo hard dat het bijna pijn doet.

Dan houd je plots op. Ik kreun teleurgesteld.

“We zouden gaan douchen, weet je nog?” Fluister je zacht.

Ik doe mijn ogen open en kijk je aan. Ik trek de rits van je jack open en doe hem uit. Je shirt gaat er ook direct achteraan. Mijn handen glijden naar je broek, waar al een dikke bobbel zichtbaar is. Ik maak je broek open, je lul springt zijn vrijheid tegemoet. Nu ben jij ook naakt. Ik pak je hand en we lopen samen naar de douche. Als je de kraan open hebt gedraaid en wachten tot het water warm wordt, glij je even met je handen over mijn rug, verder naar beneden. Over mijn billen ga je verder naar beneden en je vingers voelen dat ik al drijfnat ben, er glijden zo twee vingers mijn kutje in.

“Mm… lekker,” kreun ik wellustig. Dan laat je me weer los en duwt me rustig onder de douche. Ik geniet van het warme water en jij stapt er ook bij onder. Even blijven we staan, ieder met zijn eigen gedachten, heerlijk onder het warme water. Dan steek ik mijn hand uit en raak je schouder aan. Je draait je gezicht naar mij toe en langzaam komt je mond dichterbij. Als mijn lippen de jouwe raken, gaat er een golf van genot door mijn lichaam. Je tong dringt zich naar binnen en krult zich strak om mijn tong. Ik doe een stapje naar je toe en druk mijn lichaam tegen de jouwe aan. Ik voel je stijve lul tegen mijn buik aan. Mijn stijve tepels priemen tegen jouw borst aan. Je handen strelen mijn rug en mijn billen, mijn handen strelen die van jou.

Je ene hand glijdt van mijn rug naar voren, ik doe een stapje achteruit zodat je hand de ruimte heeft. Je vingers vinden mijn tepels weer en je rolt mijn tepel even tussen je vingers. Ik kreun in je mond. Ik streel je billen en ga ook langzaam naar voren, naar je stijve lul. Ik trek de voorhuid naar achteren en ga met mijn nagel zachtjes over je eikel. Ik hoor jou ook kreunen. Dan laat ik los en zak door mijn knieën zodat mijn hoofd op gelijke hoogte is met je heerlijke lul. Ik steek mijn tong uit en glij zachtjes over je eikel. Je kreunt hard. Dan neem ik je lul in mijn mond tot aan je ballen. Mijn handen strelen je ballen, ik zuig heerlijk aan je lul.

“O! Ja! Wat is dat lekker!” Je pakt mijn hoofd en wil ‘m van je lul aftrekken. Maar ik pak je handen en duw ze weg. Ik zuig nog iets harder en proef dan plotseling je zaad. Je komt luid kreunend en met wilden schokken heerlijk klaar. Ik wil alles doorslikken, maar het gaat met zo’n kracht, dat er toch wat zaad uit mijn mondhoeken naar buiten druipt. Als je lul helemaal leeg is kom ik weer omhoog. Je tong likt je eigen zaad uit mijn mondhoeken weg.

“Mm…, lekker,” zeg je zacht. Je lippen raken de mijn aan en een passievolle tongzoen volgt. Dan voel ik een hand naar beneden gaan, richting mijn poesje. Ik zet mijn benen wat verder uit elkaar, en zonder enige moeite glijden twee vingers naar binnen. Mijn hoofd zakt achterover in mijn nek en ik kreun hard. Steeds sneller beweegt je hand in en uit mijn kutje, tot ik tegen mijn orgasme aanzit. Dan stop je. Je kijkt me geil aan, zakt door je knieën en dan glijdt je tong naar binnen, mijn poesje in. Een vinger wrijft zachtjes over mijn klitje. Het duurt dan ook niet lang of ik kom ook wild schokkend heerlijk klaar. Je gaat zachtjes door tot mijn orgasme is weggeëbd. Dan kom je weer omhoog, en je tong komt weer mijn mond binnen. Ik proef mijn eigen vocht. Ik laat je los.

“Ik wil meer, we zullen ons afdrogen?” Vraag ik je. Je knikt, “is goed, meisje.”

Ik pak een handdoek en droog je zachtjes af. Jij pakt de andere handdoek en droogt mij ook zacht af. We hangen de handdoeken weer terug en lopen naar de kamer. Als ik me omdraai naar jou toe, sla je jouw armen om me heen en je mond komt weer dichterbij. Ik doe mijn mond open en laat je tong weer naar binnen glijden. Jij loopt vooruit, je duwt mij achteruit tot ik het bed tegen mijn benen voel. Je houdt me vast en laat me langzaam zakken op het bed. Ik maak me los, en kruip onder de dekens, ik krijg het een beetje koud. Ik sla de deken terug voor je, je kruipt er ook onder. Ik kruip tegen je aan en hef mijn gezicht naar je toe.

In je ogen zie ik je verlangen weer terugkomen. Mijn mond komt omhoog naar jouw mond, je tong glijdt teder naar binnen. Ik kreun goedkeurend. Je ene hand ligt onder mijn hoofd doorgeschoven op mijn schouder, je andere hand zoekt en vindt mijn borst. Mijn lichaam reageert direct weer, ik voel mijn tepels al weer stijf worden. Mijn hand glijdt over jouw borst, krioelt door je borsthaar. Ik glij met mijn hand langzaam naar beneden, tot aan je lul. Die begint al weer iets te groeien onder mijn aanraking. Ik streel even verder tot hij helemaal stijf is. Ondertussen is jouw hand ook naar beneden gegleden en ik voel je vinger over mijn lipjes glijden. Ik ben nat. Je vinger gaat nog niet naar binnen, hij blijft de hele buitenkant strelen. Op deze manier maak je me helemaal gek.

Ik lig weer op mijn rug en doe mijn benen wijd zodat je er beter bij kunt. Als ik je mond op mijn borst voel begin ik weer te kreunen. Je tong glijdt nadat hij beide borsten heeft verwend, verder naar beneden tot aan mijn kutje. Met je tong streel je me overal, maar net als je vingers ga je nog niet mijn kutje in. Ik kreun nu harder. “Mm… ga door…” Mijn hand zoekt en vindt je lul en trekt er zachtjes aan. Je kreunt zacht. Als ik even doorga stop je me te likken en maakt mijn hand los van je lul. Ik weet dat je het nu niet meer zo lang uit stelt.

Dan kom je op me liggen en ik voel je lul tegen mijn lipjes aan. Ik kreun van genot. In een harde stoot dring je naar binnen, mijn lichaam schokt omhoog. Even blijf je stil liggen maar veel geduld heb jij ook niet meer. Langzaam begin je op en neer te bewegen, ik kan niet meer stilliggen van genot. Je pakt mijn polsen, legt ze naast mijn hoofd en blijft ze vast houden. Ik kreun nu door, mijn ademhaling wordt steeds gejaagder. Als je voelt dat ik bijna klaarkom, stop je even. Of doe je dat omdat je zelf bijna klaarkomt? Ik blijf liggen met gesloten ogen. Dan ga je weer verder. Het moment van het orgasme nadert snel. Ik voel je lul nog iets dikker worden en met de laatste beweging hoor ik je roepen.

“O! Ja, ja, o, ja! Mm… O, ja!” Een paar tellen later laat je een hand los en gaat op zoek naar mijn klitje. Zodra je daar overheen streelt schok ik wild met mijn lichaam heen en weer en dan kom ik ook tot een denderend orgasme.

Uitgeput blijven we een poos liggen.

“Ik denk dat het bijna tijd is, of niet?” Ik knik en probeer op te staan. Maar je ligt nog boven op me, je maakt je extra zwaar. Het wordt nog een heel ontspannend gevecht in bed, maar uiteindelijk lukt het me toch om onder je weg te komen.

“Nog even snel een douchen en dan aankleden.”

We stappen uit bed en lopen samen naar de douche. Als we weer staan te wachten op het warme water kom je nog even naar me toe en geeft me een heerlijke tongzoen, die ik gretig beantwoord. We zepen elkaar lekker in onder de douche, maar we gaan ons gauw afdrogen en aankleden. Als we buiten staan, moeten we weer even wennen aan de harde wind.

Ik geef je nog een laatste tongzoen als we bij mijn auto staan. Dan stap ik in en rij naar huis. Het is laat geworden maar dat is niet erg. Daar tegenover staat dat we een heerlijke dag hebben gehad.

Thaleia

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *