De Amerikaanse droom

()

Hier sta ik nu mijn Amerikaanse nicht aan het begluren terwijl ze zichzelf aan het vingeren is, met haar slipje over haar benen. Acht jaar geleden had ik haar voor het laatst gezien. Een tutterig meisje was het toen, maar ondertussen opgebloeid tot een 17 jarige met vormen waar men u mag tegen zeggen. Zeker haar borsten mogen er zijn. Een hand is zelf onder haar nachtkleed stevig met haar tepels aan het draaien.

De zus van mijn moeder, Claire en haar Amerikaanse echtgenoot John met hun twee kinderen Tracey en Ben waren voor een weekje op bezoek. Ondanks het koude weer waren ze naar Brugge vertrokken. Tante Claire wou Brugge zeker nog eens bezoeken nu ze nog eens in België waren. Tracey en Ben hadden geen zin. Voor hen was het duidelijk deze vakantie wilden ze cool doorbrengen dat betekent dus niksen en voor Tracey in dit geval zich klaar vingeren op het bed van haar Belgische neef die liefdevol zijn kamer had afgestaan aan de logees. Ben, was niet te bespeuren.

De adem van Tracey werd sneller en sneller. Een rode blos verscheen op haar gezicht. Ze slaakte kleine kreetjes. Ik wist dat ze klaargekomen was. Ik had een serieuze erectie. Nu had ik al opgemerkt dat Tracey regelmatig met een zwoele blik naar me keek. Misschien was het verbeelding maar toch wou ik een bevestiging hebben. Ook haar open kleding nodigde uit om te kijken, zodat we elk toch wel aan het begluren waren.
Ik moest sowieso aan mijn fotoapparatuur geraken voor een opdracht op school. Een mooier excuus kon ik niet bedenken. Ik klopte even en ging met een kordate stap mijn kamer binnen. Daar lag ze nog steeds op het bed met haar hand op haar borst. Ze sprong recht.
“O Sorry, ik wist niet dat je… met jezelf aan het spelen was.”

“Geeft niet,” zei ze met een Amerikaans accent. Toch lekker handig dat tante Claire ook haar kinderen Nederlands had geleerd.

“Ik moet mijn fotoapparatuur hebben voor een opdracht op school”, zei ik.

“Lijkt me interessant, wat moet je fotograferen?”. De opdracht was om reclame en de massa op gevoelige plaat vast te leggen.
“Naakt, loog ik.”

“O, wat leuk en heb je al een model?”

“Ja hoor, een vriendin, maar die is niet zo mooi als jij.” Ze begon weer te blozen. “Mag ik?” Zonder een antwoord af te wachten begon ik foto’s van haar te trekken. Ik maakte een paar mooie close-up foto’s en liet die haar zien.

“Best goed” zei ze.

“Wil jij niet voor me poseren?”

“Tuurlijk, zeg maar wat ik moet doen.”

Nou, zei ik, je kunt al beginnen met je slaapkleed uit te doen.”

Zonder aarzeling trok ze haar slaapkleed over haar hoofd en net op dat moment drukte ik af zodat ik haar borsten in volle glorie had met haar slaapkleed over haar hoofd. Haar tepels stonden al stijf.

“Wat nu?” zei ze met een wat zwoelere stem.

“Ga op bed liggen met één been omhoog getrokken.” Dat deed ze en als een professioneel model nam ze andere poses aan met haar hoofd. Ik zag haar volle borsten en haar slanke benen. Haar billen waren stevig maar niet te groot. Alles overgoten met een bruin kleurtje.

“Nu trek je beide benen omhoog en doe je benen open.”

Heel langzaam, bijna plagend, deed ze haar benen open. Kreeg ik zicht op een kutje met blonde schijn. Ik drukte vaak af. Door mijn lens zag ik alles. Ik vereeuwigde haar kutje op beeld en zo zou ik ook een paar mooie aandenken hebben van mijn nicht. Ook zag ik door mijn lens dat één vinger over haar knopje begon te wrijven. Ook dat vereeuwigde ik op de gevoelige plaat.

Ik wou het spel wat anders spelen en vroeg of ik een close-up foto van haar clitoris mocht maken.

“Je bent nu toch bezig, dus doe maar” was haar antwoord. Ik ging dichter bij haar vagina en stelde goed af en drukte verschillende keren. Een klitje had ik nog nooit van zo dichtbij gefotografeerd.

Toen trok ze me naar haar toe en zei “lik me.”

Die uitnodiging liet ik niet links liggen en begon mijn model te likken. Ze begon dadelijk te kronkelen. Ondertussen was ze weer met haar c-cup aan het spelen. Iets wat me mateloos opwond. Ik lag hier mijn eigen nicht te beffen. Ze moesten het eens weten.

Ik trok mijn kleren uit. Ik denk niet dat ze ooit in mijn leven zo snel uit waren als nu. Toen ging ik verder met beffen, terwijl ik langzaam maar ritmisch met een vinger in haar poesje bewoog. Het liet haar niet onbetuigd zo te horen. Haar sappen kleefde lekker rond mijn mond. Ze zette een voet op mijn rug zodat ik met mijn tong nog dieper kon gaan. Haar blond haarbos tekende zich fel af op haar huid en was geschoren in een vorm van een hart. Hoeveel jongens hadden dit al gezien, vroeg ik me af.

Ineens voelde ik een hand op mijn billen. Enigszins verschoten, keek ik op en zag Ben. Hij was blijkbaar gaan joggen. Hij was jonger dan ik. Ook fel veranderd in die acht jaar. De laatste keer was hij een kleine jongen en nu een puber die duidelijk kaas gegeten had van seks. Ik had geen ervaring met jongens op dat gebied, maar de situatie was me nu te geil om echt kieskeurig te worden. Terwijl ik zijn zus lag te likken ging hij tussen mijn benen liggen en begon me te zuigen. Hij nam mijn geslacht in zijn mond en draaide met een aangenaam ritme met zijn tong rond mijn paal.

“Man, dat was lekker.” Zijn handen speelden met mijn sterretje en af en toe kneedde hij ook lekker aan mijn ballen. Ik wist toen dat ik me niet meer ging beperken tot vrouwen.
Ik zag door zijn broek een aardige knoert. Al was ik ouder ik vermoedde toch dat zijn paal groter was dan de mijne. Tracey was ondertussen met haar knopje aan het spelen. Ze was wat anders gaan liggen zodat ik ook wat zicht had op haar kontgaatje. Ik maakte mijn vinger nat en na een paar kleine pogingen gleed hij haar sterretje binnen. Ze richtte haar hoofd op en zei “yes, go on.”

Ik verhoogde mijn ritme met mijn hand, maar ging toch niet te snel. Ondertussen gleed mijn tong over haar schaamlippen. Ik voelde aan de bewegingen van Tracey en aan haar adem dat ze weer bijna ging klaarkomen. Ik stopte even want ik wou niet dat het te vlug voorbij ging. Ik richtte me een beetje op en begon aan de borsten te zuigen. Ben volgde me en begon nu mijn ster te likken. Dat had ik nog nooit gevoeld. De ronde borsten van zijn zus werden door mijn handen gemasseerd. Ondertussen had ze haar ritme verhoogd van het vingeren. Ik begon haar te tongen. Ben was zeker geen amateur en dat vertaalde zich bij mij dat ik klaarkwam in zijn mond. Hij slikte alles in. Dit wond precies zijn zus ook op en ze kwam klaar met verschillende schokken.

Ik liet me uitgeput vallen op de matras. Ben keek me aan en vroeg of ik het lekker had gevonden.

“Nou en of antwoordde ik.”

“Maar vind je het niet raar het te doen waar je zus bij is?”

“Man zei hij, je moest eens weten, …”.

Ik voel dat de vakantie voor ons nog véél in petto heeft.

Stev

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *