De dokter

()

Al dagen heb in de zenuwen. Ik weet dat het niet mag, maar ik krijg kriebels in mijn buik als ik denk dat je weer op controle komt op mijn spreekuur. Ik behandel je al enkele maanden en op de een of andere manier hangt er een steeds intensere seksuele spanning tussen ons. Ik vraag me af of jij die ook voelt. En misschien laat ik je stiekem ook wat vaker langs komen voor controle dan mijn andere patiënten.

Die ochtend loop ik al vroeg het ziekenhuis in. Ik heb mijn best gedaan op mijn outfit. Een kort rokje net boven de knie met leren afzetrandje, een strak zwart shirt waarin mijn decolleté mooi uit komt, zwarte pumps en mijn favoriete rode satijnen lingerie setje. In de nog stille gang kom ik zoals elke ochtend de schoonmaker tegen. We hebben een onuitgesproken afspraak dat hij me elke ochtend even ‘keurt’. Vanochtend lijkt hij zeer tevreden en ik krijg een dikke goedkeurende knipoog. Stiekem geniet ik van dit spelletje en ik gun hem een korte blik in mijn decolleté als ik per ongeluk iets laat vallen en van de grond raap.

De ochtend vliegt gelukkig voorbij en het lukt me om de spanning die ik voel even op zij te zetten. Maar als ik tussen de bedrijven door even naar het toilet ga kan ik het niet laten even met mijn tepels te spelen. Zachtjes met een natte vinger draai ik rondjes en knijp zachtjes in mijn inmiddels keiharde tepels. Mijn shirt schuif ik wat verder omhoog zodat ik mijn borsten kan masseren. Ik denk aan je lippen die met mijn tepels spelen en binnen mum van tijd ben ik zo geil dat ik het vocht uit mijn kut voel vloeien. Ondertussen hoor ik mensen in het naast gelegen toilet in en uitlopen, het kan me niet meer schelen dat dit eigenlijk echt niet kan maar probeer zo zacht mogelijk te doen. Ik ga staan en zet een been op de rand van het toilet en mijn rug tegen de muur. Ik schuif mijn rokje omhoog en mijn vingers glijden soepel tussen mijn gezwollen lippen en over mijn grote klit. Ik hoor mijn ademhaling versnellen, steeds sneller bewegen mijn vingers over mijn klit en met mijn andere hand trek ik hard aan mijn tepels. Een kort en krachtig orgasme volgt dan ook snel en hoezeer ik mijn best doe ontsnapt er toch een kreun als ik mijn hoogtepunt bereik. Voordat ik het toilet verlaat fatsoeneer ik mijn kleding snel, fris me even op en loop weg alsof er niks is gebeurd. Buiten zie ik de schoonmaker. Hij kijkt me met een veel betekende blik aan en in een flits zie ik een flinke bobbel in zijn broek. Blijkbaar had ik toch een stille toeschouwer.

Tijd om me hier zorgen om te maken heb ik niet. In mijn witte jas loop ik snel naar de polikliniek. Door mijn extra lunch activiteit loop ik nu al iets uit. Gelukkig zijn de meeste patiënten goed gehumeurd en verloopt alles zonder problemen. Je bent vroeg en elke keer als ik de volgende patiënt uit de wachtkamer haal voel ik je blik op me gericht. Je ziet er zoals gewoonlijk weer heerlijk uit. Sportieve gympen, korte broek waaronder je gespierde kuiten goed uitkomen en een strakke witte polo waar je gebruinde huid op afsteekt. Je bruine ogen lijken me uit te kleden elke keer als onze blikken elkaar kruisen. Net voor je aan de beurt bent laat ik de secretaresse weten dat ze niet hoeft te wachten, het spreekuur was inmiddels toch behoorlijk uitgelopen en al mijn collega’s waren ook al weg. Ik zou de laatste opdrachten wel op haar bureau leggen. Dan roep ik je binnen.

We praten wat over hoe het met je gaat, of je bijwerkingen hebt van de medicatie. Ik zie je blik afdwalen richting mijn decolleté. Ondanks dat er geen enkele noodzaak is stel ik voor om voor de zekerheid nog een lichamelijk onderzoek te doen. Je kleedt je uit achter het scherm. Je schaduw geeft me een spannende striptease waardoor ik nog meer opgewonden raak dan ik al was. Met je boxer nog aan kom je op de onderzoeksbank liggen. Ik bekijk je heerlijke lichaam van top tot teen, het is me duidelijk dat je zeker niet klein geschapen bent. Je ziet me kijken, ik krijg een blos op mijn wangen en ga vlug over tot het onderzoek. Terwijl ik met mijn stethoscoop luister naar je hart en longen strijken mijn vingers langzaam langs je zij. Ik zie je tepels verstijven. Ik vraag me af of ik het kan maken verder te gaan. Terwijl ik je buik onderzoek kan ik het niet laten met mijn vingers net onder de rand van je boxer te gaan. Ik voel je buikspieren samentrekken. Als laatste controleer ik je liezen op vergrote lymfklieren. En terwijl mijn onderarm over de bobbel in je boxer strijkt zie ik je groeien.

Plots kom je overeind en grijpt mijn polsen vast. Je zoent me vol op mijn mond. Met je tong duw je mijn lippen open en onze tongen vinden elkaar in een heftig gevecht. Met een handbeweging trek je mijn doktersjas uit. Je duwt me tegen de muur en tilt mijn ene been op. Nog even flitst het door mijn hoofd dat ik dit echt niet kan doen en dat de deur niet op slot zit. Maar als jouw vingers mijn slipje opzij duwen en me diep penetreren is die gedachte snel weg. Met twee vingers vinger je me, af en toe glijden je vingers over mijn klit en er gaat dan een schok door mijn lichaam. Maar ik wil nog niet komen.

Ik ontworstel me uit je stevige greep en trek je boxer uit. Je enorme dikke stijve springt er uit en staat fier rechtop. Mijn shirt en bh liggen inmiddels ook al op de grond en ik begin je pik tussen mijn borsten te masseren. Het voorvocht lik ik met mijn tong van je eikel. Je smaakt heerlijk. Mijn tong daalt verder naar beneden en mijn lippen vinden je ballen. Zachtjes zuig ik er aan, je pik wordt nog stijver dan hij al was. Je staat duidelijk op springen en dat laat je me ook merken. Met zachte dwang stuur je mijn mond naar je pik en laat hem tot aan de stam helemaal in mijn warme mond glijden. Je bent zo groot dat ik in het begin wat kokhals maar al snel ben ik gewend en zuig ik vol geilheid steeds sneller. Je hand op mijn achterhoofd bepaald het ritme. Mijn handen masseren je stevige billen. Ik voel de spanning in je pik toenemen. Mijn hand omklemt de onderkant van je stijve om je orgasme nog even uit te stellen. Met je heupen duw je hem nog wat dieper in mijn keel en je stoten worden steeds krachtiger en ongecontroleerd. Je bilspieren spannen zich nu helemaal aan en als ik mijn omklemde hand los laat van je pik spuit je je volle lading achter in mijn keel. Het is zoveel dat het me niet lukt alles in een keer door te slikken en er stroomt wat sperma langs mijn kin.

Je trekt me omhoog en strijkt met je vinger het restje langs mijn kin weg en steekt je vinger in mijn mond. Gulzig zuig ik op je vingers, verspilling zou zonde zijn.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat de deur van mijn kamer op een kier staat, ik weet toch zeker dat ik die dicht had gedaan. Jij ziet het ook. Ik herken de schoenen van de schoonmaker. Je geeft me een knipoog en fluistert in mijn oor dat deze harde werker wel een showtje heeft verdiend. En voor ik het weet til je me op en legt me op mijn rug op de onderzoeksbank. Je duwt mijn benen ruw open zodat mijn natte kut goed zichtbaar is voor de schoonmaker. Je steekt gelijk twee vingers naar binnen en met gebogen vingers masseer je mijn g-spot. Je hoofd buigt naar voren en je tong streelt met lange halen langs mijn kut en klit. Af en toe rondjes draaiend rond mijn gezwollen klit. Achter de deur hoor ik wat geschuifel en gekreun. Ik word nog geiler bij de gedachte dat die oude schoonmaker zich staat af te trekken op onze geile schouwspel. Je duwt mijn benen in de beensteunen van de onderzoeksbank en komt dan tussen mijn benen staan. Je hebt blijkbaar niet veel hersteltijd nodig want je pik is alweer op volle sterkte en je eikel glimt van het voorvocht. Met een ferme stoot kom je gelijk helemaal in me en houdt daar even stil om me te laten wennen aan die enorme pik van je. Ik zie je genieten van het zicht op jouw pik die mijn natte gleuf in en uit glijdt. En ik geniet ook en kan een kreun niet meer onderdrukken. Je duim draait rond om mijn klit. Mijn benen beginnen te trillen en ik raak volledig in een roes als ik word overspoeld door een orgasme. Jij pompt op volle sterkte stevig door. Ik kom wat overeind zodat ik je billen kan vasthouden en je nog dieper in me kan voelen. Mijn vinger masseert je anus en een grom ontsnapt uit je mond. Je stoten worden wilder wat mij het teken geeft dat je dit wel lekker vindt. Dus, ik duw mijn vinger nog iets verder naar binnen. Je handen onder mijn billen zorgen ervoor dat je nog dieper komt en ik hoor je hijgen in mijn nek. De deur staat nu niet meer op een kier en ik zie de schoonmaker in de deuropening zijn flinke pik af trekken. Onze blikken treffen elkaar, mijn tong strijkt langs mijn lippen. Ik zie zijn gezicht vertrekken en golven sperma wellen op uit zijn pik. Mijn vinger in je anus gaat ondertussen wat sneller op en neer en dan voel ik je kringspier samenspannen en voel ik je in me exploderen. Uitgeput hijg je uit in mijn nek.

De schoonmaker is in het niets verdwenen. Je geeft me een geile tongzoen en dan fatsoeneren we elkaar snel.

Ik verklaar je medisch gezien volledig goed, alles functioneert weer optimaal. Binnenkort zal ik het echter toch nog een keer moeten testen ben ik bang.

Share-it

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *