Eindelijk de eerste date

()

Het is een heerlijke doordeweekse dag als je me oppikt van de plek waar we hebben afgesproken. Ik draag mijn wijde jurk omdat het echt fantastisch zomerweer is. Als ik je aan zie komen, krijg ik al een prikkeling in mijn lichaam. Ik wil daar nog niet teveel aan denken. Je doet je helm af, en we geven elkaar een zedige zoen op de wangen, we zijn immers vlak bij mijn woonplaats. Ik stap ik de auto, en langzaam rij ik weg. In de achteruitkijkspiegel zie ik je achter me aanrijden. Het wordt nu toch echt tijd dat ik mijn aandacht op de weg houd, anders loopt het nog verkeerd met mij af. Ik houd mijn blik dus maar strak op de weg.

Aangezien we toch op binnenwegen rijden hoef ik me niet druk te maken of je me wel kunt volgen. Langzaam rijden we verder tot we de bebouwde kom uit zijn, en dan zijn we al direct in het bos. Ik rij nog een stuk verder en zie verschillende parkeerplaatsen die ik links laat liggen. Eindelijk heb ik een plek gevonden die me aanstaat, het is echt rustig hier. Ik heb de laatste tien minuten geen mensen of auto’s meer gezien. We parkeren daar en als de auto stilstaat, valt het me op hoe rustig het is. Je hoort alleen nog de vogeltjes fluiten en de geluiden van het bos.

Ik sluit de auto af en blijf tegen het portier aangeleund op je wachten tot je klaar bent. Je komt naar me toelopen, slaat je armen om me heen en begint me vol op de mond te zoenen. Ik voel hoe ik week word, het is maar goed dat je me vasthoudt. Onze tongen vinden elkaar en spelen vol passie en voor het eerst hun heerlijke spel. Na die lange tongzoen laten we elkaar los, we kijken elkaar alleen maar aan. Ik zie in je ogen dat jij net zo veel zin in meer hebt als ik, het is dan ook de eerste keer.

We hadden elkaar tijdens een tourreis met de bus leren kennen zonder meer. Nadien al een paar afspraken gemaakt, maar die konden op het laatste moment niet doorgaan. Ik had me voorgenomen dat dit ‘de laatste kans’ was. Nu we zover zijn laat je er geen gras over groeien. Goed zo.

Je slaat een arm om me heen, en we gaan een eind lopen. Het is een weldaad om in het bos te lopen, onder de schaduw van al die bomen. Op een gegeven moment laat je me los, pakt mijn hand en trekt me mee het bos in. Nu gaat het wat moeilijker want we zijn het pad afgegaan. Als ik omkijk, zie ik het pad al niet meer. We lopen nog een stukje verder, het is immers niet de bedoeling dat we pottenkijkers trekken. Je drukt me tegen een boom, en langzaam komt je gezicht naar voren. Ik kan niet langer wachten, sla mijn armen om je heen, en wil gelijk beginnen met zoenen. Je trekt je terug, kijkt me plagerig aan en begint een beetje te lachen.

“Niet zo ongeduldig, meisje. We hebben alle tijd, geniet ervan,” zeg je zacht en lief. ‘Oei! Als dat zo begint, denk ik bij mezelf, dan red ik het niet. Ik heb gewoon niet zoveel geduld meer. We zijn geen pubers meer en weten wat de wereld te bieden heeft.’ Ik probeer me in te houden. Heel behoedzaam voel ik je lippen op mijn wang, langzaam glij je naar mijn lippen. Als ik mijn mond open doe, voel ik je tong naar binnen glijden. Dan toch. Goed zo.

Alleen van het zoenen lopen de rillingen al over mijn rug en verder naar beneden toe. Je slaat je armen nu om mij heen. Hoelang we zo staan te zoenen weet ik niet, maar naar mijn idee wel heel lang, fijn zo. En al die tijd laat je jouw handen stil om me heen. Ongewoon, en ik waardeer het. Iemand voor het eerst omarmen met het oog op meer, daar kun je best je tijd voor nemen. Dat gebeurt maar één keer.

Eindelijk komt er een beetje beweging in je armen. Je begint me te strelen. Je handen glijden naar beneden, over mijn billen. Ik laat je mond los, laat mijn hoofd naar achteren glijden tot mijn hoofd tegen de boom aanleunt en kreun waarderend. Met je tong ga je langs mijn gezicht naar mijn schouders. Eén hand gaat weer naar boven en ook gelijk naar voren. Je hand nadert mijn borst, ik kreun weer. Mijn tepels staan al stijf zonder dat je ze aangeraakt hebt. Ik druk mijn bovenlichaam naar voren toe, ik wil graag dat je hand mijn borst streelt. Maar je gaat erlangs.

Ik doe mijn ogen open, en kijk naar je. Die blik in je ogen zal ik niet gauw vergeten, geil maar ook plagerig. Ach zo, dat onthoud ik. Dan voel ik toch ineens je hand op mijn borst, ik begin deze keer onwillekeurig weer te kreunen. Je geniet ervan, dat is te zien. Je andere hand komt nu ook naar boven en begint mijn andere borst zacht te strelen. Dan gaat één hand naar beneden en ik voel ze over mijn benen glijden. Uitnodigend plaats ik mijn benen wat wijder, zodat je beter bij mijn poesje kunt komen. Over de jurk heen streel je daar eventjes, en dan houd je op. Ik voel wat kriebelen en merk dat je mijn jurk omhoog plooit. Als ik je hand op mijn blote huid voel, kreun ik weer. Je gaat nu langs mijn buik omhoog, naar mijn borst. Je andere hand verdwijnt ook onder mijn jurk. Ik voel dat je mijn bh losmaakt, en dan mijn jurk en bh uit doet. Heerlijk!

Ik voel je aai over mijn tepels. Ze worden nog harder. Mijn god, wat een zalig gevoel is dat! Je gaat verder met het strelen van mijn borsten en ik sta daar weerloos tegen die boom. Ik ben drijfnat ben tussen mijn benen. Je ene hand glijdt naar mijn rug, langzaam ga je over mijn rug naar beneden. Je drukt je mond weer op de mijne. Ik reageer direct, laat je tong naar binnen. Intussen is je hand bij mijn billen en die streel je over mijn slipje heen. Dan gaat je hand naar voren en je voelt ook dat ik drijfnat ben. Met een vinger glijd je mijn slipje in en ik kreun weer, niet ter goedkeuring maar gewoon omdat het zo lekker voelt. Je vinger glijdt langzaam tussen mijn lipjes mijn kutje in, dat is bijna genoeg voor me, ik kom al bijna klaar. Je gaat heerlijk door met het strelen van mijn kutje, steeds sneller. Tot ik sidderend klaar kom. Als het genot is weg geëbd, doe ik mijn ogen open en kijk je aan.

Ik pak je bij de schouders en draai je om zodat jij met de rug tegen de boom aan staat. Ik trek langzaam de rits van je jack open, ik vermoed dat je helemaal niets onder je pak aanhebt. Mijn tong gaat van je mond naar beneden tot ik bij je tepels kom. Ik bijt er heel zacht in en nu hoor ik jou ook kreunen. Daar zat ik op te wachten. Mijn handen glijden over je borst en krioelen door je borsthaar. Af en toe bijt ik zachtjes in je tepels. Als ik naar beneden kijk zie ik die dikke bult in je strakke broek. Langzaam glijden mijn handen nu ook naar beneden tot ze aan de rand van je broek komen. Je kreunt weer. Je drukt je onderlichaam naar voren maar nu reageer ik daar niet op en ga langzaam weer naar boven, naar je borst. Als ik je borst streel kerm je nog een keer. Dan laat ik je los, ik druk mijn mond op die van jou en we gaan weer heerlijk tongen. Mijn handen zijn intussen naar beneden gegaan zonder je aan te raken, maar je voelt wel dat ik je broek los maak. Je lul is al knap stijf, hij springt de vrijheid tegemoet.

Ik laat je mond los en zak door mijn knieën. Je lul is nu vlak voor mijn gezicht. Ik steek mijn tong uit en ga met het puntje van mijn tong over het topje van je eikel. Je schokt naar voren. Ik hoor je weer kreunen en je pakt mijn hoofd vast. Ik pak je handen en haal ze van mijn hoofd, ik wil nu zelf eventjes uitmaken wat ik ga doen om je gek van verlangen te maken.

Ineens neem ik je lul in mijn mond. Verder doe ik niets. Na even gewacht te hebben, trek ik langzaam mijn mond terug, je lul is lekker nat van mijn speeksel. Ik weet dat je vlug klaarkomt, dat heb je toch verteld, dus laat ik hem los. Ik wil nu nog niet dat je klaarkomt. Nu pak je me bij mijn schouders en trekt me omhoog. Je geeft me een diepe tongzoen, en draait me om.

Je staat nu achter me, je handen voel ik naar voren glijden, je lul drukt tegen mijn billen aan. Je streelt mijn borsten weer, je rolt mijn tepels tussen je vingers. Ik kreun van genot. Je drukt me naar beneden tot ik op mijn knieën op de grond zit. Ik snap direct wat je wilt en steun met mijn handen ook op de grond. Jij knielt ook op de grond. Ik voel je lul tegen mijn billen, langzaam voel ik hem verder naar beneden glijden tot hij bij mijn grotje aanklopt. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en kreun. Ja, je bent een vent.

Ik druk mijn onderlichaam gewillig naar achteren, en voel je lul in een keer naar binnen dringen tot aan je ballen. Je blijft even stil zitten. Je hand glijdt naar voren en zoekt mijn klitje, dat je al gauw gevonden hebt. Je vinger streelt mijn klitje en ik kreun steeds onbeheerster, vaker en dieper. Dan begint je onderlichaam langzaam heen en weer te stoten. Doordat je mijn klitje blijft strelen voel ik dat ik weer op het punt sta om klaar te komen. Ik voel je lul heerlijk door mijn kutje heen en weer glijden, en voel dat jij ook bijna klaarkomt. Na nog een paar bewegingen kom jij tot een geweldige ontlading, ik voel je stralen zaad met kracht in mijn buik spuiten. Dan kom ik ook weer heerlijk klaar. We kermen allebei van intens genot. Mijn god, wat is dit lekker!

Als we allebei een beetje bijgekomen zijn, trek je voorzichtig je lul uit mijn kutje. Ik draai me om en blijf op de grond liggen terwijl je even naast me komt liggen. Je streelt zacht mijn borst en geeft me nog een heerlijke tongzoen.

Samen staan we op, fatsoeneren onze kleren weer en lopen terug naar het pad. Gearmd lopen we terug naar de plaats waar de auto en motor staan. Onderweg daar naar toe blijven we af en toe even staan en zoenen we elkaar. Bij de auto geef je me nog een laatste innige tongzoen, je streelt mijn borst nog heel even. We nemen afscheid, na afgesproken te hebben dat dit beslist voor herhaling vatbaar is. Dan rijden we ieder naar ons eigen huis.

Thaleia

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *