Klussenman 1.4

()

Het huis was gemakkelijk te vinden. Ik kende de buurt wel, jaren-30 huizen, veel oude bomen, aardige tuinen. Kortom, een redelijk goede wijk. De dingdong van de bel klonk ver weg. Na nog eens twee keer bellen werd de deur geopend door een vriendelijke dame tegen de middelbare leeftijd.

“Hallo, ik ben Dirk Van Ginder. Ik heb uw adres doorgekregen van een vriend die bij de Badkamers -Verlinden werkt. U wilde een nieuwe badkamer aan laten plaatsen geloof ik?”

“Ja, kom binnen.” antwoordde ze vriendelijk. “Sorry, dat het even duurde, maar ik was in de tuin bezig. Het is ook zulk lekker weer, vindt u niet?”

“Dirk, zeg maar Dirk.” zei ik, terwijl ik haar een hand gaf.

“Goed, dan ben ik Leone, Leone Beelen” lachte ze. “Zullen we gelijk even naar boven doorlopen om te kijken waar het om gaat?”

Het bleek allemaal wel mee te vallen. Er moest een bad in, het toilet vervangen, en de wastafel verplaatsen. Niet ingewikkeld, maar alles bij elkaar toch minstens twee weken werk. Bij een kopje thee in de achtertuin waren we het snel eens over de prijs. Ook leerde ik ondertussen het een en ander over mevrouw Beelen. Ze vertelde uitvoerig over het vele werk wat ze in de tuin deed, de buren links waar ze het wel mee kon vinden en de buren rechts waar ze het niet mee kon vinden, en vooral over haar eerste kleinkind wat zojuist geboren was. En kort iets over haar dochter, waar ik uit begreep dat de relatie tussen moeder en dochter niet altijd even goed was. In het voorbijgaan zou ik haar waarschijnlijk niet opgemerkt hebben, maar van dichtbij straalde ze ondanks haar leeftijd iets meisjesachtig uit. Zoals vele vrouwen van haar leeftijd was ze iets gezet, maar ze bewoog zich gemakkelijk. Verder zag ik aan de welvingen van haar jurk dat ze flinke borsten moest hebben.

Ze was een gezellige prater, en het leek me een aardige dame. Na het derde kopje thee liet ze me eindelijk gaan, en kon ik aan het werk. Voor ik aan het sloopwerk begon schakelde ik de stroom op de bovenverdieping uit. Elektriciteit en slopen in een badkamer gaan nu eenmaal niet goed samen. Tegen het middaguur was ik aardig opgeschoten, en was het tijd naar mijn andere afspraak voor die dag te gaan. Ik zei gedag tegen mevrouw Beelen, en vertrok. Mijn afspraak aan de andere kant van de stad was echter niet thuis, en ik had daar goed de pest over in. Wat nu? Ik kon een middagje vrij nemen, of doorgaan aan de badkamer bij mevrouw Beelen.

Het werd dat laatste. Ik reed terug, en belde weer aan. Dit keer hoorde ik de bel echter niet. Ik drukte nog eens. Niets. O shit, de stroom van de bovenverdieping was er nog steeds af. Waarschijnlijk zat de bel op dezelfde groep. Ik klopte een aantal maal op de deur, maar niets. Ze zou wel weer in de tuin bezig zijn. Toen bedacht ik me dat mevrouw Beelen me de sleutel had gegeven, omdat ze er morgenochtend niet zou zijn. Ik opende de deur en liep de lange gang door naar de keuken waardoor je in de achtertuin kon komen. De keukendeur stond op een kier, en op het moment dat ik hem verder wilde openen zag ik dat er iemand in de keuken was. Het was mevrouw Beelen. Ik keek haar schuin op de rug, maar herkende haar aan haar jurk. Ze stond wat voorover gebogen, met haar knieën iets uit elkaar. Het leek wel of ze iets zwaars optilde, ze hijgde zacht. Wat er zo zwaar was kon ik niet zien doordat haar lange jurk het zicht benam. Maar toen ze met een hand het aanrecht greep en zich daarbij iets mijn kant op draaide, was er geen twijfel mogelijk. De voorkant van haar jurk was opgeschoven tot halverwege haar stevige dijen, en je kon nog net het uiteinde van een flinke komkommer in haar rechterhand zien.

Ik schrok me rot, want het was wel duidelijk waar het andere eind zich bevond, hoewel het niet te zien was door de plooien van haar jurk liet haar gezicht weinig te raden over. Het stuk groente moest diep in haar lichaam zitten. Ze zag er rood- verhit uit, en het haar plakte in slierten op haar voorhoofd. Ze duwde de komkommer nu zo ver naar binnen dat haar hand in de plooien van haar jurk verdween. Haar knieën weken nog iets verder uit elkaar en ze kreunde zacht. Er liep een straaltje kwijl uit haar mondhoek. Jezus, ik moest hier weg, en snel ook. Maar op de een of andere manier kon ik me niet losrukken van het schouwspel wat zich voor mijn ogen afspeelde. Ze schoof het groene geval nu niet zozeer in en uit haar kut, maar wrikte het eerder op en neer, en maakte haar hand draaiende bewegingen. Ze tilde haar linkerbeen iets op. Ik kon me voostellen hoe hierdoor nog meer ruimte ontstond in haar toch al uitgerekte spleet, waardoor ze zichzelf beetje bij beetje nog verder met de komkommer op kon vullen. Het schouwspel liet me bepaald niet onberoerd, en ik voelde een flinke erectie opkomen in mijn overal.

Ik bekeek mevrouw Beelen nu met heel andere ogen dan vanochtend toen we samen gezellig koffie hadden zitten drinken in haar tuin. Toen was ze een vriendelijke, bijna middelbare dame geweest, die zich zorgen maakte om de rommel die ik ging maken bij de verbouwing.

Nu hijgde en kreunde ze, en schokte met haar heupen heen en weer. Haar linkerhand kneedde om beurten haar borsten door de stof van haar jurk heen. De hand die de komkommer omknelde ging van een wrikkende beweging over in een snelle stootbeweging, en de hand die zojuist nog haar bosten kneedde, gleed naar beneden tot net boven waar de komkommer tussen de plooien van haar jurk verdween. Haar drie middelste vingers bewogen zenuwachtig op en neer, en ik stelde me voor hoe ze door de stof van haar jurk heen haar kittelaar hard op de heen en weer bewegende groene staaf drukte. Hierbij trok haar jurk strak, en ik kon duidelijk  haar zware borsten tegen de jurk zien spannen.

Haar knieën trilden, en het was duidelijk dat ze haar omgeving volledig vergeten was. Ze kreunde en hijgde, haar mond vertrok, en haar oogleden trilden. Zonder dat ik me er echt bewust van was, had ik mijn hand tussen de knopen van mijn overall door gewurmd, en nu had ik mijn pik stevig vast.

God, wat was hij dik geworden. Langzaam begon ik mijn hand op en neer te bewegen. Met het toenemen van haar gehijg ging ook mijn hand sneller en sneller op en neer, en hoewel ik zo stil mogelijk probeerde te zijn, begon ik ook zacht te hijgen. Net toen ik dacht dat ze haar hoogtepunt zou bereiken, en ik er ook niet ver meer van verwijderd was, rechtte ze haar rug en hield beide handen stil. Langzaam nam haar gehijg af, en ze deed haar ogen weer open. Met een zacht slurpend geluid trok ze de groene knots uit haar spleet.

Nu pas kon ik zien wat voor een exemplaar het was. Zeker veertig centimeter lang, en de dikte van mijn onderarm. De laatste dertig centimeter glommen van haar geile sappen, en van het uiteinde droop langzaam een sliertje vocht naar beneden. Haar kut moest niet alleen erg wijd zijn, maar haar baarmoedermond moest ook nog eens ver achter haar schaamlippen en diep in haar buikholte liggen om die lange paal zover op te kunnen slokken.

Nog even vingerde ze haar kittelaar door de jurk heen, ter hoogte van de grote natte vlek die er was ontstaan. Toen wankelde ze met halfgesloten ogen naar de koelkast. Wat ging ze nu doen? Zou dit het einde van haar feestje zijn en zou ze de komkommer terug leggen? Maar nee, ze deed de deur open en pakte een pak yoghurt. Boven het aanrecht schonk ze een scheut over de komkommer, en daarna nam ze zelf een paar flinke slokken waarbij de yoghurt over haar kin droop. Hierbij liet ze een klein boertje. Ze ging op de keukenstoel naast de koelkast zitten. Vanachter de kier in de deur keek ik haar nu bijna recht aan, en ik was bang dat ze me zou zien. Ik deed langzaam een stap achteruit, maar het bleek dat ik me niet ongerust hoefde te maken. Haar aandacht was nog steeds elders.

Ze tilde met een hand haar jurk op en spreidde haar benen. Nu zag ik haar geslacht voor het eerst in zijn volle glorie. Het was een kut zoals je die verwacht van een rijpe vrouw, behaard met dicht krullend donkerblond haar. Haar schaamlippen waren fors, donkergekleurd, en stonden wijd open. Maar de binnenkanten ervan, en ook het gaatje in het midden, waren zachtroze als van een jong meisje. Het schaamhaar aan weerszijde van haar lippen, en ook waar het tussen haar benen verdween richting kontgaatje, zat in pieken vastgeplakt aan haar huid. De binnenkant van haar dijen glom van het uitgesmeerde kutsap. Even zat ze stil. Toen, terwijl ze haar beide benen spreidde en tegelijkertijd iets de hoogte in wipte, schoof ze de met yoghurt bedekte komkommer heel langzaam in haar kut. De yoghurt welde op langs de randen van haar kut waar de groene knots haar weke vlees raakte. Het droop in dikke klodders naar beneden waar het zich vermengde met het kutvocht in haar schaamhaar, waarna het verder in langzame sliertjes langs haar forse dijen naar beneden sijpelde.

Haar ogen waren dicht, en haar hoofd hing achterover. Met haar vrije hand sjorde ze aan de bovenste knoopjes van haar jurk. De bovenste twee schoten los, en de bovenkant van een gekante, vleeskleurige beha, werd zichtbaar. Haar hand verdween in de jurk, en begon de borsten weer te kneden. Toen haar bewegingen wilder werden, schoten de volgende twee knoopjes met een scheurend geluid los. Een borst schoot naar buiten, nog half gevat in de beha, en ik kon net de grote donkerbruine rechtopstaande tepel zien. Ik had nu het volle zicht op mevrouw Beelen, zittend met een komkommer half in haar wijd open kut gestoken waaruit een mengsel van yoghurt en haar eigen sappen langs haar dijen naar beneden droop, een blote buik met een paar vetrolletjes en een diepliggende navel, en daarboven de grote op en neer zwoegende borsten in de vleeskleurige beha.

Het beeld van de bedeesde dame op leeftijd van vanochtend was uit mijn bewustzijn verdwenen, en in de plaats daarvan zag ik alleen nog maar een volle, rijpe, geile, zich geheel aan het genot overgevende, fantastische vrouw. Een eenheid van lichaam en geest dat alleen nog maar lust kende.

Mijn hand bewoog als een gek over mijn paal op en neer. Nu smeerde ze de yoghurt van tussen haar dijen op haar kittelaar, daarbij het laatste plukje opstaand schaamhaar ook besmeurend. De hand met yoghurt vervolgde zijn weg over haar blote buik, door de rimpels en over haar navel. De jurk hing nu helemaal open. Een nieuwe hand met yoghurt en kutsap van tussen haar benen ging richting haar borsten. Toen ze de tweede borst onder de beha wilde insmeren, sprong deze ook vrij, beide volle borsten met grote donkere tepels bungelden nu in hun volle glorie tot net boven haar navel. Ze waren iets uitgezakt, en door de strak getrokken huid en fijne huidplooien die onder haar oksels verdwenen, kon je zien hoe zwaar ze waren. Ze was nu bedekt met witte vegen en kleine stroompjes, druppels die langzaam van haar vooruitstaande tepels tussen haar benen op de grond vielen. Daar vermengden ze zich in een klein plasje met het mengsel dat langs de binnenkant van haar dijen vanuit haar kut naar beneden was gelopen.

Het kon nu niet lang meer duren. Haar adem ging sneller en sneller, en haar neusvleugels sperden zich open. Haar hand met de groene paal in haar kut ging in een razend tempo op en neer. Met de andere hand streelde en kneedde ze zichzelf overal waar ze maar kon, een draaiende hand over haar borsten, een ruk aan haar tepel, een paar snelle kneepjes in haar kittelaar, een stevige massage van de binnenkant van haar dijen en dan weer terug naar boven. Ze kromde zich achterover met haar hoofd in de nek, terwijl er een soort gereutel uit haar keel opklonk.

Het schouwspel nam me zo in beslag dat ik opgehouden was met rukken, hoewel ik op springen stond. Ik had het niet voor mogelijk gehouden dat ik zo geil kon worden van een vrouw die waarschijnlijk bijna een keer zo oud was als ik, en dan nog wel door alleen maar naar haar te kijken. Maar je, ik kon me echter ook niet herinneren ooit een vrouw gezien te hebben die zich zo liet gaan. Ja hoor, het ging gebeuren. Mevrouw Beelen kwam eindelijk klaar in een geweldig orgasme. Haar lichaam trok in een reeks van spastische bewegingen samen, en bevend perste ze de komkommer nu met twee handen zo diep mogelijk in haar kut. De stoel kraakte aan alle kanten. Er kwamen dierlijke klanken uit haar keel, kwijl droop uit haar mond, het zweet stond op haar voorhoofd en schouders, en haar gezicht, schouders en borsten hadden een rode gloed. Er trokken nog wat krampen door haar lichaam. Langzaam kwam haar lichaam tot rust. Na een paar diepe zuchten deed ze haar ogen weer open. En keek me recht aan! Ik verstarde.

De eerste paar seconden drong het niet tot haar door dat we elkaar aankeken, en staarde ze wezenloos door me heen. Opeens verstrakte ze. Haar ogen gingen wijd open, haar adem stokte, en langzaam weken haar lippen uiteen zonder dat er een geluid uitkwam. De uitdrukking op haar rood gevlekte en bezwete gezicht veranderde van verbazing, naar ongeloof, en tenslotte naar paniek. Ze liet de komkommer los, sprong op, en probeerde tegelijkertijd haar jurk dicht te knopen. Dit ging natuurlijk niet, en de komkommer stak nog uit haar kut terwijl ze met beide handen de jurk over haar borsten dicht klemde. Ze kermde zacht en keek me paniekerig aan.

Ik had langzaam de deur open gedaan, en nu stortte ze zich langs me heen, richting trap, naar boven, waar ik met een klap een deur hoorde dichtslaan.

Einde deel I

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *