Marjolijn en Christien

()

Ik was laatst met mijn vriendin Christien op een feestje van een vriendin, Marjolijn. Marjolijn is een vrouwtje wat ik al heel lang ken en ze ziet er gewoon wel lekker uit. Waarom het nog nooit wat met ons is geworden, is iedereen een raadsel. Het was een erg gezellig feestje met veel drank en veel lol. Ik had gezegd tegen Marjolijn, dat we zouden blijven slapen, omdat we van ver kwamen. Marjolijn vond dat geen enkel probleem. Toen het feest was afgelopen en iedereen naar huis was, bleek dat alleen wij en de ouders van Marjolijn bleven slapen. Christien en ik moesten op de grond in de huiskamer liggen. Omdat de ouders van Marjolijn al wat op leeftijd waren, stelde Marjolijn voor om ook in de huiskamer te komen liggen. Ik had daar helemaal geen bezwaar tegen.

Christien lag al half te slapen. Ik probeerde nog wat te friemelen aan haar kontje, kutje en tieten, maar er kwam maar weinig reactie. Ik was zo geil als boter en had wel zin om te spelen met haar natte kutje. Marjolijn had haar ouders even geholpen in haar slaapkamer, toen ze, opeens nog aangekleed de kamer in kwam. Ze keek of wij al lagen te slapen. Bij Christien wist ze het zeker en ik deed net als of. Kennelijk vrij goed, want ze mompelde, dat we wel erg snel sliepen. Door de spleetjes van mijn ogen, zag ik dat Marjolijn zich van haar bovenkleding ontdeed. Daar stond ze dan in haar zwarte kanten slipje en dito bh’tje, die haar cup C omklemde.

Mijn pik begon al aardig hard te worden. Marjolijn pakte van de bank een matje en begon dat naast me uit te rollen. Zittend op haar hurken zat ze naast me. Ik keek nog steeds door mijn oogspleetjes richting haar kruisje. Ik zag een paar donkerblonde haartjes langs haar slipje steken. Dit wond mij bijzonder op en ik wilde eigenlijk alles zien. Toen ze ook haar slaapzak had neergelegd, stond ze weer op en trok nu haar bh uit. Haar mooie, rijpe, ronde tieten werden bevrijdt uit dat stukje textiel. Haar dikke bruine tepels stonden recht vooruit.

O, wat had ik een zin om daar aan te sabbelen. Christien was ook niet verkeerd, maar Marjolijn won het toch. Christien had ook cup C, maar haar tieten hingen al een beetje, maar haar kutje was des te strakker. Marjolijn trok ook haar slipje uit en stond nu helemaal naakt. Ik durfde me niet te bewegen, want ik was bang dat ik klaar zou komen in mijn broek, zo geil was ik geworden van die aanblik. Dat Marjolijn geen man of vriend had, verbaasde me. Ze was ook al 27.

Rustig liep ze weer naar de bank en bukte zich voorover om haar nachthemdje te pakken. Wat een uitzicht! Dat lekkere kontje met die lipjes eronder. Wat had ik een zin om haar zo te nemen, maar dat kon niet, want Christien lag naast me. Op dat moment deed ik net alsof ik een beetje wakker werd en keek naar Marjolijn. Ze bloosde niet eens, maar vroeg of het uitzicht beviel. Met wat hakkelen en stoten zei ik, dat ik het wel een geil gezicht vond. Marjolijn keek alleen maar en trok haar nachthemd aan. Ze kwam naar me liggen in haar eigen slaapzak. Voorzichtig probeerde ik met mijn hand in de slaapzak van Marjolijn te komen, maar ze duwde mijn hand steeds weer terug. We giechelden wat en daardoor werd Christien wakker. Marjolijn wilde dus niet zo veel met me. Maar Christien was wakker, dus kon ik bij haar weer even aan de slag.

Christien ging lekker op haar rug liggen en ik naast haar, zodat ik haar lekker uitgebreid kon vingeren en met haar klitje spelen. Maar in deze positie had ik nog wel een hand vrij, waarmee ik mijn eigen lul een beetje beroerde. Christien vond dat ik het niet kon maken, om haar te neuken terwijl er iemand naast lag. Dus ik weer met mijn rechterhand naar de slaapzak van Marjolijn. Dit keer liet ze me begaan. Eerst aan die lekkere tieten van haar gezeten en toen naar dat lekkere kutje van haar. Ik lag te midden van 2 vrouwen die ik beide aan het bevredigen was. Lekker met 2 handen in 2 kutten graaien. Na een tijdje hoorde ik Christien sneller ademen, haar orgasme was nabij. Terwijl Christien haar hoogtepunt bereikte, kwam ook Marjolijn klaar. Marjolijn kon zich niet meer inhouden en gaf een gilletje.

Nu was ik betrapt, nu wist Christien dat ik aan het kutje van Marjolijn had gezeten. Christien keek me boos aan en zei dat ik stout was geweest en dat ik voor straf moest doen, wat zij wilde. Marjolijn was wat terughoudend, maar Christien wilde dat ik haar kutje en kontje befte. Ik meteen aan de slag. Ik was al bloedgeil, maar de gedachten dat Marjolijn zat te kijken hoe ik mijn vriendin klaar befte, maakte me nog meer geil. Ik voelde dat mijn lul al wat vocht begon te verliezen. Marjolijn wilde mijn lul wel vastpakken, maar dat mocht niet van Christien. Toen Christien twee keer was klaar gekomen, was het Marjolijn haar beurt. Marjolijn ging wat onwennig met haar poesje op mijn gezicht zitten. Het leek er wel op of ze het niet gewoon was, om dit soort spelletjes te spelen. Ik likte haar lipjes en voelde een siddering door haar lichaam gaan. Ik likte door en ook aan haar kontgaatje, maar ze bleef rustig zitten.

Pas na wat aanwijzingen van Christien, begon ze zich te bewegen als een ervaren hm… dame. Na enige tijd kwam ze klaar. Haar kutsappen liepen langs mijn gezicht. Ik had moeite om de hoeveelheid op te slurpen. De gedachten dat ik al haar sappen doorslikte, maakte Marjolijn nog geiler. Met een schuldig gezicht keek ze naar Christien, maar die lachte alleen maar. Ik wilde nu ook wel een mijn zak legen in een kutje of een mondje, dus maakte ik aanstalten om Christien eens flink te naaien. Maar die dacht daar echter anders over. Ze duwde me op mijn rug op de grond en gebood Marjolijn weer op mijn gezicht plaats te nemen. Dat uitzicht op die lekkere neukgrot en dat lekkere geile ronde kontje, deden mijn pik tot ongekende afmetingen groeien. Zo hard en groot was hij nog nooit geweest. Ik begon haar weer te likken en Christien zei tegen Marjolijn, dat ze mijn lul in haar mondje moest nemen.

Marjolijn aarzelde, maar nam hem toch in haar mond. Christien gaf haar verder aanwijzingen hoe ze moest pijpen. Al na enkele minuten voelde ik dat ik ging spuiten en ik deed niets liever, dan in dat mondje van Marjolijn mijn lading te lossen, maar Christien had het door en zei tegen Marjolijn dat ze nu moest stoppen. Marjolijn gehoorzaamde en wachtte af. Het was nu Christien die mijn lul in haar mond nam. Ze zoog een paar minuten als intro en voelde aan mijn pik, dat het niet lang meer zou duren. Ze liet mijn piemel uit haar mond glijden en maande Marjolijn om hem weer in haar mond te doen. Ik likte nog steeds Marjolijn aan haar lekkere grotje, waar de kutsappen flink uitstroomde. Marjolijn pakte mijn lul weer bij de schacht en bracht hem in haar mond.

Ze was een snelle leerling want ze pijpte me fantastisch. Nu kon ik het echt niet meer houden en spoot mijn hele lading in haar mond. Marjolijn deed haar best om alles door te slikken, maar dat lukte niet. Dikke slierten sperma belandden in haar gezicht. Christien likte de slierten uit haar gezicht en hun monden zochten elkaar. Marjolijn klom van me af en ging tegen Christien aanliggen. Ik lag lekker nog even na te genieten, toen ik opeens weer handen aan mijn ballen voelde. Christien zei plagerig, “we gaan nog niet slapen, want je hebt je straf nog niet gehad.”

Ook Marjolijn wilde nog wel wat, dus zij kwam ook bij me. Met haar lekkere volle tieten in mijn gezicht, liet de reactie niet lang op zich wachten. Mijn pik werd weer paars en groeide weer flink. Korte tijd later was hij weer op oorlogssterkte. Christien ging op haar rug liggen, met haar benen omhoog, zodat ik nog even aan haar lekkere kutje kon likken. Het schouwspel van daarnet had haar behoorlijk geil gemaakt, want korte tijd later, kwam ze alweer klaar en smeekte me om haar te neuken. Omdat ik wist hoe Christien het liefste werd genomen, neukte ik haar hard in haar nauwe naai gaatje en omdat ik net klaar was gekomen, kon ik lekker lang doorgaan. Marjolijn zat ons spel op een afstandje te bekijken en zat met zichzelf te spelen. Na enige tijd kwam ik zwaar kreunend klaar en zakte moe op Christien.

Maar, zij had andere plannen met mij.

Ze legde me op me rug op het bed en begon langzaam mijn lul schoon te likken. Ook mijn ballen en mijn anus kregen een beurt. Ze ging hier behoorlijk lang mee door en had uiteindelijk succes. Mijn neukstaaf was weer paraat. Ze bleef me nog eventjes lekker pijpen. Ze wenkte Marjolijn naar ons toe. Marjolijn kwam voor me zitten. Ik stelde voor om nog eens aan dat lekkere kutje van Marjolijn te likken, terwijl Christien aan mijn lul bleef lurken. De dames stemden in. Toen het zachte natte neukgaatje van Marjolijn lekker nat was, nam ze plaats op mijn knuppel. Christien legde Marjolijn uit, hoe ze moest bewegen en al snel bewoog ze als slang. Ze neukte me als een bezetene. Wat ontzettend lekker. En weer vroeg ik me af, waarom zo’n lekker ding geen vent had. Het aanzicht van het in en uit haar schuiven van mijn neukstaaf, wond me nog meer op. Ik pakte haar heupen beet en duwde haar weg.

Marjolijn keek een beetje teleurgesteld, want ze dacht dat ik haar niet meer wilde neuken, maar niets was minder waar. Ik zette haar op bed op haar knieën en liet haar op haar ellebogen steunen. Ik ramde m’n lul er in één keer in tot aan mijn ballen. Ik hoorde Marjolijn kreunen. Terwijl ik haar hard in haar kutje stootte, zochten mijn handen naar haar klitje en haar tieten. Als een volleerd rodeo-rijder neukte ik Marjolijn geruime tijd. Ik voelde haar kutje samentrekken. Haar kutsappen liepen langs mijn benen naar beneden. Ik voelde dat ik klaar moest komen en drukte mijn lul diep in haar. Mijn laatste stralen sperma pompte ik in dat lekkere lichaam.

Uitgeput zakte ik uit Marjolijn en viel terug op de grond.

Marjolijn en Christien kwamen bij me liggen en we vielen, moe maar voldaan in slaap. De volgende ochtend was ik als eerste wakker. Ik werd gewekt door de pijn aan mijn lul. Een erfenis van gisteravond, een avond die ik niet had willen missen. En de ouders van Marjolijn? Die hebben niets gehoord, die hebben lekker geslapen. Ik kom nog steeds bij Marjolijn, wat vaker dan eerst, en blijf dan nog steeds slapen. Wat er dan gebeurt?

Daar mag jij over fantaseren, opschrijven en naar 4Fingers sturen.

Scorpio

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *