Na de afwas

()

Mijn vriendin ging samen met een collega op kraambezoek. Een van haar collega’s had een dochter gekregen en namens de overige collega’s zouden ze wat cadeautjes aanbieden. De collega die meeging was Reneé. Reneé was een leuke vrijgezelle meid van begin 30. Ze had lang bruin haar, mooie ogen en een lief snoetje. Verder bezat ze een heerlijk lijf en zalige borsten. Reneé behoorde tot het soort dat zich gemakkelijk liet verleiden en waarvan je als man zou verwachten dat ze altijd zin heeft in spannende dingen. We hadden bij afgesproken om na het werk samen thuis wat te eten voor we naar de kraamkliniek zouden gaan. Na het eten deden we gezamenlijk de vaat. Mijn vriendin waste af, Reneé droogde af en ik ruimde op. Door deze volgorde was mijn vriendin het eerste klaar. Ze ging daarna direct naar boven om zich te douchen en zich daarna om te kleden.

Ik zette de laatste spullen weg en Reneé zei: “Zo we zijn weer klaar!”

Ik keek haar verbaasd aan en zei: “Nee hoor, wij tweeën zijn nog niet klaar.” Ze keek me even onbegrepen aan maar toen ik dichterbij kwam werd haar blik minder vragend.

“We moeten snel zijn” zei ik. De keukenklok stond op 18:02. Binnen 5 seconden stonden we in de keuken heftig te tongzoenen. Jezus! Wat was die Reneé toch een hitsige meid. Ik voelde haar warme en weelderige d cup tegen me aandrukken terwijl haar heupen een beetje draaiden. Ik zag op de keukenklok: 18:03.

Ik legde mijn handen op haar heupen, draaide Reneé om en duwde haar voorover. Haar bovenlichaam lag op het aanrecht. Ik tilde haar korte rok omhoog en trok haar roze slipje opzij. Even voelde ik aan haar glad geschoren lipjes. Mijn vingertop gleed een centimeter bij haar binnen en het sap stroomde naar buiten. Ik drukte door en mijn vinders werden gestreeld door eerste klas zachte en natte schaamlippen. Met mijn andere hand maakte ik snel mijn broek los en bevrijdde mijn stijve lul. Ik trok mijn vingers terug en likte ze af. Mm… heerlijk. Met mijn andere hand pakte ik mijn stijve neukstaaf vast en begeleide die richting haar intieme grot.18:04.

Reneé deed een hand naar achteren en trok haar bilspleet verder open. Ik duwde mijn pik vooruit en schoof moeiteloos haar natte en behoorlijk strakke kut binnen. Ik begon haar te neuken. Eerst met korte ondiepe stoten om even te wennen aan elkaar. Al snel werden de bewegingen iets langzamer maar wel dieper. Door Reneé zo diep te neuken en vooral ook door haar goddelijke natte gleuf maakte mijn keiharde lul een soppend geluid in haar warme doos. Ik had haar heupen stevig vast geklemd terwijl mijn ballen bij iedere stoot tegen haar slanke dijen ketsten. De klok versprong naar 18:05

Reneé begon zachtjes begon te kreunen. Ik verplaatste een hand naar haar onderbuik op zoek naar haar klit. Die vond ik al snel: groot, rond en vooral ook nat. Dit verhoogde haar genot nog verder. Op de achtergrond hoorde ik boven in de badkamer het water nog steeds op de vloer kletteren. We waren dus nog steeds veilig. Onze neukbewegingen gingen nog steeds voort. Mijn lul werd voortdurend gestreeld door een goddelijk natte en soepele genotsleuf. Door haar snel groter wordende opwinding, begonnen de kutspieren samen te trekken. Mijn lul werd hierdoor extra gestreeld. Ik moest me goed concentreren op wat ik deed want ik wilde Reneé niet zonder sperma laten gaan. Ik begon harder te stoten terwijl Reneé klaar begon te komen. Het zachte kreunen was overgegaan in hijgen en zelfs korte harde kreten. Ik luisterde goed en hoorde dat het water boven niet meer kletterde. Ik moest Reneé dus om stilte manen. Ik hield één hand voor haar mond en beval haar te zwijgen. Ze fluisterde hard: “Ja maar het is zo lekker!” 18:07

Ik moest nu mijn hoogtepunt gaan bereiken. Ik ramde nog harder tegen haar onderlijf. Reneé kwam klaar en met moeite hield ik haar stil. Ik stootte harder en harder en… ja! Mm… ik begon te spuiten. Ik had het gevoel dat mijn pik ontplofte in haar doos. Dikke stralen zaad spoot ik in haar. Ik ramde door en genoot enorm van haar. Ook Reneé genoot. Ze hijgde en kreunde zachtjes en ze streelde zelf haar weelderige borsten. Haar tepels prikten haast door haar bloesje heen.18:08.

Ik moest echt opschieten. Ik trok met veel tegenzin mijn lul uit haar kut. Een mengsel van mijn eigen zaad het kutsap van Reneé deed mijn lul glimmen. Ze zakte even door haar knieën en likte mijn lul schoon. Ik moest haar mond met tegenzin verlaten. Ik deed mijn half stijve lul met enige moeite terug in mijn broek, trok alles een beetje recht en ook Reneé fatsoeneerde haar kleding. Ze trok haar slipje recht, trok haar rokje omlaag en kamde haar haren een beetje.18:10 Even later kwam mijn vriendin naar beneden. Reneé en ik lazen de krant.

De volgende dag kreeg ik een sms-je: heerlijk! Wanneer heb je meer tijd?

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *