Verkocht op de markt

()

Hallo. Wij zijn een stel van 28 jaar, mijn naam is Johan en mijn vrouwtje heet Sandy. We zijn al enkele jaren getrouwd en ons seksleven stond op een laag pitje. Mijn vrouw ziet er nochtans goed uit en runt een krantenwinkel. Zo kwam ze in contact met een vertegenwoordiger die haar vertelde dat er op gebied van seks wel wat te beleven viel als je maar wist waar je moest zijn.

Hij vertelde ons dat er in een dorp in de buurt wel wat te beleven viel en hij zou ons introduceren. Wij vonden het wel wat want we wilden ons seksleven nieuw leven in blazen. Dus op vrijdagavond op weg naar het adres dat wij hadden gekregen. Wij kwamen terecht in een oude bioscoopzaal waar de zetels weg waren en overal matrassen op de grond lagen. Bij het binnenkomen werd ons gezegd dat we met alles akkoord moesten gaan. Indien we dat niet wilden konden we op elk moment de zaak verlaten, maar we konden dan nooit terug komen. Er liepen wat leuke vrouwtjes en mannen rond, we hoefden geen ingang te betalen en konden eten en drinken zoveel we wilden, alles gratis.

Na een tijdje wat rondgelopen te hebben en enkele drankjes ter aanmoediging, verscheen er iemand op het podium. Hij stelde zich voor als veilingmeester en vertelde dat hij de vrouwtjes tegen opbod zou verkopen. Niemand was verplicht om mee te doen en kon de zaak verlaten wanneer hij wou. Niemand maakte aanstalten om te vertrekken en toen begon hij met een leuk meisje dat werd verkocht voor 400 Eur.

Toen werd mijn vrouwtje aangewezen om op het podium te komen. Ze had een kort rokje aan en het werd omhoog getrokken om te laten zien dat er wat leuks onder zat er werd op haar geboden ze begonnen met 50Eur. Ik heb natuurlijk ook geboden want ik wou toch niet dat ze naar een andere ging, maar het bleek dat je contant moest betalen aan de veilingmeester en ik had maar 200 Eur op zak. Uiteindelijk ging ze weg voor 500 Eur aan een knappe donkerharige man van een jaar of 50. Ze nestelde zich samen op een matras dicht bij mij. Ik werd stik jaloers toen ik zag hoe de man met mijn vrouwtje begon te vrijen hij maakte geen haast want hij had tijd genoeg. Ze was de hele avond voor hem. Ik zag hoe mijn vrouwtje ook genoot van de handen die over haar lichaam dwaalden.

De man begon haar langzaam uit te kleden.

Ondertussen ging de veiling verder en werden er nog vrouwtjes geveild ik had echter niet genoeg geld bij me en kon zo ook niet aan mijn trekken komen. Toen begon de man ineens ook mannen op het podium te roepen en ik werd toegewezen voor 50 Eur aan een wat oudere vrouw. Ik was blijkbaar veel minder waard dan mijn Sandy. De vrouw die haar geld aan mij gespendeerd had zag er nog goed uit maar ik had toch liever iets jonger gehad.

Terwijl ze met mij bezig was keek ik naar Sandy die nu helemaal uitgekleed was en volop aan het tongzoenen terwijl de man haar billen en borsten aan het kneden was. Ik werd er gloed-heet van om te zien hoe mijn eigen vrouwtje door een vreemde werd behandeld en zij scheen het nog leuk te vinden ook. De man was haar nu aan het beffen en ze kreunde fel. Daarna begon ze aan zijn lul te likken wat ze bij mij bijna nooit wou doen.

Het wijfje dat mij verkozen had zat nu ook aan mijn lul en ik was zo heet van het zien wat de man met Sandy deed dat ik met haar begon te vrijen. Maar, ik bleef mijn vrouwtje in het oog houden, ze werd nu geneukt door de man. Ik zag zijn dikke lul in en uit haar gaan. Ik was goed geschapen maar het gereedschap van deze man was nog dikker en langer, en hij was bezig mijn teer vrouwtje vol te spuiten. Ik heb het vrouwtje toen ook geneukt want ik was zo heet dat ik mij moest ontladen. Overal in de zaal lagen paartjes te rotzooien.

Na een paar uren zijn we toen vertrokken, en het bleek dat er 20% van de koopsom voor de zaak was en de rest voor de verkochte. Dus Sandy ging naar huis met 400 Eur en ik met 40 Eur. We hadden de hele avond gedronken gegeten en geneukt en hadden nog geld over. Alleen voelde ik me een beetje minderwaardig want Sandy was tien maal zoveel waard als ik . Toen we thuis waren praatte ik met het vrouwtje over wat er gebeurd was en ze zei dat ze het wel leuk gevonden had. Ze had meer verdiend dan ze in een week in de krantenwinkel kon verdienen en ze had er ook nog van genoten.

Het leven ging weer zijn gewone gang maar op vrijdagavond zei Sandy dat ze naar de stad ging en ze ging alleen. Het was koopavond en ze kwam met allerlei leuke kleren thuis waar ze normaal gezien geen geld voor had. Ik was wel een beetje achterdochtig en ik vroeg me af waar het geld vandaan kwam voor dit alles. Toen zei ze dat ze Ronald had ontmoet dat was de man die haar had geneukt in de zaal. Hij had de spulletjes voor haar betaald. De man had een goed draaiende zaak en kon het zich veroorloven. Ja, en zo gaat het leven verder. Mijn vrouwtje wordt geneukt door Ronald en gaan we naar de zaal dan heeft Ronald het hoogste bod en hij neukt Sandy onder mijn ogen. Ik zorg nu wel dat ik genoeg cash bij heb. Dan kan ik daar ook een leuk grietje kopen en geld hebben we nu ook dank zij Ronald.

En af en toe neuk ik Sandy ook. Ik heb dan wel het beeld voor me van Ronald die haar aan het volpompen is.

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *