De derde trede

()

Door een claxon werd ze wakker. Een barstende hoofdpijn en een immense misselijkheid maakten dadelijk meester van haar.

Ze wist dadelijk dat ze teveel Breezers gedronken had en teveel gerookt. Het was dan ook een toffe fuif. Vorig academiejaar is ze bijna nooit uit geweest. Dus dit jaar moet ze de schade een beetje inhalen, anders heeft ze toch niets gehad van haar studententijd. Deze gevolgen moest ze dan maar verdragen. Ze had geen idee van het uur. Moeizaam draaide ze zich om en keek op de wekker die 13.08 uur aangaf. Ze was nog doodop. Ze wist niet hoe laat ze vannacht thuisgekomen was en hoe ze thuis gekomen was. Eerst douche en een kop koffie en daarna zien we wel, dacht ze.

Bij het uit bed komen trapte ze op een stuk stof. Ze keek en zag haar slipje op de grond liggen. Vreemd, dacht ze. Normaal draag ik een slipje dag en nacht. Haar weelderig haarbosje kreeg dadelijk lucht. Er hing een geur in de kamer van parfum. Heel sterk. Duidelijk niet de hare. Eerder een mannenparfum. Zou ze vannacht … Ze keek vlug in bed en keek naar eventuele sporen. Niets. Ze keek naar beneden of daar geen sperma uit haar vagina liep. Niets. Ze stak een vinger in haar, maar kurkdroog. Domme gedachte Kathy zei ze tot zichzelf. Als er iets gebeurd zou zijn dan zou ze het natuurlijk nog weten. Hoewel van vannacht weet ze bijna ook niets meer.

Ze liep naar haar kleine badkamer en liet de douche lopen, terwijl ze haar strak T-shirt uittrok die haar borsten lieten bewegen. Ze stapte onder de warme stroom. Het deed haar deugd. Het water maakte haar meer wakker en haar misselijkheid verdween wat. Ze voelde het water van haar borsten afstromen, tussen haar bilspleet lopen. Ze had dat steeds aangenaam gevonden. Ze wreef met de spons over haar tepels en ze kreeg wat zin. Ze opende haar benen en ging met de spons lekker over haar kutje wrijven. Haar opwinding nam toe. Maar ze maakte er altijd een erezaak van om haar in ideale omstandigheden te bevredigen. Ze nam er steeds ruim de tijd voor, maakte een aangename sfeer en met genoeg speeltjes. Dus kraan dicht want die misselijkheid kan alleen maar weg met koffie.

Ze stapte uit de douche en haar oog viel op de lavabo. Daar lagen haar sleutels. Hé, dacht ze wat doen die hier. Waarschijnlijk vannacht hier neergelegd. Ze pakte haar sleutelbos op en ze zag dat er zeep aan haar sleutels hing. Die van de voordeur en die van haar appartementje. En het stuk zeep was weg. Angst maakte zich meester van haar. Iemand heeft haar sleutels in de zeep gedrukt en kan nu zomaar binnenkomen als hij die sleutels zou laten bijmaken.

Ze rende de badkamer uit, richting slaapkamer en nam vlug haar slipje op. Ze onderwierp het aan een grondig onderzoek. Niets te zien. Zelf haar inlegkruisje zag er nog als nieuw uit. Ze ging richting deur. Op slot. Zou het dan toch maar fantasie zijn van haar. Neen, hier is meer aan de hand. Misschien de sloten vervangen en de huisbaas verwittigen. Hoewel, vooraleer die iets doet en hij boven is met zijn gewicht kan het kwaad al geschiet zijn.

Maar als die persoon haar kwaad wou doen, misschien was er dan al iets gebeurd. Maar alles staat hier nog en ik ben OK dacht ze bij zichzelf. Misschien moest ze maar afwachten en gebeuren er leuke dingen. Er gingen twee weken voorbij er gebeurde niets. Stilaan begon ze het voorval te vergeten. Tot …

Een hand gleed van haar nek richting borsten. Meteen was ze wakker. Wie ben je, wat wil je? Een vinger werd op haar mond gelegd. Het was pikkedonker. Het laatste knoopje van haar pyjama werd geopend en de hand begon haar borst te strelen. Extra aandacht werd er gegeven aan haar tepels. Ze was bang, maar ze werd ook geil. De voorbije dagen had ze gefantaseerd wat er zou kunnen gebeuren als de vreemdeling zou komen. En nu was hij hier. Of zij. Neen, duidelijk een hij. De hand is echt groot. Ondertussen was de vreemdeling al haar tepels aan het zuigen. Kleine beetjes in haar borsten gaf hij ook. Ze begon meer en meer te kronkelen van opwinding. Ze pakte zijn hoofd vast. Duidelijk veel haar, gekruld. Ze duwde zijn hoofd dieper in de kloof tussen haar borsten. Ze voelde zich nat worden tussen haar benen. Het hoofd ging naar beneden. Kussen op haar buik, haar schaamhaar (verdorie, waarom had ze zich niet geschoren daar) en toen opende twee vingers haar spleetje en een tong begon te draaien rond haar knopje.

Haar grotje werd gedurende minuten oraal verkend. Ze hield het niet meer. Een intens genot maakte zich meester van haar. Die kerel was ervaren. Zo was ze nog nooit gebeft. Ondertussen was ze met haar borsten aan het spelen en hij ging ritmisch met twee vingers op en af in haar kutje. Haar benen opende zich steeds meer als een uitnodiging om in haar te komen. Maar haar ademhaling ging steeds sneller en ze kwam klaar. Hij stond recht. Ze dacht nu gaat hij komen, hij doet zijn broek uit. Maar in plaats daarvan hoorde ze de deur toegaan en een sleutel in het slot draaien. Hij was weg. Ze wist niet wat denken. Het was lekker geweest, maar ze had nog zin, veel zin. Haar handen verdwenen tussen haar benen.

De volgende dagen dacht ze aan het voorval. De wond haar erg op. Elke avond was ze waakzaam om ten slotte toch maar weer in slaap te vallen. De derde trede kraakte. De enige trede van de trap die kraakte. Het had haar menigmaal uit haar slaap gehaald. Ze hoorde het geluid van een sleutel die voorzichtig in het slot gestoken werd en omgedraaid. Hij was er weer.

Het zelfde spelletje begon weer zoals vorige keer. Maar ze liet zich niet meer klaar beffen. Toen ze bijna haar hoogtepunt bereikt had maakte ze een slimme beweging zodat haar hoofd tussen zijn benen lag. Ze voelde een jeans met daarin duidelijk afgetekend een lekkere stijve. Ze opende zijn rits. De hand hield haar tegen, maar ze duwde die weg. Ze opende verder zijn broek. Blijkbaar had hij zijn weerstand opgegeven. Een grote lul nam ze in haar mond en begon lekker te zuigen en met haar tong rond de eikel te spelen. Ze hoorde voor het eerst een lekker gekreun. Handen namen haar hoofd vast zodat ze enkel kon doorgaan met zuigen. Ondertussen was ze met haar klitje aan het spelen. God, wat vond ze dat lekker. Zijn ademhaling werd steeds sneller en een zilte smaak vulde haar mond. God, wat veel. Ze slikte alles door. Hij maakte zich los van haar en ging weg. Nu liet hij de deur open.

Haar nieuwsgierigheid over wie het zou kunnen zijn nam alleen maar toe. Ruben een jongen die twee verdiepen hoger woonde. Neen, die komt alleen maar klaar als hij de oplossing op een moeilijke wiskundige bewerking gevonden heeft, dacht ze. En de persoon kwam duidelijk van beneden. Anders zou de derde trede niet kraken. Verdorie, dacht ze plots; misschien wordt de sleutel wel doorgegeven aan verschillende mannen. Neen, want zijn bewegingen zijn steeds hetzelfde. Het kon haar eigenlijk niets schelen. Ze vond het lekker. Mijn oudjes zouden dat zeker niet goedkeuren, maar wat niet weet…

Een week ging voorbij. Toen was hij er terug. Ze had niets gehoord want ze was in een diepe slaap. Weer werden haar borsten gestreeld en even later begon het gelikt weer in en rond haar nat grotje.

Vanavond had ze zin in een lul in haar. En ze zou hem hebben. Hij liet zich niet meer pijpen deze keer. Hij had duidelijk zin in iets anders. Hij plaatste haar zo dat ze met haar bips omhoog lag op haar knieën. Ze dacht dat hij haar vanachter zou nemen. Dat was nog nooit bij haar gebeurd. Zelfs niet met haar ex-vriendje. Een tong likte haar sterretje. Ze vond het enigszins wat vies, maar ja, daar was ze nog maagd dus moest het maar. Het voelde wel lekker. Ze ontspande zich en een vinger ging in haar sterretje. Het deed een beetje pijn. Steeds sneller ging de vinger en hij begon nu ook haar achterste rondingen te likken en af en toe haar kontgaatje. Nooit gedacht dat het zo lekker kon zijn, en dit was nog alleen maar een vinger. Tot plots het geluid van een gsm de kamer vulde. Hij trok zijn vinger uit haar en liep dadelijk de kamer uit. Een gestommel op de trap en weer het kraken van de derde trede. Shit, weer niets. Haar kotdeur stond nog open en voor de voordeur dichtklapte riep ze “ik wil je lul voelen.”

Enkele dagen later werd er ingebroken op de benedenverdieping. De huisbaas heeft toen alle sloten vervangen. Ook die van de koten. Er is niets meer gebeurd. Alleen mooie herinneringen en de smaak naar meer. Maar hé, dit is een studentenstad en hier zijn genoeg hengsten die zin hebben in een avontuurtje. Door dit voorval heeft ze meer durf gekregen en wie weet wat er nog zal gebeuren.

Elke keer als de derde trede kraakte moest ze aan dit gebeuren denken.

Stev

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “De derde trede”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *