De zwemles

()

Ik was vroeger in het, voor mij, te koude water van het plaatselijk zwembad. Door een ziekte in mijn kindertijd en mijn jeugd heb ik niet naar behoren kunnen leren zwemmen. Een vrouwelijke collega van mij zou me dat even leren. Op het werk zijn we elkaar steeds discreet op aan het geilen en in mijn fantasie hebben we al stevig verboden spelletjes gespeeld. Alleen in het echt was er nog nooit iets gebeurd.

Ik zie haar aankomen. Ze draagt een blauw zwempak, dat als een tweede huid aan haar plakt. Met een diepe uitsnijding, waardoor ik een groot deel van haar borsten te zien krijg. Bij elke stap, deinen haar borsten op en neer. Is het door de opwinding dat haar tepels al stijf staan?
Haar vagina is ook duidelijk afgetekend. Ze bekijkt me van bovenuit en vraagt of het me bevalt. Ik kan dit alleen maar beamen. Met een sprong duikt ze in het water die dan ook heel hoog opspat. Ze komt naar me toe en maakt me nat met haar handen, die meer tijd rond mijn tepels krijgen.

“Het is steeds belangrijk dat je dat doet, dan kan je wennen aan het water. Laat zien wat je al kan.”

Ik draai mij om en zwem op mijn rug wat al aardig lukt. Ik zie ze kijken maar ze heeft blijkbaar meer oog voor mijn kruis dan voor mijn povere zwemkunsten.

”Op mijn buik zwemmen, kan ik niet.” Dus pakt ze mijn handen vast en trekt me vooruit en zegt hoe ik met mijn benen moet bewegen. Dat lukt al vrij goed.
“Nu de armen.” Ze komt achter me staan en drukt zich tegen haar aan. Ik kan haar borsten tegen mijn rug voelen. Ze pakt mijn handen en doet me voor hoe ik met mijn armen moet bewegen.
Ik voel dat mijn lid al aardig aan het opzwellen is. Ze vertelt me er even bij dat als ik moest kopje onder gaan ik gewoon mijn been omhoog moet trekken.

“Zo,” zegt ze. Ze legt haar hand op mijn been en trekt het omhoog. Haar hand gaat hoger op en ze streelt mijn lul.

“zo, wie komt er hier bovendrijven?” vraagt ze spelend.

Ik draai me om en wil haar zoenen.

“Neen, neen, de beloning pas na de les”. Ik probeer dan maar het theoriegedeelte in de praktijk om te brengen, maar door de erotische spanning lukt dat niet aardig. Ik, op mijn buik in het water drijvend, komt ze met haar borsten juist voor mijn ogen.

“Geef je armen en volg me. Maakt de beenbewegingen die ik je heb getoond”, zegt ze.

Dat laat ik me geen twee keer zeggen en volg de weg die haar borsten me wijzen. Ik zie dat aan de rechterkant haar tepel bijna ontbloot is.

“Vergeet je beenwerk niet” zegt ze. Ik denk alleen aan haar beenwerk die ik het liefst rond mijn lichaam wil.

Ze neemt even een pauze en kijkt me aan.

“Wil je mijn kutje strelen?”

“Ja, graag, dat verlang ik al zo lang.” Ze kijkt rond. Het weinige volk dat er is heeft geen aandacht voor ons. Bovendien is iedereen wat verwijderd van waar wij staan en de badmeester is met zijn rug naar ons toegekeerd aan het spreken met een collega van hem.
Ze trekt me naar haar toe. Ik leg mijn hand op haar venusheuvel en begin te strelen.

“Ik heb daar ook naar verlangd zegt ze.” Ik trek de textiel van haar badpak wat opzij en ga met een vinger rond haar klitje spelen.

“Je bent lekker nat”, grap ik.
Mijn vinger gaat dieper in haar kutje, terwijl mijn duim over haar knopje draai. Ik zie dat haar tepels stijf staan. Ik leg mijn hand goed zichtbaar op haar borst. Iets wat op mijn werk niet zou kunnen gezien er altijd wel mensen rond ons zijn. “Niet hier” zegt ze. “Kom we gaan naar de kleedkamers.” Voor ik iets kan zeggen gaat ze uit het zwembad richting kleedkamers.

Niet zoals bij aankomst, toen we twee aparte kleedkamers hadden genomen, nemen we nu één voor ons twee. Het is er klein en de temperatuur is er niet wat het moet zijn. Met kippenvel ontdoe ik haar van haar nat badpak. Voor het eerst zie ik de collega waarmee ik zolang heb samengewerkt, voor het eerst naakt. Het is iets anders dan dat stom uniform. Het resultaat staat me meteen aan.
Onze monden vinden elkaar en onze tongen beginnen te dansen in elkaars mond.

Ik wrijf over haar goed gevormd achterste. Hoe vaak heb ik haar niet nagekeken terwijl ze me onwetend opgeilde terwijl ze stapte. Haar bewegingen van haar achterste zijn voor mij een bron van inspiratie voor geile dromen geweest.

Ze ontdoet me van mijn zwembroek. Ze bekijkt mijn penis die in volle glorie omhoog staat. Ze gaat door haar knieën en neemt hem in haar mond. Met haar vinger beweegt ze over mijn billen en zoek mijn kontgaatje. Ze begint met mijn sterretje te spelen, wat me nog meer in staat van opwinding brengt. Ondertussen likt en zuigt ze mijn lid alsof haar leven ervan afhangt. Ondertussen is haar vinger al in mijn kontgaatje ritmisch op en neer aan het bewegen. Iets wat nog nooit gebeurd is en mij enorm opwind. Eigenlijk gaat ze te vlug en al gauw voel ik dat ik ga klaarkomen. Gezien de publieke ruimte was het niet gemakkelijk om niet te veel te kreunen en me over te geven aan mijn genot. Ik druk haar tegen mijn geslacht terwijl ik in haar mond klaarkom. Ze slikt alles in, maar is teveel en het loopt haar mond uit. Ze wrijft het weg met haar vinger en steekt het in haar kut.

“Volgende keer, wil ik je zaad hier voelen”.

Ik weet niet of ik ooit een goed zwemmer zal worden, maar de lessen bevallen me in ieder geval wel.

Stev

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *