Het fotoboek

()

Naar dit fotoboek wordt verwezen in het interview met My en daar staat ook de foto in van Nelly, die U op het blog kunt vinden

“Gefeliciteerd.”

Ik zit rustig op een avond in het nieuwe programma boekje te kijken, of er volgende week nog wat op de tv is waar ik rekening mee moet houden. Nelly was na het eten naar boven gegaan. Ik zie en voel twee blote armen van achteren komen, de handen die daar aan zitten hebben een grote enveloppe vast die ze op mijn schoot deponeren. Daarna draaien de armen naar mij toe en de handen pakken mij vast. Ik voel, dat de persoon die aan die armen zit, zich van achteren tegen mij aandrukken en er wordt een sensueel kusje gedrukt in mijn nek.

Ik kijk om naar de persoon die achter me staat, natuurlijk, mijn naakte engeltje Nelly. “Waaraan heb ik deze felicitatie te danken?”

“Het is de verjaardag van de dag, waarop jij mij toestemming gaf om zo wild te zijn als ik maar wilde en waar jij me beloofde mij ondertussen alleen trouw te blijven. En voor deze lieve opoffering van jou heb ik hier een cadeau voor je.” Daarbij wijst ze naar de witte enveloppe.

“O wat leuk, een enveloppe met inhoud.” Nieuwsgierig pak ik de enveloppe vast en begin hem open te peuteren. Uit de omslag komen een stapeltje foto’s. Even kijk ik verbaasd, dan begin ik blij te lachen, want van de eerste foto glimlacht Nelly mij toe, op de dijk bij Maaseik, met de Maas op de achtergrond met daarin een aantal boten, aan haar voeten de tekst gefeliciteerd, het is weer 15 september, maar verder is ze helemaal naakt.

Voorzichtig draai ik de foto om, de volgende is gemaakt op het viaduct boven de snelweg, hier verder op. Daar staat ze naakt op te poseren boven de daaronder staande file. Zou die door haar komen? Dan komen er een paar prachtige studio opnames, waar haar prachtige lichaam in het geheel, of sommige prachtige delen meer dan tot hun recht komen. Dan nog een buitenopname. Hier bij ons voor de deur, in de deuropening staat ze naakt uitnodigend te wuiven naar iemand, dat die binnen moet komen. En een meer close-up opname, waar ze ontzettend geil in de lens kijkt. Je ziet alleen haar gezicht en haar verder naar beneden tot haar navel, maar dat is wel een hele geile foto.

“Wat een prachtige foto’s, hoe kom je daar aan?”

“Ik wist dat je graag had, dat ik eens een paar foto’s van mezelf zou laten maken door een vakfotograaf. Nu is Ton, onze vriend, fotograaf van beroep, dus heb ik hem eens gebeld. En nadat ik hem vertelde wat ik wilde was hij gelijk akkoord. Hij wilde mij wel eens naakt zien.”

“Ik wist dat je graag eens een paar gewaagde foto’s wilde hebben, dus vandaar die foto’s op het viaduct enz., en daarnaast die studio opnames. Die hebben we gemaakt in Ton zijn studio. Ik wilde graag een foto, waar ik heel geil op zou kijken, maar het wilde maar niet lukken. Toen hebben we maar besloten, dat Ton mij geil zou maken. Die close-up van mij is gemaakt op het moment dat Ton mij penetreert, dan hoef ik ook niet het geil zijn te simuleren. Voordeel, of nadeel was dan wel dat we geen foto’s meer gemaakt hebben daarna, maar hij neukt lekker.”

“Geil neukdiertje, je hebt hem gewoon in natura betaald. Maar de foto’s zijn prachtig werkelijk.”

“Dan heb ik nog een verrassing, je mag er twee uitzoeken voor een vergroting. Een voor hier in de kamer, maar wel graag een waar ik niet al te herkenbaar op sta, en een voor in onze slaapkamer.”

“Dan wil ik deze, waar je borsten zo prachtig opstaan, met dat tegenlicht, in de kamer, ( zie blog) en natuurlijk die hele geile foto, waar jij begint te neuken met Ton voor in de slaapkamer.”

Mijn geile engeltje is ondertussen om me heen gelopen en wil nu bij mij op schoot klimmen.

“Even wachten, ik ga eerst de foto’s in HET album steken, dan kan daar niets meer mee gebeuren.”

Ik sta op en loop naar onze boekenkast waar ook onze fotoalbums in staan. Maar achter die rij boeken staat HET fotoalbum. Ik pak het achter de andere vandaan, neem wat plastic inleg bladen mee en loop weer naar mijn stoel. Daar voeg ik de bladen in het album en stop de foto’s in het album. Zodra ik alle foto’s in veiligheid heb gebracht klimt Nelly bij mij op schoot en samen kijken we naar de foto’s in HET album. Voorin het album staan de naakt foto’s die ik in de loop van de tijd heb gemaakt. Van het moment dat ik ze net kende, mooi naakt en onschuldig in het bos, in de gang van het gebouw, waar wij twee kamers hadden gehuurd, op het balkon van onze flat, waar ze lag te zonnen, voor de tent tijdens ons eerste bezoek aan een naturisten terrein, (jawel, zie de Franse vakantie, net voor ze de postbode ontmoette) en dan een serie, die ik pas heb gemaakt in onze slaapkamer, net na een vakantie, dus daar is ze mooi egaal bruin.

Daarachter heb ik nu de foto’s gestoken die ik net van haar heb gehad. Maar nadat we die nog een keer bewonderd hebben komen we aan een tabblad. Daarop heb ik gezet “Hall of Fame”. Dat is het gedeelte waar ik het meeste trots op ben. Daarin staan de foto’s van Nelly in actie. Maar alleen met die personen die echt in haar vrienden boekje zijn gekomen. Dus niet de vluggertjes, zoals ik die noem, maar diegene, die als ze op bezoek komen, nooit weg gaan zonder Nelly een keer te neuken. De foto’s zijn dan ook niet zomaar gemaakt, er is netjes voor geposeerd. Altijd 4 foto’s op twee tegenover elkaar liggende bladzijdes. Op de linkerkant zie je Nelly liggend, met de gelukkige bovenop haar, maar wel opgedrukt, zodat je beiden goed kan zien. De tweede is een omgedraaide foto, daar ligt de gelukkige op zijn rug en zit Nelly recht op hem, vaak met haar armen in haar nek zodat haar borsten nog mooier staan. Ze zit wat omhoog zodat je goed kunt zien dat ze ook echt geneukt wordt. De derde foto is een close-up van dat laatste standje, dus dan zie je haar kut, waar van onder uit de neukstaaf van de andere insteekt. Tenslotte hebben we de vrije opdracht. De gelukkige mag dan een standje verzinnen, waarin hij vereeuwigd wil worden.

Samen bladeren we door het tweede deel.

“Kijk, weet je nog, deze van Peter. Hij vond het wel leuk om de telefoonscene na te spelen.”(zie wedden dat) “En Rob wilde me gewoon tegen de muur op neuken, dat kon gelukkig, omdat hij niet zo lang was. Jan heeft mij op de tafel genomen, dat de poten er nog onder staan, na het foto nemen dan, hij was zo geil geworden van het poseren.” Vrolijk babbelend bladeren we door het tweede deel van het boek, waar we onze geile herinneringen samen bespreken.

“Nu houd ik het niet meer, wil je nu eindelijk eens je kleren uittrekken, ik wil nu geneukt worden,” zegt Nelly ineens. Ze klimt van mijn schoot af en begint mijn kleren uit te trekken. En dan spartel je niet tegen. Ze duwt me naar de grond, klimt op me en laat zich gelijk op me zakken.

“Heerlijk, na zo een geil voorspel met al die geile posities is niets beter dan een echte in je kutje.” Wild begint ze op mij te rijden en ze was blijkbaar al zo heet dat ze heel snel klaar komt. “Kom, neem me maar kom in die veel gebruikte kut van me, ik wil je voelen klaar komen.”

Om haar woorden kracht bij te zetten kijkt ze me zo geil aan als ze maar kan en ze probeert haar lichaam zo te tonen dat alle schoonheid en geiligheid ervan af spat. Ik heb al eerder geschreven dat ze niet alleen maar een fantastisch lichaam heeft, maar dat het er vanaf spat, dat ze van seks houdt. Neuk me, staat er als het ware op geschreven. Met deze aanmoedigingen begin ik haar nu te neuken en samen halen we het hoogtepunt. Nelly laat zich voorover zakken en ligt even rustig na te genieten van onze liefdesdaad.

“Er klopt iets niet, ik mis iets”, fluistert ze ineens in mijn oor. Verbaast draai ik mijn hoofd naar haar toe.

“Wat klopt er niet?” vraag ik haar.

“In de Hall of Fame ontbreekt nog iemand, jij! Jij neukt mij het meeste, je hebt de meeste rechten op mijn lichaam en jij staat niet in de Hall of Fame. Foute boel, vind je ook niet?” Ik kijk haar vragend aan dan dringt het pas tot me door.

“Dat is een leuk idee, maar ik heb tot nu toe alle foto’s gemaakt, gaan we die dan proberen te maken met de zelfontspanner? Het type foto dat je zo vaak ziet, mensen die nog rennen naar de plaats, waar ze ontspannen op de foto willen staan, en in mijn geval, mijn achterste blote kont is niet zo mooi”.

“We hebben toch een fotograaf in onze kennissen kring, misschien wil die wel helpen,” zegt Nelly. “Ik wil het wel eens aan hem vragen. Volgens mij wil Ton dat wel doen.” Verliefd kijk ik haar aan. “Als jij wat in je mooie koppie krijgt, krijgt niemand dat er meer uit. Regel jij maar een fotograaf, dan ga ik nadenken over het vrije standje.”

De volgende avond zegt Nelly; “het is geregeld. We worden zaterdag rond 4 uur bij Ton verwacht, dan kan hij de opnames maken.”

“En wat heb je hem beloofd voor deze fotoreeks?” vraag ik met een gemeen glimlachje. “Helemaal niets, we zien wel hoe het loopt,” antwoordt Nelly met een evenzo gemeen glimlachje.

Tien over vier staan we voor de deur bij Ton zijn fotozaak. Op de deur staat dat hij op zaterdag van 9 tot 16.00 uur geopend is. Vandaar die afspraak om 4 uur. De deur zit dicht dus we bellen aan. Na even wachten komt Ton de deur open maken.

“Kom binnen. Nelly, je ziet er weer vreselijk geil uit, en jij ook welkom” zegt hij tegen mij. Ik glimlach even naar Ton, ik ken hem al jaren, hij is behalve een vriend van ons ook mijn bedrijfsfotograaf, hij maakt prachtige studio opnames van de producten die ik verkoop.

“Was het een leuke fotosessie met Nelly?” Vraag ik hem om hem wat te pesten.

Nelly grijpt gelijk in. Ze heeft hem al uitgelegd wat de bedoeling is en ze kent de weg hier.

“Kom naar de studio, ik wil beginnen.” Ton staat er toch wel een beetje onwennig bij, alleen met Nelly, dat is een ding, maar met mij erbij. Nelly ziet de blik in zijn ogen en loopt naar hem toe.

“Let maar niet op hem, hij moet alleen maar op de foto, hij is niet gevaarlijk. Kom” Met dat woord slaat ze haar armen om Ton heen en geeft hem een tongzoen. “Dat herinner je toch wel?”

Dan loopt ze naar de kant van de studio.  “Mag ik mijn kleren hier weer neerleggen, net als de vorige keer,” vraagt ze onschuldig.

En zonder een antwoord af te wachten trekt ze de rits los van het springpakje. En als ze die langs haar armen laat glijden is ze gelijk naakt. Het springpakje heb ik voor haar laten maken, door een kennis die in een T-shirt fabriek werkt. Eerlijk gezegd een aantal, in verschillende kleuren. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Je neemt stretch stof voor een T-shirt, maar dan de dubbele lengte, je laat daar een open hals in snijden, zet aan de voorkant van boven tot beneden een rits erin en klaar is het gebeuren. Alleen is de maat net te klein. Als Nelly het aantrekt zit het lekker strak om haar heen. En ze heeft het gekregen onder een voorwaarde, dat ze er helemaal niets onder draagt en de rits zo laag mogelijk zit. En ik heb al veel plezier gehad van haar springpakjes. (zie carnaval)

“Als jij nu ook je kleren uittrekt, dan ga ik al de belichting bekijken,” zegt Ton tegen mij. Terwijl ik mijn kleren aan het uittrekken ben neemt Ton Nelly mee naar de andere kant van de studio en laat haar plaats nemen op een zijden kleed, waar ze heel goed op uitkomt. Hij loopt naar zijn camera, kijkt er een paar keer door, consulteert zijn belichtingsmeter en zegt dan; “kijk maar eens geil, even een paar proefopnames voor mijn privé album.”

Nelly draait haar lichaam naar Ton toe en kijkt hem verlekkerd aan. De lampen flitsen en Ton knort tevreden. Hij loopt naar zijn computerscherm en kijkt naar het resultaat.

“Ja, de belichting is goed, wat een lijf, wat een wijf” mompelt hij.

“Kom hier bij mij, daarvoor zijn we hier,” zegt Nelly tegen mij. Ik loop naar haar toe en gelijk schiet ze in de lach.

“Wat is dat nu, een keer aan de andere kant van de camera en ineens komt er niets meer overeind? Kom hier ik zal daar eens wat aan doen.”

Maar die van mij heeft zo een cameravrees dat hij niet gelijk reageert.

“Dan beginnen we met plan B, Ton, kom eens hier.” Ton komt met vragende blik naar Nelly toe. “Ton, wil jij mij wat opwarmen, dat is hij ook gelijk opgewarmd,” zegt ze met een blik naar mij.

Ze gaat met haar rug tegen Ton aanstaan, pakt achter haar zijn handen vast en legt die op haar borsten.

“Kom op je weet toch wat er bij mij aan zit.” Ze slaat haar armen achter haar om de hals van Ton zodat ze nu haar lichaam aan Ton aanbiedt en vol aan mij toont. Ton begint gelijk een hernieuwde verkenningstocht over haar lichaam en tegelijk begint ze mij geil aan te kijken en zacht maar hoorbaar te kreunen. Tot haar tevredenheid begint het bij mij weer te groeien.

“Geweldig, bedankt Ton, nu kan ik het zelf, je krijgt straks je beloning,” zegt ze met nog een aai over zijn gezwollen kruis. Ze laat zich nu door haar knieën zakken en neemt mij nu half stijve lid in haar mond. Daar kan niets tegen, dat is zo… lekker. Tevreden kijkt ze naar het resultaat en zegt tegen Ton; “achter de camera, we gaan beginnen.”

Nelly laat zich achterover op het zijden laken zakken en ik schuif gelijk boven op haar. Ik kijk haar even vragend aan en ze begrijpt direct mijn blik. Ze grijpt tussen haar benen naar mijn lid en geleidt die bij haar naar binnen. Ik druk me nu overeind zodat we alleen nog maar contact hebben op kutniveau. Flits, flits, flits… Het lijkt wel onweer. Ik maak er altijd maar een paar, maar ik zie Ton met zijn camera gelijk uit verschillende posities meerdere foto’s maken. Na een paar minuten krijgen we het teken dat deze sessie is afgelopen.

We wisselen nu van positie. De geiligheid begint nu echt in ons te kruipen. Ik krijg vreselijk zin om haar nu eens stevig te neuken, maar helaas eerst de foto’s anders wordt het zo’n kliederboel. Ik ga op mijn rug liggen, Nelly kruipt gelijk op mij en laat zich op mij zakken. Ik kijk naar haar en betrap me erop dat ik haar gezicht vergelijk met de foto van Ton. En inderdaad, ze kijkt zo geil als ik bij haar binnen glijd, fantastisch. Ton vraagt of ze wat omhoog wil komen en daar komen de flitsen weer. Dat zie ik hem een andere camera pakken en komt naar ons toe voor de close-up opnamen. Na wat instructies van Ton zitten we naar zijn wens en begint hij weer te fotograferen. Ik kan bijna niet meer stil zitten van geiligheid.

Zodra Ton klaar is begin ik wild te bewegen. Maar ineens gaat Nelly van mij af en loopt naar Ton.

“Arme Ton, hebt je het zo zwaar. Ik vind het zo lief van je wat je voor ons hebt gedaan, ik vind dat je promotie verdiend hebt naar mijn vriendenboek, dus ook in de Hall of Fame. Dus voordat jullie mij neuken, wil ik ook een serie met Ton, en die mag jij maken,” zegt ze in mijn richting.

Ton rukt na deze belofte gelijk de kleren van zijn lijf. Nelly geeft aan dat hij moet gaan liggen en ze gaat gelijk op hem zitten. Ik loop naar de camera terwijl Ton roept dat alles goed staat, alleen scherp stellen en afdrukken. Nelly neemt haar pose aan en ik knip af. Dan de detail opname en ze kunnen omkeren. Ook die pose wordt zonder problemen aangenomen en ik knip er lustig op los.

“En nu Ton,” zegt Nelly, terwijl ze onder Ton ligt, “neuk me en flink, ik heb het nodig.” Hier waren geen foto’s van te maken, die waren allemaal bewogen. Ton begin Nelly echt te neuken en ze kreunde en zuchtte alles bij elkaar. “Ja, ja ja, lekker lekker…, ik … kom… Spuit me vol ja, ik voel het, o… oh… ho…!”

Zuchtend liggen de twee op de grond na te hijgen. Voorzichtig tik ik Ton op zijn schouder; “graag even plaats maken, die wilde meid wil ik ook even nemen.”

Ton rolt van Nelly af en voor hij er goed en wel af is kruip ik op Nelly en schuif als vanzelf in haar vers geneukte kut.

“Kom maar jongen, neuk me, je hebt zo lang moeten wachten. Heb je gezien hoe Ton mij neukte?”

Compleet geil begin ik haar te neuken en ik voel dat ze meewerkt met haar kutspieren. Dat is zo lekker, maar wel funest. Ik spuit haar dan ook helemaal vol. Smakkend, alsof ik het in haar mond heb gespoten ligt ze onder mij uit te hijgen.

“Wat zijn jullie een stelletje fokstieren zeg.”

Ton komt met drie glazen wijn en samen drinken we wat op de foto-set.

“En nu,” vraagt Ton, “wat doen we met de vrije sessie? Ik heb er rekening mee gehouden dat we die opnamen vanavond maken, anders moet ik eerst in mijn agenda kijken.”

“Nee, wat mij betreft kan het vanavond, trouwens wat ik wil kan alleen maar ’s avonds.” Daarna bespreken wij wat we willen voor de vrije sessie en ik zie Nelly haar ogen steeds geiler blinken. Ze schuift naar Ton, drukt hem achterover en neemt zijn half stijve lid in zijn mond. Zodra die op oorlogssterkte staat draait ze zich om en laat zich op hem zakken. “Ga jij er maar naast leggen, ik wil er weer twee na elkaar.” En als een volleerde amazone rijdt ze eerst Ton naar een hoogte punt en klimt dan bij mij in het zadel voor een vervolg rit.

Nadat we ons wat opgefrist hebben pakt Ton een compact camera, lekker handig als er niet veel licht is, en vertrekken we naar onze vrije sessie plaatsen.

“We zijn er, precies op tijd, de voorstelling kan beginnen.”

We staan voor een van de weinige porno bioscopen die nog over zijn. Je hebt nog wel van die kleine zaaltjes, maar deze is nog van het type van een normale bioscoop en deze draait ook de ‘iets’ betere pornofilms. Vanavond draait een oudere Nederlandstalige film, ‘Pruimenbloesem’.

We kopen drie kaartjes en gaan naar binnen. De film is al begonnen en er zitten zo’n dertig man in de zaal, zo te zien alleen mannen en een koppeltje aan de kant. We gaan in het midden zitten met Nelly tussen ons in. Als de scene begint waar de dame wordt genomen door twee heren gaan als op commando de handen van Ton en mij naar Nelly. Ik trek rustig aan de rits totdat die helemaal los is en haar springpakje doet haar naam eer aan, ze springt helemaal open. Onze handen gaan onderzoekend over haar lichaam en ik voel dat ze al kletsnat is. Ik trek snel mijn kleren uit en geef Nelly een teken. Zij schuift haar springpak van haar schouders, staat op en kruipt bij mij op schoot. Ze duwt haar knieën aan twee kanten naast me op de zitting zodat ze zich op mij kan laten zakken. Dan begint ze te wippen en zitten we te neuken.

“Even stoppen” zegt Ton en hij begint foto’s te maken van ons met op de achtergrond de neukende mensen op het scherm. Omdat hij vanwege het licht erbij moet flitsen blijven we niet onopgemerkt. Na een ‘OK’ van Ton gaan we verder met neuken en ik zie dat er een aantal mannen dichterbij zijn gekomen om alles beter te zien. Sommige hebben hun eigen lid in de hand en staan gewoon rond ons zich af te trekken. Nelly kijkt even naar al die belangstelling maar neukt dan verder. Ik voel aan het knijpen dat ze klaar komt en ze knijpt zo hard met haar kutspieren dat ik haar volspuit. Hijgend ligt ze even tegen me aan, dan komt ze overeind en ik zie aan haar blik dat ze nog iets van plan is. Ze kruipt van mijn schoot af en loopt naar Ton.

“Kom Ton, we gaan door met de show.” Ton knoopt snel zijn broek open en ze klimt nu bij Ton op schoot. Al wippend trekt ze steeds meer publiek.

“Even stoppen, dan kunnen jullie ook op de foto.” Ik pak het toestel van Ton vast en begin te knippen.

Op de achtergrond staan nu de mannen die zich af staan te trekken bij het neukschouwspel van Ton en Nelly. Ik stop net het toestel weer in de tas als de zaallichten ineens aangaan en er iemand de zaal inloopt. Hij komt op ons af en zegt dat dit hier niet past, er wordt alleen geneukt op het scherm en of we de zaal willen verlaten. Met een rode kop trekken we snel onze kleren aan en staan op. De mannen om ons heen proberen de man van het theater er nog van de overtuigen dat we door moeten gaan, maar die laat zich niet ompraten, als de politie erachter komt dan wordt zijn tent gesloten. Lachend lopen we naar de auto.

“We hebben de foto’s die we willen,” zeg ik. “En een avontuur waar we nog jaren over kunnen praten.”

“Ho, stop,” zegt Ton, “niet helemaal, ik was niet naakt op de foto, en ik was nog niet klaar met neuken. Ik weet nog wel iets waar we wat lekkers kunnen doen.” Met die woorden start ik de auto en krijg aanwijzingen van Ton. Achter zijn huis zijn ze een nieuwbouwwijk aan het bouwen en daar is ’s avonds niemand. We rijden daar snel naar toe en stoppen in de stille straat.

“Kom Nelly, kleren en de auto uit! Ik wil je op de motorkap neuken voor het album.”

Ton stapt gelijk de auto uit, trekt zijn kleren uit en loopt naar voren. Voor de zekerheid zet ik gelijk de motor uit. Ik pak de fotocamera naast me en stap uit. Nelly komt nu ook de auto uit, ze gaat naast de auto staan en langzaam, sensueel, laat ze de rits van haar pakje naar beneden glijden. Zodra die los is schudt ze die van haar schouders en gooit hem in de auto. Dan loopt ze naar de voorkant van de auto.

“Dus jij wil mij op de motorkap neuken?” Vraagt ze met een ondeugend stemmetje. Ze gaat met haar rug naar de auto staan, dan laat ze zich op de kap zakken, zet haar voeten op de bumper en laat zich dan langzaam achterover zakken, totdat ze helemaal op de kap ligt met haar hoofd tegen de voorruit. Dan opent ze haar benen, uitnodigend. Ton gaat er gelijk tussen staan en schuift bij haar naar binnen. Ik richt op het tafereel en druk af. De flitser veroorzaakt een aantal flitsen, alsof het onweert. Het staat erop. Ton begint nu lekker op Nelly te rijden en zij moedigt hem stevig aan; “neuk me, ja zo , lekker, ga door, niet meer stoppen, o ja ik kom…! “

Ton neukt nog even door en leegt dan zijn zak in haar. “O wat ben jij een lekker meisje, zo in voor alles,” zegt hij bewonderend. Ze blijven nog even staan, dan trekt hij zich terug en klimt Nelly van de auto. We staan nog even na te praten, dan zegt Ton dat hij in de loop van de week de foto’s zal afgeven.

Weer zit ik met het fotoalbum en Nelly op mijn schoot. Ik heb er twee nieuwe bladen tussengevoegd. Eerst de vier foto’s van Ton erin gezet, dat is een lekkere foto van Nelly met hem op de auto. Dan die van mij met haar, met die neukende mensen op de achtergrond. Ik glimlach als ik terug denk over hoe die foto’s tot stand zijn gekomen. Dan kijk ik weer naar het album. Voorin zijn er ook nog een paar foto’s bijgekomen. Als we zo door gaan moet ik het gaan splitsen, dan wordt de hall of Fame een apart boek. Hoe lang zou dat nog gaan duren, voordat dat gaat gebeuren? Met Nelly weet je nooit, maar het is een prachtvrouw, waar je zuinig op moet zijn.

© Storyvertaler

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *